27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
lupina montana napsal(a):
Do hajzlu určitě - ale co vlastně? Snubák to byl?
snubák, já
byl to dárek o to víc mě to se.re
haiel, já byla tak vytočená, e poslední, co mě zajímalo bylo, kolik je hodin.
Není tady
tohle datum si nemůu nechat ujít
Není tady
PPavlaa napsal(a):
....
haiel, já byla tak vytočená, e poslední, co mě zajímalo bylo, kolik je hodin.
Já vím Mě by taky nezajímalo, kolik je hodin. To měl být jen oslí můstek k tématu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
snubák, já
![]()
byl to dárek o to víc mě to se.re
Dárek....nojo. Take s dárkem do hajzlu. Co se ti to podvědomí snaí naznačit?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
snubák, já
![]()
byl to dárek o to víc mě to se.reDárek....nojo. Take s dárkem do hajzlu. Co se ti to podvědomí snaí naznačit?
to netuím, lupi ..
Upravil(a) PPavlaa (12. 2. 2012 19:02)
Není tady
Napadlo mně, jestli ten příslunej dárce neudělal něco, co se ti nelíbilo - nebo naopak.
Není tady
hm, to bych neřekla. leda, e by se to teprve chystalo ..
ale vzhledem k tomu co vechno teď padá a ztrácím, to bude nějáký ztrátový období
nebo u mě straí
Není tady
Já mám tu zkuenost, Pavli, e cokoliv jsem ztratila, chtělo ode mně pryč - i kdy jsem to v tu chvíli tak neviděla. Ale se zpoděním vdycky
Není tady
Já mám tu zkuenost, Pavli, e cokoliv jsem ztratila, chtělo ode mně pryč - i kdy jsem to v tu chvíli tak neviděla. Ale se zpoděním vdycky
A vrátilo se někdy to , co jsi ztratila?
Resp. kdy jsi "to" ztratila, tak ti vlastně ani nelo o "to" a tudí se ti "to" mohlo vrátit, protoe jsi na "tom" nijak nelpěla?
A kdy se ti vrátí ztracené , tak jsi s "tím" potom naloit? Znova se s "tím" naučit ít nebo co?
... nějak jsem se v tom zrtratila..
Není tady
take dnes v noci...cvak probuzení...3.33...cvak probuzení..4.44...cvak probuzení...5.05...
u fakt nevím,co to je a doufám,e mi to věříte...
jetě mě napadlo,e si místo digi hodin dám normální,abych to prostě neviděla a pak se tím nezaobírala..
dlouho před tím se mi pořád ukazovalo 22.22 a do jara,pak onemocněla dcera..
teď tenhle a masakr s číslama...
Upravil(a) Revliba (13. 2. 2012 11:02)
Není tady
Revliba napsal(a):
take dnes v noci...cvak probuzení...3.33...cvak probuzení..4.44...cvak probuzení...5.05...
jetě mě napadlo,e si místo digi hodin dám normální,abych to prostě neviděla a pak se tím nezaobírala..
teď tenhle a masakr s číslama...
Obávám se, e záměna hodin ti, Bibičko, nepomůe - mně takhle budilo poplaný zařízení.
Vak jsem tady u jednou psala, e se na to můu vy...
Tak snad to bude jen ta mysl, která se soustředí na čísla a ne zas nějaká nemoc.
Není tady
Jessika napsal(a):
Revliba napsal(a):
teď tenhle a masakr s číslama...Obávám se, e záměna hodin ti, Bibičko, nepomůe - mně takhle budilo poplaný zařízení.
Vak jsem tady u jednou psala, e se na to můu vy...
Tak snad to bude jen ta mysl, která se soustředí na čísla a ne zas nějaká nemoc.
To jo,ale nejde mi na rozum,jak se můe mysl soustředit na čísla ve spánku???
I kdybych u byla ovlivněná a manipulovala sama sebou podvědomě v bdělém stavu...viz.počet ujetých km,mrknu na to a je to tam...tak ve spánku jak???
Mozek přece spí a u vůbec netuí koli je hodin...nato takhle???
Divný je,e se to dnes v noci takhle vystupňovalo....párkrát se mi to v noci stalo,jsem to tu psala,
ale dneska to byl extrém....
Není tady
Nojo, ale on ten mozek nespí celej a pořád - přece to zná, jak je někdo v bezvědomí a přece vnímá - i kdy to vlasrně neví. Ale v mozku mu to zůstane jako příjemná, nebo nepříjemná vzpomínka. A spánek zdaleka není bezvědomí, nebo narkóza, ejo.
Jess, někdy se vrací, ale větinou ne. Někdy se vrací jen proto, aby se ztratilo definitivně (chtělo se to rozloučit, nebo jak?) moje oblíbený rukavice, například.
Teď momentálně s mnou například blbě ertujou moje nejoblíbenějí náunice - ztratěj se a zase najdou kdy u je oelím. Poslední jejich vtípek - jedna zůstala u kamarádky na děčínsku
Take něco se vrací - ale to, co jednoznačně zdrhlo, jako Pavle třeba do záchoda - to je prostě v hajzlu Někdy elím velmi (přítelkyně třeba) ale pak se časem ukáe, kdy se třeba náhodně potkáme, e si u stejně nemáme co říct.
Nebo mikina - to jsem se hodně vztekala, ale za nějakej čásek jsem si díky tomu pořídila lepí
Tak nějak, no.
Není tady
Lupi, asi to byla fakt náhoda a s ničím to nesouviselo. nic zvlátního se neděje. kromě toho, e mě neskutečně vytočil ex, ale ten s tím prstenem nemá co dělat. prostě to měl být asi důvod, pořídit mi lepí
včera jsem teda ale zase měla takovej ten blbej den, kdy jsem a nejsem
Není tady
Dnes v noci probuzení 4.24, pak dalí 5.05
majkafa napsal(a):
Dnes v noci probuzení 4.24, pak dalí 5.05
To znamená, e ti ve čtyři el budík o 20 minut napřed...
Nebo v pět o 20 minut později?
Upravil(a) Jessika (16. 2. 2012 21:54)
Není tady
Nikde jsem nepsala nic o budíku.
Probudila jsem se sama a podívala se na hodiny. Pak jsem usnula a probudila se znovu a podívala se na hodiny.
Nechápu, co to píe, Jessiko.
Upravil(a) majkafa (17. 2. 2012 6:51)
majkafa napsal(a):
Nikde jsem nepsala nic o budíku.
Probudila jsem se sama a podívala se na hodiny. Pak jsem usnula a probudila se znovu a podívala se na hodiny.
Nechápu, co to píe, Jessiko.
Ivánku, Ivánku... nic jsi nepochopil
Není tady
Není tady
Jessika napsal(a):
I ty hračičko...minuta sem minuta tam..
tvá Bibi
Není tady
Revliba napsal(a):
Jessika napsal(a):
I ty hračičko...minuta sem minuta tam..
tvá Bibi
Já vím, Bibičko ... ale nejde o minuty, ale o dny
Tohle je letos na 8 měsíců poslední "vhodné" datum...
Není tady
No ono to vynikne a zítra a tam bude datum, a ne e "včera"
Není tady
No ono to vynikne a zítra
a tam bude datum, a ne e "včera"
Já si počkám
Není tady
Předělávala jsem tři faktury, a dala je jetě do roku 2011
Ale ty faktury měly číslo - 94,149, a 194
Upravil(a) dusička (24. 2. 2012 7:45)
Není tady
To je pěkná a dramatická kombinace, Dui
Holky, u to vidíte, jo? Tu Jessinu předvčerejí parádičku?
Není tady