18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminky, tehulku, muzete mi prosim poradit, zda je mozne mit poslicky uz 8 tt pred planovanym porodem? V noci jsem mela silene krece v podbrisku, vice na prave strane. Byly to nepravidelne krece, cc pul hodiny. Pak vse preslo. Dnes rano citim napeti ve stejnych mistech, ale neni to bolest.
Diky za rady, v.
Není tady
Viktorie, neboj, poslíčci se opravdu mohou dostait tak brzy. Buď v klidu, jetě je čas
Není tady
Poslíčky opravdu můe mít tak brzo. Neboj se a jetě vydr. Kdyby sis opravdu nebyla jistá, můe zajet do porodnice a tam to z monitoru poznají. Taky jsem si jednou udělala zbytečný výlet. Planý poplach. Drím pěstičky.
Není tady
no to ja bych do nemocnice nejela. Navic to do pul hodiny preslo. Mala do toho mela skytavku, tak to bylo dohromady s kreci na prave strane v noci velmi zajimave. Nemocnici bych navstivila jen kdyby to opravdu bylo dlouhotrvajici. Jenom me zajimalo, jestli je to vubec mozne, citit to tak brzo:-))) vy jste to mely take? jak se to projevovalo u vas a jak dlouho? diky holky
Není tady
Já měla poslíčky od 31.tt, ale bylo to jen tvrdnutí břicha bez bolesti. Ani kontrakce jsem neměla standardní, ale jen v zádech
ptala jsem se doktora a ten jen koukl na CS (čípek) a řekl, je u níe, ale nebojte, jetě měsíc nebudete rodit, tak jsem byla v klidu
Není tady
No vcera vecer se mi to opakovalo. Sice mam zacpu, tak jsem si rikala, jestli nemam krece i tim (coz zamozrejme muze byt) ale nejak jsem jasne citila jak mi nepravidelne cuka deloha:-) ale uspesne jsem to zaspala. Jinak vse je v poradku. Mala v brisku pekne pokopava. Je to moje prvni tehotenstvi, tak se ptam i na uplne banalni veci. Presto vam vsem dekuji za vase prispevky a preji hezky den, v.
Není tady
Viktorie, neboj, to jen děloha trénuje, to jetě chvilku vydrí
Není tady
Viki v klidu!! Já tady nejsem tak pravidelně a ty tady řeí málem porod . Neboj, já myslím, e to bude i tou zácpou ..... Asi by ses jí měla rychle zbavit, a má malá dost místa Aspoň měsíc to musí jetě vydret. Ale kdy to budou dva, mimísek se na tebe nebude zlobit
Není tady
To vite ze si pockam: mesic sem, mesic tam:-)))) no to vite, dlouho se nic nedelo, mala je prima tak me jen tak preventivne trenuje. Ta zacpa me pekne stve, ale bohuzel veci jako projimadla, cipky, susene svestky, horke mleko, kefiry atd nezabiraji. Bylo mi doporuceno dat si Yal gel - ktery se dava pred porodem misto klystyru, ale to mi pripada dost drasticke, takze budu dal cekat, jak se streva hnou:-)) ale je fatk, ze ma mala malou mista. Ale co, musim zatukat, ze vse je jinak v pohudce, tak jdu cekat ty dva mesice:-))
Není tady
No,tak já jsem nestihla ani poslíčky...
Myslím,e se musí hlídat odtok plodové vody.Já,trouba,jsem si myslela,e se mi chce tolik čůrat.Prostě mě vůbec nenapadlo,e by mi v 31+5t.t.,mohla odtéct p.v..Chystala jsem se na cvičení k porodu.
Natěstí se mi narodil zdravý kluk,sice dřív a byl v inkubátoru,ale zdravý.
Take určitě nepodceňovat,ale(asi)ani neplait.
Upravil(a) penizek (27. 2. 2006 23:44)
Není tady
Penizku, tak to moc dobre, ze detatko je v poradku. Ja uz jsem taky v pohode. PV neodteka, mala kope, krece taky nejsou.........ale presto dekuji. Penizku a rodila jsi prirozene nebo jsi musela rychle na cisare? Kolik ti te vody odteklo? Chapu dobre, ze PV tece najednou, ale mensi mnozstvi moce postupne a pomalu? hezky den, v.
Není tady
Ahoj Viky,
Rodila jsem přirozenou cestou:),ale při epidurálu,taky doktor nevěděl,jestli nebudu muset jít na císařský řez.S tou plodovou vodou to bylo tak,e jsem byla zvyklá pořád a často chodit na malou.Zná to,mrňous tlačí na "močák"zrovna,kdy to člověk nejmíň potřebuje.Prostě jsem najednou cítila vlhko,tak jsem si vzala vlotičku a víc to neřeila.Břicho mě nebolelo...a asi za dva dny jsem začala maličko pinit,tvrdlo mi břicho.Tak jsem si dola pěky:)...do nemocnice a u jsme se vezli do Motola.Při tom předčasném odtoku p.v. je nebezpečí infekce pro oba dva.Mámu i mimčo.Ale prosím,neber to,e tě straím,jen píu co se stalo mě.A e to mám pro přítě.Take oběma přeju astné donoeníčko!Hlavně ádný stres.Nenos nic těkého,jen ten pupík
Není tady