27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dito, my si tady pinkáme příspěvky , abychom urvaly "pěkné" číslo v čase příspěvku.
Ale já si to nechám a na ta data níe uvedená, to bude jedniček a dvojek...
Upravil(a) Jessika (31. 12. 2011 17:28)
Není tady
aha
tak se podivej ted na ten cas
1:7:2:7
Není tady
Jessika napsal(a):
Dito, my si tady pinkáme příspěvky , abychom urvaly "pěkné" číslo v čase příspěvku.
Ale já si to nechám a na ta data níe uvedená, to bude jedniček a dvojek...
Noo, to bude.....
1.1.2012
2.1.2012
11.1.2012
12.1.2012
21.1.2012
22.1.2012
1.2.2012
2.2.2012
11.2.2012
12.2.2012
21.2.2012
22.2.2012
1.10.2012
2.10.2012
12.10.2012
21.10.2012
22.10.2012
1.11.2012
2.11.2012
11.11.2012
12.11.2012
21.11.2012
22.11.2012
1.12.2012
2.12.2012
11.12.2012
12.12.2012
21.12.2012
22.12.2012
Není tady
a mrkejte na muj cas
Není tady
kůůrňa, ty toho stihne za jednu minutu
to se fakt povidlo
Není tady
Není tady
Není tady
Pro abodraka:
Není tady
Díky. A vykroč do novýho roku astnou nohou, Vlku!
Upravil(a) haiel (1. 1. 2012 0:39)
Není tady
Ty té - astným křídlem!
Není tady
Se mi u budete smát,ale přila mi smska,od býv.partnera,bezvýznamná...ovem jako 444 přijatá zpráva a ted mě málem omyli neb jsem si vimla,e to přilo v 11.11...
Rozhodla jsem se,e si to u konečně začnu zapisovat..
...upravuji ted odpoledne
...po práci jsem sedla do auta..počet najetých km..111 011:co:
je to stará unka,já vim...
nicméně poslední majstrtik..při příchodu domů na hodinách 15.55....
Upravil(a) Revliba (2. 1. 2012 16:22)
Není tady
Ty, Revli, to u s něčím hraničí - akorát, e nevím s čím teďko honem Kdybys měla pořád stejný čísla, tak bych řekla, e se na něco upozorňuje - ale takle??
Není tady
Lupi,já fakt nevim jaký znamení,no v sobotu se stěhujem,tak doufám,e se to netýká toho:rolleyes:
Jsem se naladila na pozitivno a furt za ta čísla děkuju a rozhlíím se po nějaký kouzelný babičce,jestli něco nenaznačí...
Není tady
Revliba napsal(a):
Lupi,já fakt nevim jaký znamení,no v sobotu se stěhujem,tak doufám,e se to netýká toho:rolleyes:
Jsem se naladila na pozitivno a furt za ta čísla děkuju a rozhlíím se po nějaký kouzelný babičce,jestli něco nenaznačí...
Vzhledem ke stěhování by se ti spí hodil kouzelnej dědeček (kterej toho hodně unese)
A nejlépe 2 kusy.
Není tady
Ja jsem se zase dneska raéno podivala na budik a bylo na nem 9:11
Takhle se mi to "vydari" tak 3x - 4x do tejdne.
Není tady
Jessika napsal(a):
Revliba napsal(a):
Jsem se naladila na pozitivno a furt za ta čísla děkuju a rozhlíím se po nějaký kouzelný babičce,jestli něco nenaznačí...Vzhledem ke stěhování by se ti spí hodil kouzelnej dědeček (kterej toho hodně unese)
A nejlépe 2 kusy.
Čtyři, Jess, přece se jí furt zjevujou čtyrky
Není tady
Rybo, nejsi v tom sama. Já jsem dnes nakoupila za 440,-
Není tady
A to jako schválně, nebo ne? Mně se povedlo ondyno nakoupit za 999, tak jsme chvíli hledaly s pokladní něco za korunu, jakoe aby to bylo kulatý - a nenaly....
Není tady
si ze mně děláte srandu a já jsem přitom v ajfru....počkejte počkejte děvčata,a se to začne dít vám,budu strouhat mrkvičku o stoest!!
A za trest vám sem u svoje záitky nenapíu,kdy si děláte srandu,místo,abyste mě duchovně podpořily a pomohly s deifrováním,vy hlupačky
ps...z těch krabic vude u mi moná hrabe..
Není tady
Revlibo, nezávidím. Já se zatím stěhovala 6x v soukromém ivotě, z toho jednou mezistátně. A v práci cca 14x, naposledy před rokem a v únoru nás to čeká znova, do jiného okresu. V době účetních závěrek x firem, kterým děláme účetnictví
A změny sídel vech firem
.....
lupina montana napsal(a):
A to jako schválně, nebo ne?
Mně se povedlo ondyno nakoupit za 999, tak jsme chvíli hledaly s pokladní něco za korunu, jakoe aby to bylo kulatý - a nenaly....
lupi, minulý týden v Intersparu stálo kilo cibule 1,90 Kč. A já si koupila 3 cibule a stály 1,- Kč. Jsem tie asla.
majkafa napsal(a):
Revlibo, nezávidím. Já se zatím stěhovala 6x v soukromém ivotě, z toho jednou mezistátně. A v práci cca 14x, naposledy před rokem a v únoru nás to čeká znova, do jiného okresu.
V době účetních závěrek x firem, kterým děláme účetnictví
A změny sídel vech firem
.....
No jo,to musí být taky lahůdka.
Já se stěhuju po 4tý za 6 let a pořád máme víc a víc věcí,nebo mám takovej pocit:)
Práci jsem stěhovala jednou a to mi stačilo...to fakt lepí ten byt...
Vechny ty anony a létama udělanej systém,fuuuj,snad to nebudu muset v nejblií době absolvovat!!
Není tady
Jeimalja, Jibičto, ty e lobinká Mně se to dnes fakt stalo, pokladní zahlásila "čtyřistačtyřicet" a hezky se usmívala. To to to bude asi dobré, ty čtyřky
Jak schválně, Vlku? To bych musela počítat, aby to tak akorátovně vylo. To nehrozí, já a počítat
Není tady
haiel napsal(a):
Jeimalja, Jibičto, ty e lobinká
Mně se to dnes fakt stalo, pokladní zahlásila "čtyřistačtyřicet" a hezky se usmívala. To to to bude asi dobré, ty čtyřky
Jak schválně, Vlku?To bych musela počítat, aby to tak akorátovně vylo. To nehrozí, já a počítat
Omilostňuji tě Draku...
Není tady
Hned je mi lehčeji na tom světě
aaa ffffčil!
Není tady