27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky.
Pavli ty si uij dnení sedánek!Máte recht!!!!!!!!!Je potřeba povyrazit.U nás se spí,tedy mana a Nelinka.Já teď doehlila.Musím provést nějaké platby přes PC a na 15 hodin jedu k Dr.
A navečer na masá.U se těím!
Přeju vem hezký slunný den!
Není tady
Čus,
u nás se taky chrní, konečně. Jsem si udělala těstovinovej salát + kuřecí masíčko, a nějak jsem to přehnala, zřejmě bude i v noci.
Plínu máme na noc, u nás to bude v noci asi na dýl. Sice hodinu po usnutí ječí, e plína neee, jde se vyčůrat, ale pak jaksi zapomene a lohní čaj a mlíko, take dnes v noci jsem dávala 3, páč by byl durch a moje postel + postýlka taky.
Abby, ty si tak stěuj na Terezku, taková hodná holčička, krásně spí, jí. Já u říkám dávno, kdyby byl Vojta první, tak ádný jiný dítko nebude. Dnes to uznala i prababi, ten se tam předvedl v celý parádě, jak byl rozjetej, tak neel zastavit. Prababi prohlásila, e je celej velkej JIrka (co umřel), úplně přesně, ukazovala mi fotky a opravdu je, i povahově. Aspoň to můu na někoho svádět.
Pavlí, tak mě včera kámoka řekla : Marti, se tě nějak nechci dotknout, ale vypadá hrozně, má hrozný kruhy pod očima, oteklý oči, prostě taková celá divná. No, měla pravdu, včera jsem byla totálně KO. Dnes u je to lepí a o břie mi ani nemluv, nějak se nemůu dokopat k tomu, abych nerala čokoládu a takový ty dobrý věci, přitom pohybu mám dost, ale večer taky ílenej hlad, kdy přes den nestíhám. NO, blbě je to celý.
Kotr - tak pupíno dost sluný, ty jde ve stopách Blíenky, viď. Jsem zapomněla, e bude MOnička, no, třeba budou obě
Není tady
MArti nechce mi poslat trochu salátku?
Tááák jsem zpět z kontroly.Mimísek je vpořádku.Akorát potvůrka si skříil/a noičky,take zase nevíme,co to vlastně je.
A u mám 3kg nahoru:(.Ach jo!
Není tady
Ahoj babuchy
teda venku je dnes nádherně jsem byla u kamarádky a super den
Teda 5,5 kila no radi ani nepomyslet
Kotr, krásné těhu bříko a opravdu ta druhá těhu jsou straně rychle vidět, e??
Zuzi, to nemá moc kil nahoře
No u nás se u spí malá u 5 den nespí přes den a dnes u přila, e chce dělat hají byla hotová. Take jsme zvědavá v kolik ráno přijde k nám. Se teda naučila v noci chodit spát k nám dostele děs.
Jinak přes den teda doma a na zahradě jsme bez plenky a někdy je nehoda, ale větinou né teda kdy není den, e dělá naschvály a poutí to do kalhotek
No nevím kdo to tady psal, e se jetě párkrát vyspím kvůli těhu, ale ono je to jetě přes 2 měsíce teda jestli mě objednají na červenec a zas to vypukne
Není tady
Ahojky,
jo jo holky, to druhý těhu je fakt mazec, jde to straně rychle, břicho jak balón , no a nahoře u mám 12kg, tak snad to bude zase k těm 17kg jako s Erikem a ne o moc víc
A Marti Blíence se to břicho normálně zastavilo a má ho u pořád skoro stejný, ale já asi nakynu do gigantických rozměrů tentokrát
Holky tak jsme byli dnes na tom zápisu do kolky a ani nás nezapsali, prý je to naprosto zbytečný, berou jen ty předkolní nebo ty co u jde maminka do zaměstnání. Ale máme se prý na ně přijít podívat zase za rok, aspoň jsem s učitelkama pokecala, vlastně je vechny znám, a Erik si zatím vyhrál - no nemohla jsem ho odtamtud dostat, straně se mu tam líbilo. Pak jsme jeli rovnou za takou do dílny a Erik u s ním jezdí regulerně na motorce a to hlavně do terénu. Dostane vdycky přilbu, sedne si před něj a na 3/4 hodiny zmizí někam na tra nebo do lesa apod., take je myslím jasný jakýmu koníčku se Erik bude věnovat No a jak jezdí na tom koloodráedle, to vdycky jen koukáme, rozjede se, nohy nahoru a frčí si a dokonce začal dneska brzdit smykem
Jani dva měsíce jsou jak nic, to uteče jak voda, hlavně aby vám to dopadlo hned napoprvé
Zuzi gratuluji k úspěné kontrole, já se taky pohlaví dozvěděla později, taky se princeznička styděla. Tak jsem zvědavá jak to u vás dopadne
Není tady
Zuzi, tak to je dobře, e kontrola proběhla ok, parádní.
No jo Kotr, bříko čupr, jsem ráda, e u mám tohle za sebou. A ke kolce, Patrik jetě nechodí, pořád není předkolák, tím e je záříjový a to je 2006, tady je to fakt mazec, teď tu začali stavět dalí montovanou kolku pro zhruba 112 dětí, v září by měla otvírat, ale to u nás jaksi nezajímá. A to tu má dvě mení kolky a tu jak chodil Mía, ta je pro asi 300 dětí, nevím kolik přesně ale je to těsně nad 300 - je tam 11 tříd a stejně to tady nestačí a okolo 150 dětí odmítají. U ani kola tady nestíhá, děti mají třídy udělaný i z druin.
Upravil(a) sylviik (18. 5. 2011 22:49)
Není tady
Krásné ráno :-)
Tak včerejek se vydařil tedy kecaly jsme stejně převáně o dětech, ale bylo to fajn
u jsme domluvily dalí termín za měsíc.
Kotr já měla o dvě kilča míň, u . 20kg a u M. 18 kg. Obvod břicha se u obou "zastavil" na 110cm, take ne víc jak u prvního i kdy jsem přenáela a M. měl o kilo víc jak . Prostě nastejno. I v porodce jsem nechala stejně.
Není tady
Tak sbaleno, pobalila jsem nějaké kníky a věci, co jsem měla v úloáku v sedačce, no samozřejmě ne vechny a jetě pár igelitek od nich z pokoje, pomalinku, ale zase něco ubyde. Na jedenáctou jdeme jetě na logopedii, tak vezmu Ondína s sebou a jetě musím zajít do krámku pro nějako svačinku s sebou a hlavně pití do auto, počítám, e tím, e vyráíme po druhé do pičky, tak to pojedeme oklikou bezmála čtyři hodinky, take u se fááákt těím.
Tak a jdu, jetě musím dodělávat
Není tady
Pěkné ráno :-)
Kde jste?
Tady prí, konečně se zaleje, u mě nebavilo lítat s konví
U nás se dnes vstávalo po pátý a to el spát asi v půl desátý. Jestli mi to dovolí Matýsek odpoledne zalezu do pelechu taky... no to mám plány hned po ránu
Není tady
Ahojky,teda tady to vázne:D
No u nás vcelku nic nového.Zítra se chystáme na dalí svatbu.
Tak tady Nelinka rozmaírovala celou krabici zákusků, co jsme dostali.Do kadého musela buď drbnout,nebo z něho něco utrhnout.No vypadá to fakt úasně.
Mějte se holky a dávejte pozor na bouřky
Není tady
Ahojky,
tak u nás u je po bouřce, krásně se osvěil vzduch a pěkně se zalilo takhle by se mi to líbilo, přes den krásně a v noci se pěkně zalije samo
Holky nám teďka dávaj ty stoličky, Erik ječí, vzteká se, křičí ne ne ne, z pusiny mu tečou sliny, dásně nateklý a stoličky pořád ne a ne vyrůst Gel mu moc nezabírá, tak jsem mu u dneska před spaním dala Nurofen a krásně usnul, tak jsem zvědavá jestli se v noci vzbudí. Chudáček ná malej.
zuzi tak s těma zákuskama jsi mi připomněla, jak mi dneska Erik rozházel po celým obýváku kvarkový placky ne jsem dotelefonovala. Naházel je hlavně pod křeslo a drobky byly prostě vude Já nevím e si ty děti vymyslí vdycky takovou skvělou zábavu
No a dneska vyrazil s Erikem děda poprvé na koloodráedle a vzal si taky kolo, protoe u ho normálně nikdo nedoběhne, a říkal e dobrý, celou dobu pěkně jel, ujeli asi 3km. Tak to by mu lo narozdíl od jiných věcí
Nějak tady vázne docházka, tak se choďte hlásit častěji A hlavně jsem celá natěená kdy dorazí Fidorka se //
Není tady
Čau holky,
Fífa je s tchánojcma a D. na dětský hasičský soutěi :-) Večer máme sraz 10 let od maturity, tak to bude zas nářez :-))))
Vařim kuřecí polívku s drobenim a česnekáče :-) U jsme je neměli snad půl roku a máma na ně chu...
Včera odpo jsme jeli s D. nakupovat, tak jsem utratila nějaký penízky od narozenin...
Kotr, to si teda uíváte se zubama :-( Fífa ty druhý stoličky nemá, nevypadá to, e se to chystá... Tak jsem zvědavá, kdy to přijde..
Upravil(a) nikulka83 (21. 5. 2011 12:03)
Není tady
Tak jsem Fifině objednala jetě jedny sandálky - pěnový k vodě, na koupák a tak...
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=45154151&tab=1
Akorát teda o číslo větí, se stélkou 16,5 cm. Ty by měly vydret na celý léto :-)
Není tady
Ahojky,
na chvilku nakukuju, kdy mě bráka pustil k počítači
Niku, moc hezké sandálky Ti vai prcci mají bvichni pěkně velké noky. Terezka má noku 13cm, take botky se stélkou 14. Co je momentálně č. 23. Prostě prcek, no
Nám začaly taky zoubky, u týden pozoruju, e se Terce právě klube první z těch posledních 4 stoliček. Má tam pod kůí hrbolek, jak se jí ta jedna strana tlačí ven, ale stále neprořezaná, to bude zas nadlouho... Natěstí s tím ádné větí problémy nemá.
FI, stále na tebe moc myslím a drím palečky a nám brzy ukáe své //
TAdy byla včera celé odpoledne pěkná bouřka, krásně se pročistil vzduch. No a dneska opět vedro, jetě jsme venku ani nebyli, asi se půjdeme projít a k večeru. JInak bychom se asi s Dorčou v átku upekli, kočárek tu pro ni nemám. Budu si muset asi koupit na léto tenčí átek, u mám vyhlídnutý. Ale ty peníze, to je hrůza kolik takový kus látky stojí
Není tady
Ahojky kočky.Tak se hlásím po včerejí svatbě.Byl to krásný záitek.Opravdu v jedné vinárně v Luhačovicích.Nádherné prostředí, perfektní nálada.Jak teď velice nikam nemůu,tak si jsem si to straně uila.
Nelinka byla hodná,v 19 hodin jsem ji dovezla naim na noc a Nelinka spala celou noc.Take v pohodě.A my jsme dojeli ve 2 ráno.(A se stydím,e jako těhulka tak pozdě).Manel jetě spí a já frčela k naim pro Nelinku.
S těma botkama máme číslo 24. A natěstí u mám vechny botky teď na léto dořeené.Ale za chvíli aby se zase řeili podzimní.
Tak jdu pomáhat mamce s vařením.Pa pěknou neděli vem.
Není tady
ahoj
Zuzi: to je prima náhodou, e sis to tak hezky uila ... vak "za chvíli" u bude zase přikována doma
Abby: Verunka má taky aktuálně botku vel. 23 ... moc prcek ale není, asi bude mít mení nohu po mně (jetě e ne po manelovi 9ku )
Nikulko: botky jsou moc pěkné, ale Verunce by nesvědčily, určitě by si v nich ukopla palec, jak jí znám
Kotrmelí: Erísek je prostě sportsmen ... Verunka se taky snaí - jak jsem tu před měsícem ořvala ten irelevantní dar k 2. narozeninám
kolečko s přídavnými kolečky
- tak u normálně lape sama
... tak teda nevím, jestli koupit jetě ten First Bike ... tříkolku asi u nemá cenu
já dneska tvořím boloňské pagety na oběd a pak vyráíme k babičce
Není tady
Pěkný večer
Tak u nás asi taky zuby. Sise není protivný asi ho to nebolí, ale má stále narvaný rice v puse a slintá jak doga take mám tady dvě děti s rukama narvanýma v pusinkách
Mini festiválek jsme si krásně uili. Nai hlídání zvládli na 1* take parádna.
těpule konečně pochopil co má dělat na odráedle motorce take u jezdí jako drak a pomalounku zjiuje co má dělat s kolečkem. Ujiuju se e jsme ho nekoupili moc brzy.
A máme období autóóó, autóóo´, celý den neposlocháme nic jinýho ne auto a jetě máme vechno modlýýýý. Manel začal učit (brzy) barvy.
Není tady
Čus baby,
u nás bylo krásně, jen večer troičk sprchlo. Celý víkend jsme byli na chajdě, take pro mě klídek. Z praktických důvodů jsem tam Vojtíkovi natahala vechny dopravní prostředky, take se u taky snaí na kole, ale tam je blbej terén, take jsem dotáhla kolo do města a budu ho asi chvilku tahat na laně, aby pochopil, e musí lapat oběma nohama a ne jen jednou. Koloodráedlo kupovat nebudu, protoe Vojta je fakt prcek a nedoáhne ani na tom too too. Nohu má něco mezi 22-23 cm, a vysokej je asi 86 cm, take nic moc.
Pavlí, my máme zase vechno "vosum" - učíme čísla jen do 3, a jaksi vosum se nějak vloudilo. NO a barvu máme cecenýýýýý - červený.
NO, a konečně začal čůrat ve stoje (sice občas, ale u i to je úspěch), na noc plína stále, to neriskuju.
Abby, normálně tě obivuju, já bych celej den s dvěma dětma doma nevydrela, a kort v tomhle vedru, to radi někam ven.
Zuzí, take pařbička byla??? Závidím, taky se chystám s kámokou, ale zrovna mají netovice obě holky a ona je jetě neměla, take je bude mít asi taky (no, já Vojtu pořád prohlíím a nikde nic), ale to můe přijít, celkem bych byla ráda, aby jsme to měli za sebou. A kdy nebudou, taky dobře. Přiznávám se , e pokud je chytneme a nebude mít teplotu, jedeme na chatu, kde můe nakazit jenom nějaký důchodce. Asi tak. Doma bych si la hodit provaz.
Mějte se bezvadně.
Není tady
Dobré ráno holky moje,
vy jste tak zlatý, jak na mě myslíte :hjarta: Zatím se jetě nic neděje, zítra jdu teprve na ultrazvuk se ukázat jak jsme na tom se sliznicí a podle toho víkend/pondělí zavedení embrya. No a pak 2 týdny čekání :rodna:
Akorát teda pevně doufám, e budu do té doby úplně fit, protoe doma u druhý týden bojujeme s virózou, nedřív já, pak Sami, o víkendu to skolilo i hlavu rodiny, a včera večer mě zase hodně bolelo v krku, tak snad to přejde. Venku je tak krásně a my se tu perem s bacilama :usch: Samíkovi se to zase zhouplo do laryngitidy, take bere Aerius, zvlhčujeme vzduch a ven chodíme jen do stínu se vyvětrat a zase domů, aby mu nenatékaly sliznice :(
No a jak válčíte vy? Zahlédla jsem fotku malé Sofinky, je nádherná, moc podobná Tomíkovi, přitom troičku jiná, taková prostě holčičí ;)
Kotr, jak ty zvládá teďka s bříkem? Má ho krásný, okukovala jsem ti albíčko a moc ti to sluí.
Jinak my máme nohu 25/26 :P A něco kolem 96-8 cm, nelze změřit přesně :lol: U jen metr a dohoní tatínka :cool:
Není tady
Hojík,
tak jsme zpátky z víkendu, sporák u je zapojený - teď mi volala tchýně, e u dopojili, zase dalí věci dodělané, take na to v červenci vletíme a vymalujeme a je hotovo, paráda. Kluci byli hodní, celou dobu řádili na zahradě, no teď jsem tepřive přila na to, jak je ta zahrada velká - aby ne, kdy jsem jí sekala - sto jarních kilometrů
Jinak ve při starém, akorát se tu začínají objevovat krabice na balení, ale zatím je ignoruju, to mě čeká potom.
Fi, take jdete na to? Tak drím palce, a se zadaří.
Jinak s nohou - Ondra má 26, Patrik 29 a Mía 38 nebo 39, jak u kterých bot a výkově má Ondra tak jako Samík, opravdu se to nějak patně měří.
Není tady
Ahoj holky,
to je sranda s těma prckama, Erik zase umí jen "či" = tři, take na cokoliv se ho zeptáme kolik, tak odpoví či A taky se snaí odpočítávat ne třeba skočí ze schodu - či, dje, teď
no je to s nima prča, ale barvy zatím ne e.
Fidor děkuju za pochvalu, ale břicho mám fakt a moc veliký na ten týden co jsem. Docela to jde, ale mně moc pomáhají rodiče kteří bydlí pod námi a zahrada, jinak jako procházky s Erikem u dávám jen občas. Včera jsem poprvé letos vlezla do bazénu, no sice moc teplý to nebylo, ale dalo se, aspoň jsem se pěkně osvěila a Erik měl děsnou srandu z toho jak tam vechno můe házet, čím mně postříká a já mu to stále dokola podávám. Ale sám do vody to ne, přitom loni byl v bazénu skoro pořád
Fidor to je mi líto e jste nemocní i v tomhle krásným počasí, snad u se to zlepí a na přítích 14 dní budeme dret palečky
Jinak Erik nosí botky 24/25, spí u ty 25 a měří asi 92cm. Sami s Ondínem jsou teda dlouháni
Jo holky jetě mám novinku, ta moje neteř co má těď ročního Adámka je opět těhotná (jetě nevím podrobnosti, ale řekla bych e spí neplánovaně), tak to bude mít taky dost napilno, mimi by se mělo narodit v prosinci a to Adamovi jetě nebude ani rok a třičtvrtě.
Není tady
Ahojky holky,
Fi teda to uteklo.Tak uk uk uk.Snad to bude dobré.
Holky těhulky.Chtěla jsem se zeptat,jak jste na tom s léky v těhu.Mně teď kdy sem tam bolela hlava,tak jsem si vzala Brufen(je tam psáno,e se nesmí ve 3. trimestru) a dnes mě v lékárně docela vyděsila lékárnice,e bych ho něměla brát vůbec.:offtopic:Tak jsem docela z toho vedle.
Ale nebrala jsem ádné velké dávky.Třeba 1 za týden ve 2. trimestru.Dopr........doufám,e jsem prcíkovi nijak neublíila!
Ale minulý týden na utz vypadalo ve v pořádku.
Není tady
Kotr, u jste byli v bazénku? Tak to závidím, o víkendu bylo fakt nádherně a my makali jak diví, ale zase je vidět kus práce.
Zuzi, v malý míře snad neukodí, ale v těhu je lepí paralen, před brufenem mě vdycky varovali, tak netuím.
Tak a přijatááá, take jenom ne vstřebám rozvrení předmětů, které povinné, volitelné a doporučené a spočítám kredity, abych se mohla předzapsat ke studiu, tak zestárnu a půjdu do důchodu.
Není tady
Ahojda holky!
Konečně mám taky chvíli klidu abych vám něco sesmolila!
Dočítám pravidelně, ale není čas psát.
Zuzanko pokud já vím tak paralen je asi jedinný co můe, nebo ani ten? Já teda prakticky ani nic jinýho neberu, řídím se slovy naí dr e radi dva paraleny ne jeden ibalgin
Jinak Fí myslím na vás a se zadaří. Hlavně a je Sam zdravej a i ty! Asi to chce co největí pohodu drím palce
Kotr brrrr já bych do bazénu asi nevlezla, muselo to být studený dokud nemá voda aspoň 30stupňů tak já nic
Jinak u nás boty číslo 23 a jetě s pěknou rezervou. Take Holky mají prostě asi mení noky.
No a ke kojení během 14dnů jsme zruili denní kojení a uspávání u prsa (na tom jetě pracujeme, v současné době nám uspávání v postýlce bez prsa zabere pokadé tak hodinu, včetně pohádky a mazlení) ale věřím, e se to bude zlepovat. A úderem přítího pondělí utínáme noční kojení, take drte palce! To bude asi nejnáročnějí. Ale troufám si říct, e asi nastal ten správný čas protoe Terinka u ani před tím spaním prso nepochtívá,strčí mi ruku do výstřihu a důleitě pronese: NÉNI! brečí spí skrz to, e pořádně neví jak usnout.
Ale zase pak klidněji a dýl spí. Dneska v noci se poprvé vzbudila a 4:30 Snad to půjde dál dobře.
Není tady