Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 7. 5. 2011 20:09

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo VIII

PPavlaa napsal(a):

morfe, nebyla to nakonec tvoje vizitka, že si o toho četla big_smilevissla

Ne big_smile Pofuckalo ji cele mesto a u KAZDY mel tu samou zkusenost. Myslim, ze ty stovky uspokojenych jsou jineho nazoru smile Rozmarila me nenavidi, protoze jsem za zivot mel vic zen, nez ona muzu ! lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#27 7. 5. 2011 20:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

a jseš si jistý, že je to ženská ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#28 7. 5. 2011 20:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Myslis Rozmarila ? No, ma tam ruzovou ikonku, tak predpokladam, ze to zenska je. Teda ona ji ma na kazdem novem nicku smile A ted vazne. netusim, zda je to zenska a je mi to nejak jedno, podle me je ten clovek hulvat.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#29 7. 5. 2011 21:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ty jo, tak vy jste se vykecali odpoledne a na dusičku jste nepočkali. dumbom NO neva, přeji Vám krásný večer, blbne mi připojení, a půjdu asi za Marky do peřin, zmohlo mě nějak ten pobyt venku celý den.
Také vítám v novém chvlívku všechny pussa
Dočítala jsem zpětně
Erem - tak mě napadlo, víš jaký je rozdíl mezi Tebou a Pavlou? Pavla se ptá otázkama, ty řekneš - tohle je špatný.Jak může někdo vědět, co je špatný, co není špatný.
ALe Erem - holka - mám Tě ráda, vím,že si v dětství neměla na růžích ustláno, soucítím s Tebou, ale už se dospělá ženská, odpust svým rodičům, mmch i já se to ted učím.
Sexový kouč - nevím, možná v mladém manželství, kde je nezkušenej ani jeden, a stydej se, rodiče jak píšete puritáni, ale ve dvacetiletém manželství,že by pomohl? Nějak sama na sobě si to nedovedu představit, protože já už es mám prozkoumanou až dost, a vím,že mám rezervy. A s manželem jsme skvělý pár, (tedy když vynechám ty boje okolo) myslím ted v oblasti v sexu, on říká,že si naprosto shodneme a že je to krásný a pro mě je to nejkrásnější s ním.
Hele co jsem našla
Předsudky, kterých je potřeba se pro lepší sex zbavit
Sex = soulož
Existuje spousta druhů sexu, které nemají se souloží nic společného, například masturbace, sex po telefonu nebo orální sex.
Soulož je jediná cesta k orgasmu
Cest je mnoho, některé ženy například orgasmu dosáhnou pouhou fantazií.
Primární orgán ženského potěšení je vagina
Tři ze čtyř žen, tedy zhruba 83 procent, nedosáhnou orgasmu při pouhé stimulaci vagíny.
Mužský pohlavní orgán má více vzrušivých bodů než ženský
Na penisu je 4 až 6 tisíc nervových zakončení, zatímco na klitorisu, což je hlavní orgán ženského potěšení, jich je 8 až 9 tisíc.
Orgasmus je cíl všech sexuálních aktivit
Urputné snažení se o orgasmus je nejhorší cesta k němu. Milování má být hra a potěšení, ne výsledkově zaměřená aktivita.
G bod je bod
G bod není jeden bod, ale dlouhá oblast podél močové trubice.
G bod je někde velmi hluboko
Není, začíná hned u poševního vstupu.
Musíme mít chuť na sex a být nadržení, než se do milování pustíme
Nemusíme. Vzrušení a chuť na sex může přijít přirozeně až v průběhu erotických aktivit.
Sex je zdravý
To, co je na sexu zdravé, není soulož, ale vzrušení. Aktivuje žlázy vnitřního vyměšování, omlazuje tělo a zbavuje ho stresových hormonů. Zdravější tedy je mít například sex po telefonu než souložit bez vzrušení.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#30 7. 5. 2011 21:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ted když to čtu znova, zaujal mě poslední bot.
I když nemám soulož, jsem vlastně zdravá,protože někdy pouhou písničkou cítím vzrušení.
A - už budu jako MOrf, to co píšu, neberte až tak vážěn na stopro, třeba kecám . Třeba jen písmenkama klamu. Třeba jsem na veřejnosti ukecaná a drbna, i když jsem dřív psala, že jsem málomluvná. tongue

K Rozmarile - myslím,že je ženská, má děti, vnoučata, psala, že u své mámy nezažila lásku, (to když psala o mě, tak psala i o sobě), myslím, že je psychicky nemocná.

Není tady

#31 7. 5. 2011 21:28

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Pekny prispevek ! tummenupp Jen jedna vec mi vrta hlavou :
Tři ze čtyř žen, tedy zhruba 83 procent, nedosáhnou orgasmu při pouhé stimulaci vagíny.
A zde je zakopany pes. 3 ze 4 neni 83, ale 75 procent smile 1 zena = 25% pokud jsou zeny 4.

Není tady

#32 7. 5. 2011 21:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Když tak přemýšlím o tom sexuální kouči.
Z mládí znám chlapi, který fakt vyloženě mysleli jen na sex, žádné mazlení, rovnou na věc. Mně se to nelíbilo, ale byla jsem ticho. Rozkoš mě naučil až biol. otec Davida. Takže když fakt jsou dva,kteří nemají zkušenosti , a nikdo jim nedokáže probudit tělo , tak pak je možná potřeba ten sex. kouč (podívejte na mě, po letech mě taky jeden Muž lol probudil ze spánku ) lol
Ne, a o té Prekopové - to pevné objetí, nemyslím, že by to bylo až tak, že Prekopová jeúchyl, jak to napsala Rozmarila, já v tomto nechci dělat závěry. Autické děti jsou autické a jedině doktoři vědí, jak na ně, jestliže daj jeden dokument o pevném objetí, může se to jevit jako násilí, zrovna tak jako kdyby dali pětiminitový dokument o Vojtovce a ukázali při ní řvoucí mimino. Já neříkám,že jsem pro, ale myslím,že prvotní myšlenka pevného objetí je dobrý prvek.

Není tady

#33 7. 5. 2011 21:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

A zde je zakopany pes. 3 ze 4 neni 83, ale 75 procent smile 1 zena = 25% pokud jsou zeny 4.

já to nakopírovala, jo máš pravdu tři čtvrtiny je 75 procent, ale i tak - právě že dosáhnout ne, což je tummenupp

Není tady

#34 7. 5. 2011 21:34

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

já to nakopírovala, jo máš pravdu tři čtvrtiny je 75 procent, ale i tak - právě že dosáhnout ne, což je tummenupp

Ano, muzes me poslat adresu toho webu, pokud to mas ? napisu jim tam stavnaty prispevek, ze neumi pocitat procenta ! big_smile

Není tady

#35 7. 5. 2011 21:35

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex … ovani.html

Upravil(a) dusička (7. 5. 2011 21:35)

Není tady

#36 7. 5. 2011 21:36

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : A kerypak muz to byl ? tongue Nebo je to prisne tajne zvlastni dulezitosti ? rodna

Není tady

#37 7. 5. 2011 21:41

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/232586-sex-kouc-ukazuje-lidem-cestu-k-lepsimu-milovani.html

Fajn, ale novinky CZ neprijimaji dalsi registrace, takze se musim zdrzet komentare sad

Není tady

#38 7. 5. 2011 23:03

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

taky jste dostali milostný dopis od té magorky ?  lol Tentokrát se jmenuje čaarodějka..reta

Není tady

#39 7. 5. 2011 23:06

carodejjkaa
Zablokovaný

Smazáno !

Upravil(a) AndreaP. (7. 5. 2011 23:19)

Není tady

#40 7. 5. 2011 23:08

carodejjkaa
Zablokovaný

Příspěvek v rozporu s pravidly serveru.

Upravil(a) AndreaP. (7. 5. 2011 23:14)

Není tady

#41 7. 5. 2011 23:08

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

když ti to chuděro pomůže, tak si posluž. Možná by ale bylo jednodušší pro tebe si něco šlehnout..reta  Nebo třeba začít makat, ale to cvoci asi nemusí..

Není tady

#42 7. 5. 2011 23:10

carodejjkaa
Zablokovaný

Příspěvek v rozporu s pravidly serveru.

Upravil(a) AndreaP. (7. 5. 2011 23:15)

Není tady

#43 7. 5. 2011 23:12

morpheus
Babinet Klub
Web

Rozmarila : tak toto ,e dostlo a musel jsem si to ulozit lol

Není tady

#44 7. 5. 2011 23:13

morpheus
Babinet Klub
Web

Hele carodejko, nenadavej moji kamaradce Frigo, jo ? smile

Není tady

#45 7. 5. 2011 23:15

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

A co já čarodějko?ještě jsem tu nebyla na pranýři...

Není tady

#46 7. 5. 2011 23:17

morpheus
Babinet Klub
Web

Revliba : Ponevadz jsi prejmenovany nick a jeste nevi, kdo jsi "opravdu" byla v minulem zivote na Babinetu smile

Není tady

#47 7. 5. 2011 23:17

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

také jsem si to uložila...lol
Myslela jsem, že v blázinci nemají tak dlouho vycházky.

Revlibo,  na to dojde, neboj. vissla Mně to ani nedalo moc práce, abych se na VIP soupis také dostala..lol

Není tady

#48 7. 5. 2011 23:20

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Hele carodejko, nenadavej moji kamaradce Frigo, jo ? smile

Ta holka má fakt asi velký problém, možná největší z nás všech a volá SOS a furt je tady blokovaná..

Není tady

#49 7. 5. 2011 23:21

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Revliba : Ponevadz jsi prejmenovany nick a jeste nevi, kdo jsi "opravdu" byla v minulem zivote na Babinetu smile

Morphe,já nejsem přejmenovaný nick,nelžu,nenávidím lež a kamufláž..

Není tady

#50 7. 5. 2011 23:24

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Čím více budete reagovat, tím více bude na koni. Kde nejsou diváci, nejsou ani herci. Vraťte se prosím k původnímu tématu tohoto vlákna.

Rozmarilo, udělej mi laskavost a běž spát, už mě to banování a mazání Tvých nesmyslů dneska fakt nebaví.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí