6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čus Abby,
jak se máte, holky?? Jsem to tady obnovila, protoe na novým BB to nejde a kdoví kdy půjde, tak třeba se holky chytnou....
Kotr jsem tu taky viděla, tak snad se holky ozvou.
U nás nic novýho, celý řijen se potýkáme s nemocema, celý rok OK a pak to přilo najednou, nejdřív ucho, pak průdukový kael, kdy se dusil a skočili jsme v nemocnici a teď od pátku angína. Fakt u mi houkne. Take ho tahám po babičkách,protoe já u doma být nemůu, v práci teď po tom hrozně jdou. NO, děs. Jak se má na vesnici??
Není tady
Marti já tu jsem, máme tu s Letňátkama 2011 taky uzavřenou skupinu a přiznám se, e takhle otevřeně u se mi taky moc nechce psát. Kdyby se tu nalo pár holek z naich jarňátek, mohly bysme tu taky vytvořit uzavřenou skupinu Jaro 09. Jetě jsem tu viděla Cassiopeu.. Tak kdy budete pro..
Upravil(a) Kotrmelína (6. 11. 2013 15:44)
Není tady
KOtr, klidně něco vytvoř, já na to moc nejsem a hlavně mi přesně napi, kde vás najdu a tak. Já jsem jenom zkouela jestli se někdo z holek ozve.
Není tady
Tak, co je to za novinky??
Já mám taky jednu. Drak má infekční mononukleozu, moc bezva. Natěstí u je to za náma, ale dieta nás čeká dalí 3 měsíce, na vánoce jak dělaný. Do kolky u můe, tak aspoŇ tak.
Není tady
No holky, čuus, tak jsem vás nala, teda trvalo mi to to jooo, ale nala :-). U nás se marodí, já jsem u týden s klukama doma, jetě do úterý, co počet dní na očr dovolí, éfice zněla do telefonu nadeně, kdy jsem jí volala, e jako ve středu, ale cooo . Kluky sklátila nějaká chřipajzna, Pátína jenom lehounka, ale Mía u má druhý atb a Ondra má první, take srandááá. Jinak začínáme "konečně" nakupovat dárečky, zítra jedeme pro první, pokud teda budou. Jinak novýho nic, krom toho, e kdy to vypadá, e se nám povede nějaká ta kačka naetřit, tak se tu něco sesere a je to v čudu.
Není tady
Čus Sylvi,
jak se vede?? U nás katastrofa. V sobotu jsem se s drakem vrátila z nemocnice, dostal vysoký horečky a nemohla jsem je ničem srazit, naprosto nic nezabíralo. Hrozný, pak si stěoval na to, e nemůe ohnout hlavu, take jsem měla před očima to nejhorí, to se natěstí neprokázalo, ale vyplaila jsem i JIPku na KLadně. Kdyby se prokázalo zánět mozkových blan, tak jsme skončili na Homolce. Natěstí vechno bylo k té mononukleoze, děsný to bylo. V nemocnici jsem si áhla a na dno, kdy jsem čekala na výsledky, bylo to buď a nebo. Tam jsem si uvědomila, jak je zdraví důleité a co vechno se můe z banální nemoci vyloupnout. Take a bude drak OK, tak dám očkování proti meningokovi, prostě vem těmhle sajrajtům.
Musím přiznat, e vánoce jdou letos nějak mimo mě, cukroví někde koupím a hotovo. Fakt nemám sílu stát u kamen. Do kolky drak nesmí do konce roku a pak jen kdy bude zdravej, jinak ne.
Není tady