|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Beruška je šprtka.

Jsem věděla, že si s kojem poradíš, jako zkušená kojná.
A kde to přesně bydlíte????
:lol:Spát budu klidně ve stanu:lol:
Není tady
no, šprtka.. to nevim...
díky, Marti, taky jsem ráda, že jsme to zvládly - ale můžu Ti říct, že ten jeden a půl dne jsem byla skoro zoufalá...
nebydlíme- ale koná se to tady
http://www.mapy.cz/#q=Bouzov%2C%20Bezd% … rd_659_0_1
Není tady
Ahojky,
no Marti nevim jestli povalíš kvůli prasátku až skoro do Olomouce
, ale prasátko bych si dala taky
, škoda Beru že bydlíte tak daleko. Hele holky co ten srazík? Uvidíme se někdy nebo co? Já bych byla moc ráda.
Jinak Yvetko je mic moc líto co se stalo bratranci
, upřímnou soustrast, je to nespravedlivý a my s tím nemůžeme nic dělat 
Beru super že jsi to kojení zvládla, jste holky šikovný
Malá mi spí většinou od osmi do cca tří a pak ještě do půl sedmé někdy do sedmi, tak snad se mlíčko taky nezačne tvořit míň. Ale ona to zase dohání přes den, tak snad to bude v pohodě. No a Beru teda fakt nechápu jak zvládáš s těma dvěma dětma ještě tu školu 
Abby jsem taky zvědavá na fotky domečku
a taky od Sylvinky....
Není tady
ahoj holky 
teda Beruško, máš můj obdiv s tou školou přeju ať to jde vše v poho a to kojo jsi zvládla suprově
hm selátko bych si taky dala, ale mnža má 24.9. kejtičku a krůtičku takže si taky dám 
Marti, já vím že se s tím loudám 

Kotr, taky jsem si říkala zda se nějak sejdeme ráda bych vás pozvala všechny osobně
Jinak hurá hurá hurá dnes jsem byla zas v Sanusu a hodnoty v krvi stouply natolik, že už jedeme v sobotu na odsátí vajíček tkže máme dorazit v 7:45 a já půjdu pod narkózu a manža do kabinky odevzdat spermie 
. a kolem desáte si mě vyzvedne to už budu prý po narkóze fit
. a pak budeme čekat jak se ty naše potvůrky budou vyvíjet, ale nejdýl ve středu by byl transfér a pak už jen 2 týdny dlouhého čekání zda se jim u mě bude líbit nebo ne.
Dnes ve 21:00 mi přijde kamarádka píchnout injekci, kterou mi předepsali a už je konec od injekcí
Upravil(a) janaT (8. 9. 2011 16:12)
Není tady
Holky fotky budou, ale až tam budu, teď nic vyfoceného nemám 
A, tak jsem ho ještě našla v nabídce realitky, tak se můžete kouknout, jak vypadá teď
Za pár týdnů už to bude vevnitř vypadat daleko lépe. (ale vypadá to moc pěkně už teď, ty fotky to zkreslují, vypadá to na nic daleko hůř....)http://www.sreality.cz/detail/prodej/du … 1725538908
A srazík...jsem pro všemi deseti...akorát teď to máme trošku ztížené vzdáleností, tak nevím nevím
Teď bych se s holkama odvážila max. do Olomouce...
Upravil(a) Abby21 (8. 9. 2011 19:21)
Není tady
Ahojky,
tak dnes přišla další jobovka, volala skorošvagrová, že ji její dr odesílá nějak fofrově na mamograf, brečela, že jí řekl, že to nevypadá dobře, naštěstí jí vyšetření dopadlo dobře, budou jí víc sledovat ale zatím to není zdaleka tak hrozný jak ji vyděsil ten dr. hlavně je to nezhoubný 
Hrozně jsem si oddychla 
Abby domeček bude asi potřebovat úpravy,ale dobrý! Určitě vám tam bude líp než v tom maličkým bytečku
hlavně ať se vám tam líbí a jste spokojení! 
Jani jsem moc ráda, že už se to trošku hnulo! Držím palečky ať to klapne!
Beru s kojením a školou jsi fakt dobrá!
ale nepochybuju o tobě! Prasátko závidím i když jsme dělali nedávno, klidně bych si dala zase, hlavně ať vám vyjde počasí!
No nic dítě už prudí tak jdem spát!
Není tady
Jani, to je bezvadný. Takže začátkem října by mohlo být jasno???
Určitě tam budou // a dvojitý
Abby, bezvadný domeček, ještě si máknete, ale super, má to velkou zahradu, tak můžete pořád grilovačky pro celou vesnici:lol: a holky se pak vyblbnou na zahradě. Přiznám se, že jsem název vesnice v životě neslyšla.
Beru, tak to asi nepřijedu:lol: je to trošičku dál od Kladna.
Pro srazík jsem taky, ale nevím jestli my se někdy sejdeme. 
Jdu koukat na šéfa, vypadá to na pěknou sprosťárnu.
Není tady
Ahojky!
Abby,no bude na baráčku ještě spusta práce.Ale bude to vaše!!!!!
Jani super!!!!!
Ale přesto nezávidím,když si uvědomím,co všechno musíte podstoupit!Popravdě bych asi manžu do té kabinky nedostala!

Tak držíme palčáky,ať to vyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Marti, díky moc, korunky už dorazily.
Abby - Zuzi, baráček pěkný, až si ho doupravíte podle sebe, jak to děláme my, tak to bude parádička, hlavně že je místa dost, já si to tu nemůžu vynachválit. Ta cena také docela jde ne? To není vůbec špatný. U nás byla odhadovaná asi 4,5, šílenost
.
Taky pořád něco doupravujeme, vnitřky už tak nějak jooo, akorát se ještě chystám se vyřádit u nich v herně a zahradu, jinak spokojenost.
Od pondělí jsem si sehnala konečně - se mi povedlo
brigádku, nějak musíme po stěhování doplnit korunky, totálně jsme se vydali a za chvíli vánoce, do toho ještě v neděli ty narozky a ke konci měsíce je Michala, učebnice a sešity do školy, Míšovi jsme kupovali ještě nový batoh do školy, no síla, škoda mluvit.
Tak myčka nandaná a já si jdu vyhodit na chvíli nohy hore, dopoledne jsem ještě v Plzni vyřizovala papíry a M. hlídal.
Není tady
Ty jo, Sylvi, máš co uklízet a sekat:lol:
Taky bych brala takovou haciendu. Hezký, taková klasika, jsem si myslela, že stavíte úplně nový baráček. A jak koukám na kuchyň, není pro ty tvoje rarachy malá???
A co manža??Už ho přeložili, nebo pořád ještě dosluhuje?? Tak až pojede z Plzně z krimu k soudu v Kladně, ať se ozve na kafe, aspoň mi to v práci nějak uteče. 

Holky, přiznávám, že jsem KO, pořád někam lítám, ráno letím do jeslí, pak do práce, tam makám jak blázen, protože se všechno učím od začátku a pak letím domů, převezmu mezi dveřma natěšené dítko na kolo a letím se proběhnout:lol: Musím se zaběhnout, jsem jak auto v záběhu. 
Není tady
Krásný večer přeju,
Už bych měla jít spát, ale jsem nějak nervózní z toho zítřka. V 7:45 máme nástup v Sanusu na to odsátí. Jsme napnutá kolik vajíček bude a jak budou kvalitní. A odpoledne jedeme k našim táta a ségra měli narozky tak jedeme gratulovat. Doufám, že mi nebude nějak blbě po narkóze nikdo nic neví držíme to v tajnosti
Není tady
Jani, tak ať to dobře dopadne. 
Marti, rozhodně nám ta kuchyň není malá, není tam vyfocený kus naproti, tam mám vestavěnou lednici, myčku, dřez a prostě ještě kousek linky, je to tu atyp, ale místa je tu určitě dost.
Manža ještě dosloužívá v Jiřicích a od října přestupuje konečně do Plzně, vyřídím, ale k soudu asi jezdit nebude, bude opět klasicky na patře ne na eskortním.
Tak a jdu, mám tam prádlo, pááá
Není tady
Ahój 
Tak jsme doma. No dovolená krásná, ale náročnáááá. Jsme myslím oba s manželem pěkně unavený.... V hotelu jsme byli jediný s dětma, jinak samý starší páry... no co budu povídat, zrovna potichoučku jsme nebyli. No většina byla v pohodě a smáli se a ten zbytek měl prostě smůlu. Náš rarach nebude nikdy (asi) sedět slušně u stolu když "může" lítat jako plašan.....
Tak jsem zběžně dočetla. Yvet upřímnou soustrast. Ach jo. Ať je brzy líp 
Jani držím paluchy co to jde 
Abby dům za ty peníze je pěkný
tedy jasně, že si tam máknete, ale máte možnost krásně se tam vyřádit s rekonstrukcí a udělat si všechno podle představ.
Ten sraz nevim nevim, když my jsme tady od Plzně až po Morávu tak nějak komplet. Ale moc ráda bych Vás všechny viděla 
Jo ještě jsem zapomněla. Štěpulu jsem přihlásila do tý miniškolky a ještě do výtvarky. Tak od října začínáme 
Upravil(a) Pavka (10. 9. 2011 18:24)
Není tady
Jůů Sylvi pořádnej baráček a moc hezkej, fakt paráda
, tam se bude bydlet
- teda už bydlí 
Abby váš domeček bude taky super až si to tam zútulníte, bude to sice dost práce, ale jak psaly holky, bude váš!
Jani taky držm palce, určitě to dopadne dobře a bude další letňátko 
Jinak my dnes byli v Zoo v Praze, Erďa naprosto nadšenej, Monča to spíš prospala
, co tak by dělala jinýho že? No a taky má Monča od včerejška naušničky, no je to kočka
Zvládla to perfektně, plakala jen chvilku a krásně se to hojí, ani to nemá červený.
No s tím srazíkem je to fakt že jsme rozházané po celé republice, takže nevím jestli to dáme, ale snad to nějak uděláme ne? Holky vymyslete něco....
Není tady
Ahoj děvčata, tak jsme teď dorazili domů ráno jsme byli v tom Sanusu přijeli jsme kolem dvanácté a pak hned k našim na návštěvu. Hlásím odsáto z toho méjo jednoho vaječníku 6 vajíček a zítra v 11:00 si mám volat jak se vyvíjejí a jsem opravdu napnutá zda nám zbudou nějaké na zamražení a atké se dle jejich kvality dohodneme zda si nechat zavést 1 nebo 2. po narkóze mi bylo fajn jen mě bolí podbřišek jako pra.se a beru léky Prednison a mám na zavádění Utrogestan
No sranda byla že jsme s manžou zaparkovali přes sanusem a vedle nás stálo auto a v něm kamarádka z učňáku takže jsme tam leženi spolu a teď si děláme srandu, že spolu třeba budeme i rodit a chodí ke stejnému gyndaři jako já 

no svět je malej
Není tady
Ahoj děvčata, byla jsem dnes varována, abych si dala pozor co tady píšu ohledně věcí, které nechci, aby věděli lidé. kteří to ještě vědět nemají. Takže budu více psát na NOVÝ BABINET ten je uzavřen a co vy nato přejít už tam???
Není tady
Ahojky!Jani tak už se to snad nějak pohne!!!
Holky začínám být ějaká ko.Vůbec v noci nemůžu spávat.Noci jsou fakt pro mě utrpení.Pochoduju mezi všema místnostma,hodiny neubíhají a nezaberu.Děs!
Tož tak aspoň jsem to ze sebe dostala.Nezlobte se!!!!!
Pa kočky!
Není tady
Holky tak mi kamarádka řekla, že nový BB nemáme uzavřený prý to chce udělat skupinu která bude uzavřená a jen pro pozvané. Tak napište co vy nato a já to kdyžtak nějka dám dokupy, aby jsme si mohli psát soukromě a nečetl nám to každý jinak můžeme normoš chodit sem
Není tady
Jani, můžeme se klidně přestěhovat na nový BBN. Jen ty uzavřené skupiny mě trošku mrzí, ráda jsem chodila pročítat i jiné chlívečky, třeba Letňátka 09, nebo teď chodím na jarňátka 11 a ti se taky chystají na novém uzavřít
Zajímali mě osudy některých maminek a dětiček...
No, ale přizpůsobím se. Chápu, že některým to není příjemné, být takhle veřejně...
Upravil(a) Abby21 (11. 9. 2011 21:57)
Není tady
Pěkné ráno 
Tak já jsem pro se přestěhovat a mít jaksi "soukromí".
Abby vždyť holky můžeš poprosit a třeba budeš mezi pozvanými, nebo jak se to píše.
Není tady
Abby je to tak jak píše Pavka, stačí jen poprosit o pozvání a už záleží na nich zda tě mezi sebe pustí.
A ono je někdy dost nepříjemné sem psát některé věci, když víš, že si sem vleze kdo chce a pak se to otočí proti tobě a nebo se to doví lidé, kteří to třeba ještě vědět nemají. Tak já zkusím dít dohromady tu uzavřenou skupinu a kdo budete chtít tak tam budete záleží na každé z vás
Není tady
Jani koukáš na to teď??? http://novy.babinet.cz/showthread.php/2 … ov%C4%9Bda
Není tady
Holky tak jsem to na novém BB založila najdete to tak, že se přihlásíte pak kliknete na SKUPINY pak zase na SKUPINY a máme název skupiny JARO 09 a tam asi budete muset kliknout na PŘIPOJIT SE a já vám pak umožním vstup teda doufám, že to bude fungovat 
Není tady