|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

haiel napsal(a):
Hned je mi lehčeji na tom světě
aaa ffffčil!
Hele Draku,ale ty švindluješ....
Není tady
A jak, Rybko?
Není tady
444-jste obklopeni anděly, kteří vás ujišťují o své lásce a ochotě pomoci. Nebojte se, protože jejich pomoc je na blízku. 
Není tady
Tak já tak fčil!
Trojky zanedbáváte 
Rybko, trocha srandy je někdy lepší, než kdejakej výklad 
Není tady

lupina montana napsal(a):
Tak já tak fčil!
Trojky zanedbáváte
Rybko, trocha srandy je někdy lepší, než kdejakej výklad
No aby ne,dyť mě znáš ne?
Sem si udělala výklad sama..hlásej prudký větry na další dny,zrovna do toho stěhování,tak třeba ty čísla říkaj...bacha bude vichřice v sobotu!...no takové dobré rady k ničemu..
Není tady
Trojky já nerada.
Včera jsem se podívala na mikrovlnku, která ukazovala právě 22:55. Pak jsem se v ložnici podívala na budíka, ten v tu chvíli ukazoval 11:00 PM. 

Revliba napsal(a):
si ze mně děláte srandu a já jsem přitom v ajfru....počkejte počkejte děvčata,až se to začne dít vám,budu strouhat mrkvičku o stošest!!
A za trest vám sem už svoje zážitky nenapíšu,když si děláte srandu,místo,abyste mě duchovně podpořily a pomohly s dešifrováním,vy hlupačky
ps...z těch krabic všude už mi možná hrabe..
Já jsem ducháček (zkratka od duchna-nováček)
Takže ti těžko něco dekóduju.¨
Ale jestli jseš z Prahy, tak mi písni asdresu a já ti přijedu v sobotu pomoc.
Stěhovat umím náramně.
Není tady

Jessika napsal(a):
Revliba napsal(a):
si ze mně děláte srandu a já jsem přitom v ajfru....počkejte počkejte děvčata,až se to začne dít vám,budu strouhat mrkvičku o stošest!!
A za trest vám sem už svoje zážitky nenapíšu,když si děláte srandu,místo,abyste mě duchovně podpořily a pomohly s dešifrováním,vy hlupačky
ps...z těch krabic všude už mi možná hrabe..Já jsem ducháček (zkratka od duchna-nováček)
Takže ti těžko něco dekóduju.¨
Ale jestli jseš z Prahy, tak mi písni asdresu a já ti přijedu v sobotu pomoc.
Stěhovat umím náramně.
Jessiko!!!děkuji moc má milá,tys ten z nebe miláček i když duchna nováček!
sakra,jdu spát nebo zase začnu básnit a dojímat se..
Jess 
Praha zdraví Prahu!
a dává na vědomost,že s těmi čísly a s duchovní podporou Jess je teď Kostěj Nesmrtelný a Zoja Kosmoděmjanská v jednom!
Není tady

Revlušo, jak jste to zvládli?
Myslela jsem na tebe a posílala pozitivní stěhovací myšlenky...
Není tady

Jessika napsal(a):
Revlušo, jak jste to zvládli?
Myslela jsem na tebe a posílala pozitivní stěhovací myšlenky...
Jess,zvládli všechno,až na výtah,co se porouchal po první várce...ovšem chlapci byli stateční a odnosili ručně..
Dneska tu byl júpísák,tak už máme internet,jen tuny a tuny krabic,ale je nám dobře!!
Díky za tvé poslané stěhovací myšlenky!!
Není tady
Revli, tobě gratuluji - a všem ostatním - si představte:
Když jsem na prochajdě s čubou, hlídávám si čas, tak jsem se předevčírem koukla, kdy zhruba vycházíme - bylo tam 14.47
Koukla jsem se včera - a můžete hádat třikrát, kolik tam bylo! 

Není tady

Takže holky díky za gratulace a přidávám...
dnes večer sedám do auta,jedouc fyzicky předat bývalý byt majiteli...počet ujetých km 111 111...připomínám svůj zážitek před pár dny,počet ujetých km 111 011...a připomínám,že rozhodně nemám ve zvyku obscedantně vizuelně kontrolovat tento údaj,obzvlášť,když mě nechávají chladnou i různé varovné kontrolky množství oleje,brzdové kapaliny a dalších zbytečností,takže občas končím v pustině s fatálním problémem nepohyblivého vozidla
...
Tak co moje milé čarodejnice??
Není tady
Když jsem na prochajdě s čubou, hlídávám si čas, tak jsem se předevčírem koukla, kdy zhruba vycházíme - bylo tam 14.47
Koukla jsem se včera - a můžete hádat třikrát, kolik tam bylo!
Lupi - 14.47 podruhé?

Není tady
Revlibo - ty čarodějko jedna. Tolik jedniček. 
Není tady
dusička napsal(a):
Koukla jsem se včera - a můžete hádat třikrát, kolik tam bylo!Lupi - 14.47 podruhé?
![]()
Že váháš 
Rybko, to vypadá jako trouba Gabrielova 
Upravil(a) lupina montana (12. 1. 2012 21:26)
Není tady

baf 
Není tady
Bu bu bu!
Není tady
Dobrýý! 
Není tady

a co ted 
Není tady
Jak - co teď! Přece 12:34, Jess! 
Není tady

Jak - co teď! Přece 12:34, Jess!
Počkej, až to uvidíš s datumem ...
13.1.2012 12:33
... se lepším 
Není tady
Agáá! Tak to jsem si nevšimla - pěkný!
No ale to zůstává můj návrh v platnosti, ne? Bude to 14:1 2012 12:34 a kurňa.....tak až v březnu! 
Nebo 14:01 
Není tady
Matematik a inženýr jsou na pustém ostrově. Objeví dvě palmy, na každé je jeden kokosový ořech. Inženýr vyšplhá na strom, utrhne kokos a sní ho. Matematik vyšplhá na druhý strom, utrhne kokos, vyšplhá na první strom a tam kokos nechá. "Zjednodušil jsem to na problém, který už umíme vyřešit."
Není tady

Není tady

Dnes k ránu...sen..zmatený...moc lidí...ke konci v chumlu mi někdo říká...hele koukej to je Haiel...vidím ženu s brýlemi,obyčejnou,středního vzrůstu,vlasy do košíčku,v mém věku..... a baf,vzbudím se...na budíku 5.05....jen se pousměju,už nic nehledám,už jsem smířená...
Není tady