|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

koukám Dušičko, že jsi měla noční..
... mně to čeká dnes.
A nevím, co si mám myslet o předpovědi.. na netu bylo, že dnes má pršet, tak jsem přeorganizovala program a přitom to zas vypadá na možnost opalování...
Není tady
Frigo : Jasno 24 stupnu. Ja stahuju data z weather.com
Tak na 90% nelzou, takze hura do Zlutych lazni ... 
Není tady
Dusicka : Me ceka zehleni v sobotu
Ale ja jsem si z toho udelal radost, pac mam skvelou zehlicku, ktera zehli skoro sama 
Není tady

morpheus napsal(a):
kdepak Žluté... chata to jistí
Morphe, ty říkáš spolubydle občas "žehličko" ?
Co otakar motejl ? 
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : Me ceka zehleni v sobotu
Ale ja jsem si z toho udelal radost, pac mam skvelou zehlicku, ktera zehli skoro sama
Já jsem si udělala radost minulý měsíc a mám také novou žehličku, nejlepší na ní je ta špička - dostanu se všude a nic nepomačkám. A má silný parní ráz. Takže mi to i baví. žehlím každou neděli večer, ale tuhle neděli jsem nestihla 
Morfíku - už máme nakecáno přes 1000 příspěvků
Měla bych přehodnoti můj pohled na sebe, myslela jsem si, že nejsem ukecaná 
Upravil(a) dusička (19. 5. 2011 8:37)
Není tady
Sice hlásili bouřky sem tam, hlásím ze Severu jasno, a krásně modrou oblohu
Bude hezky celý den, Marky jela se školkou na výlet ,tak musí 
Není tady

tady je právě také nádherně a to ti experti na seznamu furt ukazují mraky a semtam déšt..
nechápu.. Ale loni, kdykoliv jsem se třeba ve dvě rozhodla, že se jedu opalovat a koupat, tak ve 2.05 přišli mraky a než jsem dojela na místo, tak jsem se koupala, ale ze shora.. 
Není tady
Hele, já jsem si ted vzpomněla, že když jako holka jsme jeli s našima se v létě k rybníku, tak mamka říkala, že počasí jak bude přes den se ukáže v 9 hodin ráno a pak v 11 hodin. Ale fakt nevím, jestli se podle toho dá řídit, jenom mně to utkvělo v paměti.
Upravil(a) dusička (19. 5. 2011 8:38)
Není tady

dusička napsal(a):
Hele, já jsem si ted vzpomněla, že když jako holka jsme jeli s našima se v létě k rybníku, tak mamka říkala, že počasí jak bude přes den se ukáže v 9 hodin ráno a pak v 11 hodin. Ale fakt nevím, jestli se podle toho dá řídit, jenom mně to utkvělo v paměti.
jo, jedenáctá rozhodno, to si pamatuji také.. ale jak to teď je... kdy je skutečně 11 ? 
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
jo, jedenáctá rozhodno, to si pamatuji také.. ale jak to teď je... kdy je skutečně 11 ?
To je tedy asi ve dvanáct? Když je letní čas? 

Není tady

dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
a zimní je ten správný ? Není to obráceně ? ...
Není tady

Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
kdepak Žluté... chata to jistí
![]()
Morphe, ty říkáš spolubydle občas "žehličko" ?Co otakar motejl ?
Frigo, taky mě napadla spolubydla... 
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
jo, jedenáctá rozhodno, to si pamatuji také.. ale jak to teď je... kdy je skutečně 11 ?To je tedy asi ve dvanáct? Když je letní čas?
a zimní je ten správný ? Není to obráceně ? ...
Zimní není, "zimní" je středoevropský 
Není tady

dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
Jedenáctá rozhodne - letního...
Já koukám na komín. Ráno a to klidně dřív, než v osm kouknu na komín, kterej vrhá stín na takovou zídku. Jde tam vycházející slunce. Docela spolehlivý. Taky na něj čumím pomalu čtyřicet let, tak už to mám asi ve voku...
Déšť teda neodhadnu
, ale slunečno, zataženo, oblačnost... i teplotu docela spolehlivě. Kolikrát si říkám, že je krásně a přitom ráno stín nic moc... a do hodiny se zatáhne... 
Není tady

javena napsal(a):
dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
jo, jedenáctá rozhodno, to si pamatuji také.. ale jak to teď je... kdy je skutečně 11 ?To je tedy asi ve dvanáct? Když je letní čas?
Já koukám na komín. Ráno a to klidně dřív, než v osm kouknu na komín, kterej vrhá stín na takovou zídku. Jde tam vycházející slunce. Docela spolehlivý. Taky na něj čumím pomalu čtyřicet let, tak už to mám asi ve voku...Déšť teda neodhadnu
, ale slunečno, zataženo, oblačnost... i teplotu docela spolehlivě. Kolikrát si říkám, že je krásně a přitom ráno stín nic moc... a do hodiny se zatáhne...
a co to hlásí dneska ????
Není tady

Frigo napsal(a):
javena napsal(a):
dusička napsal(a):
Já koukám na komín. Ráno a to klidně dřív, než v osm kouknu na komín, kterej vrhá stín na takovou zídku. Jde tam vycházející slunce. Docela spolehlivý. Taky na něj čumím pomalu čtyřicet let, tak už to mám asi ve voku...Déšť teda neodhadnu
a co to hlásí dneska ????
Dneska dobrý. Jasno a tak pětadvacet stupňů. Na mraky mi to nepřijde. 
Škoda, že mám lítání až do večera. Včera jsem byla na pivku odpoledne, to bylo super. Tak dneska nic, no... Ale jdu o víkendu na pivní slavnosti, tak si to vynahradím. 
Upravil(a) javena (19. 5. 2011 10:13)
Není tady

tak já budu mít dnes snad opalovačku .. jupíí... šéf už zmizel a až předám jednu zakázku, tak můžu jít také .. teď ještě k tomu opalování sehnat další příjemné rozptýlení, tak to bude naprosto dokonalý den.. 
Není tady
Frigo napsal(a):
Morphe, ty říkáš spolubydle občas "žehličko" ?
Co otakar motejl ?
Ja ji tak nerikam, ona si sama rika "sluzka" pry : Tvoje sluzka Ti nandala obed, tak si Morfiku muj milovany laskave zavri ten Babinet a pojd se napapat ...
Otakara mi vcera omlatila o hlavu, pry jsem ji ho nedal z "lasky" ... 

a ze pry ho mam darovat prvni kur** kterou potkam ...
Upravil(a) morpheus (19. 5. 2011 13:12)
Není tady