6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jedenáctýho přijeď k nám nalívá se vem a ve více hospůdkách, je to akce místního pivovaru jetě myslím, e je to od jedenácti do jedenácti
Není tady
Pavlí, OKi, 11. jsem tam;) A máte kárku?? Aby mě pak někdo dotáhnul domů, no, vlastně, coe to je za pívovar??? Jestli jsou to Kru..., tak nikam nejedu.
Není tady
Zlatopramen ...... no pivo nepiju, ale názory se různí někdo ho má rád někdo moc ne.
Není tady
Beruko, nááádherná , kouzelná, prostě k poňuňání........ Povedla se potvůrka. A jaký to bylo a tak, nějaký info.
Jen pro info, máme silniční liej přes celou tvář+čelo, + nos - jaksi nevybral zatáčku na motorce a srazil se s kámokou, ta dopadla líp, páč je "mohutnějí". To tak u nás. Vypadalo to na bouřku, ale asi z toho nic nebude, tak vyrazíme a se vychrníme ven. Jj, a máme rýmu ze sluníčka.
Není tady
Beru, Tomáek je ale velikej bráka. Člověk takhle vidí ten rozdíl, jak nám dětičky vyrostly. On je ten ná kluk opravdu malej prcek oproti ostatním (no, po mamince...).
Není tady
MArti - děkuju
Jé, to je mi líto Vojtíka.. Snad to bude brzo dobrý.. to je nepříjemný, tyhle úrazy .
jojo, na té fotce nebo kdy jsou spolu, tak jde vidět, jakej velkej rozdíl to je.. ale ani nevím, kolik teď Tomi měří, ale on není moc velkej, ve dvou letech měl nějakých 86,5 cm.
Jinak jsme jeli ve čtvrtek na kontrolu a prý u jsem na 2-3 cm, tak a přijedem i s věcma v ten pátek ráno.. tak jsme přijeli.. nachystali mě, sprcha. V půl 10 mi docent (ten můj gyndr, tak jsem byla ráda, e mě rodil s PA on) píchl vodu, PA mi dala kapačku s oxytocinem a měřila monitor... v 10 přila, e mě jetě nebude vyetřovat, e to necháme na půl 11.. mmch, ms bolest přila snad po minutě od zavedení kapačky... mezi kontrakcema cca po 4 min jsem jedla araídovou tatranku.. v 10:25 říkám manelovi, e to fakt u dost bolí a e potřebuju jetě na velkou... a on, e a to vydrím do té půl... tak jo, v půl přila PA a mrkla a říká, jeii, vdy branka je u zalá a rychle volala docenta.. nestihli se jetě ani oblíknout.. do minuty tam byl a já se ptala a co mám dělat já? a PA, no, zkuste zatlačit... tak na podruhé - říkali dobrý dobrý, pak zas netlačit... pak najedou PA říká, porodíme ramínko... a já byla v oku z toho, e u je hlavička venku . Pak u to bylo do dvou minut celý - take v 10:40 se malá narodila :-) Apgar desítky. Placenta vyla tak do 5 minut. Mám tři povrchové stehy. Ale ok, hned na sále jsem si mohla sednout pro první přiloení. Sofi se hned přisála. Opravdu 70 minut se vím vudy. Take fakt - jak říkala PA - takovej "koncert" a rychlej a v pohodě u jsem dlouho neviděla .
Uf, přesto - ta nae úleva, kdy u jsme malou viděli a slyeli plakat... hurá!! Jsem moc ráda, e jsme to tak v pohodě zvládli
Vem těhulím bych přála takovej porod První porod nebyl dlouhej - 3 a čtvrt hodiny, ale opravdu - druhej byl o poznání lehčí - i s tím, e mi bylo vcelku hned dobře
to tak
Upravil(a) Berka (12. 5. 2011 13:25)
Není tady
Boínku to je krásná Beruka!!!!!!!!!!!!!!!
Beru jetě jednou gratuluju a troičku ti závidím,e u to má za sebou.ALe je to fakt zázrak!Stejně co?
Jinak holky od minulého týdne cítím takové to imrání v břie.Takové mini pohyby.Docela brzo.Ale je to krásné!
Není tady
Zuzi - děkuju Zázrak to je, to kadopádně!! Fakt jsem astná za to, e u nás potkal druhej takovej!!!
Ty jo, u pohyby?? to fakt brzo! Já měla první i druhé a v 17 tt! nějak 16+..
Jinak - zvládat - zatím to jde, ale mám tu na pomoc mamku a malá je zlatá.. přítí týden má dovču Tom.. uvidíme, jak to půjde pak...
no, a spím s malou v pokojíčku a kluci spolu v lonici.. večer si tam jdem ale vichni a já malou kojím a oni u leí, jak malej usne, tak jde vedle.
Není tady
Beruko, super porod. Rchlej a asi i celkem bezbolestnej,co?? Take třetí dítko rodí za pochodu doma.
Není tady
Jééé, malá Beruka! Ona je tak krásná!
Beru jetě jednou moc gratuluju, má fakt krásnou rodinku a při popisu tvýho porodu se mi úplně derou slzy do očí Jsem ráda, e je vechno v pořádku a moc se těím a vás tu potkám naivo!
Zuzi gratuluju k imrání, to musí být super pocit, zaívat to znovu!
Marti tak silniční vyráka, chudák Vojtík, ale ne se oení takse to zahojí, e jo?
Achjo holky jak já vás těhulky a druhomamky tak poslouchám tak bych si to dala hnedka znovu, a pak jetě ... a jetě ....
No aspoň se zase mám na co těit,e?
Není tady
Beru jak u jsem psala, malá je krásná a s Tomíkem se nezapřou A ten porod teda, klobouk dolů, to bych taky brala, doufám e se nám malá nezasekne jako Erik, to u bych tam asi umřela To je fajn e tam má mamku na pomoc, ona to musí být najednou velká změna mít 2 děti místo jednoho, taky se troku bojím.
Beru a co Tomík kdy vidí e malou kojí? Nevzpomněl si taky?
Zuzanko gratuluju k pohybům, váně hodně brzo, já je měla i teď podruhé a kolem 19tt, zato teď tam malá vyvádí jak fotbalista, ani Erik tolik nekopal
Yvetko ty má jetě času na celou kolku dětí, vdy jsi tu skoro nejmladí, a pak to můete sekat jedno za druhým a s Terezky u bude ikovná chůvička
Není tady
Jo a Vojtíkovi pofoukání, je to prostě bourák v pravém slova smyslu
Není tady
Ahoj
Berko krásný, to byl tedy porod já tedy druhý měla (z mýho pohledu) taky rychlý(3,5h), ale oproti tobě jsem břídil. A mezi kontrakcema jsem neměla čas se ani napít nato tatranku musela jsem funět skoro od začátku na pejska.
A vae pincezna je krásná, taky vidím podobu s Tomíkem
Marti foukáme Vojtovi na bebí
Yvet pobavilas mě tím jetě a jetě ..... já tedy ne dneska kontrola u gyn. tělísko je tam kde má být
Není tady
Ahoj babuchy do nového domečku nám vem přeju jen to nejlepí a hlavně zdraví pro nae rodiny to je asi to nejdůleitějí a těhulky pohodové porady
Tak koukám, e jsem to projela na plné čáře provihla jsem ve co se tady dalo jsme vás teď pěkně zanedbala vem se moc omlouvám
BERUKO, GRATULUJU TEDA S VELKÝM OPODĚNÍM K SOFINCE A PŘEJU HLAVNĚ ZDRAVÍ A SAMÉ RADOSTI malá je krásnáááá Teda Beru takovej porod si snad přejeme kadá
Jinak my u třetí den nespíme přes den a chodím ebez plíny a zatím to docela jde a na pár havárek hlavně s kakáním
Vojtíkovi, posíláme pofoukání a pusinku
Volala jsme si do Sanusu a sestra říkala a si zalovám v červnu, e jetě nemá rozpis na dovolené take neví jak tam mudr bude. Chci se objednat na červenec asi nějak v půjce take doufám, e nám to půjde tak dobře u Eliky
Není tady
Holky ty vae děti jsou takový ikulky s tím odplenkováním, u nás stále ádný posun, Erik nechce na nočník ani na záchod, zásadně čůrá na podlahu a kdy se ho zeptám kam se čůrá tak řekne TAm a ukáe na podlahu a kdy mu řeknu e musí na nočník nebo do záchoda tak řekne NE NE, TAM a ukáe na podlahu A při kakání mi stále utíká někam se schovat abych ho nenačapala a vykadí se do plíny No zřejmě jetě nedozrál, ono mu to snad jednou dojde
Tak Jani vy u taky půjdete do druhého, to drím moc palečky
Není tady
U nás se u půl hoďky spí tedy těpule, Maty si hraje poh hrazdou, take klíííídek. Manel si el zakopat.
Jani doufám, e tobě i Fi to půjde jako po másle
Kotr takhle s tím kajděním někde v koutku potají měla známá s klukem, trvalo to dost dlouho museli i vymýlet pohádky o záchodu. S čůráním myslím, e se to u vás zlomí při čůrání venku.
Není tady
Báááf.
To bude dnes krásnej den. Odpo dríme palce v hokeji a zlato je nae!!!!!!!
U nás je rýma jako trám, jdu ho raději změřit, co se mi moc nechce, při představě dne stráveného doma mě kapánek jímá hrůza, a zrovna bude hezky a na víkend, bude hnusně. Ach jo.
Jani, jste se tedy do toho těhu pěkně opřeli, jetě se párkrát vyspí a je to tady.
Fi???? Co ty, jak jste na tom??
Není tady
JJ, máme problém, v noci Vojta nechce plínu, take nedělám nic jinýho ne dávám čůrat, případně měním plínu, take za noc jich máme tak 5, páč v tom nechce být. Co uetřím, tak v noci zlikviduju. Začarovanej kruh to je. A půčůranou nechce ani náhodou.
Není tady