27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Hojky, tak se zase po delí době hlásím
Zuzi, já taky v těhu i při kojení beru na vechno Paralen, pro jistotu...
U nás se taky počítá- či, čii, pet, et, em....a pořád dokola, mení ani větí čísla ji do hlavy nemůu dostat A z barev pozná červenou a pracujeme na zelené...
Yvett, tak drím palce, at se vám to s tím kojením povede! Já u si ani neumím představit, e bych Terku jetě kojila, kdy teď kojím to malinké mimčo a Terka je vedle ní tak straně velká
Fi, straně moc ti drím palečky!!!!
A taky vám sem hodím nějaké aktuální fotečky z Karviné.
Dorotka při koupání a Dorotka s dvouměsíční sestřenkou Viktorkou
Uploaded with ImageShack.us
Není tady
ahojky holky,
nestíhám nestačím... ale aspoň vechny zdravím!!
Sofinka je zlatá, hodná a Tomi taky, furt by ji pusinkoval nebo hladil. Potud ok. Jen zatím furt tu jetě někdo byl nebo tak, tak se zabavil.. horí, a budem sami. Dnes jel ke tchánům... abych se mohla učit... take mám Sofi vedle sebe, občas nakojím přebalím a v druhé ruce matiku a čučím do derivací a integrálů... fuuuuuuuuuuuuuuuj!!§ Jak někdo můe být matematik????
ale asi to napoprvé stejně nedám, je to hrozně těký... a jetě mě čeká informatika, management a právo... no, sranda.
Jinak Tomi má boty 23, ale sandálky jetě i 22, a 24 tenisky jsou mu jetě velký... neměřili jsme ho, ale zdá se mi, e od 2 let dost vyrost a i něco přibral, tak musíme poměřit a převáit
Kotr - opravdu hezké bříko! a jen tak mmch - já teda s Tomim přibrala 19 kg, teď 23 a dolů to jde pomaleji... zbývá mi jetě děsivých 14 kg do původní váhy!!
Abby - Dorotka je moc krásná a sestřenka taky, něco společného asi budou mít
Zuzi - já taky nikdy nebrala Ibalgo ani Brufen, vdy jen v nejnutnějích případech Paralen (někdy a 3 ks za den - prý se snad můe i 6, ale to u by musela být mega bolest). A tak jsme to dodrovala během těhu i v kojení.. Ale věřím, e se snad nic patného nepřihodilo, i kdy jsi pár Brufenů vzala.
Fi - drím pěsti, a jste brzo fit doma a a se mraáčci uchytí!! a díky za pochvalu, je to fakt nae malá princezna
a u zas nevim.. tak nic, jdu zas na tu matiku... zatím se mějte hezky!
Upravil(a) Berka (23. 5. 2011 15:20)
Není tady
Tak se Ondrá odpoledne vylítal venku, udret ho chvilku na místě - neskutečný.
Beru, jj uč se, přítí rok mě to čeká taky, jsem na to silně zvědavá, to bude úasný. Co má za skripta k matematice?
Zuzi, neboj, bude to ok, ale pro přítě raději paralen.
Není tady
Zuzí, to bude v poho. Já jsem brala taky Brufen i Ibalgin, protoe Paralen nebo prostě, kde je víc paracetamolu nesmím, hned se osypu, a vdycky to bylo kvůli bolesti hlavy při migréně a z počítače, jen jednou jsem to "přeila" bez, ale bylo mi blbě 4 dny.
Sylvi, take z tebe je taky studentka??? Jste dobrý, já bych to asi nedala, fakt teď nestíhám naproto nic.
Yvet, take definitivní konec koja??? A e máte zrovna stanovený přítí pondělí??? Co to utnout najednou , kdy Terinka ví, e NEJNÍ!!!!
Holky, tak tchýně Vojtovi koupila branku a fotbalovej míč, no, celý víkend jsme jak blázni kopali na branku, musím říct, e to Vojtíkovi celkem jde, u si nepřipravuje míč na zemi rukama a neposkakuje kolem něj jak kozlík, u ho má hezky "na noze" a běí na branku. Take u nás budou v kursu asi fotbal a hokej, kolo a tak, no, na mluvení je línej, vystačí si se slovama co u umí a dalí odmítá. Jen tu plínu v noci jetě odbourat a v autě a je to OK.
Beru, to jsou miláčkové Sofinka je fakt jak princeznička v bílém. A matiku nenávidím, integrály a deriváty jsme na ekonomce natěstí neměli (by propadla celá třída), ale vím od kámoky, co dělala strojárnu, e je to ílená pakárna. A kdy to nedá na poprvé, svět se nezboří , ne???
Není tady
JJ, měla jsem klítě přímo pod koz...., blbý místo a já pořád, co mě tam tak svědí, tak se budu pozorovat.:rolleyes:Jsem si včera vymyslela blbou akci - byli jsme sbírat iky v lese do koíku, co celou dobu táhnul Vojtík, take jsem si přinesla dáreček.
Není tady
ahoj
Fidorko: brzy se uzdravte a na ostatní taky drím palce
Zuzi: nenervuj se, vak jsi ho brala jen troku, to bude v poho myslím taky
Beru: krásná fotka sourozenci jedna báseň nezapřou se
- ... stejně jako ségry Dorotka s Terezkou - tam je taky podoba jak hrom Abby
jinak u nás počty zásadně na přeskáčku a různá čísla ... barvy jo, tam se chytáme téměř 100% ... jen občas si splete hnědou a oranovou myslím
dneska jsem natočila video, jak Verunka jezdí na kole, normálně jsem se dokopala ho dát na rajče, tak se chystám se vám pochlubit a zeptat se, komu mám poslat adresu a heslo do SZ - a ono to nejede ... pořád se to tam načítá (jakoe ten krouek) a nic ... tak nevím, jestli je to nějaký moc velký nebo co
kadopádně zatím to fakt nefachá
Není tady
Sylvi gratuluju!!!!!!!!Tady se to rozstudovává!
Marti tak klítě se chytlo.Potvora!Nelinka měla taky včera jednu bestii!
Teď odpoledne jsme byli na návtěvě u těch naich kamarádů,co byli s Filpkem nedávno v nemocnici.Natěstí je u zase ok!Tak řádili s Nelinkou 3 hodiny u nich na zahradě,hráli si ukázkově.Tak jsme mohli s tetkou plkat;).
Martiiiiiiii dííííííky za uklidnění!
Není tady
martina33 napsal(a):
Kotr, ty jsi ale potvůrka kodolibá
myslím ohledně té vagrovky.
Marti to není vagrovka, ale neteř, je to dcera mojí ségry. Jsme se ségrou o 13 let od sebe, take neteři je 28, ségra jí měla u v 19 letech. A to nebylo vůbec myleno kodolibě, spí mně to překvapilo a hlavně ona je skoro pořád sama, manel v práci nebo na stavbě, babičky celkem daleko, take jsem to myslela spí jako opravdu e to asi bude záhul. A vzhledem k tomu e Adámka mají z IVF tak si myslím e to ani tak nějak nečekali no
Jinak vagrovka má taky ročního, Lukáka, ale ta snad zatím těhu není No tak jsem vám to tu rozebrala a můu jít spát
Cassi tak to koukej rozchodit a se mrkneme jak verunka drandí na kole Ale jinak jako dneska to rajče celkově patně chodí, vechno tam trvá děsně dlouho, tak moná je to tím.
Marti take bude mít doma fotbálistu jo? Erďa taky kope (na branku teda jetě ne), ale to kolo a motorka ho přeci jen baví víc, ty geny se prostě nezapřou no
Beru moc hezká fotečka , kolik u malá váí?
Sylvi taky tě obdivuju, 3 děti a do toho jetě kola, jsi ikulka
Není tady
Dobré ránko, holky děkuju. Od půlky září mi to začne, take mi bude hlídat moje mami, protoe M. půjde za náma a od října, do konce září bude tady na ubytovně, dřív ho nepustili, take bude veselo.
Ondín jetě chrupe, Pátín přiel teď a Mía vyrazil do koly, je to docela kus cesty, take chodí dřív.
No vidí Marti, jaký si nosí památky.
Zuzi, na tý zahradě je to fakt paráda, jsem byla ráda o víkendu, e jsem věčně nemusela hlídat, aby někam neutekli jako tady, to byl klídek, no taky se za chvíli dočkám.
Není tady
tak ráno moudřejí večera u to jede
kdo chce link a heslo, napíu do SZ, Kotrmelí, má SZ
Upravil(a) Cassiopeia (24. 5. 2011 9:33)
Není tady
Cassi upitko dupitko poli mi ten link.
Já u ráno v 8 byla v Luhačovicích u gyndaře na krev a u mě i objednal na velký utz.do ZLína na 21.6.
V 11:30 jdeme komplet celá rodina k zubaři,tak jsem zvědavá na Nelinku.
Je u vás taky tak krásně??????
Není tady
ahojky holky,
děkuju za pochvalu dětí
Tak dneska jsem byli v poradně a malá v 18 dnech měří 51,5 cm a váí 3760g. Tak ji dr chválila, e je to předpisové miminko i s tím, jak pěkně papá po cca 3 hodinách
Sylvi - mám různé, nae matematička má vlastní skripta, tak se učíme z nich, jsou od ní zpracované a pak se jetě učím z čeho jde, z netu a tak. Taky mám dobrou pomůcku V matika pro beznadějné případy - je to tam docela dobře popsané.. jen to dostat do hlavy
Já to asi provihla - tak vy u se stěhujete nafurt??
Cassi - prosím taky o link - děkuji!
Zuzi - taky u Ti to utíká, co? u velkej utz!!!
jojo, u nás je taky nááádherně!
Holky, váně uvauju o sourozeneckém kočárku, myslím, e u nás je potřeba Tomi je spící a abych se dostala s oběma ven.. nejen na terasu a zahradu.
líbí se mi tenhle... http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?zbozi=2616747
Není tady
Beru, tak matematika pro beznadějné případy , dobře popsané.
Sourozenecký kočárek myslí? Co třeba jen skejtík nebo takové to přídavné sedátko? Jj stěhujeme se doufám napořád, ze sluebního bytu do baráčku, huráááá, u se těím, ale kdy se přestavím to samotné stěhování, tak mám osypky, ale potom bude líp.
Není tady
Cassi - děkuju! teda Verunka je fakt dobrá, klobouk dolů jak krásně umí lapat!
Fakt čučím!
Sylvi - jojo, kdybys pak potřebovala, tak Ti ji polu
já právě vím, e do baráčku máte jít, jen jsem nevěděla, e u! Moc vám to přeju, e budete ve svém! A to stěhování bude asi náročný, ale zas - bude to do lepího!
jojo, skejt chcem koupit taky, jene Tomi by asi na něm dlouho nevydrel a navíc je po o spící, take asi ho koupíme. No, nejprve ho chci vidět v reálu..
Není tady
Jj díky, uvidíme, co tam bude za skripta.
Ad stěhování - fakt to hrozně rychle uteklo, za měsíc končí Míovi kola a pak nastane pendlování a připravování, na začátku července o svátcích jedeme připravovat, já u tam zůstanu, M. pojede sám sem a začne připravovat, já pak přijedu jenom tak dva dny předem to tu dodělat, nasoukat do auta a bude.
Hlavně nějaký ty kočárky vyzkoukej, tak to jo, Ondra poo nespí u asi dva tři měsíce, usne jenom vyjímečně, take u nás zbytečný, kamarádka měla tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=43245523&tab=2 a fakt si ho pochvalovala. A vzhledově se mi i fakt líbil.
Není tady
Ahoj
Koukám, e probíráte matiku ze vech stran já tedy byla dokonalý tupec na funkce, nechápu o co tam jde. To jsem se raději naučila ty derivace a integrály, to mi přilo schůdnějí. Nebo mi to nikdo nidky pořádně nevysvětlil. I matice byly v pohodě. Ale jsem ráda, e to mám za sebou. Holky drím vám pěsti
Berko mě se u kolikrát stalo, e mi těpule usnul. Take el do kočárku a Matýska jsme měli jen tak v ruce nebo v manduce (u jí pro jistotu tahám vude). Take pořízení kočárku schvaluji. Jinak skejtík vyuiju taky hodně, hlavně kdy třeba spěcháme nebo je poblí silnice a pod.
těpule mi usnul poslední dobou se spaním odpoledne zlobí, buď nespí vůbec nebo usíná kolem třetí, tak se divim. Tedy vstávalo se u nás v pět
Marti někde jsi psala, e bys moná někdy vyrazila do zoo do Ústí to jako k nám můeme domluvit spicha
Sylvi my po přestěhování hodně dlouho vybalovali. Nějak těch krámů co nepotřebujeme zůstalo hodně
Není tady
Beru: dík myslím e kdyby tam nebyla ta branka, tak valí po silnici pryč
... lape jak divá, u umí dokonce i zatáčet řidítkama, ale jak vezmu foák a fotím nebo točím video, tak je to vechno v kopru a Verunka jde jen po něm ... vak je to vidět i u dveří, jak ji musím přemlouvat - začne slézat dolů, ale potom za mého stálého povzbuzování "jeď jeď jeď " si to teda rozmyslí a dojede a k brance
... byla to vůbec děsná fuka ji natočit, točila jsem to snad estkrát a u mě to přestávalo bavit a chtěla jsem s tím seknout
tyjo holky, ta matika, to by byl můj hrob obdivuju vás, e na to máte
a o spaní, u nás se po obědě spí, páč prostě musí má smůlu holt no ...
fakt na tomhle lofíku po obědě bazíruju ... spí cca hodinu, po plavání 1,5 hodiny ... dokonce (a to mi teda hlava váně nebere) usíná o dost dřív (do 10 min), ne kdy ji uspávám večer (to usíná tak 20 - 25 minut) ... asi je to tím, jak s ní manel dělá blbiny věčně při koupání, je pak rozblázněná a hůř se uklidňuje ... hodně si myslím, e teď hůř usíná, protoe je vidět ... ráno vstáváme cca v 6,30
Není tady
Cassi, hoď mi taky prosím odkaz doi SZ, děkujííí
Beru, já jsem taky od sourozeneckém kočárku uvaovala, ale nakonec jsem ráda, e jsem ho nekoupila, nevyuili bychom ho. Terezka na skejtíku jezdí ráda a kdy jedeme někam dál, tak se veze a Dorotku mám v átku.
Po obědě u Terka nespí skoro půl roku, jen opravdu výjimečně, ale ven po obědě nechodíme, a u vůbec ne teď ,v těch vedrech. Zalezeme do lonice, Dorotka spí a Terezka si buď hraje ve své posteli, nebo si prohlííme kníky...atd. Prostě odpočíváme. Ven chodíme a kolem třetí a býváme venku a do půl sedmé...
Kdy mi náhodou po obědě usne, tak večer je vzhůru minimálně do desíti, take u na odpoledním spánku netrvám, jen dodrujeme klidový reim
Před chvílí jsem se vrátila od kadeřnice....podruhé za dva měsíce, to je pro mě plně luxus. V ivotě jsem tam byla celkem snad estkrát Ale musela jsem, kdy to teď nemůu nosit v culíku, tak se pod tím straně potím, tak jsem to musela jetě zkrátit.
A taky jsem si byla nakoupit nějaké oblečení a
Musím bezpodmínečně začít hubnout, je to hnus. Kdy se vidím v zrcadle, tak mi to tak nepřijde, ale kdy jsem se v obchodě do ničeho nevlezla
Není tady
Ajojte sluníčka!
Beru pokud je Tomi kočárkový,tak proč ne.Ne se stresovat. Nelinka u snad ani neví,jak se v tom sedí.Nebyla v kočárku od ledna a teď je kočárek u umytý,zabalený a nachystaný ve sklepě pro 2.mimi.
My byli u toho zubaře,tak bohuel 2. těhu se na mně podepsalo 2 kazy.Nelinka byla ikula.V pohodě si sedla a nechala si zoubky prohlédnout,take dostala nějaká zvířátka z plastu:supr:.
Holky s matikou na mě nechoďte vůbec....jestli si půjdu dodělávat výku,tak humanitní zaměření.A je té matiky co nejmíň.
Abby hoď foto účesu.Pro inspiraci.Já se chystám vpátek asi po půl roce.
Není tady
Já a matika:lol:hádejte, proč jsem la na ekonomku (tam jsem měla jistý, e je jen do druháku)
Cass, poli mi taky odkaz.
Zuzí, take zoubečky, holt u to bude jen a jen horí
Beru, mě se tedy zrovna tenhle tip kočárku moc nelíbí, líbí se mi víc barevný, nějakou barevnou kombinaci, ale určitě bych ho koupila, pokud je Tomík lenoch a spací. U nás by to nehrozila, bych naháněla Vojtu i s kočárem. Zrovna včera jsme jeli s kočárkem, tak seděl ani nedutal, prostě si to uíval, jsme jeli asi po 2 měsících.
Jj, jsem zapomněla, včera jsme li k holiči a Vojta ztropil takovou hysterickou scénu, e z toho nic nebylo, tak jsem ho okudlala doma. NO a musíme pořídit jetě nějakou čepici, aby měl na střídání, pořád má tu svojí bajsbolku a tu nedá, teď jsem ho donutila, e nosíí átek na piráta, ale nic jinýho a jinej ne modrej necíííííí. Jedině modlej.
Po o se u nás větinou spí, prostě musííí. JInak vstáváme kolem 8, ale v noci je to tak nějak na dýl.
Není tady
Tak jsme poo, jdu zkulturnit kuchyni a vyrazíme ven, je tam vyloeně nádherně.
Míovi jsem jetě vytiskla vizitky, aby mohl rozdat kamarádům, dokud na to myslím, s novou adresou.
V mezičase jsem zapla myčku, večer jetě vysát a vytřít a honem je vzít ven, ne stihnou udělat bordel.
Není tady