|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kotr, Monča je jak přes kopírák, celej Erik. Krásná je, potvůrka. NO a s partnerským životem??? Co to jako je??? Já nemám druhé mímo a večer usínám pravidelně kolem 22h u televize, se prospím a pak čučím na telku, nebo se snažím usnout ve svý posteli, kde máme nakvartýrovanýho drakouše. Takže i kdyby člověk chtěl provozovat nějaký akce v posteli, není místo:lol:
a případně druhá polovička usne dřív než já dorazím, nebo opačně. Chce to nějak vychytat a vůbec, bylo šílený vedro.......

Není tady
Kotr, nechci prudit, ale kde máš fotečky Monči????
A vlastně jsi měla štěstí, že se Monča narodila dřív,akorát by to vycházelo na ty vedra, co??? To by byl brutus....
Není tady

Kotrmelí: jsou naprosto sladcí! oba! 
Není tady
Holky děkuju, to víte že jsme na ně pyšní
Erik dneska obdivuhodně usnul po o. tak jsem hodila nějaké ty fotečky na rajče.
Marti já myslím že se narodila právě proto dřív že přišlo to ochlazení a klesnul tlak, protože v porodnici byl fakt nával, dávali nás na gynekologii, protože šestinedělí bylo plný
Ale jako v tom vedru bych rodit nechtěla, to máš pravdu, bylo to na chcípnutí, Monču jsem ani nebrala ven a nechávala jsem jí i v kočárku spát doma v chodbě, tam bylo líp. Erikovi je jedno, ten řádil u bazénu a byl spokojenej.
Jo a podobní si jsou dost, i když Monča má trošku jiný rysy, ale třeba ta fotka jak pase tak tam jsou vážně jak přes kopírák, ovšem vypadá to že Monča bude mít modrý nebo šedý oči - asi po jedný nebo druhý babičce.
Není tady
Kotr, Monča je tááák božííííí. Jak pase ty koníky, chudinka, takhle jí trápíš.
A koukala jsem, že jsou oba celí tatínek (jak jinak, že
) a taky je vám postel v ložnici malá
Jinak u nás jesle snad budou dobrý, chce to opravdu čas na zvyknutí. Jen se musíme ráno vyhnout uřvanýmu Péťovi a Elišce a bude to OK.
Zítra jdeme pro drakouše společně s tatínkem, aby taky věděl , kde to přesně je, páč ho bude vyzvedávat ve čt a v pá, ještě mu radši nechám na zvykání kratší dobu, on je to přeci jen záhul, pořád nemůže pochopit, že si pro něj přijdu. Je to pro něj ještě moc složitý. A příští týden uvidíme, jestli jen do 10 nebo 11 nebo až po O. Až jak bude J. stíhat v práci. Je toho nějak moc najednou. 
Jinak u nás se spí po O teď pořád, jak začal chodit do jeslí a brzo ráno vstává, tak je ve 12 hotovej, spí třeba i 3 hodiny, což je nezvyk. Ráno ho vytáhnout z postele je hrozný, trhá mi to srdce, ale nemůžu jinak, prostě musím.
Není tady
ahoj holky,
dočetla jsem, ale nestihnu asi reagovat na všechno 
Marti, jste šikulky, jak zvládáte ty jesle, chápu, že to musí být těžký!!
Kotr - děti jsou fakt krásné, Moničce se daří dobře, to je vidět!
Holky, musím si postěžovat - u nás už třetí den probíhá laktační krize - hrůza!!! Párkrát jsem neměla ani kapku, takže ani tak "zdatná kojná" nemusí být v pohodě...hned mě to tak psychicky rozhodilo...
snad to zas rozjedem, ale bylo mi jí tak líto... a odstříkaného taky moc nemám. Je to na palici... Takže ta tříměsíční krize dostihla i nás... no, holt, o kojení se musí pečovat furt, asi jsem to trošku zanedbala ke konci... malá spala až 8 hod v noci a mně se MM přestávalo tvořit..navíc není takovej savec, jak byl Tomi..
tož tak, Nutroš jsem pro jistotu koupila, ale nechce sse mi do něj...
takže tak u nás - mějte se líp!
Není tady
Dobré ráno,
v první řadě přeju Berce, Kotr a Pavce všechno nejlepší k svátku
, a doufám že jsem žádnou další Pavlínku nezasklila 
Beru tak snad se vám podaří tu krizi překonat, ale zase nemá cenu se stresovat zbytečně moc! Myslím na vás, držím palečky 
Kotr Monička je nádherná, děti jsou fakt moc podobný na tatínka (zatím)
Máš krásnou rodinku.
Niku gratuluju k výsledků, tak to vypadá na dalšího kluka!
Marti tak snad ty jesle zvládnete, určitě jste na dobré cestě! On si zvykne, děti nesou změny těžko, ale chápu že je to náročný i pro tebe, taky bych z toho byla vedle!
Holky já měla dneska první budíček v 3:10 chytla jsem na Terču a byla úplně horká, tak jsem ji vytahla z postele, změřila jí teplotu a 39st, tak dostala nurofen jenže se probrala a usnula mi až po 6.h, ale koukala na pohádku, takže jsem stihla uklidit, naskládat a pustit myčku, umývala jsem po malování, takže jsem toho stihla dost, pak jsem si nařídila budíka a šla spát s ní. Každou chvíli mi má přijít kamarádka, takže jsem musela vstávat. Zbytek rodiny teď ještě sladce vychrapuje 
Není tady
Yvi - děkuju moc!
za přání i za podporu!
A Tobě přeju taky všechno NEJ NEJ k narozeninám
Ať Ti všechno vychází a hlavně ať jsi zdravá!

Nikulko - taky moc gratuluju, že je vše, jak má a že to vypadá na klučíka!! je to fakt obr důležité, že ty výsledky dobře dopadly...
Našim kamarádům bohužel genetika vyšla špatně, museli na přerušení.. tak moc mi jich je líto 
a ještě k tomu kojení.. taky doufám, že to ještě půjde dál a sama si rozumově taky říkám, že Nutroš je taky v poho, ale když já té hlavě neumím nějak poručit.. 
taky je to asi i tím, že poslední dobou jsem míň jedla... přitom kila stejně moc dolu nejdou a ještě ztratím mlíko.. tak to se radši budu přežírat 
Není tady
Ahoj sluníčka!
Tak si jdu pobrečet za váma.
Jak jsem psala,že Nelinka se v pondělí celá osypala.Je to nějaká alergická reakce bůhví na co.Vůbec to nemyzí,spíš naopak,je to pořád horší!
Nelinka se škrábe do krve.Fenistil,ani mastička nezabrala.Dnes už 3.den jsme lítali po doktorech,moč,krev atd. Už mě to docela s tím pupkem vyčerpává,navíc malá ukňouraná,že ji to svědí.
No a tečka byla,když dr. nám napsala silné léky,že jí to mám dávat po jídle.Tak jsme přišli domů,dala jsem Nelince polévku a pak léky.........No a Nelinka poblila celý obývák a jak jsem se jí snažila donést na wc,tak i mě!Jsem se už fakt normálně rozbulila!!!!!!!
Navíc máme od pátku zaplacený pobyt v těch Velkých Losinách,takže fakt nevím,zda se chystat,nebo to zrušit.Je mi jasné,že už se asi do porodu nedostaneme!A pak,no však to znáte!
Holky omlouvám se,že jsem se tady tak rozjela,ale potřebuju to ze sebe dostat.Chlap je v práci.
Pavlínko tobě všechno nej ke svátku a snad krizi překonáte!!!!!!!!!!!
Pa zlatíčka!Nevím,kam dřív skočit!
Není tady
Ahojki dievcence...
... mrzi ma, ze vas zanedbavam. Ale nestiham, len obcas vas v rychlosti preletim, co je nove...
Vratili sme sa z dovolenky, bolo super, ale navrat do reality je husty, vsak to poznate. Roboty ako na kostole. Naviac mal Tomi zapal vonkajsieho ucha, to uz je ok, zajtra este pojdeme na kontrolu, ale uz ho to neboli, takze asi dobre. Horsie je to s jeho stipancami, skriabe sa do krvi, ma ich vela po komaroch a skoro kazdy zapaleny...
Tak som ho dnes kompletne oleukoplastovala, na kritickych miestach dokonca dvojmo...
Natieram framykoinom a dezinfikujem ako diva, vcera vecer som mu uz chcela nasadit antibiotika, mal to na jednom lytku fakt hrozne...
Nestovice boli pohodicka oproti tomuto.
Kotr, Monicka je ozaj nadherna a ako sa k nej Erik krasne tuli... 
Zuzi, drzim palceky, nech to uz prejde, presne momentalne viem, o com pises... Mozes este skusit nad nelci cierne uhlie, ak by ti ho rozpustene vypila, bolo by to super, pomoze naviazat pripadne zbytkove toxiny- alergeny v traviacom trakte a mohlo by to pomoct.
A vsetkym Pavlinkam vsetko naj k sviatku!!!
Marti, dufam, ze jaslicky co najskor zvladnete, ale Vojtisek robi velke pokroky, ako vas sledujem, tak to urcite bude co nevidiet... Ja sa prave uz tiez obzeram po praci, len nemam vyrieseneho Danka, tak si nie som ista, ci to budem hrotit.
Tak zatial, idem ulozit decka...
Není tady
Pěkný den.
I já přeji Pavlínám vše nej a vám děkuji za přání.
Tak u nás kontrola dneska OK, kluci jsou sice ještě trochu zahleněný, ale léky už můžeme vysadit.
Nevim, ale Štěpule je poslední dobou hrozně ukňouraný, pořád ho mám za pdr... a kňourá. Přitom mu nic není. Asi je to tím jak se nudí nebo nevim. Mezi dětmi to nedělá. Dneska jsem z toho nějak vyždímaná....
Zuzko vím o čem píšeš
vydrž. Snad to Nelče brzy povolí.
Berko já ti s kojením radit nebudu, já "vybuchla" už po dvou měsících
můžes vyzkoušet koj. čaje, meltu ap. Jo a jídlo dělá taky hodně. A já při kojení nehubla vůbec.
Dneska vyrážíme zase s holkama do pizzerky, no měsíc uděhl jak voda, tak se těším, snad tam neusnu na stole... 
Není tady

Beru a Kotrmelí: taky vše nej
a Yvet - ty máš narozky? takže dtto jako Pavlínkám
... a snad už je Terezka ok?
jo a Beru, držím palce, ať je ta krize brzy za vámi, taky jsem si tím prošla, je to o nervy - a taky si špatně poroučím, i když rozumově si to dokážu tisíckrát zdůvodnit ...
Zuzi: ať je Nelince brz líp, tohle musí být taky horor ... a navíc ta dovolená
takhle je to vždycky, když člověk něco naplánuje ... a docela hledím, že vyrážíte do V. Losin, já bych to hrcání s pupkem přes dvě hodiny v autě asi nepřežila
Silw: kde jste byli dovolenkovat? já se bojím přesně toho samého, jako Zuzi ... že něco naplánujem a bude z toho (s prominutím) prd!
napadaly nás Maďarské lázně koncem září, ale nevím no
příští týden jedeme na jeden den (a dvě noci) na jižní Moravu ... Verunka bude poprvé spát sama - u babičky ... věřím, že to zvládne v pohodě
ani se mi moc nechce, ale manžel tlačí, že chce reprezentovat firmu
tak to budu muset nějak přežít
doprčic už ... ten soused je ale d.... Verunka chrní a on řeže pod okny ložnice motorovkou 
takže se loučím, asi poletím do ložnice natotata 
Není tady
ahoj děvčata
Tak nejprve všem Pavlínkám vše nej k svátku 
Yvetce, vše nej k narozkám 
Zuzi, to je mi líto s Nelinkou chuděrka malá to musí být hrozné. Posíláme bobkovi pusu a tobě pevné nervy 
Tak dnes jsme byli v Sanusu a odedneška stimuluju a v úterý máme jet na UTZ jak rostou folikuli
. Teda jsem z toho fakt na větvi jako při první stimulaci
První injekci mi dala sestra a už jinak budu píchat sama. Tak držte pěsti ať se nám daří
Není tady

no a já jdu s "prima" dnešním zážitkem ...
odpoledne jsme vyrazily s Verunkou na nákup, já v golfáčích narvané dole ještě věci do konťasu (jakože použité oblečení plus lahve skleněné a lahve plastové jsem měla pověšené na rukojeti, protože se mi už dolů nevešly ...) prostě ověšená jak homeless po úspěšné štaci popelnicemi ... a v druhé ruce (občas odbíhající) dítě ... jdeme si takhle vesele po naší ulici (je velmi dlouhá, má tak 600 m?), pěkně klídek, nikde ani noha, načež jsem v jedné zahradě zahlédla zezadu přibíhajícího psa (velikost německého ovčáka), který štěkal jako ďas ... jsem tomu nevěnovala pozornost, protože tam byla otevřená brána a já myslela, že tam je pak na ní navazující plot ... tak jsem byla v klidu, že pes je zavřený ... nebyl! ... vyrazil do ulice a přímo na nás ... já ve vteřině řvoucí dítě co nejvýš nahoru na ruce (dejte si 97 cm a 15 kg na ruce, aby nohy nekoukaly dolů
... jako sílu na to, hodit si ji na "koně" - to tedy nemám ...), klepala jsem se jak osikový list ... pes mi (já třímala v jedné ruce ten kočár a v druhé Verunku) skočil zezadu tlapama na zadek, pak skočil dolů, strčil mi čumák mezi nohy, odběhl, pak se zase vrátil, udělal to samý ... no psycho to bylo, to vám teda povím
zjevně byl v té zahradě též na návštěvě, protože jsem pořád marně čekala, že se odněkud vynoří majitel nebo ho začne někdo volat ... prd! ... takže jsem tu flotilu včetně Verunky na ruce otočila zpět a se staženým zadkem jsem jela domů
... pes běžel na druhou stranu ... pořád jsem se ohlížela, jednak kde je ten trhač a druhak kde se vynoří majitel, abych ho seřvala na dvě doby, klejíce mezi zuby jako pohan ... ale nic no ...
tak ještě, že to celé dobře dopadlo a nepokousal Verunku ... tfuj
Není tady
Jste to nějak rozjely:lol:
Nejprve vše NEJ Pavlínkám, jsem se sem chtěla dostat už ráno, ale nějak mi nešel nouťas, nebo či co:lol::lol:Takovou pohodičku jsem ráno měla , dvě hodinky klídku, a nakonec jsem uklízela, než abych si oddychla. 
V jeslích to proběhlo dobře, už ani neřval, tak snad UŽ???? Ale nesmíme se potkat s uřvanceme, to je jinak horor. Dnes jsem i seřvala slušně maminku toho ječouna, že to tam s ním protahuje a on pak řve ještě víc, no, ujely mi už nervy, když jsem čekala 1/4 hodiny na chodbě, před jeslema a on řval až ven, a pak už jsem prostě musela jít.
Zuzí , tak nevím, ale nějak si myslím, že Nelča má tu střevní 2 denní virozu, a k tomu se osypala po něčem. A ty silný prášky jí nedávej, hrozně to oblbuje, a stejně se ti bude drbat, jenom to odrovná. Zkus tekutej pudr na neštovice. Nám to zabírá při atace atopáku. A s tou dovolenou??? No, asi bych jí zrušila, přeci jen je to už za jeden den a nevíš, co tě může ještě čekat.
Jak to tu čtu, tak i Terka od Yvetky taky nemocná.
Beru, já s kojením neporadím vůbec, jen chápu, že u Tomíka jsi byla vrchní kojná a teď to samo bez podpory nepůjde, chce to klídek a pořádně jíst, pít a tak. Určitě se to dá ještě zachránit.A když ne?? Svět se nezboří.
Cass, dobrej zážitek, jsem čekala, že na Vás vyběhne ještě majitel a vynadá ti, že vůbec chodíš po ulici:lol:
Já bych asi psa nesetřásla, ale zdrhala bych pryč. A Verča už má 97 cm??? Vojta má svých 90 a 12kg a nějaký deko.
Není tady

Marti: hehe, klidně by to tak i dopadnout mohlo, někteří lidé mají ty hodnoty malinko obrácené
... no měřila ji v pondělí kamarádka na jejich metru, a naměřila 97 cm ... takže s botama (měla je při dnešním psím incidentu taky - jo
) ... ale je fakt velká ... jsem potkala známého a říkal jí, ty už chodíš do školky, viď ... a když jsem mu řekla, že jí v dubnu byly 2, celkem nechápal
Není tady
Ahojky holky!!!
Tak zítra asi vyrážíme,vypadá to,že léky začínají zabírat!Ještě se máme když tak ráno ukázat u doktorky pro jistotu.
Jinak holky jsem asi zjistila z čeho to bylo:Z neděle na pondělí jsme tu měli toho Yorkšíra od švagrové (teda teď hi už vyfasovala tchýně) a vlastně v pondělí ráno už byla malá osypaná.Tak jsme to řešili s dr.,pořád na co by ta reakce mohla být a pak jsme přišli na to,že pes byl čerstvě okoupaný a natřený Frontlinem proti klíšťatům a to je ono!Prý už se setkala s více případy!
Takže mazec!!!!!!
Psa už tu nechci ani vidět!
A nejvíc mě vytočilo,jak mi tchýně i se švagrovou tvrdí, že to v žádném případě ze psa být nemůže atd!:offtopic:Tak ať si ho švagrová vezme,s pánem bohem.Sama je ráda,že se ho setřepala ke tchýni,když má teĎ 2 malé děti!A ještě aby jsme ho hlídali my!
Takže tak!!!!!!!!
Cassi se nedivím,že jsi byla o nervy!!!!!!
Marti myslím na Vás,jak to prožíváte!!!!!!!!!
Není tady
Zdarec tetky,
hlásím, že mám svůj první pracovní den za sebou.
Abych to řekla jedním slovem - děsný, hrozný, strašný, zajímavý, zvláštní a byli tam "normální" lidi. 
Připadám si jako naprostej trotl, vůbec už neumím mluvit s lidma:D Jinak jsem zjistila, že nejsem ještě takovej de.bil a něco si pamatuju, ale je mi to prdlačku platný, protože se všechno změnilo k lepšímu ( pro mě tedy je to španělská vesnice), ale ono to půjde. Chápu celkem rychle, ale potřebuju všechno vyzkoušet, jinak je mi nějaký vysvětlování na..... Jsem strašně ráda, že sedím s jednou kolegyní sama v kanclu, kde jsem byla předtím bych to asi nedala, zjistila jsem,, že jakmile člověk vypadne do světa dětského řevu a plínek, je prostě pro druhý naprosto méněcennej (tedy pro ty " strašně chytrý " co dětičky nemaj), takže jsem ráda, že tam nejsem.
Vojtík v jeslích nebrečel, byl pro něj tatínek a hrozně si pochvaloval polední spaní
Chrněli spolu v posteli do 3
, pak byli na kole a nevím, kdo byl za to odpo víc vorvanej, ale asi tatínek:D a uznal ,že to opravdu není prča honit ho na kole. JJ, jsem zapomněla napsat, už máme to koloodrážedlo, došáhneme v pohodě a za 2 dny už jezdil jako ma.gor, dává si nohy na řídítka a případně čuní dozadu a jede a ječí :požóóóór Titíček jedéééééééé
Zdejší drbny už uskakujou, jak ho viděj a pak se hrozně smějou:P
Tak a jdu na šéfa.
Není tady

Zuzanko jdu na tebe kouknout, ty jedna podzimní těhule, jak se daří?? Už máme dvě podzimnátka venku!!
Není tady
Pěkné ráno.
Marti ať to Titíčkovi vydrží
no a v práci, obávám se, že až jednou půjdu já budu jako totální trotl....
Zuzko jsme ráda, že léky zabírají a na dovču jedete. A tvoje příbuzný nějak no coment...
Tak bych taky měla začít balit, zítra jedeme do těch Jizerek. Asi budu muset vyštrachat i teplejší oblečení 
Není tady
Dobré ránko, tak Míša už vypravený, má za sebou první den v nové škole, snad to půjde dobře. Drobátko jsme si polepšili, může vstávat až ve čtvrt na osm, aspoň něco pozitivního.
Zuzi, to je mazec s tím osypáním, proč by to nemohlo být z toho, to je blbost, ještě že jste na to přišli.
Na příští týden chystáme oslavu Pátínovo narozenin, už jsme mu objednali dortíka. Bude ho mít ve tvaru bleska, užasný, paráda.
Marti, tak ty už jsi zpět v práci, to to uteklo, já mám ještě rok a půl, mám čtyřletku.
Tak taťulda s Ondrou ještě chrupou, já tu s Páťou koukám na šmouly a mám vše hotový.
Není tady
Holky tak se tu mějte!!!!Už dobalujeme a za chvíli vyrážíme!!!!!
Jani no commment,co ti mám povídat!
Švagrová s tchýní si pořád melou svou,ale já to prostě tuším,že je to z toho!!!!!
Opattrujte se tu!
Jééé a koukám,že už 3 podzimňátka jsou na světě!!!!!Super!Toto letí!
Není tady