|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
"Tim (to) jestli umime ci neumime respektovat druheho,zalezi na tom kym chceme byt. "
Zajímavá věta, takže ty bys po jiných chtěla respektování - co takhle respektovat i ty, co chce někdo jiný?
Jestliže ty nedokážeš respektovat názor, že tě někdo hodlá oslovovat tak, jak uzná za vhodné a dupeš tu nožičkou, že TEĎ si tohle, a včera si byla tamto a to teď neplatí...tak lze říci, že de facto neumíš respektovat druhého, čímž sice tobě záleží na něčem, čím chceš být, ale ještě tím nejsi.
Takže pointa tvé napsané poučky by byla na místě, přišla-li by z povolaných míst.
Ty nevis ze vsechno co pisu se tyka obou stran.?
Kdyby jsi si toho nahodou sama nevsimla Zklam,projevujes se jako DaiTerr. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ke mne nemusis byt uprimna a uz vubec ne na skle ,ale jen a jen k sobe muzes pokud ti na tom zalezi. To uz je jen na Tobe.
Javena má zajímavý nick a to především promítneš-li si to "přes" body language
Je to -ja v ena? 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ke mne nemusis byt uprimna a uz vubec ne na skle ,ale jen a jen k sobe muzes pokud ti na tom zalezi. To uz je jen na Tobe.
Javena má zajímavý nick a to především promítneš-li si to "přes" body language
Je to -ja v ena?
Promiň, o tom jsem zatím nepřemýšlela. Možná.
Já spěchala do deště a tak jsem se vyjádřila špatně: měla jsem na mysli avatar a ne nick 
Ten je totiž z hlediska řeči těla hovoří naprosto jasně. Jo, podvědomí, to je fenomen, který prostě nikdo "nepřetlačí"? Je taky zbytečné to zkoušet 
Stejně tak signifikantní jsou reakce na "TAM". Zase je vidět, kdo se stále potřebuje vymezovat a tedy strká nos tam, kam nemá... a nebo vlastně má, protože musí 
Je příznačné, jak TAM, které je mezi mnou a tebou, řeší ti, kterých se zdánlivě netýká.
Ale asi týká a oni prostě musí řešit.
Jak jinak by zjistili, jaké TAM mám vlastně na mysli a přestali se se mnou míjet stejně tak jako já s tebou...ty se mnou 
Jj, funguje to, funguje 

Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jo, podvědomí, to je fenomen, který prostě nikdo "nepřetlačí"? Je taky zbytečné to zkoušet
Souhlasim.
Dolehne pak jeste z vetsi silou podle zakona vesmiru = "jakmile plaveme proti proudu,vytvari se zakonite odpor. (pohyb proti pohybu,tlak)
Jakmile ale plyneme po proudu -zadny odpor se nevytvari. Jdeme v souladu.
Necht si kazdy tedy vybere jestli si preje zit podle zakonu Vesmiru ,nebo zit proti nemu. Presne takovy pak bude jeho zivot. 
Není tady

Arcanum napsal(a):
javena napsal(a):
A já nikde nepsala, že je to o tobě. Já reagovala na tomhle vlákně všeobecně. Že to někdo vztáhne na sebe... není fakt moje věc. To neovlivním.
Takže jestli to někdo zamíchal... já ne.
Javeno ,prisla Bloss a mluvila o Arcanum a na jeji prispevek jsi zareagovala a do neho jsi zahrnula rec jak o me tak i o tech vsech ostatnich co si kdy zmenily,ci meni nick.
Vim to a neni to o tom ze si to na sebe vztahuju ,je to tak.
Nicmene i Haile a Pandora take vnimaji ze byla v Tvych slovech rec i o me.
Tak upřímně...
Klidně na skle... nedávno se řešil jiný nick. Taky změněnej... plus u morfa na vlákně taky...
Blos v příspěvku mluvila o Rozmarile... a já na to reagovala. Znovu píšu, že to, že sis to vztáhla na sebe není moje věc...
To samé - nemůžu za to, že Pandorra a Hailei v tom co píšu najdou tebe... to se ptej jich, proč.
Naprosto upřímně ti teď napíšu, že je mi úplně jedno, co si na sebe vztáhneš a proč. 
Upravil(a) javena (1. 6. 2011 20:49)
Není tady
javena napsal(a):
Tak upřímně...
Klidně na skle... nedávno se řešil jiný nick. Taky změněnej... plus u morfa na vlákně taky...
Blos v příspěvku mluvila o Rozmarile... a já na to reagovala. Znovu píšu, že to, že sis to vztáhla na sebe není moje věc...To samé - nemůžu za to, že Pandorra a Hailei v tom co píšu najdou tebe... to se ptej jich, proč.
![]()
Naprosto upřímně ti teď napíšu, že je mi úplně jedno, co si na sebe vztáhneš a proč.
No a ja jsem ti Javeno psala tohle ,ze :
A to je cele.
Nic vic nic min. 
Pandory a Haiel se ptat nepotrebuju. 
Není tady
Upřímně, je to každého věc, že si změní nic. I když, já jsem zvědavá ženská od přírody - a v duchu přemýšlím, co jedince k tomu vedlo. Ale pak si říkám, nemusím vědět všechno.
Ovšem co mi třeba hlava nebere, když má někdo dva nicky a ty nicky si píšou dialogy.
Chybí obecenstvo?
A se změnou avataru - u mě - já jsem si ho změnila, protože koukat se stále na jeden obrázek mi začíná nudit, a pak změna, než najdu nějaký ,který by mi padl do oka a sedl 
Není tady

Arcanum napsal(a):
javena napsal(a):
Tak upřímně...
Blos v příspěvku mluvila o Rozmarile... a já na to reagovala. Znovu píšu, že to, že sis to vztáhla na sebe není moje věc...To samé - nemůžu za to, že Pandorra a Hailei v tom co píšu najdou tebe... to se ptej jich, proč.
![]()
Naprosto upřímně ti teď napíšu, že je mi úplně jedno, co si na sebe vztáhneš a proč.No a ja jsem ti Javeno psala tohle ,ze :
A to je cele.Nic vic nic min.
Pandory a Haiel se ptat nepotrebuju.
Dneska mě cestou do práce
napadlo v souvislosti s pracovní věcí
(možná jsem ještě spala, jinak se začínám trochu děsit) něco, co se sem krásně hodí - a sice, že pod jiným jménem růže voněla by stejně.
Určitě to není přesný citát, Shakespeare měl vytříbený jazyk, nicméně to byl velmi moudrý, až osvícený muž. 

Není tady
javena napsal(a):
(možná jsem ještě spala, jinak se začínám trochu děsit) něco, co se sem krásně hodí - a sice, že pod jiným jménem růže voněla by stejně.
Určitě to není přesný citát, Shakespeare měl vytříbený jazyk, nicméně to byl velmi moudrý, až osvícený muž.
....a nemusela by to být zrovna růže, že? 
Není tady
javena napsal(a):
A co kdyz vune ruze se neda srovnavat se zmenou lidskeho vedomi?
On i clovek sam vnima vuni ruze ruzne a neboli ruzne intenzivne i kdyz jeji jmeno bude stale stejne nebo jine. 
Není tady
Arcanum napsal(a):
javena napsal(a):
Určitě to není přesný citát, Shakespeare měl vytříbený jazyk, nicméně to byl velmi moudrý, až osvícený muž.A co kdyz vune ruze se neda srovnavat se zmenou lidskeho vedomi?
On i clovek sam vnima vuni ruze ruzne a neboli ruzne intenzivne i kdyz jeji jmeno bude stale stejne nebo jine.
Jestli je hirondel tvá změna nicku výrazem nějaké změny lidského vědomí u tebe, to musíš asi posoudit ty sama.
My ostatní můžem jen vnímat styl tvého psaní, a ten mi přijde pořád naprosto stejný, úplně beze změny.

Blossom napsal(a):
Arcanum napsal(a):
javena napsal(a):
Určitě to není přesný citát, Shakespeare měl vytříbený jazyk, nicméně to byl velmi moudrý, až osvícený muž.A co kdyz vune ruze se neda srovnavat se zmenou lidskeho vedomi?
On i clovek sam vnima vuni ruze ruzne a neboli ruzne intenzivne i kdyz jeji jmeno bude stale stejne nebo jine.Jestli je hirondel tvá změna nicku výrazem nějaké změny lidského vědomí u tebe, to musíš asi posoudit ty sama.
My ostatní můžem jen vnímat styl tvého psaní, a ten mi přijde pořád naprosto stejný, úplně beze změny.
Bereš mi to z pera, Blossom. Já tedy taky žádný posun nevidím.
Není tady
Blossom napsal(a):
Arcanum napsal(a):
javena napsal(a):
On i clovek sam vnima vuni ruze ruzne a neboli ruzne intenzivne i kdyz jeji jmeno bude stale stejne nebo jine.Jestli je hirondel tvá změna nicku výrazem nějaké změny lidského vědomí u tebe, to musíš asi posoudit ty sama.
No vidis -presne tak 
Predevsim jedinec sam rozezna a pak ten kdo ma schopnost zmeny u druheho zaznamenat.
Ovsem pravda je zklamana,ze dle pisma me pozna verim kazdy i ten nejpomalejsi a to je vlastne velke plus (pro mne).
Zmana muze a nemusi prinest i zmeny stylu psani.To neni podstatne dle mne.
Ale zmena vedomi nekoho jineho kdo to pismo cte,mu poskytne vic nez jen pohled na ten styl (ktery se nezmenil ) ale vhled do obsahu a jeho porozumeni. 
Není tady
javena napsal(a):
Blossom napsal(a):
Arcanum napsal(a):
My ostatní můžem jen vnímat styl tvého psaní, a ten mi přijde pořád naprosto stejný, úplně beze změny.Bereš mi to z pera, Blossom. Já tedy taky žádný posun nevidím.
Prirozene javeno a prave proto jsem napsala ,ze i clovek sam vnima vuni ruzne.
Tak to je a neni to ano dobre ani spatne.
Je to noumuka. 
Není tady
javena napsal(a):
Blossom napsal(a):
Jestli je hirondel tvá změna nicku výrazem nějaké změny lidského vědomí u tebe, to musíš asi posoudit ty sama.
My ostatní můžem jen vnímat styl tvého psaní, a ten mi přijde pořád naprosto stejný, úplně beze změny.Bereš mi to z pera, Blossom. Já tedy taky žádný posun nevidím.
..a to já tam ten mírný posun pociťuji, dokonce už delší dobu, než ten nick si změnila.... bohužel (nebo bohudík?) ho nevidím, že by šel tím osvíceným směrem, naopak, že se vrací zpátky.
A indicie? Ty si nechám prozatím pro sebe, bude to tak lepší 
Není tady
javena napsal(a):
Blossom napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Já nerozumím, proč by se změnou nicku měla nutně souviset změna stylu psaní 
Není tady
Blossom napsal(a):
Tak to jste holky slovoslepý. Ale je fakt, že Vlašťovčin styl se mění kontinuálně a změna nicku je nejspíše jen jakýmsi potvrzením té skutečnosti - oprav mně, jeslti se mýlím.
Jo ale já s tím mám teda taky problém - mám tě prostě zafixovanou jako Hir - změny-nezměny. 
Ale snad si časem zvyknu.
Černé srdce, hele ji! Zajímavá osůbenko, jak je možno, že slovo "osvícený" zní od tebe tak pejorativně?
Snad, že děsí tvé temnoty? 
Není tady