Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#976 18. 5. 2011 19:42

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VIII

Vladena napsal(a):

Poprvé Ti věřím, Ty totiž nemůžeš mít ŽÁDNOU přítelkyni. stolt

Spravne ! tummenupp Za cely svuj zivot jsem nemel zadnou pritelkyni. Pokazde to byla partnerka wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#977 18. 5. 2011 19:46

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Neřeš to, já jsem to jen tak plácla ,aby řeč nestála. Loučím se...

No, ale abys nerekla, tak vysvetlim. Jsem zena, pouzivam damske parfemy, nosim damske pradlo, nosim damske obleceni, lakuji si nehty na ruzovo, uz jsem to tu psal snad 100 x. Pokud je Morpheus Zena ( timto zdravim Majkafu ) je jasne, ze mi take musi neco chybet, protoze ze me vyzaruje tak pul napul muzska a zenska energie. Vse je vsak v rovnovaze, takze jsem happy. Pisu o sobe jako o muzi, ale navenek jsem zenou. Kdo to nema podobne, at zvedne ruku... A nehlaste se mi vsechny prosim vas smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#978 18. 5. 2011 19:49

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Souhlas tummenupp

Není tady

#979 18. 5. 2011 19:52

morpheus
Babinet Klub
Web

Revliba napsal(a):

Vladena napsal(a):

Souhlas tummenupp

Souhlasis s necim, o cem nemas ani poneti lol

Není tady

#980 18. 5. 2011 19:57

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Revliba napsal(a):

Vladena napsal(a):

Souhlas tummenupp

Souhlasis s necim, o cem nemas ani poneti lol

Morfíku,docela pěkná kniha je Heinz-Peter Rohr - Narcismus-vnitřní žalář...to jen ,aby řeč nestála pussa

Není tady

#981 18. 5. 2011 19:59

morpheus
Babinet Klub
Web

Revliba : Diky, cetl jsem, je cela o me smile

Není tady

#982 18. 5. 2011 20:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Morphe, napadlo tě někdy, že tenhle tvůj přístup k otázkám života, tvoje PRÓÓÓČ,  je asi tak stejný, jako kdybys říkal:
Proč malé děti musejí být tak nudně malé a hloupé, proč se sakra zdržovat s jejich pipláním a výchovou, proč nepříjde nějaký reformátor, nenatáhne je, nenadupe je vědomostmi a neudělá z nich hned dospělé a výkonné lidi...vlastně proč se takhle zdržovat, proč jim hned nazařídit pohřeb...nu, vlastně to je blbost, proč se ty děti vlastně musejí narodit??? A nebylo by lepší, kdyby se vůbec nenarodily????

K pomoci zvenčí: nu, neshodneme se a má být? big_smile.
Podle tebe je každý učitel manipulátor, protože vede žáky k učení a to bez manipulace - motivace  nejde. Každý lékař je manipulátor, protože chce své pacienty uzdravit a to mnohdy bez manipulace, dokonce semo tamo i dost hrubé manipulace,  nejde. Každý průvodčí je manipulátor, protože po tobě chce jízdenku, takže tě vlastně manipuluje, a jak drsně pod hrozbou citelných sankcí, k tomu, abys si ji koupil. Každý..... blá blá blá...

Morphe, připomínat ti mohu cokoliv, ale o tom, zda se rozvzpomeneš a nebo ne, o tom rozhodneš jen ty sám, to je čistě na tobě.
Pistoli ti u hlavy u toho nikdo nedrží......Ó pardon, snad jen tvůj vlastní Život stoltwink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#983 18. 5. 2011 20:24

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

morpheusi:
a jsi žena, nebo Žena? Jsi muž, nebo Muž? Ono je v tom totiž takovej menší guláš
někdo je žena, ale myslí si, že je Žena, někdo je muž a myslí si , že je Muž...tak jak je to s tebou?

zase jsem tu prošustrovla plno času, ještě mám dva úkoly pro dnešek v úkoláčku - jeden je brnkačka splnit, druhý bude trošku dřina....ale myslím, že se dokonce splní sám wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#984 18. 5. 2011 21:15

morpheus
Babinet Klub
Web

Zklamaná napsal(a):

morpheusi:
a jsi žena, nebo Žena? Jsi muž, nebo Muž? Ono je v tom totiž takovej menší guláš
někdo je žena, ale myslí si, že je Žena, někdo je muž a myslí si , že je Muž...tak jak je to s tebou?

zase jsem tu prošustrovla plno času, ještě mám dva úkoly pro dnešek v úkoláčku - jeden je brnkačka splnit, druhý bude trošku dřina....ale myslím, že se dokonce splní sám wink

Ja jsem mila Zklamana žena, ale chtel bych byt Žena, ponevadz v ocich nekterych jedincu ma pry vyssi vahu, mozna podle velikosti prvniho znaku. ja v tom vidim pouze cisla :
V ISO-8859-2 ma znak velke Ž cislo 174 a male ž ma 190. Takze ž ma nakonec vyssi cislo, nevim kde vidi nektere uŽivaleky v Ž vyssi vahu...hmm Asi jsem uplne blbej ...

Není tady

#985 18. 5. 2011 21:17

morpheus
Babinet Klub
Web

Pandorraa napsal(a):

Podle tebe je každý učitel manipulátor, protože vede žáky k učení a to bez manipulace - motivace  nejde. Každý lékař je manipulátor, protože chce své pacienty uzdravit a to mnohdy bez manipulace, dokonce semo tamo i dost hrubé manipulace,  nejde. Každý průvodčí je manipulátor, protože po tobě chce jízdenku, takže tě vlastně manipuluje, a jak drsně pod hrozbou citelných sankcí, k tomu, abys si ji koupil.

Ne, tak to neni smile Ty vis, jak to myslim smile

Není tady

#986 18. 5. 2011 21:22

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

morpheus napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

morpheusi:

Ja jsem mila Zklamana žena, ale chtel bych byt Žena, ponevadz v ocich nekterych jedincu ma pry vyssi vahu, mozna podle velikosti prvniho znaku. ja v tom vidim pouze cisla :
V ISO-8859-2 ma znak velke Ž cislo 174 a male ž ma 190. Takze ž ma nakonec vyssi cislo, nevim kde vidi nektere uŽivaleky v Ž vyssi vahu...hmm Asi jsem uplne blbej ...

roll ahááá, tak chtěl bys být...ty nejsi spokojen být jen ženou? Jen proto, že PRÝ má větší váhu podle prvního znaku?
ale tak, jak si to teď podal, je vlastně skvělé být ženou gloria

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#987 18. 5. 2011 21:52

morpheus
Babinet Klub
Web

Ano, je skvele byt zenou a hlavne ty damske parfemy, furt mi vonely vic, ze ty muzske smile

Není tady

#988 18. 5. 2011 22:05

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

teda... vy jste toho popsali, zatímco jsem měla další rachotu..  vissla  To nemůžu přečíst za celou normální pracovní dobu.. 

Morphe, jestli tomu dobře rozumím, tak nemohu nic pochopit, když nejsem křtěná... .. neměla jsem (a ani bych nechtěla) svatbu v kostele, už jen pro nějaké šaškárny co se musí před tím podniknout bych fakt náladu neměla.. 
myslím si, že nějaké vyzpovídání by měla být jen jako skutečně krajní věc..  a ne... dělám si  co chci, i když je to v rozporu s mojí církví, ale to je fuk.. vždyť já se vyzpovídám, párkrát se pomodlím a je vymalováno.. zdlabu nějakou placku, cvaknu si vína a zase jedu dál..
Ale takhle by to mít nemělo, věřící člověk by se měl chovat od té doby, co rozum pobral, podle nějakých těch zákonů, co církev hlásá.. A že to věřící nedodržují, to je jasné.. proto ty zpovědnice a ostatní ty věci, jsou od nepaměti..  asi..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#989 18. 5. 2011 22:05

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ano, je skvele byt zenou a hlavne ty damske parfemy, furt mi vonely vic, ze ty muzske smile

nezapomněl jsi ještě na nějaké úžasné botičky..  lol

Není tady

#990 18. 5. 2011 22:06

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

a mně zas voněj víc některé pánské...  tak to tedy nevím, co s tím budu dělat..  reta

Není tady

#991 18. 5. 2011 22:11

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

Morphe, jestli tomu dobře rozumím, tak nemohu nic pochopit, když nejsem křtěná... .. neměla jsem (a ani bych nechtěla) svatbu v kostele, už jen pro nějaké šaškárny co se musí před tím podniknout bych fakt náladu neměla..

Frigo, nechci Te tim zatezovat, ale vas snatek byl neplatny. Zili jste tak, jakoby jste byli jen kamaradi, kazdy z vas dvou si mohl delat co chtel a v ocich Boha ( obrazne receno ) jste pachali hrich, ja ani nevim jaky...kazdy si spal s kym chtel a bylo to jeho svedomi. Je to sice nesmysl, ale nase slavna cirkev to tak ma a ja to respektuju. Manzel zrejme byl krteny a kdyz se da dohromady krteny a nekrtena, zadny nerozlucitelny svazek neexistoval. Kdyby jste byly oba nepokrteni, vase manzelstvi by bylo platne a on by smilnil, aby by se hory zelenaly big_smile ja to zlehcuju, je ho vazne humac a taky never vsemu, co sem pisu o mem hnusnem smilneni, ono je to mozna secko jinak tongue par

Není tady

#992 18. 5. 2011 22:16

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

a mně zas voněj víc některé pánské...  tak to tedy nevím, co s tím budu dělat..  reta

No, ja mam BVLGARI Pour Homme, ten je muj nejoblibenejsi, pozoruju ty babice u nas ve vytahu, kdyz mame spolecnou cestu do 11 patra tongue Ten blbinec z reklamy "I andele podlehnou" je nefunkcni pahnus, toto je prava vune, na kterou jsem cekal...no, abych nekecal az tak moc, celych 60 let smile

Není tady

#993 18. 5. 2011 22:18

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

Frigo, nechci Te tim zatezovat, ale vas snatek byl neplatny. Zili jste tak, jakoby jste byli jen kamaradi, kazdy z vas dvou si mohl delat co chtel a v ocich Boha ( obrazne receno ) jste pachali hrich, ja ani nevim jaky...kazdy si spal s kym chtel a bylo to jeho svedomi. Je to sice nesmysl, ale nase slavna cirkev to tak ma a ja to respektuju. Manzel zrejme byl krteny a kdyz se da dohromady krteny a nekrtena, zadny nerozlucitelny svazek neexistoval. Kdyby jste byly oba nepokrteni, vase manzelstvi by bylo platne a on by smilnil, aby by se hory zelenaly big_smile ja to zlehcuju, je ho vazne humac a taky never vsemu, co sem pisu o mem hnusnem smilneni, ono je to mozna secko jinak tongue par

dumbomlol
jen doufám, že s tím psaním nepřestaneš..  vissla

Není tady

#994 18. 5. 2011 22:23

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

No, ja mam BVLGARI Pour Homme, ten je muj nejoblibenejsi, pozoruju ty babice u nas ve vytahu, kdyz mame spolecnou cestu do 11 patra tongue Ten blbinec z reklamy "I andele podlehnou" je nefunkcni pahnus, toto je prava vune, na kterou jsem cekal...no, abych nekecal az tak moc, celych 60 let smile

tak to já netuším, jak se jmenujou ty, co mi voněj.. se neptám.... ale až se budu nudit, tak možná půjdu do nějakého krámečku a budu očmuchávat vzorečky..  jenže při mé paměti než dojdu domu, stejně to zapomenu..  Tuhle jsem vlezla do obchodu, a otestovala dvě .. a poučena macechou.. že to chce počkat tak hodinku a pak uvidím.. jsem odešla.. Jedna byla fajn, ale za nic si nemohu vzpomenout, co to bylo..  Tak jsem zase ušetřila..

Není tady

#995 18. 5. 2011 22:58

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo : jak myslis, ze s tim psanim nemam prestat ? Proc bych mel prestavat ? va Jo, pokud myslis tu moji novou, tak to neboj, to neni tak horke ...vissla Ono sexik stihnu za dve hodky a jsem na Babi coby dup. Hlavne v klidu, kazda zenska ktera chce si zacne s borcem mu v dost kratke dobe naznaci, ze chce vic a jelikoz ja se toho "vic" bojim, tak to stejne skonci ( kuwa, jen abych nebyl prekvapen )

No a vune to je pohoda. testuj to tak, ze si je napises na papirek, ktery oznacis Leva a Prava a pak se potentujes tou vuni smile ja to taky tak delam smile

Není tady

#996 18. 5. 2011 23:02

morpheus
Babinet Klub
Web

Jinak mam docela drsnou vec :
Jak ma  rad reklamy, tak snad nejhur zpracovana reklama je nyni na Google, "jmeno pro holcicku" a bla..bla..bla...Zivot je hledani, ano to je, ale..  Ti lide nemaji poradne napady, kuwa ... sad

Není tady

#997 18. 5. 2011 23:04

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

myslela jsem to psaní "báchorek".. dneska mi to tu přišlo nějaké moc filozofické..  vissla
Nechtěj jen to, co jim dovolíš chtít ? reta

Není tady

#998 18. 5. 2011 23:09

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo, ja si tech bachorek denne vymyslim hafo, ale nepisu tu vsechno smile

Není tady

#999 18. 5. 2011 23:12

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo, ja si tech bachorek denne vymyslim hafo, ale nepisu tu vsechno smile

to je škoda, velmi často se u toho chlemtám...reta

Není tady

#1000 18. 5. 2011 23:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

šokuje mě, že už je tolik hodin dumbom ale zase se musím pochválit, i sem vyžehlila
dobrou noc všem pussa sova

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí