|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
to už je lepší revli - to bibi mi přijde takový jako přihřátý 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
to už je lepší revli - to bibi mi přijde takový jako přihřátý
No počkej, Bibi a Jessoun , to sedne,ne? 
Není tady

Bibi se mi líbí...jak přihřátý?
Jessoun a Bibi mi přijde třeba jako Pat a Mat nebo Čuk a Gek....nebo jako Gabra a Málinka,Laurel a Hardy...to se mi moooc líbí,mám ráda srandu!!
Není tady
Mně právě přišlo Bibi takový hravý - k tobě to hezky sedne.
A Jessoun se mi taky líbí - jako by to byl nějakej důstojnej, velikej vodní živočich 
Není tady
Dneska jsem jedla u počítače, talířek na koleně, levou jím, pravou píšu a vyklouzl mi knedlíček na zem. Dívám se na hodiny, zdali to není nějaké boží znamení a bylo 15:07. Tak zasejc nic. Mezi knedlíkem na koberci a 15:07 žádná vesmírná souvislost. To jen, jak tady někde někdo touží po nějakém tom klíči....tak mě napadá, že na to půjdu takto - vylučovací metodou. Toto je tedy můj první počin.
Hrozí, že jich bude víc 
Není tady

haiel napsal(a):
Dneska jsem jedla u počítače, talířek na koleně, levou jím, pravou píšu a vyklouzl mi knedlíček na zem. Dívám se na hodiny, zdali to není nějaké boží znamení a bylo 15:07. Tak zasejc nic. Mezi knedlíkem na koberci a 15:07 žádná vesmírná souvislost. To jen, jak tady někde někdo touží po nějakém tom klíči....tak mě napadá, že na to půjdu takto - vylučovací metodou. Toto je tedy můj první počin.
Hrozí, že jich bude víc
Draku,draku,jen si dělej srandičky ty syčáku...,vylučovací metoda dlouhá,je třeba zacílit!
Jenže na co...
....jsem se nějak zavařila:lol:
Není tady
Tak se tím netrap
každej máme jiný klíče od baráku, přece.
Mně už čísla taky moc neupozorňujou- ovšem na jiná znamení si dávám bacha, to jo. Na moje vlastní.
Není tady
Bibi, ty jako Blíža nezaciluj
Zacílenej Blíža je utrápenej Blíža 
Není tady
Revliba napsal(a):
...........
Draku,draku,jen si dělej srandičky ty syčáku...,vylučovací metoda dlouhá,je třeba zacílit!
Jenže na co.......jsem se nějak zavařila:lol:
Tak zkus gematrii. Potřebuješ k tomu akorát Crowley Tarot. Číslo - znak - symbol - událost/událost - symbol - znak - číslo
tabulka je třebas tady:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hebrejsk%C3%A9_p%C3%ADsmo
Občas se sice k ničemu kloudnýmu nedojde, ale zase to zabere strašně moc času 
Není tady
Revliba napsal(a):
Jessika napsal(a):
Revliba napsal(a):
Bych ho hystericky rvala do všech dostupných...se známAle, Bibi, to ho rveš do všech dostupných... hystericky...proto nenalézáš tu správnou
...mmch, já jsem ta vzadu, co ti podává ty upadlé klíčky a rve je tam s tebouŠmarjá Jessoune,nemuč mě!!Kde je teda ta zatracená díra??
Ty podáváš,rveš je se mnou,jaktože se nám to tak protrahuje???
já vím já vím...trpělivost..ach jo
Jessi a Revli - obávám se, že žádný z klíčů ze svazku tam nepatří. To chce totiž kouzelnou prvotní myšlenku a pak se otevřou sami. 
Není tady
haiel napsal(a):
Revliba napsal(a):
...........
Jenže na co.......jsem se nějak zavařila:lol:
Tak zkus gematrii. Potřebuješ k tomu akorát Crowley Tarot. Číslo - znak - symbol - událost/událost - symbol - znak - číslo
tabulka je třebas tady:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hebrejsk%C3%A9_p%C3%ADsmo
Občas se sice k ničemu kloudnýmu nedojde, ale zase to zabere strašně moc času
Já jsem se jen mrkla - ale někdo tu měl furt samý dvojky a sedmy, a to Draku dává Bzzz......
A to je poměrně smysluplný, ne? 
Není tady
lupina montana napsal(a):
........Já jsem se jen mrkla - ale někdo tu měl furt samý dvojky a sedmy, a to Draku dává Bzzz......
A to je poměrně smysluplný, ne?
Ano, to je. Události před sebe vrhají svůj stín. Vychází-li někomu časté dvojky a sedmičky, značí to, že letos bude hodně much 
Není tady
No, já bych tenhle klíček strčila do jinýho zámečku - ale tenhle je taky dobrej 
Není tady
No tak sem s ním 
Není tady
Bzzzz....................zpozorni! Soustřeď se! Bzzz..........nerozptyluj se a soustřeď!! se! Něco ti bzíká, něco na sebe upozorňuje......................
Ovšem, doufám, že mě nebereš vážně 
Já jsem jednou podstoupila zkusmo nějakou sebepoznávací metodu, kde jsem měla zjistit kromě jiného, proč mi zvoní v uchu. Soustředit se na to, ponořit se do toho zvuku, stát se tím zvukem a zjistit, co vlastně "dělá". Vyšlo mi, že je to jako zvonění na kolejích "bacha, rychlík jede". Akorát, že nejede už 20 let 
Tak taky moc nevím - maluju si zbytečný nebezpečí tam, kde není? Neboli čerta na zeď? Nebo se bojím přejít někam na nějakou "druhou stranu"?
Čjort znajet.
Není tady
Beru Tě vážně
Bzzz je fakt asi upozorňovací. Ale já jsem na takový to pozorování líná, tak si v duchu vždycky pomyslím, teda v případě bzučení v uchu např., že jestli mi chce někdo něco sdělit, ať to laskavě učiní ve snu. Že su natvrdlá.
A jakej rychlík nejede? Že ti bzučívalo a už nebzučí? Nebo bzučí a nejede? Udělej to jako já, postav signalizace do fronty vedle postele a udílej audience ve spaní. Uvidíš, co jich pojede. Možná i Orient express
A možná i v zajímavé časy 
Není tady
Někdy to zkouším, vyluštit ve spánku - ale mně to moc nefunguje.
No, v uchu mi furt zvoní a má to signalizovat nějaký nebezpečí - a ono nic 
Anebo jsme si nevšimla, že jede....to nebezpečí. Taky varianta 
Není tady
haiel napsal(a):
Hrozí, že jich bude víc
tobě knedlík na zem, ale mě prstýnek do záchodu 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Bzzzz....................zpozorni! Soustřeď se! Bzzz..........nerozptyluj se a soustřeď!! se! Něco ti bzíká, něco na sebe upozorňuje......................
Ovšem, doufám, že mě nebereš vážně
Já jsem jednou podstoupila zkusmo nějakou sebepoznávací metodu, kde jsem měla zjistit kromě jiného, proč mi zvoní v uchu. Soustředit se na to, ponořit se do toho zvuku, stát se tím zvukem a zjistit, co vlastně "dělá". Vyšlo mi, že je to jako zvonění na kolejích "bacha, rychlík jede". Akorát, že nejede už 20 let
Tak taky moc nevím - maluju si zbytečný nebezpečí tam, kde není? Neboli čerta na zeď? Nebo se bojím přejít někam na nějakou "druhou stranu"?
Čjort znajet.
v uchu mi zvoní strašně málo .. to spíš se cca poslední rok stává, že mám pocit, že slyším jemnou hudbu. nevím, jestli v uchu, nebo hlavě, ale je příjemná a někdy si sahám na uši, jestli tam nemám sluchátka. kamarádka říká, že to je úplně poslední stádium před blázincem.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
haiel napsal(a):
Hrozí, že jich bude víc
tobě knedlík na zem, ale mě prstýnek do záchodu
A vylovilas?
Není tady
spláchla. než jsem si to uvědomila, že je dole, bylo pozdě.
Není tady

Z tajemna do hajzlu ... 
Není tady
Do hajzlu určitě - ale co vlastně? Snubák to byl?
Není tady
Co kam spadlo je jistě důležitý údaj, ale kolik bylo hodin??
Upravil(a) haiel (11. 2. 2012 23:31)
Není tady

haiel napsal(a):
Co kam spadlo je jistě důležitý údaj, ale kolik bylo hodin??
A jaké jsou souřadnice zmiňované mísy? 
Není tady