|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vazene damy, panove, drazi pratele, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje 
Do meho skromneho chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se ovsem budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde jakekoli napadani a urazeni, to rikam radeji hned na uvod, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to neslyseli, takze i Vy tam v zadnich lavicich, doufam, ze bylo dostatecne slyset
Neslysim !.. to melo byt jakoze ano ? Dekuji 
S diky a pranim krasneho dne
=Morph=
Není tady

nevíte někdo, co jsou to polarizační brýle ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Vazene damy, panove, drazi pratele, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje
Do meho skromneho chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se ovsem budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde jakekoli napadani a urazeni, to rikam radeji hned na uvod, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to neslyseli, takze i Vy tam v zadnich lavicich, doufam, ze bylo dostatecne slysetNeslysim !.. to melo byt jakoze ano ? Dekuji
S diky a pranim krasneho dne
=Morph=

Není tady
erem, ale sporadicky a když, tak na blbým místě mi přijde.
Není tady
Frigo napsal(a):
Frigo : Ano. A nerikej mi, ze se divas na Jak se stavi sen ! 
Potrebuji napajeni...
Není tady

jj jsem to nějakou záhadou napsala do starého chlívečku..
Upravil(a) Frigo (7. 5. 2011 18:53)
Není tady

Sex kouč ukazuje lidem cestu k lepšímu milování ... dovedete si představit, že vám nějaký šašek kecá do sexu ? Co když je to stejný ma.or jako ta doktorka, co propaguje to mučení ?
Není tady
Frigo : Chlivek mel byt uz uzavreny, se tu mrcasi Roz a dela mi tu v tom bordel. Ona si mysli, ze jsem jsem nevedel, ze byla jako matlamama ? A proc jsem ji nikdy nenazval matlamama ale jen matla, jakoze totalni matla ? Protoze pro me je jen matlou... A myslim si, ze jen hovado by se s ni dobrovolne vyspalo, ja jen v pripade, ze bych byl sam s ni na pustem ostrove, ale to bych si jeste rozmyslel, zda by Anca nebyla prijemnejsi ... 
Není tady
Frigo napsal(a):
Sex kouč ukazuje lidem cestu k lepšímu milování ... dovedete si představit, že vám nějaký šašek kecá do sexu ? Co když je to stejný ma.or jako ta doktorka, co propaguje to mučení ?
jaký sex kouč, o čem mluvíš .. ?
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
jaký sex kouč, o čem mluvíš .. ?
Pavlo, sex kouč je upoutávka na nějaký článek na seznamu... neměla jsem zatím odvahu rozkliknout..
Není tady
Pavla : To je neco jako fotbalovy kouc vede fotbalisty a trenuje je, tak muze existovat sex kouc, ktery vede pary, aby ze sexu meli vic, nez maji nyni. Podle me je to cele hovadina, protoze toto si musi vyrikat ti dva v posteli, ja to teda takto mam s kazdou z mych milenek. Kazda mi sama rekla, jak je ji dobre
a kouce jsem nepotreboval 
Upravil(a) morpheus (7. 5. 2011 19:02)
Není tady

Frigo napsal(a):
Asi jde o tzv. polaroidky, v originálu sluneční brýle od firmy Polaroid...
Dnes už je ale určitě dělají i jiné firmy.
Snižují množství různých odlesků, zlepšují vidění.
Vyzkoušejte, uvidíte sami. 
Není tady

morpheus napsal(a):
Pavla : To je neco jako fotbalovy kouc vede fotbalisty a trenuje je, tak muze existovat sex kouc, ktery vede pary, aby ze sexu meli vic, nez maji nyni. Podle me je to cele hovadina, protoze toto si musi vyrikat ti dva v posteli, ja to teda takto mam s kazdou z mych milenek. Kazda mi sama rekla, jak je ji dobre
k němu se snad musí hlásit akorát úchyláci, který vzrušuje, když na ně někdo čučí ...
O kouč zas úchylák, který se už může akorát koukat... Jak může někdo vědět, co já chci nebo nechci.. když to řeknu cizímu člověku, proč bych to nemohla říct i bez něj.. divný..
Není tady
morpheus napsal(a):
no kdo ví, třeba bys pak teprve zažil o čem se ti ani nesnilo 
Není tady
Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
k němu se snad musí hlásit akorát úchyláci, který vzrušuje, když na ně někdo čučí ...
O kouč zas úchylák, který se už může akorát koukat... Jak může někdo vědět, co já chci nebo nechci.. když to řeknu cizímu člověku, proč bych to nemohla říct i bez něj.. divný..
tak třeba něják neví jak na to, kdo ví ... nemusí to být hned úchyláci ... někde jsem četla článek, kde ženská líčila, jak chodila na nějáké kurzy, kde ji naučili poznávat svoje tělo, prý ji to hrozně pomohlo v sexuálním životě ..
Není tady

jo tak i to by mi přišlo úchylné.. neřeknu nějaká mladá holčina s puritánskými rodiči.. ale stačí jeden šikovnej chlap.. 
Není tady
a co když na sebe narazí pár, co měl puritány rodiče .. ?
Není tady

Pavlo a myslíš, že by před cizím se přestali stydět ? Já tomu tedy nevěřim..
Není tady
já si nemyslím, že jde o stud, spíš asi, že neví jak na ten orgasmus ... někdo o tom neumí mluvit ani s partnerem, nezná svý tělo, masturbace je pro něj fuj, pak to nefunguje v sexu, asi hledaj pomoc .. neberu to tak, že tam jdou stydlíni, co musí mít sex jen po tmě, pod peřinou a s vyhrnutou noční košilí maximálně pod prsa ... i když kdo ví.
Není tady

morpheus napsal(a):
...ja to teda takto mam s kazdou z mych milenek...
Tak je ode mě pozdravuj 
Mezipřistání dokončeno, palivo dotankováno.
Můj syn má dneska svátek, tak jsem mu koupil flašku jeho oblíbeného pití Vodka 42. A jelikož mám svátek i já, vypijeme ji spolu napůl
Mějte se tu krásně 
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
...ja to teda takto mam s kazdou z mych milenek...
Tak je ode mě pozdravuj
Mezipřistání dokončeno, palivo dotankováno.
Můj syn má dneska svátek, tak jsem mu koupil flašku jeho oblíbeného pití Vodka 42. A jelikož mám svátek i já, vypijeme ji spolu napůlMějte se tu krásně
tak všechno nej vám oběma 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já si nemyslím, že jde o stud, spíš asi, že neví jak na ten orgasmus ...
A to ten orgasmus je nejake veda ? Uplne bezna vec, neznam nikoho dospeleho, kdo by to neznal. Ja mel za cely zivot jen jednu, ( slovy 1 ) zenu a jen jeden krat, pac to byl des, ktera z toho nemela nic, protoze ji to nebavilo a cetla si u toho InterPress. Po sexu se ji ptam a to jako melo byt co ?
a ona : No, Ty sis uzil, tak to je snad v poradku, ne ? Kdy me chces znova videt ? ...
Nikdy 
Není tady
morfe, nebyla to nakonec tvoje vizitka, že si o toho četla 

Není tady

morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já si nemyslím, že jde o stud, spíš asi, že neví jak na ten orgasmus ...
A to ten orgasmus je nejake veda ? Uplne bezna vec, neznam nikoho dospeleho, kdo by to neznal. Ja mel za cely zivot jen jednu, ( slovy 1 ) zenu a jen jeden krat, pac to byl des, ktera z toho nemela nic, protoze ji to nebavilo a cetla si u toho InterPress. Po sexu se ji ptam a to jako melo byt co ?
a ona : No, Ty sis uzil, tak to je snad v poradku, ne ? Kdy me chces znova videt ? ...
Nikdy
bomba...
Musela si myslet, že jsi asi pěkně zoufalej a byla moc hodná... když se tě ještě zeptala, kdy zas potřebuješ.. 
Není tady

Není tady