Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 8. 5. 2011 22:55

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Re: měnit se jak chameleon jemenský

Johana50 napsal(a):

majkafa napsal(a):

Nezaměňujme prostou změnu nicku za výslovnou lež, když sem někdo, kdo nick změnil, protože s tím původním  z babinetu odešel, napíše, že chodí na babi jen číst a teď píše poprvé, a přitom tu už před léty docela hodně psal. Vždyť nemusel psát vůbec nic o tom, že chodí JENOM číst. A že teď píše poprvé.
To i ta Rozmarila nezapírá takovou lží to, že je tu s jiným nickem.
Dík za toto vlákno. Doteď mě to, co se tenkrát stalo, mrzelo. Teď už ne.
Mám jasno.

Celá tehdejší konverzace  byla účelová legrace, celé záležitost byla  smyšlená a odpovídala energiím toho večera. Jen málokdo tehdy bral cokoliv, co se ten večer naplkalo vážně.
Byla to hra, která měla více účastníků. Není to nic, na co bych byla pyšná, protože to byla dětinská hloupost, ale není to lež .
Jen velmi ublížený člověk tady může předkládat takové důkazy jako fakta a ještě mě označovat za "nemocnou."
Majkafo, už toho nech, ubližuješ  sobě sama. Ničemu a nikomu tím radost neuděláš.

Mě holky připadá,že si tady řešíte nějaké své osobní záležitosti a já jako nováček jsem z toho úplně tumpachová..
Myslela jsem si,že to tu je transparentní,ale z pozice cizáka jsem z toho zmatená.Proč se tu někteří hádají,lžou a napadají se?
Přišla jsem sem z otevřeným hledím v touze po objektivních názorech lidí,třeba,aby mi něco otevřelo oči a zatím už jsem třeba morpha fásla,že jsem předělaný nick...je mi to líto

Není tady

#52 8. 5. 2011 23:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Revlibo - proč ty nemáš avatar?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#53 8. 5. 2011 23:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tak kdo se skrývá za nickem Ivánek, by mě fakt zajímalo a nemůžu na to přijít gloria dumbom

Není tady

#54 8. 5. 2011 23:08

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

protože já vůbec nevím,jak se to dělá,jsem úplnej antitlačmen..

Není tady

#55 8. 5. 2011 23:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Revliba napsal(a):

dusička napsal(a):

protože já vůbec nevím,jak se to dělá,jsem úplnej antitlačmen..

Nahoře - nastavení - identifikace - nahrát avatar - můžeš z netu, nebo ze svého počítače, akorát to musí být mrnavý jak se píše stolt

Není tady

#56 8. 5. 2011 23:14

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Revlibo, vždyť jsi tady teprve chvilku.  Já jsem měla zezačátku ty samý pocity. Tak piš, nečekej, co ti druzí, nehodnoť, prostě piš, když tě něco zaujme, reaguj, kontaktuj, párkrát se s někým srazíš, z toho se nestřílí,  nebuď pasivní, jinak tě lidi, se kterýma si můžeš porozumět, nepoznají. Poznají tě jen z toho psaní. Takhle ještě pořádně nikdo neví, co jsi zač, tak jsou rezervovaní. To tak  nováčků chodí.  To se vyvrbí. smile

Jo, a to nejni špatnej nápad, s tím avatarem, jak píše Dušička big_smile  Jinak by tě někteří (jako třeba haiel) mohli snadno přehlídnout vissla

Upravil(a) haiel (8. 5. 2011 23:16)

Není tady

#57 8. 5. 2011 23:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Haiel - ani nevíš, jak mě zahřálo u srdíčka, že si o mě napsala, že se Ti mé psaní líbí. Moc mě to potěšilo.
A kolikrát i já tady mám zmatek, když jeden nick odpovídá druhému, když dočítám, tak se ztrácím, je tady vždycky nějaké vlákno a po čase zjistíš, že vůbec se nepíše k věci.
Pak se přiostřuje, slovíčkaří, já nevím,proč sem lezu, asi mě to vážě baví. cool

Není tady

#58 8. 5. 2011 23:26

haiel
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Haiel - ani nevíš, jak mě zahřálo u srdíčka, že si o mě napsala, že se Ti mé psaní líbí. Moc mě to potěšilo.
A kolikrát i já tady mám zmatek, když jeden nick odpovídá druhému, když dočítám, tak se ztrácím, je tady vždycky nějaké vlákno a po čase zjistíš, že vůbec se nepíše k věci.
Pak se přiostřuje, slovíčkaří, já nevím,proč sem lezu, asi mě to vážě baví. cool

smile pussa

Ono je to svým způsobem kouzelné, jak si každé vlákno nakonec začne žít po svým. Není to košer, mělo by se k tématu, pravda, ale už jsem si párkrát říkala, že by to možná byla i nuda. Že každé to téma prostě ty svý odbočky potřebuje. I když jsou někdy trochu...dramatické big_smile..nevím, jestli je to ten správný výraz, ale ty rozumíš, co myslím.  A taky, člověk si tak nějak už zvykl, mrknout na babinet, co se probírá novýho, jen tak na chvilku, a potom tam trčet hodinu dvě....jojo, to bude zvyk lol

Není tady

#59 8. 5. 2011 23:31

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Revlibo, vždyť jsi tady teprve chvilku.  Já jsem měla zezačátku ty samý pocity. Tak piš, nečekej, co ti druzí, nehodnoť, prostě piš, když tě něco zaujme, reaguj, kontaktuj, párkrát se s někým srazíš, z toho se nestřílí,  nebuď pasivní, jinak tě lidi, se kterýma si můžeš porozumět, nepoznají. Poznají tě jen z toho psaní. Takhle ještě pořádně nikdo neví, co jsi zač, tak jsou rezervovaní. To tak  nováčků chodí.  To se vyvrbí. smile

Jo, a to nejni špatnej nápad, s tím avatarem, jak píše Dušička big_smile  Jinak by tě někteří (jako třeba haiel) mohli snadno přehlídnout vissla

Tak já zkusím nějakej avatar vymyslet smile

Není tady

#60 8. 5. 2011 23:33

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Haiel - rozumím, co myslíš. Jen někdy mi přijde, že by tu mohl být klidně jeden chlívek, a ne jich nasekáno deset, kdo to má chodit dočítat, no ale ta zvědavost je silnější lol co kdybych se náhodou dozvěděla něco, co ještě nevím.
Revlibo - budu se těšit a jsem zvědavá, co vymyslíš wink

Není tady

#61 9. 5. 2011 8:20

Johana50
♥♥♥♥♥--

Revliba napsal(a):

Mě holky připadá,že si tady řešíte nějaké své osobní záležitosti a já jako nováček jsem z toho úplně tumpachová..
Myslela jsem si,že to tu je transparentní,ale z pozice cizáka jsem z toho zmatená.Proč se tu někteří hádají,lžou a napadají se?
Přišla jsem sem z otevřeným hledím v touze po objektivních názorech lidí,třeba,aby mi něco otevřelo oči a zatím už jsem třeba morpha fásla,že jsem předělaný nick...je mi to líto

Revlibo, při vší úctě k tvé osobě se tě musím zeptat : a ty jsi sem přišla odkud? Z Alfa Centauri? smile  že ti to tu připadá podivné? wink
Podle mého názoru zdejší diskuze odrážejí běžné mezilidské vztahy v reálu , kde se s transparentností také počítat nedá.
Ty jsi nikdy nazažila žádnou konfliktní situaci? Jestli ne, tak jsi mimořádně vyspělý duchovní mistr a s radostí ti budu naslouchat. godlike
Ve zdejší sestavě najdeš stejné procento manipulátorů, nespokojenců , egoistů nebo lidí pod vlivem emocionálního těla jako v reálu.
Nevím a nejsem si jistá, co přesně máš na mysli pod pojmem "otevřené hledí" , ale nikdo jiný než ty sama není zodpovědný za tvá  očekávání a následná potenciální "zklamání"..... jako v životě.
Jsem ráda, že tě tu čtu a že jsi přišla, protože  z toho , co jsi  dosud napsala bylo hodně příspěvků hodnotných. Tak nech raději věci volně plynout bez očekávání. Co tě neosloví, není tvoje , na to netřeba reagovat, vyhneš se zbytečné lítosti a ještě zbytečnějším zklamáním.

Upravil(a) Johana50 (9. 5. 2011 8:25)

Není tady

#62 9. 5. 2011 10:37

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Tak a je to,mi to teda dalo práci ,ten avatar smile

Není tady

#63 9. 5. 2011 10:43

Johana50
♥♥♥♥♥--

big_smile takže teď je z tebe Revryba.

Není tady

#64 9. 5. 2011 10:45

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

big_smile takže teď je z tebe Revryba.

No jo,mě inspiroval ten Morph,že mu můj nick připomíná velrybu (asi prej něco z dětství),tak jsem se toho chytla smile

Není tady

#65 9. 5. 2011 10:49

Johana50
♥♥♥♥♥--

hmmm...to bude ono, když jsem byla malá, tak jsem si taky zkomolila velrybu ve verlibu a dělá to víc dětí, jak jsem si všimla. Bude to nakažlivé lol

Není tady

#66 9. 5. 2011 12:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Co verliba...vzpomínáš si na to vlákno Kdo je Aléta? lol Dodneška ho mám schovaný a občas si ho čtu a bavím se.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#67 9. 5. 2011 12:10

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Co verliba...vzpomínáš si na to vlákno Kdo je Aléta? lol Dodneška ho mám schovaný a občas si ho čtu a bavím se.

Já nevím,pořád opakuju,že jsem tu poprvé v životě,ale asi marně,tak se budu muset smířit s tím,jak to máte,nevadí.
Hele Lupino a kde bych to vlákno našla,zajímalo by mě koho vám tu furt připomínám...

Není tady

#68 9. 5. 2011 13:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tady jsem to vlákno našla - řezaly jsme se u toho tehdy smíchy.
Ty osobně mi nikoho nepřipomínáš, jen ta velryba - verliba mi připomněla tuhle Alétu lol

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=34245

No a jasně, že se budeš muset smířit wink to jmse se koneckonců musely všechny, na začátku.
Ono to ani moc nejde, tvářit se tak nějak neúčastně a neosobně, když ty lidi, co si s nima monemtálně píšeš, docela dobře znáš.

Není tady

#69 9. 5. 2011 13:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Revliba napsal(a):

Jé to je krásná zlatá rybka smile

Nu a pokud jde o chameleony, tak oni jsou nejspíš v pohodě. Pokud někomu vadí, měl by s tím něco dělat stolt
Chameleonum je na tuty fuk, že je někdo sledýuje, hodnotí a posuzuje. Nu, je to stejné jako v životě - někdo vás sejří, že ani spát nemůžete a on si mizera jeden klíďo votevře pivko a kouká na hokej a nebo na nahatý baby. Taky proč by nekoukal, žejo wink
Není to totiž on, kdo se škvaří vzteky.
Není to on, kdo zodpovídá za cizí pocity a domněnky.
On má svých dost stoltstoltlol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#70 9. 5. 2011 13:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Johana už není Nastěnka?
Revlibo - krásný avatar ty rybičko , pluješ se svým životem stolt

Není tady

#71 9. 5. 2011 13:31

majkafa
Host

Mě "můj" chameleonek naopak moc potěšil. big_smile
Protože jsem si díky jeho chameleonství, chování a jeho následně naplněné potřebě vysvětlování, čímž ukázal, že mu to zas tak "na tuty fuk" není, pořešila svůj několikaletý výčitek svědomí a zavřela dveře.

Upravil(a) majkafa (9. 5. 2011 13:46)

#72 9. 5. 2011 14:07

Johana50
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Revliba napsal(a):

Nu a pokud jde o chameleony, tak oni jsou nejspíš v pohodě. Pokud někomu vadí, měl by s tím něco dělat stolt
Chameleonum je na tuty fuk, že je někdo sledýuje, hodnotí a posuzuje. Nu, je to stejné jako v životě - někdo vás sejří, že ani spát nemůžete a on si mizera jeden klíďo votevře pivko a kouká na hokej a nebo na nahatý baby. Taky proč by nekoukal, žejo wink
Není to totiž on, kdo se škvaří vzteky.
Není to on, kdo zodpovídá za cizí pocity a domněnky.
On má svých dost stoltstoltlol

lol
Chameleon je fakt v pohodě. lol i s tím pívem v levačce .... ty ke mě vidíš , ty jasnovidko, ne? Dočetla jsem právě velmi zajímavou knihu  a protože jsou moje blízké vztahy tak mírumilovné a v pohodě, tak jsem hnedle jedle dostala přiležitost aplikovat  nové poznatky v praxi odjinud, někdo se toho holt ujmout musí, protože  není nad vlastní prožitky, ty dají víc jak celá knihovna teorie. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti.

Není tady

#73 9. 5. 2011 14:16

Johana50
♥♥♥♥♥--

dusička napsal(a):

Johana už není Nastěnka?
Revlibo - krásný avatar ty rybičko , pluješ se svým životem stolt

To bylo ryze účelové přestrojení , Dušičko a na osobní žádost a intervenci jsem slibila  změnu.
Zdraví tě hlavní velechameleon lol
A slibuji, že další překvapení budou  následovat...někdy. rock teď se jdu rýpat do hlíny a tvořit skalku , pac.

Upravil(a) Johana50 (9. 5. 2011 14:16)

Není tady

#74 9. 5. 2011 15:08

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Tady jsem to vlákno našla - řezaly jsme se u toho tehdy smíchy.
Ty osobně mi nikoho nepřipomínáš, jen ta velryba - verliba mi připomněla tuhle Alétu lol

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=34245

No a jasně, že se budeš muset smířit wink to jmse se koneckonců musely všechny, na začátku.
Ono to ani moc nejde, tvářit se tak nějak neúčastně a neosobně, když ty lidi, co si s nima monemtálně píšeš, docela dobře znáš.

děkuju děkuju děkuju za ten odkaz big_smile
já jsem se takhle nezasmála měsíce,děkuju,děkuju,okamžitě jsem s vzpomněla na několik hlášek,ale sem se to nehodí...big_smile

Není tady

#75 9. 5. 2011 15:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Klidně to sem hoď - je to chameleoní vlákno, ne? lol
Kdyžtak tě zakladatelka plácne přes prsty, no....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí