29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se s vámi podělit o jednu zvláštní věc,která se mi opakuje už několik let.
Na sporáku mám digitální hodiny,na které občas mrknu ze zvyku.Velmi často,až tak,že jsem o tom začala přemýšlet,se na hodiny maně podívám a je na nich 22.22.
Poslední dobou se to opakuje častěji.Tento týden jsem se v práci stejným způsobem mrkla na počítač,abych stihla klienta bylo tam 11.11 a po koncertu mé dcery jsem si tohle úterý šla sednout na víno s kamarádkou a následně jsem našla nepřijatý hovor od syna,ten čas byl 22.22.
Vůbec nevím ,co si o tom mám myslet.
Je pravda,že v posledních měsících zažívám něco jako porozchodové období,svůj příběh jsem tady psala a tudíž se tak nějak prohrabávám sama v sobě a zkouším různé cesty,ale to s těmi čísly se miděje několik let...
Co si o tom myslíte?
Není tady
Mám podobnou zkušenost a to s jedničkami. Klidně i několikrát za týden zahlédnu kombinaci tří a více jedniček - na hodinách, v dokumentech, různých označení, čísel domu a pokoje (s obojím jsem měla a mám velice důležitou vazbu).....
O těchto kombinacích jsem našla akorát tohle a jedna numeroložka mi tvrdila v podstatě to samé: http://evamarvanova.sblog.cz/cisla/
Možná ti to pomůže, Revlibo
Není tady
Moc děkuju Luthien,
mrkla jsem na to,možná to nějaký smysl dává...
Není tady
Taky se mi to často stává a dělá mi to radost. "Náhodou" jsem o tom našla informaci v knížce Doreen
Virtue. Vysvětluje tento jev jako druh komunikace s anděli. To je krásná představa. Výklad těch různých kombinací čísel je na zapamatování dost složitý, ale věřím, že to je možné vysvětlení.
Není tady
Ani jsem to nevěděla, ale všimněte si času, kdy jsem příspěvek odesílala. 17:17. Je to radost. Opravdu tomu věřím.Zase to byla "náhoda". Díky za ní.
Není tady
Jenom přidávám další zkušenost..v noci jsem se náhle vzbudila a na hodinách 1.11...včera nad ránem znovu...bylo 4.44...tohle přeci nemůžu ovlivňovat....
Není tady
Revlibko - ani jsem to tu nepsala.
Já jsem si stáhla z fotáku fotky a bylo jich přesně 222 a když jsem stahovala,myslela jsem na Tebe a na náš čas 22.22
Není tady
hm, a ten můj čas odeslání předchozího příspěvku
Není tady
Uklízela jsem vyžehlené prádlo když u skříně v jiné místnosti jsem slyšela mobil. Letím k němu, samozřejmě, že jsem měla asi halucinace, žádné ztracené volání. A na mobilu čas. 19:19
Není tady
Taky se mi to často stává a jsem ráda, že v tom nejsem sama a není to jen můj výplod . Já mám taky magická čísla, a to 22:23. Vždycky večer, když kouknu na hodinky, je tam tento čas. Nebo i když se v noci vzbudím, je x:23.
A takhle to mám už několik let.
Upravil(a) Babucha (13. 12. 2011 20:18)
Není tady
Jo, taky se mi to stává - jakože 23:32 nebo tak. Nejlepší kousek byl 12:34
Ať už s námi komunikujou andělé, nebo naše vlastní mysl, něco určitě sdělujou. Ovšem, jestli zrovna to, co píše Virtue.....možná sdělujou specificky, každýmu něco jeho.
Hele, co kdybychom zkusily rozklíčovat pocity, když to uvidíme? Třeba z toho něco vyleze.
Já třeba jsem si uvědomila, že jak vidím samý ty jedničky, tak zpozorním - ale dál už jsem po tom nepátrala.
Není tady
Jj, presne tohle jsem taky resila A nevyresila... I kdyz u me byly spis castejsi deja-vu. Taky jsem zkoumala co se delo predtim, co se delo potom, jak jsem se citila, jestli by to mohlo mit nejakou souvislost... Vubec na nic jsem neprisla
Není tady
NO, tak už se mi to stává skoro každý den, že při vařeí mrknu na sporák a tam je 11:11 a vlastně v jiný čas se na ty hodiny nedívám, řídím se normálními na zdi.
Lupinko, pocity? Dobrý nápad U těch jedniček taky zpozorním a cítím trošku jakési varování nebo něco na ten způsob...
Není tady
Jj, varování. Jakoby. Akorát, že momentálně vidím - když už teda - tak ty složitější kombinace, nebo se to střídá, tak jsem neměla nějak možnost pozorovat, co bych třebas cítila u dvojek, nebo jiných.
Zvláštní je, že se mi nikdy nezjevovaly čtyřky, nebo něco s šestkama třeba.
Není tady
Lupi - tak když nad tím přemýšlím, mně taky ne 4 a 6.
Předevčírem ráno když jsem vyskočila z postele že jsem zaspala 5.55 a odpoledne v ten samý den na mobilu,když jsem přijela domů 5.55. A žádný pocity ale u toho, ani šimrání, lechtání, nic.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jo, taky se mi to stává - jakože 23:32 nebo tak. Nejlepší kousek byl 12:34
Ať už s námi komunikujou andělé, nebo naše vlastní mysl, něco určitě sdělujou. Ovšem, jestli zrovna to, co píše Virtue.....možná sdělujou specificky, každýmu něco jeho.
Hele, co kdybychom zkusily rozklíčovat pocity, když to uvidíme? Třeba z toho něco vyleze.
Já třeba jsem si uvědomila, že jak vidím samý ty jedničky, tak zpozorním - ale dál už jsem po tom nepátrala.
Dnes ráno jsem dávala nádobí do myčky a pohled mi neomylně sklouzl na hodiny svítící na elektické troubě. Trouba už dávno není sesynchronizovaná s aktuálním časem, protože aktuální čas ukazuje asi tak 1 den.... pak se zase rozštěluje...
Hodiny právě ukazovaly 3.14 .... pí...... mám si to brát osobně????
Upravil(a) Johana50 (22. 12. 2011 10:35)
Není tady
Ano, toto bych si rozhodně brala zatraceně osobně a rozmlátila bych myčče tlamu - nebo co to taková myčka má
Není tady
aaa..... fčil!
Není tady
Holky, Lupíšku... byla to trouba... ne myčka
Ale je to fuk , přístroj jako přístroj...
Tak Draku a Lupišu raďte! Myslíte , že je moudré před vánoci a náporem rodinných příslušníků spáchat takové násilí ? To je teda dilemmma... jestli ze sebe neudělám ještě větší PÍ.
Fčil mudrujte...
Leda rozmlátit a zmizet jako pára nad hrncem neznámo kam, ale na to asi nejsem ještě dost odvážná.
Upravil(a) Johana50 (22. 12. 2011 15:42)
Není tady
Moje přítelkyně vyfasovala nové služební vozidlo... a SPZ-ka obsahovala datum narození jejího syna ... Jeden (jedna) má potom hned lepší vztah k takovému autíčku, což?!
Není tady
No to je hezký! Ale co bude dělat, až jí ho odeberou?
Johanko, tak jí zkus přísně domluvit, jako že to bylo naposled, nebo že už ji nikdy nezapneš Koneckonců ano, jsoutě Vánoce, že.....
Není tady
Tak ona to byla trouba. Tak to jo. Já se taky lekla, že myčka. Ale trouba, to je něco jinýho. No ještě aby si myčka tohle dovolovala.....hm....za trest bych ji nechala běžet naprázdno.
Upravil(a) haiel (23. 12. 2011 20:39)
Není tady
Pravdu díš, Draku. Též jsem si oddechla - přece jen, trouba je trouba, že......
Není tady
No jo, u trouby to člověk tak nebere.
fffffffffčil!
Není tady
zkusim to
Není tady