3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Jo a Marti - prosím (ty ví vechno ), kdy budu teda od 1.října zase na MD, Matýsek můe do kolky u neomezeně (teoreticky), kdy na něj nic nebudu dostávat? Nebo by taky mohl jen 5 dní v měsíci a a po 3 letech neomezeně?
Není tady
Ahoj, jdu kouknout na naki podzimní těhulku Zuzku.. Zuzi jetě se s malou drte u sebe a a je ve bez komplikací a to přijde. A koukám, e i Sussanka je podzimní druhotěhuka, gratuluju.
Není tady
Suss, nevím jak je to u vás, ale u nás je to kolkou děsný. Dítě ti vezmou jedině od září, kdy začínají nový kolkový rok a dítku musí být 3 roky. Pokud jsi na MD nebo na RD s dalím mladím dítkem , tak ti dítě do kolky nevezmou, protoe jsi doma a nechodí do práce, stejný je to kdy jsi na pracáku. Pokud je místo (co tady není), tak ti můou dítě vzít na 5 dní v měsíci, kdy jsi na RD nebo MD. Pokud chce Matýska dávat do kolky, určitě si tam zajdi domluvit se a zjistit víc. Ono je to vude různé,přeju, aby vám to vylo.
Abby, ty jede látkový vloky?? Já se přiznám, e jsem v ivotě o tom neslyela , a nějak se mi to ekluje, připadá mi to krok do minulosti (je to tedy pouze názor, nikdy jsem to neviděla, nevyzkouela), chápu, e tím asi uetří, ale při představě, e s prádlem peru vloky??? Prostě je mi to divný. Látkovky chápu, taky jsem je dávala Nikče, páč v tý době jiný nebyly:lol:
Není tady
Marti, jen si nepředstavuj, e mám z toho v pračce krvavou lázeň kdy ji hned vyčváchne ve studené vodě se lučovým mýdlem, tak je prakticky čistá. Peru je s plínkama na 60 a není na nich ani flíček. Nejde ani tak o peníze, jako spí o pohodlí a tak troku o tu ekologii (holt jsem ji na střední studovala). A taky jsou krááásně barevné
Není tady
Abby, kdy já mám právě problém s tím "vymácháním" Přiznávám se , e v tomhle na ekologii víceméně pr.dím. Co o to barvičky jsou bezva, ale v tomhle jsem konzerva, beru neekologický na jedno pouití, který se rozkládaj hóódně dlouho.
Není tady
Hlásím, e Titíček spí v postýlce!!!!!! A sám si tam konečně vlezl a doufám, e tak do 3 do rána nevyleze. Dokoukám éfa a letím chrnět, musím toho vyuít, e se budu moct vyvalit., no a třeba i přitulit???
JJ, NIkča u má rýmu a teplotu, není super ty změny počasí??? Tak má zákaz se k nám přibliovat.
Není tady
Marti tak co Titíček? Jak dlouho vydrel v postýlce?
Jsem dneska změřila a zváila Erďu, tak jen pro zajímavost má 95cm a 13kg.
No a ohledně té ekologie, je to určitě fajn, e aspoň některé z nás se snaí, páč já jsem na tohle taky lempl, a u jde o látkování u dětí, nebo o látkové vloky o kterých jsem doteď třeba vůbec nevěděla e existujou
Dneska jsem viděla ve zprávách e zase umřelo dalí dítě po porodu doma a jedna ena po porodu doma málem vykrvácela, já to stejně nechápu e má někdo tolik odvahy porodit doma, podle mně se tím ty eny vrací k přirozenýmu výběru který fungoval dřív, kdy prostě některý děti a matky porod nepřeily, protoe doktoři a technika nebyly Je to smutný
No a s tou kolkou u nás taky berou jen kdy u jde matka do práce a nebo případně na poslední rok před kolou - to prý u musejí brát.
Není tady
Kotr, je to smutné, ale je fakt, e ten přirozený výběr byl k něčemu dobrý.... (samozřejmě e dobrovolně bych kvůli tomu nenechala umřít ani sebe, ani své dítě).
Mě by se třeba porod doma straně líbil. Je to krásná představa, být s miminkem doma a nikde ádní otravní doktoři.... porody jsem měla rychlé, v pohodě. myslím, e u třetího budeme mít co dělat, abychom do té porodnice vůbec stihli dojet Ale já jsem bohuel po porodu vdy hodně krvácela, u Dorotky mi museli dělat i revizi dělohy....take mám smůlu. Mohla bych dopadnout stejně, jako ta paní
Není tady
Ahojky holky.Zdravím a omlouvám se.Poslední dobou nejsem schopná ze sebe nic kloudného vyloudit!
Nelinka má svůj týden,na vechno vzdoruje!U jsem protivná sama sobě a jetě Nelinka do toho!!
Tak jen přejju a se Vám vem daří!!!!!!!!!-**
Není tady
Ahoj holky! hlásím e ijeme.
Vůbec vás nestíhám ani dočítat.Od začátu kolního roku jsem jetě víc mimo.Nějak se nemůeme zaběhnout a Mía u tři dny stávkuje,e do koly chodit nebude,vech předmětů se bojí,bolí jí z toho břicho,jako kdybych toho neměla málo.
Ale jedna radostná zpráva se u nás odehrála.Volala mi ředitelka e kolky,e vypadlo jedno dítě,take Tom od března nastupuje do kolky,hurá,mám jednu starost z krku.
Jinak u nás doma se to kadý týden mění,je to jak na kolotoči.
Mějte se a doufám,e budu chodit častěji.papa myslím na vás.
Není tady
Renatko, a jak je jinak??? Jak čtu, tak Mía u přila na to, o čem je kola:lol: A kolku závidím, taky se budu snait draoue dostat do kolky, jednak uetřím a mám to za rohem:lol:
Není tady
Já jsem jetě tady, jestli tě to uklidní
Snaím se vzpamatovat z reportáe na Nově o těch lécích na těhotenské
nevolnosti, co způsobovaly nevývinutí končetit plodu..děsné!!!!!!
Natěstí se to dělo v roce 1960
Není tady
JJ, taky jsem to viděla, tak nějak si řikám,e jsem natěstí nic nejedla a blbě mi nebylo. A ani se nedivím, e rodiče ty dětičky vidět ani nechtěli, bylo to děsný. A ta holčina, jak jezdila na vozíku , u dospělá, bydlí tady na Kladně.
Není tady
Holky to u fakt chodíme jen na nový?
Není tady
Nojo, u chodíme definitivně vedle
Renďásku, tebe u tam mám přidanou mělo by ti normo jít přihlásí se, pak tam je v litě skupina na tu klikne pak se ti tam zas ukáe skupiny, pk tam klikne na Jaro 09 pak na jaro poprvé a u tam bude doufám, e ti to půjde
Není tady
Ahojte holky, pokud tady jetě někdo nahlíí.
JaniT, posílala jsem ádost o přidání do skupiny, tak jsem to buď nepochopila,
nebo mi nebyl dovolen přístup, nějak se mi to zkrátka nedaří
Zajímalo mě, jak se máte, jestli u má Zuzanka po porodu..
My jsme pořád 2v1
Není tady
Sussannko, jsi přidaná od 14.10. na novém BB musí být zageristrovaná co ty jsi předpokládám
Take se přihlásí pak tam klikne na SKUPINY tam se ti otevře roleta zase klikne na SKUPINY a u tak je JARO 09 nato klikne a klikne na poslední příspěvek co tam kdo dal.
No mělo by to být srozumitelný . Jen nevím zda kdy jsme tě přidala zda si to jetě musí nějak potvrdit jukni zda kdy se přihlásí zda tam nemá v OZNÁMENÍ nějakou zprávu jinak u nevím jk ti pomoct. Doufám, e to půjde.
Jinak Zuzanka je jetě celá
Není tady
Jani, tak moc děkuji, já myslela, e mě tam u nechcete
Ten návod jsem četla u dříve, ale kdy rozkliknu skupiny, ádné dalí skupiny tam nemám.
Ach jo, jdu to jetě pohledat, snad se podaří.
Není tady
Abby, jsem! U jsem z toho neastná. Vidím skupinu Jaro 09, vidím členy, ale nic víc. Píe mi to, e pokud chci vidět obsah, musím se stát členem
Není tady