Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 9. 2. 2012 17:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zvláštní náhody - čísla

to už je lepší revli - to bibi mi přijde takový jako přihřátý cool

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#202 9. 2. 2012 17:48

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

to už je lepší revli - to bibi mi přijde takový jako přihřátý cool

No počkej, Bibi a Jessoun , to sedne,ne?  tongue

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#203 9. 2. 2012 18:11

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Bibi se mi líbí...jak přihřátý?
Jessoun a Bibi mi přijde třeba jako Pat a Mat nebo Čuk a Gek....nebo jako Gabra a Málinka,Laurel a Hardy...to se mi moooc líbí,mám ráda srandu!!tummenupp

Není tady

#204 9. 2. 2012 22:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Mně právě přišlo Bibi takový hravý - k tobě to hezky sedne.
A Jessoun se mi taky líbí - jako by to byl nějakej důstojnej, velikej vodní živočich storstark

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#205 9. 2. 2012 23:14

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Dneska jsem jedla u počítače, talířek na koleně, levou jím, pravou píšu a vyklouzl mi knedlíček na zem.  Dívám se na hodiny, zdali to není nějaké boží znamení a bylo 15:07. Tak zasejc nic. Mezi knedlíkem na koberci a 15:07 žádná vesmírná souvislost. To jen, jak tady někde někdo touží po nějakém tom klíči....tak mě napadá, že na to půjdu takto - vylučovací metodou. Toto je tedy můj první počin. cool Hrozí, že jich bude víc lol

Není tady

#206 9. 2. 2012 23:21

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Dneska jsem jedla u počítače, talířek na koleně, levou jím, pravou píšu a vyklouzl mi knedlíček na zem.  Dívám se na hodiny, zdali to není nějaké boží znamení a bylo 15:07. Tak zasejc nic. Mezi knedlíkem na koberci a 15:07 žádná vesmírná souvislost. To jen, jak tady někde někdo touží po nějakém tom klíči....tak mě napadá, že na to půjdu takto - vylučovací metodou. Toto je tedy můj první počin. cool Hrozí, že jich bude víc lol

Draku,draku,jen si dělej srandičky ty syčáku...,vylučovací metoda dlouhá,je třeba zacílit!
Jenže na co...va....jsem se nějak zavařila:lol:

Není tady

#207 9. 2. 2012 23:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak se tím netrap par každej máme jiný klíče od baráku, přece.
Mně už čísla taky moc neupozorňujou- ovšem na jiná znamení si dávám bacha, to jo. Na moje vlastní.

Není tady

#208 9. 2. 2012 23:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Bibi, ty jako Blíža nezaciluj lol Zacílenej Blíža je utrápenej Blíža rock

Není tady

#209 9. 2. 2012 23:57

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Revliba napsal(a):

...........
Draku,draku,jen si dělej srandičky ty syčáku...,vylučovací metoda dlouhá,je třeba zacílit!

Tak zkus gematrii. Potřebuješ k tomu akorát Crowley Tarot. Číslo - znak - symbol - událost/událost - symbol - znak - číslo big_smile tabulka je třebas tady:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Hebrejsk%C3%A9_p%C3%ADsmo

Občas se sice k ničemu kloudnýmu nedojde, ale zase to zabere strašně moc času big_smile

Není tady

#210 10. 2. 2012 7:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Revliba napsal(a):

Jessika napsal(a):

Revliba napsal(a):

Bych ho hystericky rvala do všech dostupných...se známlol

Ale, Bibi, to ho rveš do všech dostupných... hystericky...proto nenalézáš tu správnou
...mmch, já jsem ta vzadu, co ti podává ty upadlé klíčky a rve je tam s tebou smile

Šmarjá Jessoune,nemuč mě!!Kde je teda ta zatracená díra??
Ty podáváš,rveš je se mnou,jaktože se nám to tak protrahuje???vapussa
já vím já vím...trpělivost..ach jo

Jessi a Revli - obávám se, že žádný z klíčů ze svazku tam nepatří. To chce totiž kouzelnou prvotní myšlenku a pak se otevřou sami. lol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#211 10. 2. 2012 12:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Revliba napsal(a):

...........

Tak zkus gematrii. Potřebuješ k tomu akorát Crowley Tarot. Číslo - znak - symbol - událost/událost - symbol - znak - číslo big_smile tabulka je třebas tady:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Hebrejsk%C3%A9_p%C3%ADsmo

Občas se sice k ničemu kloudnýmu nedojde, ale zase to zabere strašně moc času big_smile

Já jsem se jen mrkla - ale někdo tu měl furt samý dvojky a sedmy, a to Draku dává Bzzz...... cool A to je poměrně smysluplný, ne? lol

Není tady

#212 10. 2. 2012 18:53

haiel
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

........Já jsem se jen mrkla - ale někdo tu měl furt samý dvojky a sedmy, a to Draku dává Bzzz...... cool A to je poměrně smysluplný, ne? lol

Ano, to je. Události před sebe vrhají svůj stín. Vychází-li někomu časté dvojky a sedmičky, značí to, že letos bude hodně much stolt

Není tady

#213 10. 2. 2012 19:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No, já bych tenhle klíček strčila do jinýho zámečku - ale tenhle je taky dobrej cool

Není tady

#214 10. 2. 2012 19:12

haiel
♥♥♥♥♥♥-

No tak sem s ním va

Není tady

#215 10. 2. 2012 19:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Bzzzz....................zpozorni! Soustřeď se! Bzzz..........nerozptyluj se a soustřeď!! se! Něco ti bzíká, něco na sebe upozorňuje......................
Ovšem, doufám, že mě nebereš vážně lol
Já jsem jednou podstoupila zkusmo nějakou sebepoznávací metodu, kde jsem měla zjistit kromě jiného, proč mi zvoní v uchu. Soustředit se na to, ponořit se do toho zvuku, stát se tím zvukem a zjistit, co vlastně "dělá". Vyšlo mi, že je to jako zvonění na kolejích "bacha, rychlík jede". Akorát, že nejede už 20 let grater
Tak taky moc nevím - maluju si zbytečný nebezpečí tam, kde není? Neboli čerta na zeď? Nebo se bojím přejít někam na nějakou "druhou stranu"?
Čjort znajet.

Není tady

#216 10. 2. 2012 19:55

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Beru Tě vážně big_smile Bzzz je fakt asi upozorňovací. Ale já jsem na takový to pozorování líná, tak si v duchu vždycky pomyslím, teda v případě bzučení v uchu např., že jestli mi chce někdo něco sdělit, ať to laskavě učiní ve snu. Že su natvrdlá.
A jakej rychlík nejede? Že ti bzučívalo a už nebzučí? Nebo bzučí a nejede? Udělej to jako já, postav signalizace do fronty vedle postele a udílej audience ve spaní. Uvidíš, co jich pojede. Možná i Orient express cool  A možná i v zajímavé časy  smile

Není tady

#217 10. 2. 2012 21:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Někdy to zkouším, vyluštit ve spánku - ale mně to moc nefunguje.
No, v uchu mi furt zvoní a má to signalizovat nějaký nebezpečí - a ono nic cool
Anebo jsme si nevšimla, že jede....to nebezpečí. Taky varianta lol

Není tady

#218 11. 2. 2012 11:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

tobě knedlík na zem, ale mě prstýnek do záchodu roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#219 11. 2. 2012 11:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Bzzzz....................zpozorni! Soustřeď se! Bzzz..........nerozptyluj se a soustřeď!! se! Něco ti bzíká, něco na sebe upozorňuje......................
Ovšem, doufám, že mě nebereš vážně lol
Já jsem jednou podstoupila zkusmo nějakou sebepoznávací metodu, kde jsem měla zjistit kromě jiného, proč mi zvoní v uchu. Soustředit se na to, ponořit se do toho zvuku, stát se tím zvukem a zjistit, co vlastně "dělá". Vyšlo mi, že je to jako zvonění na kolejích "bacha, rychlík jede". Akorát, že nejede už 20 let grater
Tak taky moc nevím - maluju si zbytečný nebezpečí tam, kde není? Neboli čerta na zeď? Nebo se bojím přejít někam na nějakou "druhou stranu"?
Čjort znajet.

v uchu mi zvoní strašně málo .. to spíš se cca poslední rok stává, že mám pocit, že slyším jemnou hudbu. nevím, jestli v uchu, nebo hlavě, ale je příjemná a někdy si sahám na uši, jestli tam nemám sluchátka. kamarádka říká, že to je úplně poslední stádium před blázincem.

Není tady

#220 11. 2. 2012 17:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

haiel napsal(a):

tobě knedlík na zem, ale mě prstýnek do záchodu roll

A vylovilas?

Není tady

#221 11. 2. 2012 18:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

spláchla. než jsem si to uvědomila, že je dole, bylo pozdě.

Není tady

#222 11. 2. 2012 20:48

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Z tajemna do hajzlu ... va

Není tady

#223 11. 2. 2012 22:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Do hajzlu určitě - ale co vlastně? Snubák to byl?

Není tady

#224 11. 2. 2012 23:30

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Co kam spadlo je jistě důležitý údaj, ale kolik bylo hodin??

Upravil(a) haiel (11. 2. 2012 23:31)

Není tady

#225 12. 2. 2012 8:28

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Co kam spadlo je jistě důležitý údaj, ale kolik bylo hodin??

A jaké jsou souřadnice zmiňované mísy? wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí