29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
ZIMNÍ TĚHULKY
alexxandra
věk 29 let
doma Mikulášek 5 let
2. mimčo chtěné
// 25. 3. 2011 4. 4. 2011
TP: 1. 12. 2011
Jména: ?
gall
věk 33 let,
doma Vojtíšek 10/09 z IUI
2. mimčo bez snažení
// 29.3.2011 11.4.2011
TP: 2. 12. 2011
bude to holčička
Jména: Johanka
Elleonorka
věk 29 let
1. mimčo - vyšlo na poprvé
//1.4.2011 14.4.2011
TP: 6. 12. 2011
bude to holčička Adélka
Jména:
katerffina
věk 37 let
doma Pavel (14) Jakub (13)
3. mimčo na 1. pokus
TP: 7. 12. 2011
bude to kluk Matyáš
Speedy81
věk 29 let
doma Simonka 11/08
2. mimčo po 10 měsících snažení
// 23. 4. 2011 13. 5. 2011
TP: 1. 1. 2012
Jména: ?/?
Blackie25
věk 28 let
doma Matyášek 13. měsíců
2. mimčo bez snažení
// 26. 4. 2011
TP: 2. 1. 2012
bude to kluk Kubíček
Ifka1
věk 29 let
doma Lukášek 1/09
// 25.4.2011
TP: 3.1. 2012
Jména: Eliška, Anežka/Štěpán
janinka_v
věk 30 let
1. mimčo
snažení 4 měsíce
// 20. 5. 2011
TP: 16. 1. 2012
bude to kluk
Jména:
Kacc
věk 27 let
1. mimčo chtěné 2. 5. 2011
TP: 19. 1. 2012
bude to kluk
Jména: Viktor/Alexandr
Kaly
věk 25 let
1. mimčo
// 7.6.2011
TP: 16. 2. 2012
bude to kluk
Jména:
Ivule
věk 37 let
doma Lukáš 1995 a Matyáš 2006
3. mimčo na třetí pokus
// 11. 6. 2011 1. 7. 2011
TP 22. 2. 2012
Jména:?
výbavička pro miminko
http://www.naseporodnice.cz/vybavicka-pro-miminko.php
co sebou do porodnice
http://www.naseporodnice.cz/co-zabalit-do-porodnice.php
tabulka velikostí
http://www.rajmiminek.cz/stranka-tabulk … ro-dti-182
Upravil(a) gall (5. 10. 2011 12:35)
Není tady
A já jdu rychle napsat ať jsem navrchu !!!
První vlna zimňat už jede 10tt a teprve se houpou ke chlívku !!
Už tu jako Podzimničky nebudem nejmladší, hurá!!!
Takže se krásně kulaťte a ať je všechno ok...
Není tady
tak ti to misho zkazím a navrchu už nebudeš. Přeju zimňátkům jen to nejlepší, hlavně hodně miminek a aby jim to uteklo tak jako nám letňatům. Už se blížíme do finále.
Upravil(a) hanuscb (5. 5. 2011 21:11)
Není tady
Hanu - já mám příspěvky od prvního řazený..takže já mám poslední vždycky na konci takže první /hned po Gall/ budu furt !!
No koukala jsem že z Jarnat zbývá Pet a můžete jít na to!! Mazec...a pak my
Není tady
Díky za chlíveček Gall
Nesměle se přidávám, koukám že jsme skoro na den stejně, tak snad se brzy přidají další těhulky..
Přeju nám všem pohodové těhotenství a na konci zdravé krásné mimi
Zatím mám termín podle MS 6.12., tak uvidím, co se dozvím na další KO, ale určitě to zůstane v tom prosinci
Snad bude vše ok, držím všem palečky!!
Není tady
Elleonorko ahoj fajn že tu nebudu sama
já mám termín zatím 5.12. ale může se to ještě měnit, jaksi nevím úplně přesně kdy jsem to měla naposledy , takže pevně to stanovíme až na NT.
určitě bude všechno Ok, neměj strach, musíme pozitivně myslet
ostatní se určitě přidají, jen musíme chvíli vydržet
Není tady
Ahoj holky, tak ja se taky pomaloučku přidávam, jestli mě vemete . Všem přeju do zimního chlívečku jen to nej a na konci zdravá miminka
Upravil(a) Blackie25 (6. 5. 2011 6:41)
Není tady
Blackie vítej
berem všema deseti.
koukám že máš taky už jedno malé pídě doma, já mám sice trochu starší, ale už teď se toho děsím, jak to všechno zvládneme
Není tady
Ahoj Gall, moc děkuju . Mam doma ročňátko, druhé těhotenství přišlo nečekaně brzo, taky se toho trochu děsim, ale jsem šťastná že to vyšlo, na Matýska jsme čekali rok a půl. No, bude to divočina
Není tady
Juchuj, Zimnatka!!!! Tak jsem se konecne dockala
Jak pise Misha88, konecne nejsme my Podzimnata nejmladsi
Holky, preju vam vsem pohodovy tehulkovani, same krasne zpravicky a hlavne zdrava miminka! A at vam to rychle utika, tak jako nam
Není tady
Tak holky, přidávám se k přání hlavně zdravíčka a pohody. Jsem poslední z podzimňátek, tak až mi holky z chlívku odrodí, tak přijdu k vám
Není tady
Jůů, loni jsem zimňátkovala já :-) dneska je to přesně rok, co jsme s manželem oznámili, že budeme tři :-) Holky zlaté, přeji pohodové těhu, hrozně rychle to uteče..jéé, to je nostalgie..Já už mám svojí vysněnou holčičku skoro 5 měsíců u sebe
Antaliss+Lindička
Není tady
Jůůů, tak už je to tady, začátek zimňátek
Všechno nej a nejlepší ve vašem domečku, a at´máte bezproblémové těhotenství
Není tady
No já zírám! Kde to je, když jsme se tu loni začaly se Zimnicema scházet.. dneska už mrňata bušej do hraček a otáčej se na bříško.. teda někteří
Tak jen tak dál a krásně si to užívejte, uletí to rychle..
A za prvorodičky - spěte co to dá, užívejte ranního válení o víkendu.. dlóóóóóuho už to nebude!!
Ale je to krása
Není tady
Vítám Blackie a ostatním maminkám děkujem za přáníčka
Tak já ještě žádné dítko nemám, tohle bude první, tak jsem trošku nervozní, jak to budu zvládat a jaké to bude, ale moc se těším
Venku je krásně, všem přeji pěkný víkend a snažilkám, které čekají na //, ať je brzy objeví a přijdou mezi nás
Není tady
Neboj Ellen, Ještě to neni tak dávno, co jsem čekala první a byla jsem nervozní jak sáňky v létě co mě čeká a tak , no, teď je to ještě horší, protože si to už umim představit
a
. blahopřeju ti a držim palce ať se ti pěkně kulatí bříško
Není tady
Holky i já patřím k lonským zimnátkům, takže vám přeji do chlívku všem pohodové těhotenství
Není tady
Ellen neboj, prvnicek je tu sposta a jsme asi vsecky nervozni co nas ceka Drzim vam palce at vam vsem neni moc
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (8. 5. 2011 16:28)
Není tady
Ahoj těhulky,
se přidávám, pokud teda mohu k zimnatkum. Mam doma uz syna, jen nevim, jak udelat druhy metrik... Synovi jsou dva roky a skoro 4 mesice.
Preju nam vsem at donosime nase prdolky do zdarneho konce a at nas tu je vic a vic. Na KO jsem byla minule pondeli na potvrzeni těhu, ale srdicko jeste videt nebylo, bylo jeste brzy, dalsi kontrola az 23.5.
Není tady
Tak uz jsem na to prisla:)
Uz jsem kdysi chodila k zimnatkam 08/09, ale zapomnela jsem heslo, tak jsem se musela registrovat znova, nejaky nahradni heslo mi prislo,ale stejne me to neprihlasilo:o
Není tady
Ahoj Ifko, vítám tě mezi náma . Jinak mě už začíná být pěkně šoufl
, přesně jako v prvním těhotenství, kolem sedmého týdne to začalo ... a taky jsem enormě unavená a k tomu ještě malej ďáblík, ještěže mam mamku, která si bere Matýska ven. Tak ať nás ty nevolnosti moc nepotrápí a jsme všechny jak rybičky.
Není tady
Ahoj holky,
vítám novou těhulku Ifku Gratuluju a ať to do další kontroly rychle uteče a srdíčko brzy bude!!
Blackie, já to měla také přesně tak - někdy kolem 7. týdne mi začlo být nic moc, neměla jsem na nic chuť a byla jsem šíleně unavená. Takže obdivuju vás, kterým je taky tak a ještě máte doma dítko, musí to být asi občas náročné..Tak hlavně že ti mamka občas pomůže, to je dobře. Teď už se to lepší, cítím se fajn a můžu zase sníst cokoli, tak se začínám úspěšně přejídat I s tou únavou už je to docela lepší. Včera jsem byla na lehčí projížďce na kole, tak to bylo fajn. Na kontrolu jdu po měsíci ve středu - konečně!! Mám ale docela strach, jestli všechno bude v pořádku. Před 14 dny jsem měla docela dost velkou rýmu a kašel. Jestli bude všechno v pohodě, dostanu už průkazku. Tak držte palečky
Pěkný večer všem..
Není tady
Můžu taky?
Po třičtvrtě roce snažení a laparoskopii se nám podařilo další zimňátko. Před Simonkou jsem 2x potratila, tak snad tentokrát to bude v pořádku hned napoprvé U doktora jsem ještě nebyla, chystám se až v pátek, to už by mělo být srdíčko. Jsem poučena, jaké jsou to stresy jít brzy a trápit se nejistotou...
Nemít // na testu a bolavá prsa, nevím že jsem těhu. Zatím žádné nevolnosti, bolení podbřišku, únava, nic. Na rozdíl od těch minulých těhu, kdy mi bylo šoufl skoro od ovulace, je to fakt změna Ale věřím, že je vše v pořádku a jen ta příroda uznala že naše torpédo Simonka mě zaměstnává až až, natož aby mi bylo špatně
Uvidíme, jak to bude dál...
Není tady
Téma zavřeno