|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pavko, ty jsi už žádala o přístup, že se mi nikde neukázalo a chci poprosit pokud to půjde bdte tam pod stejnýma jménama nebo mi sem alespoň napište zda by si některrá z vás dávala jiné uživtelské jméno
Není tady
Jani mám tam jméno Pavka, jako tady. Nějak nevidim kam se mám přihlásit. Skupinu mám nalezenou.
Není tady
Pavko díky za odkaz tam jsme si přečetla nato, aby jste mohli být ve skupině musím vás pozvat já takže tobě jsme už pozvánku poslala a ostatní ať mi sem napíšou pod jakým jménem tam jsou nebo budou
Abby ty máš jméno Nick???
Není tady
Ještě bylo potřeba založit novou diskuzi, tak už tam je
jen mi zatím nešlo vložit nástěnku.
Není tady

já chci také býti členem, prosím
(už jsem to dokonce i našla, ale že mi to dalo
) ... a přezdívku mám stejnou jako tady: CASSIOPEIA ... přidáš mě, Jani, prosím?
díky 
Není tady
a Abby a Cass máte tam ode mě pozvánku na nový BB
Mám dotaz dnes mi přišla zprávička od jedné maminky hanysek291, která má jarňátko 2009 a teď zimňátko 2011 a čte nás 3 roky, ale neměla odvahu prý napsat do diskuze tak prý máme zvážit zda ji přijmeme mezi nás takže to s vámi chci probrat a dle názorů povolím nebo ne
Upravil(a) janaT (12. 9. 2011 17:27)
Není tady
Ahojky, já to na novým BB zatím nenašla, tak mě tam prosím taky přidejte, přezdívku mám stejnou jako tady - Yvetta
Jdu to tam najít, to není možný, že bych to neviděla 
Není tady

Holky ja vam tady nechci nejak zaclanet, ale uz jsem nejak za ty roky zvykla, kazdy den vas docist a hlavne se posmat s Martinou33 a Titickem.
Není tady
nazdárek,
tak jsem to na NBB taky našla, ale už pořádně ani nevím, jak
Janičku jsem poprosila o přidání do skupiny, tak snad se pak najdeme 
Hanyska vítám, taky jsem ráda, že je nás víc.. toho času na dopisování je jaksi pořád mí\ń...
Tak nám dnes domů přibylo nové vozítko, a s velkým kufrem - tak mám radost
Zítra máme osmileté výročí od svatby - tak to je slušnej "dárek" 
Sylvi - krásnej domek, máte to už pěkně zařízený!! a i kolem je spousta místa (teda bude i práce kolem, ale to je u domku normoš
Ať se vám hezky bydlí!!! 
Abby - taky pěknej domek! a jak si to upravíte, opravíte, vymalujete a zabydlíte - tak to bude paráda! 
A Yvče musím pochválit hezkou ložnici, máš hezký vkus 
Janičko - jsem nervozní i za vás!!! mooooc držím pěstičky!!!!!

Není tady
jo, a selátko se v sobotu vydařilo - bylo náádherně a všechno klaplo, takže spokojenost! Akorát to bylo spíš velký sele, takže bylo masa a masa..
a koupili jsme kroket, tak jsme hráli a byla to fakt sranda! Do nedávna jsem to neznala, ale vcelku to každého chytlo - takže doporučuju 
Není tady
Ježíš, já se válím v práci a tady takový změny. Doufám, že vás na novým BB najdu (musím popátrat). Jsem tam naprosto stejně (martina33), mi nic jinýho nenapadlo. Chodím na dlouhodobky.
Hani, to jsi mi pobavila, beru to jako poctu:lol: a odkud jsi?? Titíček má rád dětičky, tedy hlavně ty, co nemá v jeslích. Tam se mu líbí holčička (tedy mě se moc nelíbí)
, ale on se s ní pořád drží za ruku a dělá jí malá. Roztomiloučký jsou oba. Ani nevím, jak se holčička jmenuje, ale vzala si ho pod ochranná křídla, všude s ním chodí, nebo je to spíš tak, že se líbí Titíček holčičce a drakouš se jen tak "veze".
JInak dnešní nouzový telefon tatínka z jeslí: Zlato, jaký měl drak boty?? Tvrdí, že měl nějaký s autem, ale takový přeci žádný nemá nebo jo?? Jsme to tady prohledali a mám jednu botu s autem , ta je naše??A co měl za mikinu?? 
Takže asi takovýhle hlášky chodí každý den v poledne. Není to krásný?? Nakonec boty máme s autem,ale jen na zahradu v jeslích a ráno měl tenisky, a domů sice v tniskách přišel, ale jinejch.
Tak musím zítra vyměnit za naše botky.
A ráno řveme pořád, ale už je to lepší, zkracuje se to. A pak máme problém s pitím, nechce tam pít z jejich hrnků, a přitom mají hezký s krtečkem, takže doma musí trénovat a pít jedině z hrnečku, takže je všechno politý včetně Titíčka. Odpo jsem se pro změnu byla proběhnout za kolem, bylo to fajn, hlavně, když mi Vojta nahlásil: Maminko, ty ale fuňákujes.
Bych ho zabila v tu chvíli.
Beru, krásnej dárek, že bych se vdala::
)))
V práci to celkem jde, jen mi nějak nejde zkloubit telefonování a psaní na počítači a případně ještě odpovídat lidem, co "votravujou " v kanclu. Prostě zatím mám zakódóvaný jiný činnosti, který zvládám klidně 4 najednou. Chce to přehodit mozek na stav - jsi v práci:grater:
Není tady
Prosím taky o přidání na nový babinet - jsem tam taky Nikulka83..
Už máme jméno pro druhýho prcka - bude to Adam :-) Jediný jméno, na kterym jsme se shodli :-)
Zítra jdu na KO, tak pak dam vědět...
Není tady

Já právě jen tak čtu a málokdy něco napíšu, ale když už jsem tady, měla bych dotaz na mamky dvou dětí. Jak budete nebo už řešíte pokojíčky pro děti. Budem se stěhovat a budou 2 dětské pokoje. jestli jeden na hrani a jeden na spani nebo každé dítě zvlášť. já bych je dala i dohromady, ale každá chodí jinak spát a v noci se obě sem tam budí, někdy navzájem a pak je ve 3 ráno dost veselo. Abby ty to teď budeš taky řešit né?
Není tady
Jani, tak jsem se tam dostala, ale nevím ani JAK. Kde najdu téma Rodina??Mě to nějak uniklo, nebo, že bych to dělala automaticky a už to neregistruju??? 
Není tady
Marti - jsem se pobavila s historkou o botách a mikině
to je fakt prča, ale myslím, že nebudete zdaleka jediní, kdo to bude řešit nebo řešil
Stejně je Titíček dobrej, že to tak dává - furt se mi ti naši prckové zdají tak malincí... a zranitelní, že mám pocit, že já jim ho tam dobrovolně nedám!! 
jinak to ani není dárek jako takovej, prostě to byla nutná výměna TT jsme asi před 2 měsícema prodali, ale s jedním autem to prostě nejde, zvlášť ne na zimu.. a taky do školy se potřebuju přepravovat..
Nikulko, moc pěkný jméno je Adámek - ty jo to letí, už jsi 16 tt!! Tak držím pěsti na ko!!
Hani - asi bych je dala dohromady - aby je to stmelovalo. Myslím, že se jim bude líp usínat v bezpečí. Jinak u nás zatím malej spí s náma (spíš s tatínkem) v ložnici a Sofi v pokojíčku víceméně se mnou. Ale na dovče i na chatě jsme spali všichni spolu - teda my 3 v posteli a Sofi v postýlce a ok, nerušili jsme se nikdo.
Není tady
Marti, přihlásíš se pak rozklikneš skupiny zase skupiny a pak už tam je JARO 09 rozklikneš a pak zase kliknout na jaro poprvé a jsi v diskuzi
Beruško jdu tě pozvat 
Není tady
Téda, Beru, chudák Sofinka spí v postýlce:lol:
P.S: Titíček s námi spí taky, nejsi v tom sama. Jak to tak vidím, postýlku máme v ložnici pouze jako lapač prachu nebo jako prolejzačku:lol:, brzo asi půjde do světa (tada postýlka), ale zatím nemám na novou postel pro draka. U nás to bylo to nejmenší zlo, že spí s námi, takhle aspoň 3 hodiny v kuse spím, i když trhaně, ale je to lepší.
Není tady
Hany, v domečku máme zatím naplánovaný jeden dětský pokojíček. Uvidíme, když tak si postýlku nechám ještě nějakou dobu v ložnici...bude to zvláštní, dětský pokoj bude totiž dole a ložnice v patře. Jinak to vyřešit nejde. Ale holky spí celou noc, takže si pořídím chůvičky a myslím že to půjde. Nejhůř to asi ponesu já, doteď jsme totiž všichni čtyři spali v jednom pokoji...
Není tady
Ahojky kočky.Nějak nestíhám!
Tak jen v rychlosti zdravím.
Za chvíli jedem půjčit přebal.pult,co jsem měla i při Nelince.
Jo holky,normálně mi v noci tekla prsa.Je to možnééééé?????
Všechny zdravím,moc nestíhám dočítat!
Jani držím palčáky!!!!!!!!!
Není tady