Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 16. 1. 2012 23:23

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zvláštní náhody - čísla

Revliba napsal(a):

Dnes k ránu...sen..zmatený...moc lidí...ke konci v chumlu mi někdo říká...hele koukej to je Haiel...vidím ženu s brýlemi,obyčejnou,středního vzrůstu,vlasy do košíčku,v mém věku..... a baf,vzbudím se...na budíku 5.05....jen se pousměju,už nic nehledám,už jsem smířená...

Rybko, mně se před časem zdál sen, taky takový zmatený, že my, co si na babinetu semtam vyměníme nějaký to psaní, tak že jsme spolu hrály biliár. Bylo to v nějakým suterénu, taková docela hezká prostora velká, osvětlená, bylo nás tam asi 10, možná víc a hrály jsme a povídaly jsme si spolu a moc zajímavý na tom bylo, že když někdo mluvil, tak říkal nejenom to aktuální v té přítomnosti, ale paralelně vypovídal o své minulosti. Že se ti to jako s těmi jeho slovy všechno promítalo.  Já nevím, jak to napsat. V tom snu byl čas jakoby plastický. V přítomnosti bylo lze vidět minulost a předešlý život toho člověka. V krátkém časovém úseku bylo strašně moc informací. V tom snu je člověk schopen to sledovat a v bdělém stavu by to nešlo. Snad rozumíš, co myslím.  Z těch výpovědí si nepamatuju nic, ale vím, že to vesměs byly  smutné věci.

Je mi 47, měřím skoro 180, štíhlá, střapatý drdol, velký nos, velký uši, zelený oči, brýle nemám, vyjma slunečních v létě. To jen, abys mě příště poznala big_smile

Není tady

#102 16. 1. 2012 23:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No jestli je ten drdól blond, tak to si budete podobný! lol Teda až na ty uši, ty jsem Rybce neměřila....
To byl ale hezkej sen, s tím biliárem. Mně se to jednou stalo ve skutečnosti, to, co popisuješ v tom snu - ačkoli ne tak barvitě, hádám. Spíše jako struktura. Ve frontě ke kase, v Albertu va bylo to příšrený, hned jsem to zahnala, snad proto, že to nebyly žádný holky, co spolu chodíme cool
Jo a proč to byly vesměs smutný věci asi nevíš? par Každej jsme přece pln věcí smutných i veselých.
(Kdybych se začla vyjadřovat archaičtěji, než je u mě obvyklé, nedivte se - právě čtu eseje Stanislava Komárka a jak se tak královsky bavím, mám sklon opičit se po jeho jazyku lol )

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#103 16. 1. 2012 23:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Revli, hele smile

5
Toto číslo souvisí se změnou, transformací, transmutací a alchymií. Něco ve tvém životě se mění nebo se začíná měnit k lepšímu.

Není tady

#104 16. 1. 2012 23:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a ty jedničky byly, že se mᚠsoustředit na vlastní touhy a potřeby, nikoli na strachy tummenupp prej, teda.

Není tady

#105 17. 1. 2012 0:06

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Zahnala, Vlku? A probudila ses přitom nebo ne a zahnala jsi je v tom snu? Ty umíš být bdělá ve snu?
Nevím, proč to byly smutný věci. A taky se tam do toho promítaly mužské osudy a já pak neuměla rozlišit, nakolik jsou totožné s těma holkama, jestli jsou to jejich minulosti nebo lásky...jedna měla na sobě vojenskou uniformu.
Vlasy mám hnědý smile

Není tady

#106 17. 1. 2012 0:26

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ne, to bylo za bděla va Neumím být bdělá ve snu, jen někdy se mi to stane samo, ale tohle bylo normální, všední každodenní bdělo.....prostě jak ten chlápek mluvil s pokladní, já jsem najednou viděla všechny jeho slupky, jako takovou cibuli - blbě se to vysvětluje. Věděla jsem v tu chvíli, co je a jak k tomu došel - naštěstí to byl ganzvobyčejnej chlápek cool Pak jsem se otočila naprosto zmaená na frontu u vedlejší pokladny a tam se mi stalo totéž se ženskou, jenže to už jsem se zdravě vyděsila a zahnala to.
Nechtěla bych chodit světem a takhle vidět do lidí grater

Není tady

#107 17. 1. 2012 0:36

haiel
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Ne, to bylo za bděla va Neumím být bdělá ve snu, jen někdy se mi to stane samo, ale tohle bylo normální, všední každodenní bdělo.....prostě jak ten chlápek mluvil s pokladní, já jsem najednou viděla všechny jeho slupky, jako takovou cibuli - blbě se to vysvětluje. Věděla jsem v tu chvíli, co je a jak k tomu došel - naštěstí to byl ganzvobyčejnej chlápek cool Pak jsem se otočila naprosto zmaená na frontu u vedlejší pokladny a tam se mi stalo totéž se ženskou, jenže to už jsem se zdravě vyděsila a zahnala to.
Nechtěla bych chodit světem a takhle vidět do lidí grater

Jo aháá, já to prve špatně přečetla, omlouvám se. A v tý frontě u kasy , myslíš, bylo to úplně za bděla nebo alfa? Víš, jak se někdy stane, že se člověk přinachytá v alfě, ale zároveň s tím poznáním celá ta situace i končí. Je to ten přechod, podobný jako ze spánku do probuzení. To, co popisuješ, si pamatuju z dětství, ale bylo to jenom párkrát, co jsem něco takového zažila a dnes si myslím, že to bylo v nějakým mírně změněným stavu vědomí. Možná jsi to neměla zahánět. Po čase bys určitě uměla vypracovat vlastní metodu nějaké diagnostiky...například...znala bys příčiny dnešních trablů těch lidí....

Není tady

#108 17. 1. 2012 0:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Alfa to klidně mohla být....ve frontě, žejo lol Tam mozek většinou jede na setrvačník.
Já už jsem takhle zahnala několikrát různé schopnosti, věšinou že se leknu, ale tohle bylo spíš proto, že mě ta představa vyděsila jako vidina pouště bez oázy, dřiny bez zábavy - mně baví lidi poznávat tak, jak jde energie mezi nima a mnou.
Nechtěla bych být takhle jasnovidná.....nehledě k tomu, že majíc zdravé instinkty poznám, na co mám v dané chíli a na co ne.
Ale ono se to snad jednou usadí někde na nějakém všeobecně prospěšném a mně libém místečku smile

Není tady

#109 17. 1. 2012 1:03

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Alfa to klidně mohla být....ve frontě, žejo lol Tam mozek většinou jede na setrvačník.
Já už jsem takhle zahnala několikrát různé schopnosti, věšinou že se leknu, ale tohle bylo spíš proto, že mě ta představa vyděsila jako vidina pouště bez oázy, dřiny bez zábavy - mně baví lidi poznávat tak, jak jde energie mezi nima a mnou.
Nechtěla bych být takhle jasnovidná.....nehledě k tomu, že majíc zdravé instinkty poznám, na co mám v dané chíli a na co ne.
Ale ono se to snad jednou usadí někde na nějakém všeobecně prospěšném a mně libém místečku smile

To bych Ti přála, Vlku. Přála bych si to i pro sebe. Je moje zkušenost zatím taková, že to, čím mohu být užitečná druhým, je pro mě často dost nepříjemné. Tak jsem někdy raději neužitečná big_smile

Tu pouš bez oázy znám. Často se ke mně hlásí jako jedna z rovin bytí.... to není dobré, rozumím ti. Nevím, proč, ale vím, že to není nic dobrýho.

Upravil(a) haiel (17. 1. 2012 1:08)

Není tady

#110 17. 1. 2012 1:21

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nezapomínej, že draci jsou užiteční pouhou svou jsoucností storstark
Myslím, že jsi užitečnější, když jsi neužitečná - tipla bych si.
Tvoje užitečnost je, dejme tomu, užitečnost kyslíku, který probublá stojatou vodou - bereš? wink Tedy, kromě jiných užitečností - ale já můžu mluvit jen za sebe, že.

Není tady

#111 17. 1. 2012 1:43

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Nezapomínej, že draci jsou užiteční pouhou svou jsoucností storstark
Myslím, že jsi užitečnější, když jsi neužitečná - tipla bych si.
Tvoje užitečnost je, dejme tomu, užitečnost kyslíku, který probublá stojatou vodou - bereš? wink Tedy, kromě jiných užitečností - ale já můžu mluvit jen za sebe, že.

Uáááá! lol hjarta já tě miluju!
Nechceš to někdy vysvětlit mojí rodině? lol Že jsem užitečná tím, že jsem? big_smile
Jé, Vlku, dnes se mi bude dobře usínat big_smile hjarta
Díky pussa hjarta

Není tady

#112 17. 1. 2012 7:02

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Hlásí se skeptik...
Já se vám na ty vaše čísla taky můžu vykašlat... hmm
V noci se naproti v baráku 2x spustilo poplašný zařízení (je tam jakási prodejna)
Poprvé to bylo 1:23, podruhé 3:45 ...
Tak takový náhody si může úvéčko nechat pro někoho jinýho, já bych se ráda vy sova

Upravil(a) Jessika (17. 1. 2012 7:02)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#113 17. 1. 2012 11:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol
Panenkomariastaroboleslavská! lol
Jess, to bych si snad ani nevysvětlovala, tohleto!

Draku, já, Vlk, přece nebudu vysvětlovat něco vaší rodině par to se jí vysvětlí samo, až o tom získᚠpevné přesvědčení ve vlastním srdci. Takový dračí srdce..... hjarta tummenupp
To byl mmch nádhernej film, kde mluvil draka Šón Konerry - neznáš?

Není tady

#114 17. 1. 2012 12:46

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Jessiko, a ve 4:56 nic? To je divné cool big_smile

Měla jsem, Vlku,  napsat ne „rodině“, ale „mamince“. Té to porád nějak nejde uchopit.  Mᚠpravdu. Jako vždy. Musím se přesvědčit ve svém srdci ještě silněji a zásadněji a lépěji. Aby to pochňápila i maminka.  Bude to těžké.  Možná se budu umět přesvědčit i o tom, že mi vůbec nevadí, že to maminka nechňápe.  Každopádně je draka nedůstojné, aby z návštěvy u maminky odcházel vždy s pošramocenou sebedůvěrou. Ano, jsem si toho vědoma a musí to skončit. Dám si časový limit. Nějaké pěkné datumčíslo. Třeba 5. 5. 2050 nebo tak nějak. cool

Není tady

#115 17. 1. 2012 19:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lol
Dej si 13.1.2013 lol Třináctýho byl upálen Jakub z Molay, velkopřevor řádu templářského, tak bys to mohla pojmout jako upalování pošramoceností.....
Jojo, s maminkama je to těžký - já jsem se s tou svojí taky nevypořádala za jejího života - ale tobě bych to přála pussa
Anoano, přesvědč se, že ti to nevadí, páč stejně nic jinýho dělat nemůžeš - dnesak jsou na takový pády člověče i kapky! tummenupp Jakože na sebedůvěru a sebejistotu.
Maminku nepředěláš, sebe koneckonců trošku můžeš, žejo hjarta
Ty, hele - a zkoušela ses na maminčí návštěvě tak nějak.....převtělit přímo do draka, nebo jak bych to.....? cool Jakože: maminko, brzdi.....svěděj mě šupiny, ocas mi začíná tak nějak mrskat a v hrudi mě pálí........
Takhle nějak lol  http://www.sirmi.ic.cz/drak/3.gif

Není tady

#116 17. 1. 2012 19:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A posílám ti ještě krásnýho ženicha, hele:

http://www.sirmi.ic.cz/drak/17.gif

Není tady

#117 18. 1. 2012 18:34

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Revli, hele smile

5
Toto číslo souvisí se změnou, transformací, transmutací a alchymií. Něco ve tvém životě se mění nebo se začíná měnit k lepšímu.

No kéž by...lol...jenže,jak s tím souvisel Drak,co se mi těsně před tím probuzením v 5.05 zjevil..va
Mch. Lupi,ty jsi úplnej aják,jak tam vkládᚠty obrázky...tě snad hodím na pochvalnou,no ne snad,jdu na to!!

Upravil(a) Revliba (18. 1. 2012 18:36)

Není tady

#118 18. 1. 2012 21:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ále, prd aják lollol to tě naučím raz-dva.
NᚠDrak je takovej transformátor, jestli to nebude tím.....

Není tady

#119 19. 1. 2012 19:42

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Lupinóóó big_smile par hjarta
To jsou hezký kucíí dracíí big_smile  Jako malovaní big_smile
Musím se podívat, jak se to dělá s těma obrázkama, kdysi jsem to zkoušela a ňáko mi to nešlo.

Není tady

#120 19. 1. 2012 19:57

haiel
♥♥♥♥♥♥-

.........
Ty, hele - a zkoušela ses na maminčí návštěvě tak nějak.....převtělit přímo do draka, nebo jak bych to.....? cool Jakože: maminko, brzdi.....svěděj mě šupiny, ocas mi začíná tak nějak mrskat a v hrudi mě pálí........

Nezkoušela jsem to vědomky, ale nevědomky mi to párkrát ulítlo, trošku toho ohýnku z tlamy a jedno dvě mrsknutí ocasem....a pak mě to mrzelo, když jsem viděla, co to mělo za následek....draci můžou být draky jenom mezi draky. Všude jinde to dělá škodu hmm  A někdy si říkám, že ona to snad ani tak nemyslí. Že jenom tak omílá to svoje, aby řeč nestála big_smile A pak jsem na sebe naštvaná, že mě to vytočilo big_smile

Není tady

#121 19. 1. 2012 20:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nebo mezi vlkama lol
No já ti nevim, karle...... roll Já to měla s mámou podobně, když jsem se opatrně a plíživě odvážila, chovala se, jako bych ji vraždila. Jedinkrát jsem se nas.rala doopravdy a to najednou fungovalo va Bohužel jsem to už nikdy nezopakovala, možná by to bylo to pravý.
Přitom ona sama mě mučinkovala vyloženě s gustem.....
Jestli má tvoje maminka taky sklony k manipulačním technikám (ach, tos mi tedy ublížila, ach já chudák) tak by možná Draka přinejmenším respektovala a propříště byla vofáfrná na slovo.
Musíme mít soucit i samy se sebou, nejen s těma ostatníma, přece gloriahjarta
Jo! A moje zkušenost je, že VĚDOMKY to právě funguje mnohem lépe, pokud se povede, protože to můžeš řídit a korigovat dle potřeby smile

Není tady

#122 19. 1. 2012 21:11

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Ty mᚠasi zasejc pravdu, Vlku. Už jsem si mockrát říkala, že to by byla účinná metoda stolt

Není tady

#123 23. 1. 2012 6:06

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

brekekeke

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#124 23. 1. 2012 22:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

brif, braf, bruf!

Není tady

#125 24. 1. 2012 0:00

haiel
♥♥♥♥♥♥-

cool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí