Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 7. 5. 2011 8:09

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

měnit se jak chameleon jemenský

Chameleon jemenský má výraznou přilbu,samci projevují silné teritoriální chování. V období námluv se samec se samicí vzájemně provokují výrazným zbarvením, syčí a nafukují se.

Z předešlé diskuze o pacientce na psychiatrickém oddělení jsem přišla na zajímavou podobnost v této diskuzi. Ač chodím na BB docela krátce, za těch pár let si stačila řada z vás několikrát předělat své nicky, ač zabanované, se klidně přihlásit pod jinou ID (mistryně to stihla za jeden večer i 3x) a pro mne je to otázka k zamyšlení. Je vidět, že BB je pro vás silné teritorium (normální člověk by odešel na jiné fórum), pokud si mám zde vytisknout nějaký obraz o mé osobnosti musím si ponechat pro okolí svoji identitu, nick. V souvislosti o tolik zmiňovaných zrcadlech je vidět, že řada z vás na duchovním, svůj obtisk či odraz svého zrcadla neunese, a proto ty neustálé změny. Jsou tu i jedinci, kteří mají současně i několik nicků. Takže dotyčný sám sebe pochválí. big_smile Přitom jsou to právě nicky, které se projevují výrazným zbarvením, syčí a nafukují se..........Tak, jak je to u vás, dámy a pánové?

Upravil(a) Vladena (7. 5. 2011 8:13)

Není tady

#2 7. 5. 2011 15:59

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Re: měnit se jak chameleon jemenský

POřád stejný nick smile Akorát jednou jsem si založila nový, protože jsem začínala novou etapu života, nebo jak bych to řekla...ale ostatní si mě pletli nebo byli zvyklí na můj starý, tak jsem se vrátila zase k tomuto starému smile
A jestli si tady někdo mění nicky nebo jich má víc, je mi jedno. Je to jejich problém a už je na nich, jestli se nad tím pozastaví a zamyslí se nebo ne vissla
Z Rozmarily bych si nic nedělala, ta má očividně velký problém a neposouvá se v jeho řešení vůbec nikam

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#3 7. 5. 2011 18:33

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Důležitý je obsah příspěvků, ne nick. Naopak někdy už máš, Vladeno, některý nick zařazený do nějaké škatulky, což je třeba ke škodě vnímání obsahu. Proti některému nicku, který ti v názorech nesedí, se už dopředu vymezíš, přestože bys s ním jinak zrovna v konkrétní věci souhlasila.A taky opačně, samozřejmě.
Není také myslím vhodné soudit, že někdo svůj odraz neunese - o jeho pohnutkách nic nevíš, ani ti do nich nic není, a domněnky jsou zavádějící.
Jestli mi přijde, že jestli tu něco syčí a nafukuje se, je to tvůj úvodní příspěvek. Neboť do motivace lidí za sklem je ti houby. big_smile Takže tak je to u mne.

Není tady

#4 7. 5. 2011 19:35

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

A já bych se s dovolením podepsala pod příspěvek Daphné. LOíp bych to opravdu nenapsala. tummenupp

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#5 8. 5. 2011 14:59

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Mně nevadí, když má někdo víc nicků, já bych spíš uvítala, kdyby měly všechny nicky avatary. Já jsem totiž schopná si vybavit člověka a souvislosti, v jakých píše, jen přes ten obrázek dudlik  Už jsem si dávno všimla, že mám problém reagovat na ty neviditelné nicky, hlavně když nemám čas a odsouvám reakci na později, tak potom už zase nevím, koho hledám roll

Není tady

#6 8. 5. 2011 17:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vladena napsal(a):

Tak, jak je to u vás, dámy a pánové?

U nás, Vladěno, u nás.
Chodíš na Duchny stejně, jako kdokoli jiný a přibližně se stejnou ferkvencí, jako Rozmarila Mnohonická.
Takže - jak je to u nás, Vladěno?
A to jsem zatraceně hodnej vlk, nežeru Vladěny wink protože jsem tě zahrnula do "nás" přesto, že tys mě zahrnula mezi jakési mnohoobročné a mnohočetně mnohokopytnaté chameleony.....
Mně, Lupinu! Montanu k tomu! dumbom

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#7 8. 5. 2011 18:22

majkafa
Host

Nu, Vladěna možná měla na mysli (i) Somaiu. Ta mě opravdu nemile překvapila. Hlavně tím lhaním, že sem chodí už rok a nepíše a blábláblá. big_smile
Co se Somaia předvedla jako programová lhářka, už nemám žádné výčitky svědomí, že jsem nevědíc něco řekla, spoustukrát se omluvila a Somaia mou omluvu odmítla a dál mě za mými zády pomlouvala, aniž by řekla těm, u koho pomlouvala, jak to bylo doopravdy.
Teď mám v této věci opravdu klid. Protože když nepřijme omluvu lhářka, to mě už ani celkem nemrzí a přestávám nad tím přemýšlet, proč ji nepřijme.

Došlo mi, že vše zlé je k něčemu dobré.
Somaio, děkuji ti. Dodnes mě to mrzelo, i to, žes nepřijala omluvu. Teď už ne.

Upravil(a) majkafa (8. 5. 2011 18:29)

#8 8. 5. 2011 18:27

Johana50
♥♥♥♥♥--

Mysliš si opravdu , Majkafo, že někoho tvé opakované soudy bez znalosti souvislostí  zajímají?
Už ten batoh se Somaiou sundej ze zad, půjde se ti lehčeji. Už ho vláčíš zatraceně dlouho, nezdá se ti?

Není tady

#9 8. 5. 2011 18:33

Johana50
♥♥♥♥♥--

Přeji ti, abys konečně ten klid a mír doopravdy našla, aby to zase a znovu nebyly jen  zbytečné slovní proklamace , vypouštění bublin bez činů. hjarta
Hezký večer

Není tady

#10 8. 5. 2011 18:42

majkafa
Host

Somaio, tvé přání cítím stejně falešně, jako celé tvé předchozí chování ke mně, nadřazenost, povýšenost.
Btw jsem moc ráda, že tvá dcerka je moudrá a sama poznala, jakou cenu má onen muž.
Možná ty "zbytečné slovní proklamace, vypouštění bublin bez činů" budou v mnohém i o tobě. smile

Upravil(a) majkafa (8. 5. 2011 18:45)

#11 8. 5. 2011 19:12

Johana50
♥♥♥♥♥--

Majkafo, znovu tě žádám, abys MOJE soukromé věci nepitvala na veřejném serveru.
Mám na to jiný názor a jen já vím, co se kdysi odehrálo ve skutečnosti.
Tvoje vměšování do našich soukromých záležitostí tehdy i teď není taktní ani založené na pravdě.
Jestli skutečně nedokážeš ani po tolika letech!! a mých mnoha  žádostech opustit myšlenku, tak nejsi duševně v pohodě , o tom nikoho nepřesvědčíš, i když se TOLIK snažíš.  Proboha vždyť jsou to záležitosti staré čtyři roky  a ještě k tomu tak malicherné, že  tomu opravdu nerozumím , proč se stále někam k něčemu do minulosti  vracet.
Ty máš svoje vidění celé záložitosti a názor, já mám jiný , ale to tě neopravňovuje k tomu, abys někoho veřejně nazývala lhářem a podvodníkem. Jistě víš moc dobře, že co vyšleš se ti vrátí..... a vrací se..... o tom si jistě nemusíme nic nalhávat, realita je víc než zjevná. Jsi to jen ty, kdo opakovaně útočí .

Upravil(a) Johana50 (8. 5. 2011 19:14)

Není tady

#12 8. 5. 2011 19:16

Johana50
♥♥♥♥♥--

BTw. TOHO muže si pořád vážím a je mým přítelem i přítelem mé dcery. Bez tvých soudů a nejapného vměšování.

Není tady

#13 8. 5. 2011 19:33

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

haiel napsal(a):

Mně nevadí, když má někdo víc nicků, já bych spíš uvítala, kdyby měly všechny nicky avatary. Já jsem totiž schopná si vybavit člověka a souvislosti, v jakých píše, jen přes ten obrázek dudlik  Už jsem si dávno všimla, že mám problém reagovat na ty neviditelné nicky, hlavně když nemám čas a odsouvám reakci na později, tak potom už zase nevím, koho hledám roll

A co když si nick změní avatar - jen tak, aby byla změna? NEbo má už obrázek okoukaný?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#14 8. 5. 2011 19:33

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Přihřejme si svoji polívčičku big_smile
Mně tohle nepřipadá jako téma na řešení. Když si chci změnit přezdívku, změním si ji. A nevím, proč bych se měla za to někomu ospravedlňovat.
Mě by docela zajímalo, odkud jsi Vladěno vzalala tu myšlenku, že řada z nás tady na duchovním svůj obraz neunese....

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#15 8. 5. 2011 19:53

haiel
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

haiel napsal(a):

A co když si nick změní avatar - jen tak, aby byla změna? NEbo má už obrázek okoukaný?

Jako Dušička? lol  Ano, ano, to jsou ti praví chameleoni, převlékači kabátů, měňavky drzé a nestoudné, matoucí chudinku Haiel.  Dušička byla blondýnkou s děvčátkem, potom černobílou kráskou, teďkonc je geometrickým andělskosvětelným čímsi a když se změní ještě jednou, tak se mi ztratí úplně a už ji nebudu ani číst, dobře jí tak vissla

Není tady

#16 8. 5. 2011 19:55

majkafa
Host

Tulipánka napsal(a):

Mně tohle nepřipadá jako téma na řešení. Když si chci změnit přezdívku, změním si ji. A nevím, proč bych se měla za to někomu ospravedlňovat.
Mě by docela zajímalo, odkud jsi Vladěno vzalala tu myšlenku, že řada z nás tady na duchovním svůj obraz neunese....

Nezaměňujme prostou změnu nicku za výslovnou lež, když sem někdo, kdo nick změnil, protože s tím původním  z babinetu odešel, napíše, že chodí na babi jen číst a teď píše poprvé, a přitom tu už před léty docela hodně psal. Vždyť nemusel psát vůbec nic o tom, že chodí JENOM číst. A že teď píše poprvé.
To i ta Rozmarila nezapírá takovou lží to, že je tu s jiným nickem.
Dík za toto vlákno. Doteď mě to, co se tenkrát stalo, mrzelo. Teď už ne.
Mám jasno.

#17 8. 5. 2011 19:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ty vago Haiel - Ty si pamatuješ všechny mé avatary - tedy - seš fakt dobrá tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#18 8. 5. 2011 20:00

majkafa
Host

haiel, a pamatuješ si i můj avatar - okno s orchidejemi? big_smile

#19 8. 5. 2011 20:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

haiel napsal(a):

Ano, ano, to jsou ti praví chameleoni, převlékači kabátů, měňavky drzé a nestoudné, matoucí chudinku Haiel.

Taktak....i á si musím posypat popelem uši i čumák, poněvadž jsem vyměnila avatar a tuhle chudák Drak se posléze nemoh oriantovat, jestli jsem TA lupina, nebo snad nějaká jiná.....lupinovatější....
No, málem jsme milé dítky spolu přestaly kamarádit, představte si. va
Ale pak jsme uzavřely Pakt o Vzájemném Neútočení Mýtických Bytostí Ohrožených Vyhynutím a zase bylo dobře, žejo Draku? cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#20 8. 5. 2011 20:02

Johana50
♥♥♥♥♥--

Tulipánka napsal(a):

Tobě ne. Mě taky ne..
Ale pochop lidi, keří mají v oblibě tlačítko HLEDAT a  hledají a hledají. Je pro ně třeba životně důležité  propojit minulost s přítomností, protože jen za těch okolností mají pocit , že obraz je dokonalý, popírajíce  vývoj každého jedince v čase a prostoru, milujíce věci konstantní neměnnnnnné! smile
Těm musí ty zatracené proměny  strašně komplikovat život, přeci. big_smile

Upravil(a) Johana50 (8. 5. 2011 20:03)

Není tady

#21 8. 5. 2011 20:06

majkafa
Host

Johana50 napsal(a):

Těm musí ty zatracené proměny  strašně komplikovat život, přeci. big_smile

Musí? big_smile

#22 8. 5. 2011 20:10

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Johano, Majkafo,
já váš spor nerozsoudím, mně to vysvětlovat nemusíte big_smile
Ale pokud máte potřebu tohle téma stále rozebírat, tak v tom asi ještě nějaké emoce jsou wink

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#23 8. 5. 2011 20:14

Johana50
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Nezaměňujme prostou změnu nicku za výslovnou lež, když sem někdo, kdo nick změnil, protože s tím původním  z babinetu odešel, napíše, že chodí na babi jen číst a teď píše poprvé, a přitom tu už před léty docela hodně psal. Vždyť nemusel psát vůbec nic o tom, že chodí JENOM číst. A že teď píše poprvé.
To i ta Rozmarila nezapírá takovou lží to, že je tu s jiným nickem.
Dík za toto vlákno. Doteď mě to, co se tenkrát stalo, mrzelo. Teď už ne.
Mám jasno.

Celá tehdejší konverzace  byla účelová legrace, celé záležitost byla  smyšlená a odpovídala energiím toho večera. Jen málokdo tehdy bral cokoliv, co se ten večer naplkalo vážně.
Byla to hra, která měla více účastníků. Není to nic, na co bych byla pyšná, protože to byla dětinská hloupost, ale není to lež .
Jen velmi ublížený člověk tady může předkládat takové důkazy jako fakta a ještě mě označovat za "nemocnou."
Majkafo, už toho nech, ubližuješ  sobě sama. Ničemu a nikomu tím radost neuděláš.

Není tady

#24 8. 5. 2011 20:23

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Dušičko, tebe není těžký si pamatovat, mně se líbí tvoje psaní.  A ty tvoje proměny ještě ustojím, ale kdyby si takhle měnil avatar kdekdo jenom proto, že je okoukanej va tak by v tom lidi jako já měli hokej va to je třeba si uvědomit laskavě. To tady byl kdysi kocour se svítícíma očima, co se proměnil na žlutý klikyhák va a poté na velebníčka va a pak zas na cosi, co už se mi ztratilo. Jako u nás v samošce měněj každou chvíli umístění zboží, prý to má zvyšovat prodejnost či co va  bloudím tam jak pako, když jdu jenom pro malej nákup, no když nemusím, tak tam nechodím, nakupuju ve městě.  Věci a lidi mají být na svých místech, to vás doma neučili dumbom

Není tady

#25 8. 5. 2011 20:28

haiel
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

haiel napsal(a):

Ano, ano, to jsou ti praví chameleoni, převlékači kabátů, měňavky drzé a nestoudné, matoucí chudinku Haiel.

Taktak....i á si musím posypat popelem uši i čumák, poněvadž jsem vyměnila avatar a tuhle chudák Drak se posléze nemoh oriantovat, jestli jsem TA lupina, nebo snad nějaká jiná.....lupinovatější....
No, málem jsme milé dítky spolu přestaly kamarádit, představte si. va
Ale pak jsme uzavřely Pakt o Vzájemném Neútočení Mýtických Bytostí Ohrožených Vyhynutím a zase bylo dobře, žejo Draku? cool

Ano, a další taková. Bývávala šedým vlkem. Teď je .... v rámci PVNMBOV....ehm...taky vlkem vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí