27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
lupina montana napsal(a):
To je pěkná a dramatická kombinace, Dui
Holky, u to vidíte, jo? Tu Jessinu předvčerejí parádičku?
si pi,kdyby tam byly vteřiny, je tam 12
holt duchovně rostu
Není tady
Tak jak jste na tom s číslama dívky?
Já ted poslední čtyři dny stále sleduju 18.18 nevím co mi tím chce moje vyí "já" naznačit
Není tady
Čísla 1 a 8, např. 118, 188, 181, 818
Blííte se ke konci důleité fáze svého ivota. Pokud vás nějaká jeho část unavuje, buďte rádi, e u se blíí její vyléčení nebo nahrazení něčím lepím. Odevzdejte a propuste ty části svého ivota, které nefungují, nebo vae mylenky na lepí ivot se stávají skutečností.
Já jsem se vrátila ke dvojkám buď samotným, nebo kombinacím, povětinou s jedničkou. Take se prej věci ubírají vytoueným směrem
Není tady
Lupi - díky
Není tady
Rádo se stalo
Není tady
ahoj holky
nedavno jsem tu psala, ze kdykoliv se podivam na hodiny, vidim na nich 911.
Tak je to asi mesic, co se stalo neco, co se dalo predpokladat, ale s cim jsem vubec nepocitala. A hodne mi to ublizilo. Od te doby uz jsem 911 na hodinach nevidela.
Není tady
Tak k tomu jsem nala tohle, Ditu:
Čísla 1 a 9, např. 119, 199, 191, 919
Coby důsledek vaich mylenek se před vámi otevírají nové dveře. Teď máte příleitost pohlédnout svým mylenkám do tváře a zblízka si prohlédnout své vlastní výtvory.
Opuste ve staré, nebo bude, v souladu s vaimi touhami, nahrazeno novým.
Ovem na rozdíl od jiných výkladů je to takový dost veobecný - tak nevím, jestli ti to aspoň trochu sedí?
Protoe formulace "ve staré" je teda pěkně vágní a dá se do toho napasovat leccos
Není tady
Lupi - kde to hledá? Mám stále i Ty dvojky.
Není tady
Ále....na takovejch stránkách, který mi jinak přijdou tak naivní, e je sem ani nedávám celý
Ale význam těch čísel mi přiel docela trefnej, lepí jsem nějak nenala, tak zkouím, jestli nám to můe fungovat i v praxi.
Není tady
ahoj Lupi
diky za prispevek. Ja jsem to spis brala tak, ze 911 je v USA to co v Evrope 112 Tudiz cislo v ohrozeni ale kdyz se tak zamyslim nad tim tvym vykladem, tak to vlastne taky sedne
Není tady
Nojo, ale ty jsi přece v Evropě leda by nebezpečí hrozilo zpoza oceánu
Ale nápad je to
Není tady
22:22 tak to je můj čas, kdy nejčastěji kouknu na hodiny, kdy jdu spát Je to skoro u takový rituál. A divný je, e je tam i kdy ho přetočili
Není tady
Teď se mi povedl pěkný úlovek - otevřela jsem telefon v 18:18
Není tady
Jůůů po sečtení to jsou dvě devítky a to je zase osmnáct a zase je z toho devítka duchovní číslo
Není tady
Obnovuju toto téma.
Nevím proč, ale tak nějak myslím na Revlibu. A jako bych s ní souznila nebo já nevím, u týden mi jdou pod ruky kombinace čísla 2121
Není tady
Velmi často kouknu na hodiny v čase 11:06 - ale divné mi to nepřijde, jsem narozena 11. 6.
Vůbec nás ta čísla nějak provázejí - já 11.6
první manel 16. 1.
syn 16. 11.
druhý manel 11. 3. (seznámení 13. 1. svatba 3. 11.)
Akorát dcera je jakoby úplně mimo 8. 4. 1988 - numerolog by mi to určitě vysvětlil, mně ale stačí, e mně tahle čísla provázejí celý ivot skoro ve vech událostech
- a mám je ráda
Není tady
A ja sa zas budim 5:55... istu dobu celkom pravidelne.
Není tady
Není tady
Ze včerejka mám v telefonu nepřijatý hovor: 12/12/2012 21:12
Není tady
Stava se me velice casto pri overeni casu ele. hodiny ukazuji 11:11 Nevim proc zrovna v tento cas zjistuji kolik je hodin, skutecne fascinujici.
Není tady
tohle datum si nemůu nechat ujít
Není tady
No a tohle datum u vůbec ne
Není tady
co se děje ? taková příleitost a nikde nikdo...
Není tady
A kurňááá! Jsem to o minutu provihla
Není tady