6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Revliba napsal(a):
Dnes k ránu...sen..zmatený...moc lidí...ke konci v chumlu mi někdo říká...hele koukej to je Haiel...vidím enu s brýlemi,obyčejnou,středního vzrůstu,vlasy do koíčku,v mém věku..... a baf,vzbudím se...na budíku 5.05....jen se pousměju,u nic nehledám,u jsem smířená...
Rybko, mně se před časem zdál sen, taky takový zmatený, e my, co si na babinetu semtam vyměníme nějaký to psaní, tak e jsme spolu hrály biliár. Bylo to v nějakým suterénu, taková docela hezká prostora velká, osvětlená, bylo nás tam asi 10, moná víc a hrály jsme a povídaly jsme si spolu a moc zajímavý na tom bylo, e kdy někdo mluvil, tak říkal nejenom to aktuální v té přítomnosti, ale paralelně vypovídal o své minulosti. e se ti to jako s těmi jeho slovy vechno promítalo. Já nevím, jak to napsat. V tom snu byl čas jakoby plastický. V přítomnosti bylo lze vidět minulost a předelý ivot toho člověka. V krátkém časovém úseku bylo straně moc informací. V tom snu je člověk schopen to sledovat a v bdělém stavu by to nelo. Snad rozumí, co myslím. Z těch výpovědí si nepamatuju nic, ale vím, e to vesměs byly smutné věci.
Je mi 47, měřím skoro 180, tíhlá, střapatý drdol, velký nos, velký ui, zelený oči, brýle nemám, vyjma slunečních v létě. To jen, abys mě přítě poznala
Není tady
No jestli je ten drdól blond, tak to si budete podobný! Teda a na ty ui, ty jsem Rybce neměřila....
To byl ale hezkej sen, s tím biliárem. Mně se to jednou stalo ve skutečnosti, to, co popisuje v tom snu - ačkoli ne tak barvitě, hádám. Spíe jako struktura. Ve frontě ke kase, v Albertu bylo to přírený, hned jsem to zahnala, snad proto, e to nebyly ádný holky, co spolu chodíme
Jo a proč to byly vesměs smutný věci asi neví? Kadej jsme přece pln věcí smutných i veselých.
(Kdybych se začla vyjadřovat archaičtěji, ne je u mě obvyklé, nedivte se - právě čtu eseje Stanislava Komárka a jak se tak královsky bavím, mám sklon opičit se po jeho jazyku )
Není tady
Revli, hele
5
Toto číslo souvisí se změnou, transformací, transmutací a alchymií. Něco ve tvém ivotě se mění nebo se začíná měnit k lepímu.
Není tady
Jo a ty jedničky byly, e se má soustředit na vlastní touhy a potřeby, nikoli na strachy prej, teda.
Není tady
Zahnala, Vlku? A probudila ses přitom nebo ne a zahnala jsi je v tom snu? Ty umí být bdělá ve snu?
Nevím, proč to byly smutný věci. A taky se tam do toho promítaly muské osudy a já pak neuměla rozliit, nakolik jsou totoné s těma holkama, jestli jsou to jejich minulosti nebo lásky...jedna měla na sobě vojenskou uniformu.
Vlasy mám hnědý
Není tady
Ne, to bylo za bděla Neumím být bdělá ve snu, jen někdy se mi to stane samo, ale tohle bylo normální, vední kadodenní bdělo.....prostě jak ten chlápek mluvil s pokladní, já jsem najednou viděla vechny jeho slupky, jako takovou cibuli - blbě se to vysvětluje. Věděla jsem v tu chvíli, co je a jak k tomu doel - natěstí to byl ganzvobyčejnej chlápek Pak jsem se otočila naprosto zmaená na frontu u vedlejí pokladny a tam se mi stalo toté se enskou, jene to u jsem se zdravě vyděsila a zahnala to.
Nechtěla bych chodit světem a takhle vidět do lidí
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ne, to bylo za bděla Neumím být bdělá ve snu, jen někdy se mi to stane samo, ale tohle bylo normální, vední kadodenní bdělo.....prostě jak ten chlápek mluvil s pokladní, já jsem najednou viděla vechny jeho slupky, jako takovou cibuli - blbě se to vysvětluje. Věděla jsem v tu chvíli, co je a jak k tomu doel - natěstí to byl ganzvobyčejnej chlápek Pak jsem se otočila naprosto zmaená na frontu u vedlejí pokladny a tam se mi stalo toté se enskou, jene to u jsem se zdravě vyděsila a zahnala to.
Nechtěla bych chodit světem a takhle vidět do lidí
Jo aháá, já to prve patně přečetla, omlouvám se. A v tý frontě u kasy , myslí, bylo to úplně za bděla nebo alfa? Ví, jak se někdy stane, e se člověk přinachytá v alfě, ale zároveň s tím poznáním celá ta situace i končí. Je to ten přechod, podobný jako ze spánku do probuzení. To, co popisuje, si pamatuju z dětství, ale bylo to jenom párkrát, co jsem něco takového zaila a dnes si myslím, e to bylo v nějakým mírně změněným stavu vědomí. Moná jsi to neměla zahánět. Po čase bys určitě uměla vypracovat vlastní metodu nějaké diagnostiky...například...znala bys příčiny dneních trablů těch lidí....
Není tady
Alfa to klidně mohla být....ve frontě, ejo Tam mozek větinou jede na setrvačník.
Já u jsem takhle zahnala několikrát různé schopnosti, věinou e se leknu, ale tohle bylo spí proto, e mě ta představa vyděsila jako vidina poutě bez oázy, dřiny bez zábavy - mně baví lidi poznávat tak, jak jde energie mezi nima a mnou.
Nechtěla bych být takhle jasnovidná.....nehledě k tomu, e majíc zdravé instinkty poznám, na co mám v dané chíli a na co ne.
Ale ono se to snad jednou usadí někde na nějakém veobecně prospěném a mně libém místečku
Není tady
Alfa to klidně mohla být....ve frontě, ejo Tam mozek větinou jede na setrvačník.
Já u jsem takhle zahnala několikrát různé schopnosti, věinou e se leknu, ale tohle bylo spí proto, e mě ta představa vyděsila jako vidina poutě bez oázy, dřiny bez zábavy - mně baví lidi poznávat tak, jak jde energie mezi nima a mnou.
Nechtěla bych být takhle jasnovidná.....nehledě k tomu, e majíc zdravé instinkty poznám, na co mám v dané chíli a na co ne.
Ale ono se to snad jednou usadí někde na nějakém veobecně prospěném a mně libém místečku
To bych Ti přála, Vlku. Přála bych si to i pro sebe. Je moje zkuenost zatím taková, e to, čím mohu být uitečná druhým, je pro mě často dost nepříjemné. Tak jsem někdy raději neuitečná
Tu pou bez oázy znám. Často se ke mně hlásí jako jedna z rovin bytí.... to není dobré, rozumím ti. Nevím, proč, ale vím, e to není nic dobrýho.
Upravil(a) haiel (17. 1. 2012 1:08)
Není tady
Nezapomínej, e draci jsou uiteční pouhou svou jsoucností
Myslím, e jsi uitečnějí, kdy jsi neuitečná - tipla bych si.
Tvoje uitečnost je, dejme tomu, uitečnost kyslíku, který probublá stojatou vodou - bere? Tedy, kromě jiných uitečností - ale já můu mluvit jen za sebe, e.
Není tady
Nezapomínej, e draci jsou uiteční pouhou svou jsoucností
Myslím, e jsi uitečnějí, kdy jsi neuitečná - tipla bych si.
Tvoje uitečnost je, dejme tomu, uitečnost kyslíku, který probublá stojatou vodou - bere? Tedy, kromě jiných uitečností - ale já můu mluvit jen za sebe, e.
Uáááá! já tě miluju!
Nechce to někdy vysvětlit mojí rodině? e jsem uitečná tím, e jsem?
Jé, Vlku, dnes se mi bude dobře usínat
Díky
Není tady
Hlásí se skeptik...
Já se vám na ty vae čísla taky můu vykalat...
V noci se naproti v baráku 2x spustilo poplaný zařízení (je tam jakási prodejna)
Poprvé to bylo 1:23, podruhé 3:45 ...
Tak takový náhody si můe úvéčko nechat pro někoho jinýho, já bych se ráda vy
Upravil(a) Jessika (17. 1. 2012 7:02)
Není tady
Panenkomariastaroboleslavská!
Jess, to bych si snad ani nevysvětlovala, tohleto!
Draku, já, Vlk, přece nebudu vysvětlovat něco vaí rodině to se jí vysvětlí samo, a o tom získá pevné přesvědčení ve vlastním srdci. Takový dračí srdce.....
To byl mmch nádhernej film, kde mluvil draka ón Konerry - nezná?
Není tady
Jessiko, a ve 4:56 nic? To je divné
Měla jsem, Vlku, napsat ne rodině, ale mamince. Té to porád nějak nejde uchopit. Má pravdu. Jako vdy. Musím se přesvědčit ve svém srdci jetě silněji a zásadněji a lépěji. Aby to pochňápila i maminka. Bude to těké. Moná se budu umět přesvědčit i o tom, e mi vůbec nevadí, e to maminka nechňápe. Kadopádně je draka nedůstojné, aby z návtěvy u maminky odcházel vdy s poramocenou sebedůvěrou. Ano, jsem si toho vědoma a musí to skončit. Dám si časový limit. Nějaké pěkné datumčíslo. Třeba 5. 5. 2050 nebo tak nějak.
Není tady
Dej si 13.1.2013 Třináctýho byl upálen Jakub z Molay, velkopřevor řádu templářského, tak bys to mohla pojmout jako upalování poramoceností.....
Jojo, s maminkama je to těký - já jsem se s tou svojí taky nevypořádala za jejího ivota - ale tobě bych to přála
Anoano, přesvědč se, e ti to nevadí, páč stejně nic jinýho dělat nemůe - dnesak jsou na takový pády člověče i kapky! Jakoe na sebedůvěru a sebejistotu.
Maminku nepředělá, sebe koneckonců troku můe, ejo
Ty, hele - a zkouela ses na maminčí návtěvě tak nějak.....převtělit přímo do draka, nebo jak bych to.....? Jakoe: maminko, brzdi.....svěděj mě upiny, ocas mi začíná tak nějak mrskat a v hrudi mě pálí........
Takhle nějak
Není tady
A posílám ti jetě krásnýho enicha, hele:
Není tady
Revli, hele
5
Toto číslo souvisí se změnou, transformací, transmutací a alchymií. Něco ve tvém ivotě se mění nebo se začíná měnit k lepímu.
No ké by......jene,jak s tím souvisel Drak,co se mi těsně před tím probuzením v 5.05 zjevil..
Mch. Lupi,ty jsi úplnej aják,jak tam vkládá ty obrázky...tě snad hodím na pochvalnou,no ne snad,jdu na to!!
Upravil(a) Revliba (18. 1. 2012 18:36)
Není tady
Ále, prd aják to tě naučím raz-dva.
Ná Drak je takovej transformátor, jestli to nebude tím.....
Není tady
Lupinóóó
To jsou hezký kucíí dracíí Jako malovaní
Musím se podívat, jak se to dělá s těma obrázkama, kdysi jsem to zkouela a ňáko mi to nelo.
Není tady
.........
Ty, hele - a zkouela ses na maminčí návtěvě tak nějak.....převtělit přímo do draka, nebo jak bych to.....? Jakoe: maminko, brzdi.....svěděj mě upiny, ocas mi začíná tak nějak mrskat a v hrudi mě pálí........
Nezkouela jsem to vědomky, ale nevědomky mi to párkrát ulítlo, troku toho ohýnku z tlamy a jedno dvě mrsknutí ocasem....a pak mě to mrzelo, kdy jsem viděla, co to mělo za následek....draci můou být draky jenom mezi draky. Vude jinde to dělá kodu A někdy si říkám, e ona to snad ani tak nemyslí. e jenom tak omílá to svoje, aby řeč nestála A pak jsem na sebe natvaná, e mě to vytočilo
Není tady
Nebo mezi vlkama
No já ti nevim, karle...... Já to měla s mámou podobně, kdy jsem se opatrně a plíivě odváila, chovala se, jako bych ji vradila. Jedinkrát jsem se nas.rala doopravdy a to najednou fungovalo Bohuel jsem to u nikdy nezopakovala, moná by to bylo to pravý.
Přitom ona sama mě mučinkovala vyloeně s gustem.....
Jestli má tvoje maminka taky sklony k manipulačním technikám (ach, tos mi tedy ublíila, ach já chudák) tak by moná Draka přinejmením respektovala a propřítě byla vofáfrná na slovo.
Musíme mít soucit i samy se sebou, nejen s těma ostatníma, přece
Jo! A moje zkuenost je, e VĚDOMKY to právě funguje mnohem lépe, pokud se povede, protoe to můe řídit a korigovat dle potřeby
Není tady
Ty má asi zasejc pravdu, Vlku. U jsem si mockrát říkala, e to by byla účinná metoda
Není tady
brekekeke
Není tady
brif, braf, bruf!
Není tady