Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#951 18. 5. 2011 15:02

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VIII

javena napsal(a):

Morfe, nezlob se teď na mě, ale já si to přečetla a vybavil se mi blázinec.
Sem si představila, jak dorazíš s tím motejlem někam na oddělení, od kterýho nemáš klíče a tvá spolubydlící, která má radost z motejla ho tahá s sebou po tý chodbě, protože kdyby ho položila na stolek, vrhl by se jí na něj nějakej jinej pacoš...
To je ráno, ti povím... dumbom

A to anik nevis, ze uz ma aj jmeno : Otakar lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#952 18. 5. 2011 15:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : A toto je jako co ?

A ted mluvíš v první osobě. Tak jak je to? Píšeš o sobě, nepíšeš o Morfovi. neutral
Takže o Morfovi blafuješ, fantazíruješ - seš to Ty ve 3.osobě
a sobě blafuješ ,fantazíruješ. - seš to Ty v 1.osobě
řekla bych možná, že si rozdvojená osobnost.
A hlášky Tvoje o tom, jak je spolubydla jak malé dítě, už jsou ohraně, a vlastně všechno je od Tebe poslední dobou ohrané, stále se všechno opakuje, nic nového, originálního a pro mě opakovaný vtip už není vtipem tillfreds vissla
čekáš, že Ti někdo tady poradí? No tak to se načekáš kamaráde

Ja nic necekam Dusicko, pokud jsi si nevsimla, ja pisu, nic vic. Je mi fuk, zda se nekdo pokusi o radu, protoze ja si poradim sam. Muj maly testik je pouze pro moji zabavu, nic vic od neho necekam big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#953 18. 5. 2011 15:12

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Neboj, az s ni zacnu naplno sexualne zit, budou nove dojmy, tak si jeste par dni pockej prosim a neutikej mi nikam lol

Není tady

#954 18. 5. 2011 16:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

Dusicka : Neboj, az s ni zacnu naplno sexualne zit, budou nove dojmy, tak si jeste par dni pockej prosim a neutikej mi nikam lol

Myslíš jako v blázinci? visslavisslavissla Tak to nikam neutíkám, neboj tongue

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#955 18. 5. 2011 16:44

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe ještě technická...  to když máš svatbu v kostele, tak s tou nevěstou můžeš před svatbou žít ? A obšťastňovat další ?  Já myslela, že musej bejt oba čistí jako lilie...   Že věřící smí až po svatbě..  reta

jo a otakar motejl... do je fakt tummenupp lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#956 18. 5. 2011 17:00

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

Morphe ještě technická...  to když máš svatbu v kostele, tak s tou nevěstou můžeš před svatbou žít ? A obšťastňovat další ?  Já myslela, že musej bejt oba čistí jako lilie...   Že věřící smí až po svatbě..  reta

No to prave nemohu. proto nechodim ani na zpovedi, bo by duchovniho klepla pepka a navic by mi nedal rozhreseni. je prisne zakazano obcovat s jakoukoli zenou, pokud je pokrteny clovek nesezdany, takze je to tak, jako pises, nemel bych pred svatbou. Pokud to delam, nemohu chodit na prijimani tela Kristova, coz taky nechodim, ale prijimam ho pouze duchovne, to mohu, protoze Buh je Vsemohouci a milujici a hrichy mi jsou odpusteny po uprimne litosti ( treba si v kostele reknu, ze jsem hnusne prase a ze se "pokusim" to neopakovat a pokud se to stane, ze jsem jen clovek ). Po te litosti mohu duchovne prijmout obet Kristovu v myslenkach, jako bych to udelal hostii. O ucinku tohoto prijimani a hostie jsem nikdy neuvazoval, dulezite je to, ze to tak chci smile Ptej se na co chces, ja Ti odpovim tongue

Není tady

#957 18. 5. 2011 17:01

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

Myslíš jako v blázinci? visslavisslavissla Tak to nikam neutíkám, neboj tongue

Dusicko, nebud takova pussa Zeby Ti neco na tom vadilo ? No podivejmese ... vissla Treba v blazinci, na miste prece nezalezi, nudim Te a tak si pockej na nove dojmy tongue

Není tady

#958 18. 5. 2011 17:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Ja nic necekam Dusicko, pokud jsi si nevsimla, ja pisu, nic vic. Je mi fuk, zda se nekdo pokusi o radu, protoze ja si poradim sam. Muj maly testik je pouze pro moji zabavu, nic vic od neho necekam big_smile

Morphe, až do téhle věty jsem tě považovala za zajímavý soliter, ale musím přiznat, že i mistr tesař se někdy utne a tenhle kec, který tu v různých obměnách čtu právě od těch, kteří tu očekávají nejvíc, mne nutí si hlavu veřejně posypat - neboj - jen virtuálním popelem big_smilestolt
Jj... jsem to ale trubka stoltroll....
Takže: I ty Brute/Morphe? wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#959 18. 5. 2011 17:14

morpheus
Babinet Klub
Web

Pan : Ty si vazne myslis, ze existuje externi zdroj jakekoli pomoci jakemukoli jedinci na teto planete v zasadnich otazkach jeho vlastniho zivota ???

Není tady

#960 18. 5. 2011 17:16

morpheus
Babinet Klub
Web

Pan ... Hodilo by se dopsat : Krome Boha, ovsemze ...

Není tady

#961 18. 5. 2011 17:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Morphe, definuj POMOC.
Definuj EXTERNÍ ZDROJ.
A nezapomínej, že Bůh jsem (i) JÁ stolt
Pak nám snad nebude hrozit tak velké nedorozumění a já se ti pokusím odpovědět.

Není tady

#962 18. 5. 2011 17:37

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

No to prave nemohu. proto nechodim ani na zpovedi, bo by duchovniho klepla pepka a navic by mi nedal rozhreseni. je prisne zakazano obcovat s jakoukoli zenou, pokud je pokrteny clovek nesezdany, takze je to tak, jako pises, nemel bych pred svatbou. Pokud to delam, nemohu chodit na prijimani tela Kristova, coz taky nechodim, ale prijimam ho pouze duchovne, to mohu, protoze Buh je Vsemohouci a milujici a hrichy mi jsou odpusteny po uprimne litosti ( treba si v kostele reknu, ze jsem hnusne prase a ze se "pokusim" to neopakovat a pokud se to stane, ze jsem jen clovek ). Po te litosti mohu duchovne prijmout obet Kristovu v myslenkach, jako bych to udelal hostii. O ucinku tohoto prijimani a hostie jsem nikdy neuvazoval, dulezite je to, ze to tak chci smile Ptej se na co chces, ja Ti odpovim tongue

takže je to přesně tak, jak jsem si myslela...  většina "věřících" ... které znám... jsou šašci... pozéři.. nebo jak to správně nazvat...
díky.. aspoň už nemám pocit,  že jsem tydýt já.. 

Jsem si vždycky říkala, že jedinou sviňárnu, kterou od svého chotě nemůžu čekat, že by si to rozdával jinde..  když je tak úžasně věřící..   teď už vím, že to je jen komedie.. to jeho křižování.. 
a je to normální ..píp...lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#963 18. 5. 2011 18:18

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo : A mely jste svatbu v kostele ? Jsi krtena ? Pokud nejsi, tak neni o cem diskutovat.

Pan : zacnu odzadu. Jsi Buh v roztristene podobe na atomy, tzn. jeden atom velkeho stvoreni, coz je vcelku k nicemu, pokud to bereme takto. Je lepsi vyuzit tu cast Boha, ktera je mocnejsi, nez se spolehat na nejaky zanedbatelny zdroj v podobe pana XY, nebo mimozemstana z marsu. Pomoc myslim jakoukoli pomoc zvenci, ta je k nicemu, protoze clovek dostal nastesti do vinku jakozto samostatna bytost ( jedna mala cast celku ) svobodnou vuli a jen on se rozhoduje. Externi zdroj pomoci je cokoli, co neni vnitrni zdroj onoho cloveka. Mysl je mocna carodejka a Ty sama velmi dobre vis, ze diky mysli muzeme cokoli, pokud ji dokazeme vyuzit ke svemu prospechu. Proto ja necekam to, co ocekavaji nektere Babinetky co sem pisi = pomoc od kohokoli v podobe rady, nebo svych zkusenostio. Nakonec si stejne poradi samy, ja se vyhybam te omacce okolo, protoze spousta lidi uz spoustu reklo i napsalo a jak vidis, jedu si podle vlastniho usudku.

Není tady

#964 18. 5. 2011 18:55

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Póza,póza,póza..,zakrytá moha a mnoha zbytečnými slovy...blá blá blá sova

Není tady

#965 18. 5. 2011 19:04

morpheus
Babinet Klub
Web

Revliba : Jisteze, aby se Revliba nevyjadrila kriticky k cemukoli co Morph napise, vidte pani dokonala tongue

Není tady

#966 18. 5. 2011 19:11

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Revliba : Jisteze, aby se Revliba nevyjadrila kriticky k cemukoli co Morph napise, vidte pani dokonala tongue

Nejsem dokonalá,však jsem to tady otevřeně deklarovala,ovšem musím znovu opakovat,žes pro mně smutný moc smutný Ženomuž..kapitulation
Snad mě nezabanujou smile

Není tady

#967 18. 5. 2011 19:15

morpheus
Babinet Klub
Web

Revliba napsal(a):

Nejsem dokonalá,však jsem to tady otevřeně deklarovala,ovšem musím znovu opakovat,žes pro mně smutný moc smutný Ženomuž..kapitulation

Moje mila, zabanuji Te jen tehdy, kdyz ja se budu citit dotceny a ja se dotceny necitim byt smile Takze : Boze odpust ji, protoze nevi, co cini ... smile Mmch, ja tu s oblibou pouzivam zase "chlapozen", to jsou babice, ktere si mysli, ze jsou dokonalejsi, nez muzi, ale neco jim chybi, jiste si domyslis, jsi chytra baba tongue

Není tady

#968 18. 5. 2011 19:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Morphe, začnu od konce: je tvoje svobodná vůle, zda přesto, že spousta lidí už spoustu řeklo i napsalo, ty si jedeš podle svého úsudku. Je zcela na tobe, zda se dovedeš učit z cizích příběhů, či si musíš za každou cenu psát své vlastní a učit se jen z nich. To není nic proti ničemu a každý si jede, jak on sám se rozhodne. Ty tak, jiní zase onak. Oni se nemohou ofrňovat nad tebou, ty se zase nemůžeš ofrňovat nad nimi. stolt

A zase jen ty můžeš mluvit za sebe, pokud sám sebe vnímáš jen jako boha v roztříštěné podobě, což souhlasím s tebou, je celkem k ničemu. Já se tak nevnímám a osoně si myslím, že je lepší skládat mozaiku, tedy hledat CELÝ obraz, nijak se NEODDĚLOVAT, protože podle mne neexistuje žádná část Boha, která by byla mocnější. Už i věda tvrdí, že v kapce vody je obsažen celý oceán, ale zase chápu, že to prostě každý nechápe, nepobírá, nepřijímá, prostě ještě není tam, kde to může pochopit.... Myslím, že jsem tu psala o Carnegim a o tom, co jsem si z něj byla schopná vzít před skoro dvaceti lety a co si jsem z něj schopná vzít dnes... Přitom je to pořád tentýž STEJNÝ Carnegi, ta kniha se nezměnila, ale já ano stolt
Můj úsudek se změnil a moje schopnost korigovat ho podle zrcadel, která jsou všude kolem mně, se změnila. Nejsem už tak tupá a dávám si pozor na kecy v kleci. Pochopila jsem "panta rhei" wink
Tím netvrdím, že ještě někdy nezblbnu. Zblbnu, no bóže, vím to o sobě a to je pokrok, pro mně tedy určitě wink

Na rozdíl od tebe si tedy nemyslím, že existuje nějaká pomoc ZVENČÍ, vždycky je to pomoc Z NITRA, každého jednoho, kdo si VZPOMENE a kdo PŘIPOMNENE. Nu a připomenout může KDOKOLIV, kdo ví CO a JAK.
A takových je mezi námi myslím dost smile
Že si nakonec musí každý poradit a pomoci sám, tak o tom žádná, to skutečně musí stolt
A taky to dokáže, pokud vidí a slyší, to dá rozum. Když nevidí a neslyší, nepomůže mu ani ta mocná část Boha, o které ty tu mluvíš.
Nepomůže mu vůbec ŽÁDNÝ bůh stolt

Není tady

#969 18. 5. 2011 19:22

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Revliba napsal(a):

Moje mila, zabanuji Te jen tehdy, kdyz ja se budu citit dotceny a ja se dotceny necitim byt smile Takze : Boze odpust ji, protoze nevi, co cini ... smile Mmch, ja tu s oblibou pouzivam zase "chlapozen", to jsou babice, ktere si mysli, ze jsou dokonalejsi, nez muzi, ale neco jim chybi, jiste si domyslis, jsi chytra baba tongue

Ok,pokud vnímáš názor druhé lidské bytosti jako chlapoženství tak jo,ale nechoď na mně s Bohem,toho si řeš v posteli s jinýma babama,než je tvá přítelkyně anebo při svých legračních lžích tady..smile..

Upravil(a) Revliba (18. 5. 2011 19:23)

Není tady

#970 18. 5. 2011 19:26

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mmch, ja tu s oblibou pouzivam zase "chlapozen", to jsou babice, ktere si mysli, ze jsou dokonalejsi, nez muzi, ale neco jim chybi, jiste si domyslis, jsi chytra baba
njn no MOrfe, a Tobě zase přebývá tillfreds

Není tady

#971 18. 5. 2011 19:33

morpheus
Babinet Klub
Web

Pan : No vidis Pan, to je nadhera jak si tu pekne dopisujeme, ani se nehasterime tongue Mmch s Tebou se hasterit nehodlam, pac jsi silnejsi nez ja hjarta pussa
Ale qveci : Co hodlame delat s tim, ze jsme jako bytosti cela tisicileti roztristene ja jednotlive duse a casti Boha ? To se snazime uz tak dlouho k necemu dospet, asi ke spojeni s celkem a bez vysledku ? To uz je ponekud dlouha doba, nemyslis ? Ti co neceho dosahli, nemuze to byt jen jejich pocit, ze dosahli neceho jako je spojeni s celkem ? Za pomoci drog napriklad, vzdyt je znamo, ze Biblicti proroci pojidali nejake bobule a pak vykrikovali hovadiny po chramech, nebo nejake podivne meditace s óm kdy se rozvibruje telo a clovek totalne zblbne ?
V kapce vody muze byt cely ocean, ale opet jak se to vezme. Kapka z more uz procestovala cely ocean a byla vsude. Rika se, ze v kazde bunce je ukryta historie vesmiru ( nemohu zde konkretne jmenovat, mozna v SZ ), tak tedy kdyz je ukryta, proc se nenajde nejaky reformator a nepodiva se do minulosti, jak to doopravdy bylo, ale placa o tom v knihach, ktere se samozrejme dobre prodavaji ? Byznys ... Ja toto vedet - byt o tom presvedcen, tak to rozkoduju a jako prvni prijde na radu rok nula, narozeni Krista a napisu nove dejiny smile V pomoci zvenci se neshodneme, pripominat aby se nekdo rozpomel ja povazuju za cistou manipulaci, promin, toto nema cenu dal rozebirat...

Není tady

#972 18. 5. 2011 19:36

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Mmch, ja tu s oblibou pouzivam zase "chlapozen", to jsou babice, ktere si mysli, ze jsou dokonalejsi, nez muzi, ale neco jim chybi, jiste si domyslis, jsi chytra baba

Jsi si jista ze prebyva a ze mi rovnez nechybi ? big_smile

Není tady

#973 18. 5. 2011 19:37

morpheus
Babinet Klub
Web

Revliba napsal(a):

Ok,pokud vnímáš názor druhé lidské bytosti jako chlapoženství tak jo,ale nechoď na mně s Bohem,toho si řeš v posteli s jinýma babama,než je tvá přítelkyně anebo při svých legračních lžích tady..smile..

Tak ted jsi me pekne namichla mad Ona NENI moje PRITELKYNE !!! mad

Není tady

#974 18. 5. 2011 19:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Jsi si jista ze prebyva a ze mi rovnez nechybi ? big_smile

Neřeš to, já jsem to jen tak plácla ,aby řeč nestála. Loučím se kapitulation

Není tady

#975 18. 5. 2011 19:40

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Poprvé Ti věřím, Ty totiž nemůžeš mít ŽÁDNOU přítelkyni. stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí