|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

lupina montana napsal(a):
To je pěkná a dramatická kombinace, Duši
Holky, už to vidíte, jo? Tu Jessinu předvčerejší parádičku?
si piš,kdyby tam byly vteřiny, je tam 12 
holt duchovně rostu 
Není tady
Tak jak jste na tom s číslama dívky?
Já ted poslední čtyři dny stále sleduju 18.18
nevím co mi tím chce moje vyšší "já" naznačit
Není tady
Čísla 1 a 8, např. 118, 188, 181, 818
Blížíte se ke konci důležité fáze svého života. Pokud vás nějaká jeho část unavuje, buďte rádi, že už se blíží její vyléčení nebo nahrazení něčím lepším. Odevzdejte a propusťte ty části svého života, které nefungují, neboť vaše myšlenky na lepší život se stávají skutečností.
Já jsem se vrátila ke dvojkám buď samotným, nebo kombinacím, povětšinou s jedničkou. Takže se prej věci ubírají vytouženým směrem 
Není tady
Lupi - díky 
Není tady
Rádo se stalo 
Není tady
ahoj holky
nedavno jsem tu psala, ze kdykoliv se podivam na hodiny, vidim na nich 911.
Tak je to asi mesic, co se stalo neco, co se dalo predpokladat, ale s cim jsem vubec nepocitala. A hodne mi to ublizilo. Od te doby uz jsem 911 na hodinach nevidela. 

Není tady
Tak k tomu jsem našla tohle, Dituš:
Čísla 1 a 9, např. 119, 199, 191, 919
Coby důsledek vašich myšlenek se před vámi otevírají nové dveře. Teď máte příležitost pohlédnout svým myšlenkám do tváře a zblízka si prohlédnout své vlastní výtvory.
Opusťte vše staré, neboť bude, v souladu s vašimi touhami, nahrazeno novým.
Ovšem na rozdíl od jiných výkladů je to takový dost všeobecný - tak nevím, jestli ti to aspoň trochu sedí?
Protože formulace "vše staré" je teda pěkně vágní a dá se do toho napasovat leccos 
Není tady
Lupi - kde to hledáš? Mám stále i Ty dvojky. 
Není tady
Ále....na takovejch stránkách, který mi jinak přijdou tak naivní, že je sem ani nedávám celý 

Ale význam těch čísel mi přišel docela trefnej, lepší jsem nějak nenašla, tak zkouším, jestli nám to může fungovat i v praxi.
Není tady
ahoj Lupi
diky za prispevek. Ja jsem to spis brala tak, ze 911 je v USA to co v Evrope 112
Tudiz cislo v ohrozeni ale kdyz se tak zamyslim nad tim tvym vykladem, tak to vlastne taky sedne 

Není tady
Nojo, ale ty jsi přece v Evropě
leda by nebezpečí hrozilo zpoza oceánu
Ale nápad je to 
Není tady

22:22 tak to je můj čas, kdy nejčastěji kouknu na hodiny, když jdu spát
Je to skoro už takový rituál. A divný je, že je tam i když ho přetočili 
Není tady
Teď se mi povedl pěkný úlovek - otevřela jsem telefon v 18:18 

Není tady

Jůůů po sečtení to jsou dvě devítky a to je zase osmnáct a zase je z toho devítka
duchovní číslo
Není tady
Obnovuju toto téma.
Nevím proč, ale tak nějak myslím na Revlibu. A jako bych s ní souznila nebo já nevím, už týden mi jdou pod ruky kombinace čísla 2121
Není tady

Velmi často kouknu na hodiny v čase 11:06 - ale divné mi to nepřijde, jsem narozena 11. 6.
Vůbec nás ta čísla nějak provázejí - já 11.6
první manžel 16. 1.
syn 16. 11.
druhý manžel 11. 3. (seznámení 13. 1. svatba 3. 11.)
Akorát dcera je jakoby úplně mimo 8. 4. 1988 - numerolog by mi to určitě vysvětlil, mně ale stačí, že mně tahle čísla provázejí celý život skoro ve všech událostech
- a mám je ráda 
Není tady
A ja sa zas budim 5:55... istu dobu celkom pravidelne.
Není tady

Není tady

Ze včerejška mám v telefonu nepřijatý hovor: 12/12/2012 21:12 

Není tady
Stava se me velice casto pri overeni casu ele. hodiny ukazuji 11:11 Nevim proc zrovna v tento cas zjistuji kolik je hodin, skutecne fascinujici.
Není tady

tohle datum si nemůžu nechat ujít 
Není tady

No a tohle datum už vůbec ne 
Není tady

co se děje ? taková příležitost a nikde nikdo... 
Není tady

Možno všetkých už zmietol predošlý dátum...
Není tady
A kurňááá!
Jsem to o minutu prošvihla 
Není tady