29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dito, my si tady pinkáme příspěvky , abychom urvaly "pěkné" číslo v čase příspěvku.
Ale já si to nechám až na ta data níže uvedená, to bude jedniček a dvojek...
Upravil(a) Jessika (31. 12. 2011 17:28)
Není tady
aha
tak se podivej ted na ten cas
1:7:2:7
Není tady
Jessika napsal(a):
Dito, my si tady pinkáme příspěvky , abychom urvaly "pěkné" číslo v čase příspěvku.
Ale já si to nechám až na ta data níže uvedená, to bude jedniček a dvojek...
Noo, to bude.....
1.1.2012
2.1.2012
11.1.2012
12.1.2012
21.1.2012
22.1.2012
1.2.2012
2.2.2012
11.2.2012
12.2.2012
21.2.2012
22.2.2012
1.10.2012
2.10.2012
12.10.2012
21.10.2012
22.10.2012
1.11.2012
2.11.2012
11.11.2012
12.11.2012
21.11.2012
22.11.2012
1.12.2012
2.12.2012
11.12.2012
12.12.2012
21.12.2012
22.12.2012
Není tady
a mrkejte na muj cas
Není tady
kůůrňa, ty toho stihneš za jednu minutu
to se fakt povidlo
Není tady
Není tady
Není tady
Pro žabodraka:
Není tady
Díky. A vykroč do novýho roku šťastnou nohou, Vlku!
Upravil(a) haiel (1. 1. 2012 0:39)
Není tady
Ty též - šťastným křídlem!
Není tady
Se mi už budete smát,ale přišla mi smska,od býv.partnera,bezvýznamná...ovšem jako 444 přijatá zpráva a ted mě málem omyli neb jsem si všimla,že to přišlo v 11.11...
Rozhodla jsem se,že si to už konečně začnu zapisovat..
...upravuji ted odpoledne
...po práci jsem sedla do auta..počet najetých km..111 011:co:
je to stará šunka,já vim...
nicméně poslední majstrštik..při příchodu domů na hodinách 15.55....
Upravil(a) Revliba (2. 1. 2012 16:22)
Není tady
Ty, Revli, to už s něčím hraničí - akorát, že nevím s čím teďko honem Kdybys měla pořád stejný čísla, tak bych řekla, že se na něco upozorňuješ - ale takle??
Není tady
Lupi,já fakt nevim jaký znamení,no v sobotu se stěhujem,tak doufám,že se to netýká toho:rolleyes:
Jsem se naladila na pozitivno a furt za ta čísla děkuju a rozhlížím se po nějaký kouzelný babičce,jestli něco nenaznačí...
Není tady
Revliba napsal(a):
Lupi,já fakt nevim jaký znamení,no v sobotu se stěhujem,tak doufám,že se to netýká toho:rolleyes:
Jsem se naladila na pozitivno a furt za ta čísla děkuju a rozhlížím se po nějaký kouzelný babičce,jestli něco nenaznačí...
Vzhledem ke stěhování by se ti spíš hodil kouzelnej dědeček (kterej toho hodně unese)
A nejlépe 2 kusy.
Není tady
Ja jsem se zase dneska raéno podivala na budik a bylo na nem 9:11
Takhle se mi to "vydari" tak 3x - 4x do tejdne.
Není tady
Jessika napsal(a):
Revliba napsal(a):
Jsem se naladila na pozitivno a furt za ta čísla děkuju a rozhlížím se po nějaký kouzelný babičce,jestli něco nenaznačí...Vzhledem ke stěhování by se ti spíš hodil kouzelnej dědeček (kterej toho hodně unese)
A nejlépe 2 kusy.
Čtyři, Jess, přece se jí furt zjevujou čtyrky
Není tady
Rybo, nejsi v tom sama. Já jsem dnes nakoupila za 440,-
Není tady
A to jako schválně, nebo ne? Mně se povedlo ondyno nakoupit za 999, tak jsme chvíli hledaly s pokladní něco za korunu, jakože aby to bylo kulatý - a nenašly....
Není tady
si ze mně děláte srandu a já jsem přitom v ajfru....počkejte počkejte děvčata,až se to začne dít vám,budu strouhat mrkvičku o stošest!!
A za trest vám sem už svoje zážitky nenapíšu,když si děláte srandu,místo,abyste mě duchovně podpořily a pomohly s dešifrováním,vy hlupačky
ps...z těch krabic všude už mi možná hrabe..
Není tady
Revlibo, nezávidím. Já se zatím stěhovala 6x v soukromém životě, z toho jednou mezistátně. A v práci cca 14x, naposledy před rokem a v únoru nás to čeká znova, do jiného okresu. V době účetních závěrek x firem, kterým děláme účetnictví
A změny sídel všech firem
.....
lupina montana napsal(a):
A to jako schválně, nebo ne?
Mně se povedlo ondyno nakoupit za 999, tak jsme chvíli hledaly s pokladní něco za korunu, jakože aby to bylo kulatý - a nenašly....
lupi, minulý týden v Intersparu stálo kilo cibule 1,90 Kč. A já si koupila 3 cibule a stály 1,- Kč. Jsem tiše žasla.
majkafa napsal(a):
Revlibo, nezávidím. Já se zatím stěhovala 6x v soukromém životě, z toho jednou mezistátně. A v práci cca 14x, naposledy před rokem a v únoru nás to čeká znova, do jiného okresu.
V době účetních závěrek x firem, kterým děláme účetnictví
A změny sídel všech firem
.....
No jo,to musí být taky lahůdka.
Já se stěhuju po 4tý za 6 let a pořád máme víc a víc věcí,nebo mám takovej pocit:)
Práci jsem stěhovala jednou a to mi stačilo...to fakt lepší ten byt...
Všechny ty šanony a létama udělanej systém,fuuuj,snad to nebudu muset v nejbližší době absolvovat!!
Není tady
Ježižmalja, Jibičto, ty še žlobinkáš Mně se to dnes fakt stalo, pokladní zahlásila "čtyřistačtyřicet" a hezky se usmívala. Tož to to bude asi dobré, ty čtyřky
Jak schválně, Vlku? To bych musela počítat, aby to tak akorátovně vyšlo. To nehrozí, já a počítat
Není tady
haiel napsal(a):
Ježižmalja, Jibičto, ty še žlobinkáš
Mně se to dnes fakt stalo, pokladní zahlásila "čtyřistačtyřicet" a hezky se usmívala. Tož to to bude asi dobré, ty čtyřky
Jak schválně, Vlku?To bych musela počítat, aby to tak akorátovně vyšlo. To nehrozí, já a počítat
Omilostňuji tě Draku...
Není tady
Hned je mi lehčeji na tom světě
aaa ffffčil!
Není tady