27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chci se s vámi podělit o jednu zvlátní věc,která se mi opakuje u několik let.
Na sporáku mám digitální hodiny,na které občas mrknu ze zvyku.Velmi často,a tak,e jsem o tom začala přemýlet,se na hodiny maně podívám a je na nich 22.22.
Poslední dobou se to opakuje častěji.Tento týden jsem se v práci stejným způsobem mrkla na počítač,abych stihla klienta bylo tam 11.11 a po koncertu mé dcery jsem si tohle úterý la sednout na víno s kamarádkou a následně jsem nala nepřijatý hovor od syna,ten čas byl 22.22.
Vůbec nevím ,co si o tom mám myslet.
Je pravda,e v posledních měsících zaívám něco jako porozchodové období,svůj příběh jsem tady psala a tudí se tak nějak prohrabávám sama v sobě a zkouím různé cesty,ale to s těmi čísly se miděje několik let...
Co si o tom myslíte?
Není tady
Mám podobnou zkuenost a to s jedničkami. Klidně i několikrát za týden zahlédnu kombinaci tří a více jedniček - na hodinách, v dokumentech, různých označení, čísel domu a pokoje (s obojím jsem měla a mám velice důleitou vazbu).....
O těchto kombinacích jsem nala akorát tohle a jedna numeroloka mi tvrdila v podstatě to samé: http://evamarvanova.sblog.cz/cisla/
Moná ti to pomůe, Revlibo
Není tady
Moc děkuju Luthien,
mrkla jsem na to,moná to nějaký smysl dává...
Není tady
Taky se mi to často stává a dělá mi to radost. "Náhodou" jsem o tom nala informaci v kníce Doreen
Virtue. Vysvětluje tento jev jako druh komunikace s anděli. To je krásná představa. Výklad těch různých kombinací čísel je na zapamatování dost sloitý, ale věřím, e to je moné vysvětlení.
Není tady
Ani jsem to nevěděla, ale vimněte si času, kdy jsem příspěvek odesílala. 17:17. Je to radost. Opravdu tomu věřím.Zase to byla "náhoda". Díky za ní.
Není tady
Jenom přidávám dalí zkuenost..v noci jsem se náhle vzbudila a na hodinách 1.11...včera nad ránem znovu...bylo 4.44...tohle přeci nemůu ovlivňovat....
Není tady
Revlibko - ani jsem to tu nepsala.
Já jsem si stáhla z fotáku fotky a bylo jich přesně 222 a kdy jsem stahovala,myslela jsem na Tebe a na ná čas 22.22
Není tady
hm, a ten můj čas odeslání předchozího příspěvku
Není tady
Uklízela jsem vyehlené prádlo kdy u skříně v jiné místnosti jsem slyela mobil. Letím k němu, samozřejmě, e jsem měla asi halucinace, ádné ztracené volání. A na mobilu čas. 19:19
Není tady
Taky se mi to často stává a jsem ráda, e v tom nejsem sama a není to jen můj výplod . Já mám taky magická čísla, a to 22:23. Vdycky večer, kdy kouknu na hodinky, je tam tento čas. Nebo i kdy se v noci vzbudím, je x:23.
A takhle to mám u několik let.
Upravil(a) Babucha (13. 12. 2011 20:18)
Není tady
Jo, taky se mi to stává - jakoe 23:32 nebo tak. Nejlepí kousek byl 12:34
A u s námi komunikujou andělé, nebo nae vlastní mysl, něco určitě sdělujou. Ovem, jestli zrovna to, co píe Virtue.....moná sdělujou specificky, kadýmu něco jeho.
Hele, co kdybychom zkusily rozklíčovat pocity, kdy to uvidíme? Třeba z toho něco vyleze.
Já třeba jsem si uvědomila, e jak vidím samý ty jedničky, tak zpozorním - ale dál u jsem po tom nepátrala.
Není tady
Jj, presne tohle jsem taky resila A nevyresila... I kdyz u me byly spis castejsi deja-vu. Taky jsem zkoumala co se delo predtim, co se delo potom, jak jsem se citila, jestli by to mohlo mit nejakou souvislost... Vubec na nic jsem neprisla
Není tady
NO, tak u se mi to stává skoro kadý den, e při vařeí mrknu na sporák a tam je 11:11 a vlastně v jiný čas se na ty hodiny nedívám, řídím se normálními na zdi.
Lupinko, pocity? Dobrý nápad U těch jedniček taky zpozorním a cítím troku jakési varování nebo něco na ten způsob...
Není tady
Jj, varování. Jakoby. Akorát, e momentálně vidím - kdy u teda - tak ty sloitějí kombinace, nebo se to střídá, tak jsem neměla nějak monost pozorovat, co bych třebas cítila u dvojek, nebo jiných.
Zvlátní je, e se mi nikdy nezjevovaly čtyřky, nebo něco s estkama třeba.
Není tady
Lupi - tak kdy nad tím přemýlím, mně taky ne 4 a 6.
Předevčírem ráno kdy jsem vyskočila z postele e jsem zaspala 5.55 a odpoledne v ten samý den na mobilu,kdy jsem přijela domů 5.55. A ádný pocity ale u toho, ani imrání, lechtání, nic.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jo, taky se mi to stává - jakoe 23:32 nebo tak. Nejlepí kousek byl 12:34
A u s námi komunikujou andělé, nebo nae vlastní mysl, něco určitě sdělujou. Ovem, jestli zrovna to, co píe Virtue.....moná sdělujou specificky, kadýmu něco jeho.
Hele, co kdybychom zkusily rozklíčovat pocity, kdy to uvidíme? Třeba z toho něco vyleze.
Já třeba jsem si uvědomila, e jak vidím samý ty jedničky, tak zpozorním - ale dál u jsem po tom nepátrala.
Dnes ráno jsem dávala nádobí do myčky a pohled mi neomylně sklouzl na hodiny svítící na elektické troubě. Trouba u dávno není sesynchronizovaná s aktuálním časem, protoe aktuální čas ukazuje asi tak 1 den.... pak se zase roztěluje...
Hodiny právě ukazovaly 3.14 .... pí...... mám si to brát osobně????
Upravil(a) Johana50 (22. 12. 2011 10:35)
Není tady
Ano, toto bych si rozhodně brala zatraceně osobně a rozmlátila bych myčče tlamu - nebo co to taková myčka má
Není tady
aaa..... fčil!
Není tady
Holky, Lupíku... byla to trouba... ne myčka
Ale je to fuk , přístroj jako přístroj...
Tak Draku a Lupiu raďte! Myslíte , e je moudré před vánoci a náporem rodinných přísluníků spáchat takové násilí ? To je teda dilemmma... jestli ze sebe neudělám jetě větí PÍ.
Fčil mudrujte...
Leda rozmlátit a zmizet jako pára nad hrncem neznámo kam, ale na to asi nejsem jetě dost odváná.
Upravil(a) Johana50 (22. 12. 2011 15:42)
Není tady
Moje přítelkyně vyfasovala nové sluební vozidlo... a SPZ-ka obsahovala datum narození jejího syna ... Jeden (jedna) má potom hned lepí vztah k takovému autíčku, co?!
Není tady
No to je hezký! Ale co bude dělat, a jí ho odeberou?
Johanko, tak jí zkus přísně domluvit, jako e to bylo naposled, nebo e u ji nikdy nezapne Koneckonců ano, jsoutě Vánoce, e.....
Není tady
Tak ona to byla trouba. Tak to jo. Já se taky lekla, e myčka. Ale trouba, to je něco jinýho. No jetě aby si myčka tohle dovolovala.....hm....za trest bych ji nechala běet naprázdno.
Upravil(a) haiel (23. 12. 2011 20:39)
Není tady
Pravdu dí, Draku. Té jsem si oddechla - přece jen, trouba je trouba, e......
Není tady
No jo, u trouby to člověk tak nebere.
fffffffffčil!
Není tady
zkusim to
Není tady