19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Jani pozvi mně prosím taky, mám na novém BB stejnou přezdívku, díky:)
Není tady
Ahoj holky,
tak Terinka u taky víc jak týden spí sama ve svoji posteli a ve svým pokoji, a musím uznat, e spí daleko líp ne kdy byla s náma v lonici, poprvé se probudí a kolem 5-6h, co je pro mě momentálně luxus, jen já jsem si na to jetě úplně nezvykla a kadej zvuk mě probudí jestli to není malá. První noc jsem tam letěla asi 8x a naprosto zbytečně, a dneska do rána hlídali sousedi pod náma vnoučka a budilo mě i kadý jeho zakňourání, poslouchala jsem jak pako jestli to není Terka.
Beruko a prozradí nám jaký máte autíčko? Určitě nějaký rodinný bonbónek, e jo! A díky za pochvalu lonice (ale přiznám se e jsem s ní taky spokojená)
Hanýsku vítám tě mezi nás!
Marti ta kolková historka je hezká, taky jsem se pobavila!
Já jdu mrknout jestli u mě Janička taky přidala na NBB
Jo a konečně jsme objednali to odráedlo - stejný jako má Eriček!
Není tady
Hanýsku ahoj.
Jani ponaviguj mi prosím na novou skupinu, nějak mám asi doma omlouvám se za výraz vymatěno, chodím na brigádku, take vstávám ve 4 a domů doráím po třetí, no ale korunky po stěhování potřebujeme jako sůl.
Tak a víc nic nevím, take jdu, jetě si musím pověsit vyprané gatě na zítra no a hlavně mi bolí celá člověka .
Není tady
Sylviku, já to po tobě přečetla take v poho
Nejprve musí být zaregistrovaná pak se přihláí rozklikne na SKUPINY pak klikne zase na SKUPINY pak se ti to tam u nabídne JARO 09. Budu potřebovat vědět pod jakým jménem jsi abych tě mohla pozvat do skupiny. Jinak tu brigádku s takovým časným vstáváním teda nezávidím to je mazec, ale korunky jsou prostě potřeba se nedá nic dělat, e
Yvetko, u jsi přidaná a to je lahůdka mít postel pro sebe, e ?? Jsem ti říkala, e to malá zvládne
Není tady
Díky za přivítání.
Abby mi právě taky spíme vichni 4 dohromady. Mladí jde spát kolem 20 a starí a ve 22. Dostane flaku s mlíkem a někdy usne hned a někdy dělá blbosti a probudí tu mladí. A právě tomu bych předela, kdyby měly svoje pokoje, ale asi bude pro ně lepí být dohromady a druhý pokoj mít na hraní. Dík za názory
Není tady
Ahojky,
tak vlastně ani nevím, kam teď psát
Yvi - napíu to na ten novej, jo? hmm, tak to je super, jak to spaní Terezka zvládla!!
Sylvi - fakt ve 4 vstává? to by mě asi mrsklo, to kojívám, ale kdybych měla vstávat, tak potě kotě.. a kdo hlídá Ondru, kdy pracuje? Ale jinak chápu, e kadá koruna dobrá.
Jo, Kotr - Monička fakt u má náuničky, jo? jsem teda koukala!!! Nám právě dětská říkala, e je píchá a po 2 hexe...tak nás to taky brzo čeká!! bojim bojim..
\zuzi - neboj, to zmákne!
tak a jetě mrknu na novej.. pa
Není tady
Čus tetky,
hlásím, e iju, ale nestíhám naprosto nic. Poctivě čtu, ale u nemám sílu něco napsat, pernamentně mě bolí hlava z počítače z práce. Musím tohle období přeít ve zdraví a snad se nějak zajedeme, zatím mi to pěkně skřípe / tedy hlavně doma/.
Páček.
Není tady
Ahoj holky, ne vechny zmizíte na nový BB, jetě si vás dovolím poádat o rady.
Občas Vás chodím dočítat, ale nepsala jsem dlooooouho.
Nejdříve ze veho bych ale vem chtěla pogratulovat k dalím krásným dětem!
Určitě je Vás u víc, já jsem zaregistrovala Berku a Kotr a holčičky se opravdu povedly!
Jsem taky u s pupkem a právě toho se týká můj dotaz, ráno jdu do poradny, kde bych měla dostat papíry na mateřskou a opět v tom plavu, třeba mi můete poradit, kdy jste ve
stejné situaci.
Nástup na MD mi vychází na 30.9. nebo na 1.10. S lékařem se jde domluvit, protoe mám oba
termíny o den od sebe, tak nevím, jestli nastoupit ten poslední den v září, nebo ten první v říjnu a jestli to vůbec něco ovlivní. Myslím tím, jestli je nějak pro mě výhodné kalendářní měsíc dokončit, nebo naopak - co se týče potom třeba i pobírání rodičáku, nebo tak něco...Nebo je to úplně jedno.
Co byste zvolily vy?
S tím souvisí dotaz - kdy a jak se mám odhlásit z pobírání rodičovského příspěvku na Matýska, kdy nastupuju na druhou MD a třetí dotaz, kdybych měla zájem ho přihlásit do kolky, jaké tam jsou omezení a jestli vůbec nějaké jsou, kdy u na něj ádný příspěvek pobírat nebudu, ale jsou mu 2,5 roku?
Vím, e bych se měla ptát spí někde na právní poradně nebo sociálce, ale nikam se nejde dovolat ani dopsat a ráno to musím vyřeit, tak na vás plnně spoléhám :-) a předem MOC děkuji za rady a odpovědi.
PS: na nový BB se u nedostanu, tak snad je Zuzanka v pořádku..
Upravil(a) Sussannka (18. 9. 2011 18:05)
Není tady
Ahoj Sussanko, tak gratuluju k pupku
Nevím ve, ale zkusím odpovědět...
Na MD bych nastoupila od 1.10, bude mít krásně ukončené měsíce a nebudou muset peníze posílat na dvakrát.
A podle toho jak se domluví s doktorem, tak zajít na sociálku (co nejdřív, já to řeila u dva měsíce před porodem), nahlásit datum nástupu na MD a oni k tomu datu ukončí pobírání rodičovského příspěvku...
Se kolkou bohuel neporadím, o tom nic nevím...
Není tady
Suss, gratuluju a doufám, e nám aspoň napíe pohlaví. A jse hrozná tajnůskářka.
Určitě je lepí dokončit celej měsíc. Nejdřív stejně bude brát PPM (tedy jestli jsi byla před Matýskem zaměstnána), pokud jsi byla na pracáku tak rovnou nastupuje na rodičák ode dne porodu druhého dítka.A se kolkou??? To se rozluč (moná pokud bydlí na vesnici, tak třeba jo), ale ve městě ti ho určitě nevezmou , jedině soukromá. A hlavně, pokud by ti ho vzali, tak pouze na 5 dní v týdnu, protoe jsi na mateřské dovolené nebo na rodičáku s mladím dítkem , take nutně kolku nepotřeuje. (takhle je to u nás na Kladně).Já se jdu zeptat po NOvém roce znovu, a to jsme byli i u zápisu.
Není tady
Abby - gratuluji ! O Dorotce jsem taky věděla a dokonce jsi mi byla velkou inspirací ve výběru jména - pokud by to byla u nás holčička, ale čekáme bráku, take zase problém se jménem
Marti - díky moc, já kdy tady nechodím tak pravidelně, bylo mi hloupé vdy jen tak něco napsat, kdy jste měly rozjeté své diskuze
Děkuji za rady, tak já se zítra pokusím domluvit na ten říjen, kdy mi to tak pěkně vychází a zajdu na pracák odhlásit ten rodičák. kolka je u nás taky plná, ale půjdem se zase ptát po Novým roce, tak jen a vím, co mám vůbec chtít a jaká jsou omezení do tří let věku, i kdy bez rodičáku, na kadým webu píou něco jinýho.
Upravil(a) Sussannka (18. 9. 2011 22:16)
Není tady
Suss, oni ti ho do kolky nevezmou právě proto, e mu jetě nejsou 3. Já bych ho chtěla dát do kolky od března, to mu 3 budou, ale jaksi na 100000000%%%%n nebude místo a to máme v ulici 2.
Není tady
Já tu kolku nějak akutně neřeím, a tím, e budu doma i dál, u vůbec ne, jen mě to zajímalo.
Jo a to jméno - zatím nemáme.
Tak dobrou, snad se mi brzy dovlní břicho a podaří usnout.
Není tady
Ahojky holky,jen hlásím,e jsem doma,od soboty.
Mám zase zánět ledvin a málo eleza.No jsem doma,ale necítím se dobře,take kdovií na jak dlouho.Dnes v noci jsem měla i poslíčky.Take u to asi dlouho nevydrím!Kadopádně podle utz. i ktg je princezna v pořádku!Dnes je jetě mana doma,tak se snaíme pochystat co nejvíc věcí.
A zítra se mnou jede kamarádka na kontrolu,tak uvidíme!
Susanko ty tajnůstkářko!!!!!Gratuluju!!!!!
Jinak Nelinka ten můj jeden den v nemocnici zvládla vcelku patně!Docela ji to vzalo,tak se děsím,co bude dál!!!
Holky na ten nový bb se ne a ne dostat!Tak snad aspoň takhle Vás miláčci moji můu kontaktovat!!!!!!!!!!!!
Omlouvám se,e píu tak zmateně,ale je toho najednou tolik!
Není tady
Ahoj Sussanko, teda ty jsi tajnůskářka tak gratuluju přeju pohodové těhu a e by jsi napsala více ???
Zuzanko, teda čím si musí projít choděrko , tak snad to princezna jetě u tebe chvilku vydrí a co Nelinka jak to patně snáela
Jinak ty jsi u přidaná ve skupině take by jsi se měla na nový BB dostat bez problémů
Tak odpočívej a opatruj se budeme čekat na kadou tvoji zprávu
Není tady
Zuzí a nemusí se náhodou na novej BB zaregistrovat??? Pak u se tam dostane v poho.
Je mi líto, e se opakuje to, co s Nelčou, ale zase ví, do čeho jde Určitě se sna odpočívat, má výhodu v tom, e je Nelča zvyklá být u babiček, tak toho teď vyuij a holka, vydr aspoň jetě 14 dní a klidně mi písni, tel. č. mám pořád. I kdy na net se teď dostanu a večer, v práci to mám bloklý, a vlastně nejen BB , ale vechno důleitý.
Si někdo myslí, e mám čas brouzdat na netu, ani náhodou, se od rána nezastavím, dnes třeba jsem dostala vynadáno, e nečtu soudní net, e si mám vypnout počítač
, aby mohli instalovat novej program, no, ale kdy tam nechodím, jak to mám asi vědět.
Suss, my se fakt nedozvíme co čekáte??Ani jména jetě nemáte, to má nejvyí čas, aby jste vybrali nějaký krásný.
Není tady
Marti, ahoj, bude to bráka, u jsem to psala včera
Jméno zatím vázne..to je pravda.
Jani, termín mám za 7 týdnů, celkem v pohodě ve, íleně to letí s tím starím prckem.
Zuzi, to je hrozný, takové záitky před porodem, navíc opakovaně.. A ve dopadne dobře!
Taky u mám poslíky - i do 5 do rána, ádný med.
Ale podle Mudra je ve v normě, tak uvidím.
Není tady
Ahoj Sussanko, moc gratuluji k druhému těhu, a proč nezajde častěji? Vdy se můe zaregistrovat i na nový BB a přidat se k nám, já bych taky ráda věděla co je u vás nového, jak se máte, vidět nějaké fotečky a tak
Zuzanko to je mi líto e má zase problémy, snad to bude v rámci moností dobré a s malou jetě chvilku vydríte A Nelinka to určitě zvládne a bude v porodnici, vdy je to holka ikovná
Marti evidentně toho má moc
Sussanka u psala e budou mít zase kluka
Není tady
No, jo, vdy vím, e Suss bude mít druhýho kluka, jsem se jaksi v zápalu přepínání nového BB a starého přepsala, no...... mám toho nějak moc. Ale já to s tabulkou čokolády ob den zvládám, tedy zatím.
JInak jsem dnes přilítla z práce, e půjdu ven s drakem na kolo a hádejte, bylo 16:15 a oni s tatínkem chrněli. Mě málem omejvali. Při představě, e s Titíčkem trávím celou noc vzhůru jsem viděla rudě. :lol:Natěstí to dopadlo dobře a drak el spát v 21:15 h, uvidíme co v noci. Ale hlavně, e se tatínek vyhajal:lol:
Není tady
Ahoj Kotrrrr
Já častěji chodím, ale vdy dočtu jen poslední stránku, take moc větinou nevím, o čem je řeč a to se potom dost patně přidává k diskuzi, kdy jsem věčně mimo obraz , tak jen čtu
Na vae návtěvy prostě nemám
O fotkách ani nemluv, já jsem mimo, zasekla jsem se u metříku, vdy vidí, jak je aktuální
Ale teď to vypadá na troku více času, kde mám ten nový BB hledat?
Není tady