Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 11. 2012 21:00

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: mycka na nadobi

Doporučuji Whirpoolu,sami ji máme už 13 let a stále bezporuchová a i známý servisák říkal,že whirpoolky jako myšky doporučuje,horší už je to prý s touto značkou u automatek.
Určitě š.60 - bude-li vám dlouho trvat ji naplnit,stačí naplnit jedno patro a zadat umývání jen jednoho patra.

Určitě se dívej,aby myčka měla 3 ramena - dole,uprostřed a nahoře,se 2 ani náhodou - tohle má taky velký vliv na kvalitu umývání,které se i tak někdy zrovna dokonale nepovede a ne tak umývat pouze se 2 ramenama!!

Protože máme měkkou vodu,vůbec nepoužívám sůl ani leštidla do spec.nádržek v myčce.Občas použiju i tablety na umývání,který mají zároven odmaštit a vyčistit filtr,doporučuji je taky koupit a občasy prostříat s těma normálníma.

Tablety - nevyplatí se na nich šetřit a kupovat šity,nejlépe značkové a kolikrát jsou v akcích!

Jinak budeš s tímto ježíškem určitě moc spokojená,u nás bez myčky ani ranu.Je to asi takový rozdíál,jako by si místo v automatce prala na valše.

Není tady

#27 25. 11. 2012 8:23

Adamíra
♥♥♥♥---

Tak jsem se včera dívala a prozatím se mi líbila WHIRLPOOL ADP 7955 WH...ale už se mi tak nelíbí délka mycího programu (i dle názorů kupující je dlouhý) na cca 150 min. Jinak má ten horní koš na příbory 3 ramena, odložený start, to vím, že bych chtěla. Ještě nejsem ale zcela rozhodnuta, teď doporučují i Bosh. Cenu ale chci do 10 tis., jsem přesvědčena, že bohužel dnes spotřebiče (žádné) nevydrží, vyrábí to opravdu jako spotřební zboží s životností na cca 5 let (už to není jak před 10-15 lety zpět...dodnes mám mikrovlnku, kterou jsem si kupovala před 18 lety o:-))

Může někdo poradit, na co si dát pozor, když máme velmi tvrdou vodu? (je nějaká možnost u myčky "možnost automatické úpravy tvrdosti vody")?.

A doporučujete spíše napojení přímo na teplou vodu (máme RD, kde by toto nebyl problém-připojení na teplou vodu z plynového kotle, ale nyní mám vodu nastavenou na cca 60st. C), či na studenou?

Není tady

#28 25. 11. 2012 10:57

mia
♥♥♥♥♥♥-

Adamíra napsal(a):

Tak jsem se včera dívala a prozatím se mi líbila WHIRLPOOL ADP 7955 WH...ale už se mi tak nelíbí délka mycího programu (i dle názorů kupující je dlouhý) na cca 150 min. Jinak má ten horní koš na příbory 3 ramena, odložený start, to vím, že bych chtěla. Ještě nejsem ale zcela rozhodnuta, teď doporučují i Bosh. Cenu ale chci do 10 tis., jsem přesvědčena, že bohužel dnes spotřebiče (žádné) nevydrží, vyrábí to opravdu jako spotřební zboží s životností na cca 5 let (už to není jak před 10-15 lety zpět...dodnes mám mikrovlnku, kterou jsem si kupovala před 18 lety o:-))

Může někdo poradit, na co si dát pozor, když máme velmi tvrdou vodu? (je nějaká možnost u myčky "možnost automatické úpravy tvrdosti vody")?.

A doporučujete spíše napojení přímo na teplou vodu (máme RD, kde by toto nebyl problém-připojení na teplou vodu z plynového kotle, ale nyní mám vodu nastavenou na cca 60st. C), či na studenou?

Mám tuhle myčku, akorát ve vestavné variantě a myje výborně, spokojenost maximální. Používám většinou ten dlouhý program s odloženým startem na noc, tedy na noční proud. Ono i když je ten program tak dlouhý, tak to neznamená, že celou dobu žere proud, protože v tu dobu i odmáčí a napařuje.
A ten šuplík nahoře na příbory je perfektní.

Ten přívod teplé vody bych asi nevolila, protože není zajištěné, že ta voda bude fakt v potřebné teplotě. Anebo je varianta, že se do vedlejší skříňky umístí malý 15tilitrový ohřívač, takže ztráty prakticky nejsou. To nám navrhovali kuchyňáři, jenže zase je to na úkor úložného prostoru.

Není tady

#29 25. 11. 2012 16:10

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

mia napsal(a):

Adamíra napsal(a):

Mám tuhle myčku, akorát ve vestavné variantě a myje výborně, spokojenost maximální. Používám většinou ten dlouhý program s odloženým startem na noc, tedy na noční proud. Ono i když je ten program tak dlouhý, tak to neznamená, že celou dobu žere proud, protože v tu dobu i odmáčí a napařuje.
A ten šuplík nahoře na příbory je perfektní.

Ten přívod teplé vody bych asi nevolila, protože není zajištěné, že ta voda bude fakt v potřebné teplotě. Anebo je varianta, že se do vedlejší skříňky umístí malý 15tilitrový ohřívač, takže ztráty prakticky nejsou. To nám navrhovali kuchyňáři, jenže zase je to na úkor úložného prostoru.

nějak mi selský rozum nebere ten ohřívač dumbom myčka si ohřeje vodu sama,proč tuplovat její funkce s nějakými dalšími nesmyslnými ohřívači?Vždy jsme měli myčku napojenou na studenou vodu a když byl noční proud,tak se umývalo v tuto dobu.to je celá věda.Ted noční proud nemáme,tak to ani neřeším,myčku zapnu pokaždé,když je plná.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí