18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co to jako je???? Kde jste vechny???
Jsme včera přily do přímýho styku s netovicema, take do 14 dnů je čekám. To bude hnuuuus.
Není tady
Bré ráno,
mně pobavil v noci David jsem jak chodící mrtvola. Byl na pařbě v Plzni, slíbil, e pojede prvnim rannim vlakem (ve 4:10) Tak mu ve 3 píu, jak to vypadá.. Nic.. V půl 4 volam nedostupnej
U jsem začala být nervní. Já prostě nedokáu v klidu spát, kdy je pryč.. No, pak napsal, e u je na nádraí a po půl 5 bude doma.. Pak jsem usnula, vzbudila jsem se v 5.15 a on nikde.. Tak zase telefon a on, e je ve Zbiroze a jede domů e kousek před Rokycanama usnul a vzbudil se v Mýtě
Foot in mouth Jetě, e jel zpátky hned vlak.. No na zabití.. Jak puberák!
Fí, a bude upravovat nástěnku - Filip měl 49 cm, ne 51 cm :-) Kuju
Upravil(a) nikulka83 (14. 5. 2011 9:19)
Není tady
Marti, my byli taky v přímym styku - dokonce čamtali z jedný flaky... Ve čtvrtek to bylo 14 dní a zatim nic
Upravil(a) nikulka83 (14. 5. 2011 9:21)
Není tady
Niky no chlapi fakt na zabití.
Já čekám kalamitu dnes.Kamarádi,co jim jdem přítí týden na svatbu,mají dnes loučení se svobodou.Mana jim dělá jídlo,take u tam jede kolem oběda,tak čekám,e mi ho zítra ráno přinesou.My se tam pojedeme s Nelinkou odpoledne podívat,mají to tady v jedné vesnici na výletiti,kde jsou i nové houpačky.Tak se aspoň Nelinka vylétá.
To je tady docházka,no eny!
Není tady
Hojky,
my byli dopoledne na pouti, take sranda.. Labutě, autíčka, maina, kolotoče.. Koupil si Shreka, Tygra, pejska... Teď padnul a usnul.. Akorát na bouracích autíčkách se bál - nevychytali jsme jízdu, kde bylo málo lidí... Naopak byly vechny auta obsazený, tak se bál jak se naráelo...
Odpo jedeme do Hrádku koukat na hokej :-)
Fífa má u asi 6. den jednu plenu, u je skvěle vytahaná :-) Bojim se, e kdy mu jí na spaní nedam, tak si najust cvrnkne :-)
Přidávam fotku kuliáka :-)
Upravil(a) nikulka83 (15. 5. 2011 16:08)
Není tady
ahoj
se zadostiučiněním jsem shlédla super boj o bronz (nějak se to rouhání z loňska Rusům vymstilo - dobře jim tak )
Beru: super, e vám to "druhorození" lo tak krásně hladce, krásně se to čte - a moc ti to přeju ... a samo drím pěsti teď Kotrmelíně, aby se jí vedlo zrovna tak
Niku: taky Verunce dávám jedinou plínu u asi estou noc, ráno to vdycky stihnem na wécko - a stejně jako ty se trochu bojím ji Verunce nedat ale přes den jetě tu a tam nehodička - ne e by se počůrala a do botek, ale ucvrkne si a má mokrý kalhotky
Marti: take netovice jo - třeba se vám zatím vyhnou!
chtěla jsem se zeptat, jestli se vám děti spící pod peřinou neodkopávají? a jestli je chodíte v noci přikrývat? Verunka toti spí pořád ve spacím pytli (teď u je to tedy mega spacák) ... ale pomalu začínám pomýlet na situaci, e jí dám peřinu ... ona se ale ze veho tak do hodiny odkope ... loni v létě jsem jí v největích hicech nechala spát přikrytou jen lehkou dekou a cca za hodinu leela na ní ... jakékoli mé pokusy o vytaení deky končily buzením ... jak to řeíte?
Není tady
Ahojky,
Marti tak jestli ty netovice chytnete, tak aspoň to budete mít za sebou a pak u klid
Niku tak na týhle fotce je Filda fakt kuliák, ta je jak do reklamy
Cassi Erik se taky větinou odkope, ale nijak to neřeím, máme doma přes noc kolem 21° a spí v overálku i s apičkama, take nemá bosé noky. ale kdy bylo tepleji, tak jsem dávala overálky bez apek a přes léto budu dávat jen body s kr. rukávem. Ráno kdy přijde tak má někdy troku studenějí nohy, ale přijde mi e je tak spokojenějí, já si v noci taky nohy vystrkuju ven z podpeřiny Take to neřeím.
Není tady
Pěkný večer
Jsem si musela nainstalovat jiný prohlíeč, nechtělo mě to za vámi pustit...
. spí normálně pod dekou velkou z malý se odkopával běně. U tý větí je to lepí. Kontrolujeme průběně. Spí v overálku s apkama nebo v ponokách.
U nás víkend pěkný. Manel dolaďuje diplomku, u finiuje, uf. Nějak mu to nezávidim...
Není tady
Dobrý večer,
jsem teď na dva týdny s holkama zase u naich, take se sem moc nedostanu, ale občas alespoň nakukuju
Terezka se odkopává stále, nesnese být přikrytá, a to i kdy má ledové nohy. Spávala taky v overálku, ale od té doby, co je bez plínky, tak chodí kadé ráno sama na nočník, take ji dávám normání pyámko, aby se zvládla svlíknout a oblíknout sama a abych nemusela vstávat
Před chvílí jsme dokoukali s naima na střídačku hokej a SS. Oojí super, já u toho dodělala dalí čepičku a mezitím jsem kadých 10 minut chodila kontrolovat holky, hlavně Dorču, jestli nenahání dudlíka Ale obě spí jak dřeva a já u pádím za nima.
Dobrou
Není tady
Dobré ránko, tak se po delí době taky konečně hlásím a nakukuju. Máme nový počítač, starý odeel do věčných lovi, ale nečekaně, take jsme o ve přili, no zkusíme z toho vytáhnout jetě aspoň fotky, docela mi to tve.
Marti, písni mi pak kontakt na mailíka na ten skype, taky ho doinstaluju, začínám od nuly, take tu spoustu prográmků vůbec jetě nemám.
V pátek má Mía ředitelské volno, M. má taky od čtvrtka volno, take vyráíme na baráček zase něco udělat a připravit, nějak to utíká a pak u nás čeká poslední měsíc kola a pak to vypukne, take se tak nějak psychicky připravuju na ten chaos, co nastane.
Ke spaní, co jsem postřehla, Ondra spí ve spacím pytli, jak napsala myslím Cass, tak spí mega spacáku a je spokojený, jinak se odkopává a vyhovuje mu to tak, mám tři na střídání i podle počasí, asi tak u nás. Mía u má stehy vyndaný a u se mu konečně vymyla i ta zelená dezinfekce na čele, doktor byl nějaký pečlivý a nelo to dolů, ve středu se fotí se třídou, tak představa zeleného čela
Marti, tak aspoň bys měla netovice za sebou, my u si to taky vloni před vánoci odbyli a máme klid, v září nás čeká s Ondrou poslední očkování a snad konečně bude mít vechno, má kvůli nemocím velký skluz.
Upravil(a) sylviik (16. 5. 2011 7:37)
Není tady
Ahojky sluníčka!Nakukuju,co je nového.
Ale nějak nestíhám dopisovat.Nějak je pořád něco.
Odpoledne jdu na nehty, tak alespoň chvilku relax.
Včera Nelinka měla mení úraz.Bouchla sebou o idli a rozrazila si obočí.No vyděsila mě dobře,ale byla statečnějí ne já.Sousedka je sestřička,tak jsem k ní naklusala a ona tam Nelince dala maličku.No snad to bude dobré a nezůstane jí tam nějaká jizva.
Upravil(a) ZUZANECKA (16. 5. 2011 12:14)
Není tady
Zuzí, taky karambol??? Nám u se to ztrácí, je sice zmazanej nějakým fujtajblem lutým, ale zasychaj po tom strupy.
Sylvi, take PC el do věčných lovi??? Tak jetě dvě věci......
JInak holky nestíhám, dočítám, ale nějak nemám energii psát, cokoli dělat, taková ta jarní depka nebo u letní??? A počasí k tomu jen nahrává.
Mějte se bezva. Ke konci týdne má být suprový počásko, tak co koupáček???
Není tady
Dobré ránko,
Marti, snad u dvě věci ne - mám novou pračku a sporák, tak snad se to počítá ne?
Ke konci týdne budeme na baráčku, take děti vypustím na zahradu a lítejte si, paráda. Tady u tý bytovky je to s nima na dvě věci.
Energie, o tý mi nemluv, dělá mi problém se vůbec ráno vyrochnit, Ondra vstává okolo estý a řádí celý dny a do osmi, je to docela nářez. Jetě se musím ukecat k tomu, abych zabalila nějaký věci do pár beden, co u budeme brát s sebou, mě se tááák nechce to balit zase sama.
Není tady
Čus,
jsem dnes vstávala nějak moc brzo, asi jsem se u moc vyspala (4 hodiny vcelku, tak asi tělu stačí). Tak tu čekám a budu moc vyrazit do práce.
Sylvi, zase jednu výhodu to balení má - pak vechno najde, my kdy jsme se stěhovali, tak jsme vechno perfekntě popsali (J. je v tomhle velkej pacient) a pak jsme stejně nic nemohli najít Třeba příbory jsme hledali 1/2 roku - take jsem koupila nový a pak se hned objevily, teda ne e by jsme do tý doby jedli rukama.
KOtr, co nějaká fotečka a kontrola a tak, nějaký info o Beátce nebude??? A Zuzí, co ty, jak roste prcek a fotečka pupína není??? Holky, J. bratránkovi (teda manelce) se narodil Adámek 6.5. (jako SOfinka) a měl 55cm 5,5 kg - fakt macek. Vypadá jak 1/2 roční mímo a maminka přibrala dohromady 10kg a vechno to tam nechala, on jí fakt vycucává, ale rodila tedy CS, páč tohle by nedala asi ani zdatná rodička, viď Sylvi.
NO a jdu dopít kafe a vyrazím.
Není tady
Ahoj kočky!
I´m so happy!:)Nelinka je u týden bez plenky přes den a dnes prostě nechtěla plenku ani na noc. V půl jedné se vyčůrala a vydrela a do rána!Paráááááda!
Marti na gyndu jedu zítrra,tak jsem zvědavá na prcka.To čeání měsíc na dalí kontrolu je ílené!
No pupíno roste obstojně!Jsem zvědavá,co budu do října nosit:dumbom:.
Musím ho někdy vyfotit.
Tak jdu se chystat,a můem v 9 vyrazit do MC.Pa
Není tady
Marti, tak super míry, tohle dala moje kámoka jetě z Plzně, měla takovouhle "holčičku" maličkou a rodila normálně. A s mojí rychlostí porodu si nejsem jistá, jestli by císaře s jejich rychlostí reakce stačili .
Zatím nepopisuju, spí se přemlouvám k tomu, abych tam něco hodila, budu se do toho muset dát i kdy se mi nechce, nikdo jiný to tu jaksi neudělá, M. se poslední dobou taky nějak nepředře, no nevím jestli nějaká jarní únava leze na mě nebo co, ale je to tu tak nějak jak u Marti.
Zuzi, tak to jsem zvědavá, doufám, e pak hodí fotečku, jinak plenu u taky má Ondra jedině na noc, tak jsem ráda, e se zadařilo - najednou z ničeho nic.
Není tady
Pěkné ráno
Tak u nás bez pleny přes noc nehrozí. Pije večer mlíko (stále). Snad někdy pochopí e pleny nejsou potřeba.
Marti strejda kdy se narodil měl k esti kilům, táta i strejda necelých 5 a babička rodila normálně, tenkrát se snad ani císaři nedělali. Jo babička byla asi tak o hlavu mení ne já, take drobná.
A energie? Co to je Jsem se včera zkoukla v zrcadle musím se sebou něco začít dělat Stále mám těch 4-5 navíc a pochopitelně kolem pupku.... ale cvičit
Není tady
Čau kočky
Erik el s dědou ven, tak mám chvíli havajku Dneska nebo zítra razíme na ten zápis do kolky, ale spí zítra, protoe v noci jsme měli zase od půl třetí do čtvrt na čtyři koncert - Erikovi opět rostou ty poslední stoličky a to tak e ani gel moc nezabíral. Pak asi usnul vyčerpáním a ve čtvrt na osum zase řev. No ale u je to dobrý, tak snad bude zase na chvíli klid. Za týden jdeme k zubaři tak se na to zeptám, jestli je jako normální e mu takhle přeruovaně rostou u rok a pořád nejsou venku
Marti fotečky stále doplňuju na rajče, je tam sloka Druhé těhotenství, u jsem jak velryba Info celkem ádné nové není, ale o Beátce určitě ne, maximálně o Moničce Mám pocit e u se otočila hlavičkou dolů a začala kytat, na poslední kontrole před týdnem byla jetě KP, ale asi 4 dny na to se asi otočila, uvidím na přítí KO, ale to jdu a 14.6. a bude i UTZ, tak doufám e mi tu holčičku znovu potvrdí
No holky 5,5kg dítě, to bych teda fakt nedala
Pavli na tobě ty kilča ani nemůou být vidět, vdy jsi celkově hubeňourek, nedělej si s tím hlavu
Holky máte vechny ikulky s těma plínkama, u nás stále nic
Není tady
Ahojky ...
u nás noci s plínou, ale jen kvůli tomu, e jsem srabík - jinak stále sucho ... do toho odplínování na noc se mi nechce, přece jen spí VErunka stále jetě v postýlce bez monosti se z ní sama dostat a navíc ve spacím pytli ...
Pavkoo ... prý bez energie ... vdy má 2 drobky na starost! obdiv!
Zuzi: drím palce na KO, a je ve ok
Marti: 5,5 kg? tedaa ... ale znám holku, která tady v regionální porodnici rodila syna 5,3 kg - přirozeně! dost hrozná představa
Není tady
ahoj Kotrmelí s těma plínkama si nic nedělej, to pak přijde natoup s Erískem, uvidí, ze dne na den úspěch
Není tady
Kotrmelí, souhlasím s Cassi.Nic si z toho nedělej.My to pořád lámali přes koleno a nelo to a minulý týden z ničeho nic bumbác a sama volá,dokonce si sama občas sundá kalhoty a sedne na nočník u sama.Ono to dítko k tomu prostě potřebuje uzrát.Take fakt klid,a to přijde,tak to přijde!
Pavlí prosím tě, ty má postavičku.O pár kilech bych ani nemluvila!
Jé my jdem taky za týden celá rodina k zubaři.
No a k té únavě...no comment.Jsem pořád jako pratěná kladivem po hlavě. A o manovi ani nemluvím
Není tady
Kotr, koukala jsem na fotečky, teda parádní bříko .
Já jsem tu sama, M. je na noční, kluci v postelích a já konečně chvíli klidu, zítra mi zase čeka "prací" den, je tam plný ko, take od rána hurá do toho a jetě něco pobalit s sebou, ve čtvrtek odpoledne jedeme, potřebujeme tam i připravit na zapojení ten můj nový sporáček, take ho vytáhnout z garáí nahoru do patra po schoditi - ufff.
Míu jsem jetě střihala - zítra se fotí ve kole ke konci kolního roku, tak aby nebyl jak křovák, teda ne e by byl, ale u to měl delí, tak to má pěkně upravený. Jizvička je natěstí vidět málo, tak snad se fotky povedou.
Kotr, plínky neře, ono to děcko fakt k tomu musí dospět samo, nemá cenu nutit, akorát bys mu to zprotivila, Ondra je bez plen doma, ven je jetě má - on si neříká, rovnou si přinese nočník a vyčůrá se a potom mi jde říct, e dělal "ká" jako kakal, ale on tak říká i čůrání, take jetě přemýlím, jak to dořeit ven, tím se si neřekne, tak zatím netuím, take na ven dávám a samozřejmě na noc, ale jinak to fakticky nehrotím, pak to přijde up up jak u tich dvou a bude, take Kotr neil a dej mu čas, hele Ondín zase s tím mluvením - no ono i Patrik, to jeho mluvení, kolikrát jsem z toho na mrtvici, u i logopedka říkala, e kluci mají nějaké dispozice, ale prý dělá obr pokroky, no ale stejně, ale u vidím, e budu chodit i s Ondrou.
Zuzi, fakt jsou asi erupce na slunci, já o energii ani radi nemluvím, ráno ne otevřu oči, tak to dá pořádnou fuku, jsem jak pratěná po hlavě a nevím proč no a M. - radi ani nemluvě, po práci chodí jetě cvičit, take odejde ráno po pátý a přijde v půl devátý večer, take vechno si musím udělat sama - no prostě bez komentáře.
Téda, teď koukám, a on je z toho takový román.
Není tady
Pěkné dopoledne :-)
Dneska si jdu s holkama večer sednout na pizzu tatínkové budou hlídat chceme z toho udělat pravidelnou záleitost. No co chlapi taky chodí do hospůdky a mnohem častěji.
Silvi to balení ti nějak nezávidim. Nás přestavba baráku čeká přítí rok (přístavba+komlet střecha). Bude to znamenat odstěhovat se ke tchánovcům. Tady bude neskutečný chaoz.
Fi jestli jste u v "procesu" drím pěsti co to jde
Není tady
Ahojky
Fi, taky moc drím palečky a tobě Jani na léto taky, a vám to vechno vyjde
My jsme u naich, take láo pláo Nene, nemáme tu svůj domácí řád, take je to troku náročnějí. Ale Terezka j nadená z nových věcí na hraní a dělá tu stále neskutečný bordel a Dorotka je úplně zlatá. Kdybych ji měla jako první, tak jsem rozhodnutá si klidně pořídit dalích 5 dětí Jetě e jsem jako první měla Terku a ta mé představy troku usměrnila.
Gratuluju vem nově odplenkovaným, u nás je to dnes přesně měsíc, co nemáme doma jedinou plínku. Vechny jsem tenkrát darovala kamarádce (samozřejmě Terezčiné, pro Dorotku plínky mám ) ZA celou tu dobu ádná čůrací nehoda. A Dneska je to taky přesně týden, co není ani ádná kakací nehoda.... ikulka moje
Kotr, krásné bříko U ti ho ani nezávidím, my u jsme se vichni tak nějak sili a dvojmateřství si naprosto uívám
Tak krásný sluníčkový den, my se jdeme oblíknout a musíme na potu a do obchodu...
Není tady