29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čím ďalej tým viacej ma pobolieva hlava a hlavne oči, keď pozerám do pc alebo na telku. A s okuliarmi je to ešte horšie.
Idem to skúsiť na chvíľu zalomiť, než sa ten náš otesánek zase prihlási o stravu. Som ti vlastne zabudla napísať Tutuli, že možno to je spurt a kríza, veď majú obaja cca tých 6 týždňov. U nás to v tom 3 týždni vlastne tak nejak tiež bolo. Alebo skôr tesne pred 3. týždňom.
No nič, dobrú noc.
Není tady
Bell, my máme ergonomické nosítko Beco (viz. http://www.babynositka.cz/). Hlavičku drží dobře, když je tam malé miminko, tak mu to hlavičku úplně schová. Akorát tedy Domčovi se žádné nosítka nelíbila, on totiž nemá rád omezování pohybu. Nesnesl ani zavinovačku . Tak doufám, že alepoň s Michalkou ho za ty prachy využijeme
.
Tuli, takhle na té fotce nevypadá Davídek, že by tam byl nějak špatně, ale ten spodní pruh je asi přece jen užší, takže časem to bude asi horší... no ale zase když ho tam dáš denně na půl hodinky asi se nic hrozného nestane. Ty ergo nosítka jsou fakt dost drahý, jedině sledovat bazary a pak se dají sehnat za slušnější cenu, třeba kolem 1500,-...ale i tak je to darda
Není tady
Tutule napsal(a):
Fotka je sice blbá, ale já tam nevidím "úzký pruh látky", nožičky má dost od sebe, ve výši zadečku...
http://resize.like.cz/images/88_103_84_ … G_2155.JPG
Tutuli správně by měl mít kolínka víš,než zadeček a tím pádem mu tu prcku podsadíš.Změní se tím těžiště a nezatěžuje to záda.Takhle ti tam v podstatě "sedí"
Není tady
Bell ergo nosítek je hodně (Ergo,Manduca,Beco,Liliputi,Bondolíno,Panda,Skaldino).
Já mám na Sári toto
http://nosenideti.cz/karta_zbozi/89/Erg … ky-ZDARMA/
Měla jsem Ergo i na Filípka a vyhovovalo mi.Nebo spíš chlapovi,já jsem měla radši šátek
Jo a nosili jsme v něm od 2.měsíce.
Není tady
Ahojda holky,
tak nesu dobré zprávy
Dadulí jde s malou Dadulkovou domů - DNESKA !!
Zkopíruju její smsku:
Cau prdi, tak jdeme domů Ela krásně přibrala na 3140 g. Zlouta vysoka, ale to pry uz je OK. Jupí, těsím se
Tak se vám tu třebas brzy objeví
Přeju krásnou slunečnou neděli
Upravil(a) kikinecek (8. 5. 2011 9:19)
Není tady
Gabka napsal(a):
ELI je úžasná malá princezna
a taky tam vidím podobu s Anetkou
![]()
já chci takýýýýýýý
Možno to príde, keď to budeš najmenej čakať. U mňa to tak bolo vždy, keď som niečo chcela.
Není tady
ahoj babizny
tak se hlasim po delsim Acku do sluzby
Ostravaci odjeli dneska rano a muj slovnik se opet zuzil na curat, kakat a papat
Pujdu to na chvilku zalomit ted po obede, jsem utahana jako prase. Vcera jsme byli ve Svycarsku a jelikoz Alex jeste nema ani obcanku ani pas, tak jsem ji musela nechat doma. Tak jsem narychlo ve ctvrtek rano odpovidala na inzerat, pani nastesti hned odepsala, tak jsem jela rychle koupit odsavacku na mleko (mam elektrickou, ale tu bych si v aute pichla leda tak do .... ) a odsavala jsem v aute. Teda reknu vam, to aby mel clovek ruce jak Rambo
to je posilovna teda to mackat
ale zmakla jsem to.
Jdu se sem vybrecet. Nebo spis vyvztekat, tak snad mi to prominete, ale dneska me priserne nasejrila matka. Pred dvema rokama jsem ji dala byt. Mela jsem ho 16 let, z toho 6 let koupenej do OV a ona furt brecela, ze by v nem chtela strasne bydlet. Tak jsem ji ho dala (bez dluhu, celkem v slusnem stavu, jen bylo treba vymalovat (tech 15000 za vymalovani 2+1 jsem tu uz zminovala ) a dneska jsem se ji ptala, kdy uz se konecne tam nastehujeme, ze chci jet v rijnu do cech a ze do toho jejiho 1+1 se nevejdeme a ona ze se nastehovat nemuze, tak se ptam kde je problem a ona ze ho prodala !!! a vite proc? Kdyz jsem se pred 15 lety rozvedla, meli jsme v sjm dluh 134 000. Byvaly se na to vykaslal, jak jinak, a ja jsem vsechno behem nekolika let zaplatila a myslela jsem, ze bude klid. Pred 5 rokama si ale onen veritel vzpomnel, ze to zaplacene neni a uvalil na nas na oba exekuci. Byvaly mi poslal dopis at se staram ze nic nema
(vzdycky to byl srabik, takze me to ani moc neprekvapilo ) a ja jsem podala okamzite odvolani a zalobu k soudu, doklady o zaplaceni jsem nastesti mela, takze exekuci soud za dva roky zrusil. Hacek je v tom, ze behem tech dvou let soudnich tahanic jsem pozadala mamu aby to vyrizovala a ona to nechala na svem priteli. Ten po vyneseni rozsudku prisel s tim, ze podplatil soudkyni castkou trista tisic abych to vyhrala
a ze ty penize po me chce. Rekla jsem matce, ze nedostane nic, ze lze, ze je to evidentni, jako zaplatit 300 000 pro to, abych nemusela platit 125000 !!! pohadali jsme se a od te doby to slo z kopce. A ted k dnesku. Matka prodala ten byc za trista tisic, dala ty penize jemu a rekla mi, ze muj dluh zaplatit musela, prece se s nim kvuli me nerozejde. Nejlepsi na tom je, ze za ty dva roky co ten byt mela a nestehovala se, takze musela platit dva najmy si nadelala dalsich 200 000 dluhu a ty si ted musi sama zaplatit, hrozi ji exekuce. Za vsechno muzu samozrejme ja. Kdybych si totiz JA nedelala dluhy, tak ona mohla bydlet a nemusela prodavat !!!
Holky ja mam takovy vztek na toho jejiho chlapa (mama je moc hodna ale i hloupoucka) a jsem si jista, ze tohle neni z jeji hlavy. Proc se sebou necha sakra takhle manipulovat? Vsak jeji chlap mel na ten byt zalusk uz od sameho zacatku. Jsem tu psala, ze chtela pulku toho bytu napsat na jeho syna ze je jako jeji syn a kdyz jsem ji rekla, ze ja taky nemam polovinu z jejich nemovitosti tak se urazila. Boha jeho, jak muze bejt dospela zenska tak blba?
No nic, dekuju vam za vrbu, musim se s tim poprat sama, vyvztekat se taky sama a pak bude zase dobre. Jdu si schrupnout, dokud mladatka neprudi
Není tady
Jsem si ted uvedomila, ze je akorat dneska den matek. Kruci fix.....
.... a uz mlcim
Není tady
Není tady
Ahoj berusky ,
Leni tak jak uz je Dorotce lip?
A co ty ,je realne si trochu odpocinout ,kdyz treba (?) holky spi odpoledne zaroven?Urcite by ti to pomohlo... Neberes treba po porodu zelezo?Ja jo ,dvakrat denne a uz je mi trochu lip.Taky jsem se citila dost slaba ...
Dito to je sila ,malicko se v tom teda ztracim ale nedivim se ,ze jsi nastvana.. A mama s tim pritelem je stale?
Dadulko tesim se na prvni dojmy a parada ze jdete domu Urcite se ti pekelne styskalo.Ja kdyz si vzpomenu jak jsem slzela kazdy den u fotaku a videa jak Sofinka cese panenku
Tak budete konecne doma ,holky
Snad si najdes chvili a ukazes se
Terrys vitam te doma a drzim pesti ,to zvladnete
Cipisku teda Adelka je modelka strasne ji to slusi , to je presne ten tip svetriku co miluju na malych detech
kocka!
Tuli ja byla venku az vcera poprve adala jsem body , kabatek a jeste mikinku ,radsi vic vrstev a sloupavat Tady svitilo slunicko ,ale foukal studeny vitr
Leni tyjsi se ptala na ty probioticke kapky ,ne? Tak I. je dnes jel kupovat sICE JE PSANE ZE OD 1 mesice ,ale uz se muzou i od narozeni.A bohuzel V. zacina mit boleni briska
Vcera jsem s ni stravila vecer v naruci a na pochodu... takze zacneme uz ted .Jsou to tyhle: http://www.probiotickekapky.cz/ A jeste na boleni briska mam Baby calm v zasobe ,ale ten jeste nacinat nechci ,az bude nejhur.Ty probiokapky budu davat i S. ted po tech ATB,protoze ma desn e nafoukly brisko a prdikuje o 106 ...
Holyk my byli vcera na vychazce s manzelem.No to byl zazitek Jeli jsme na oblibene piskoviste pobliz ,protoze tam je jednina houpacka ,co S. miluje.A hadejte co???On ji nekdo ukradl .. cmajzl , odcizil ,proste je fuc.Ha.jzl.i jedni!!!!!! Jsme tam vztekla kdy si na to vzpomenu.Na ostatnich houapckach se mala neudrzi ,tahle byla super.Ty lidi jsou hyeny fakt. No ,ale pisu to kvuli kocarku a jizde tam Takze vynalez BUGGYPOD se znacne neosvedcil.Nepasuje moc na kocarek ,coz je videt az za jizdy.Cely kocar jede jen doprava a to pod znacnym uhlem.Jedine kdyz zvednete predni kolecko na opacne strane ,tak to jede rovne.Takze to prodavam a kupuju skejtik.Hazu pro pobaveni fotku ,jak jsme nakonec jeli nazpatek
Myslite ze jako docasne reseni dobre??? Nebo pujde V. do satku a S. do golfacu .. nebo naopak.Obe je asi neunesu ...
Uploaded with ImageShack.us
Upravil(a) Zuzanka007 (8. 5. 2011 13:22)
Není tady
Jo a mate nekdo tip na odbrkavani deti?S. jsem vzdycky nosila na rameni strasne dlouho ,nez se podarilo a V. je to same.Vzdycky po peti minutach ji polozim a zkusim za chvili zase ,bud si odrihne ale zni to jakoby mela vsechno vyhodit ,nebo az za hodinu a pak je to i s mlikem ...
Není tady
Tak uz jsem zase tady. Nemuzu vzteky ani usnout. Jsem jak baba Skopkova
Zuzi, ja nevim, jestli je s nim, loni jsme ho za celych 14 dni ani nevideli, penize sbalil a mama o nem dneska moc nemluvila (pry je vsechno dobry, ale tomu ja moc neverim podle tonu hlasu, zvolenych slov atd. ) proste nevim, ale moc bych za to nedala, ze uz ho moc nevidi. Rict s urcitosti to ale nemuzu:/
tak koukam, Zuzi, ze mas paradni nakladni kocarek
My jsme koupili dvojity, takovy ten mensi, co predni sedacka je jenom na sezeni a nejde sklopit. On Kolombo jak zacal pozde chodit, tak jeste moc neujde, hlavne kdyz specham je problem a ty kolecka navic jsem rozhodne nechtela (65€ kolecka, 80€ cely kocar
) a navic ty kolecka mela kamaradka a vecne nadavala, ze kdyz tlaci kocar tak do nich kope nebo na ne slape.
Musim se smat, mame celkem slucny vozovy park na to ze mame "jenom" dva malicke
1 golfky, 1 dvojkocar a 1 trojkombinaci
)
No a teda cmajznout houpacku, to je sila
Ona nebyla prisroubovana? Kdyz ale v Cr ukradli i cely most, tak houpacku odnest nebude zas tak velky problem
Holky
jsem se u Mudr zminila, ze malicka zacala trpet na koliky, poslednich 14 dni jenim place. Pry nemam drzet zadne diety a neblbnout a napsal nam tohle
http://cs.wikipedia.org/wiki/Arabsk%C3%A1_guma tohle http://sk.wikipedia.org/wiki/Hydroxid_v … enat%C3%BD a k tomu vodu z pomerancovnikovych kvetu. Nam to v lekarne namichali do lahvicky, tak jsem az doma koukala co v tom vlastne je a nestacim se divit
ale je fakt, ze to zabira. Dostala vcera vecer a dneska uz 3x pred kazdym kojenim a svete div se, prdi a ani se u toho nevzbudi. A kdyz je vzhuru, tak se u toho tlemi
Fakt zazrak
Upravil(a) Dita.L (8. 5. 2011 13:57)
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Jo a mate nekdo tip na odbrkavani deti?S. jsem vzdycky nosila na rameni strasne dlouho ,nez se podarilo a V. je to same.Vzdycky po peti minutach ji polozim a zkusim za chvili zase ,bud si odrihne ale zni to jakoby mela vsechno vyhodit ,nebo az za hodinu a pak je to i s mlikem
...
U nas se nebrka vubec. Ona totiz Alex vetsinou u koja usne a chrni. Kdyz se pak vbudi a vezmu ji na ruce, tak brkne dodatecne takze vlastne vzdycky uz pred jidlem.
Není tady
Dito to vypada fakt zajimave hlavne ze to zabira
Hele hod prosimte odkaz na ten kocarek , ten dvojkocarek .. ostatni nemusis Ten skejt bude asi nejlepsi reseni,protoze kupovat novy kocar se mi zoufale nechce , uz by byl treti ...
Není tady
Zuzi, ona to neni zadna znacka, koupila jsem ho v supermarketu, hledam na netu, co by mu byloo asi tak nejpodobnejsi, ale zatim jsem nic nenasla. Vypada takhle, jsou to takove vetsi golfky, to aby sis udelala predstavu [url=http://imageshack.us/photo/my-images/405/p1110099.jpg/]
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/12/p1060677l.jpg/]
Není tady
Dito, teda nevím, co moc napsat, jen že je mi to moc líto a mamka je fakt nenapravitelná kdyby šlo o pár korun, ale takové šílené prachy, to jí snad musí být jasné, že ten chlap ji obírá...
u nás hlásím, že zabraly v noci ATB, Dorča pak spala v klidu skoro do půl 10, sice ještě nechce moc jíst, ale už sem tam něco zobne, zas se usmívá a i když je na ní vidět, jak je unavená a ještě trochu jetá, už je to 100% lepší, teplotu už nemá vůbec ufff, děkuju moc za včerejší podporu
a Any mě nechala vyspat od cca 4 do skoro půl 8, tak to bylo taky super, jen si to teda vybrala dopoledne - vůbec nespala, buď brečela, nebo se chtěla tahat, ale očividně ji bolelo bříško... nakonec jsem ji ve 2 uspala na dvoře v kočárku (že mě to nenapadlo hned ji tam dát
) a krásně pořád spinká... ufff
Zuzi, fotka super, kamarádka tak taky vozila děti, měla je o cca rok a kousíček od sebe a vždycky v jednom kočárku a jaký to je pocit, žít zas jeden den jak normální rodina?
zajít si na procházku, vidět manžela i v denním světle...
Není tady
ahoj holky, hlásím se, že jsme doma
Elenka má sice vysokou žlouťu, ale ono to prostě samo vymizí, takže neviděly důvod proč nás tam držet déle jelikož malá náááádherně přibývá na váze a já jsem z gyn. hlediska naprosto mobilizovaná ....
Právě jsem si s rodinkou otevřeli dětské šampáňo tak je Anet nadšená jako blázen ... no já to s bublinkama přehánět nebudu
Zatím je A. v pohodě, Elu přivítala jak se patří, ale co není může být ....
Jsem šťastná jako bleška, ale to určitě každá mamča co si přivede další kvíteček domů.
Nedočítala jsem, ale zahlédla fotky ...
Pet, bříško máš náááádherný. Fakt máš jenom to břicho, jinak jsi vychrtlina .... hele ale víš, že Ti to bříško nezávidím
Leni, fotky jsou úžasný - Dorči to jako ségře moc sluší a máš to perfektně sladěný. Až bude více času a budu na druhým kompu tak dám nějakou fotku, ale myslím, že Kiki něco dávala, že ???
Zatím páček
Není tady
kikinecek napsal(a):
Ahojda holky,
tak nesu dobré zprávy
Dadulí jde s malou Dadulkovou domů - DNESKA !!
Zkopíruju její smsku:
Cau prdi, tak jdeme domůEla krásně přibrala na 3140 g. Zlouta vysoka, ale to pry uz je OK. Jupí, těsím se
Tak se vám tu třebas brzy objeví
Přeju krásnou slunečnou neděli
Tý práskači, jsi rychlejší než pr.d
Není tady
Ahoooj Dadulko, vítejte s Elenkou doma (na Bb )... ať to Anetce hezky vydrží a moc nežárlí
a na další fotky se moc těším, hlavně jsem zvědavá, až hodíš nějakou srovnávací s A.
Není tady
Ahoj Daduli! Na porovnávacie fotky som aj ja zvedavá. A potom písni aj podrobnosti o pôrode. Myslím, že sme s Míšou to rozoberali, že nejak to bolo skorej, než to bolo naplánované.
Dito, viem, že ťa to mrzí, ale nepomôžeš si. Komu není rady, tomu není pomoci. To hold platí. Bohužiaľ. My sme si užili svoje zase s otcom.
A ja neviem, čo od radosti. Manžel sa išiel strielať (arisoft) a baby mi zobrala von teta. Tak ja som sama doma a cítim sa divne, tak stále musím niečo robiť
Není tady
Čau holky, nedočítám, nemám sílu. Dnes v noci se mi rozjel zánět prsa, ale brutál. Horečky přes 38, zarudlé prso, když z něj kojím, vyletěla bych z kůže, no fakt super. Byla jsem na pohotovosti, mudr půl hodiny listoval v katalogu léčiv, věděl prd, co mi předepsat, když jsem si to vyzvedávala v lékárně, tak jsem se raději ptala magistry, jestli se tyto ATB můžou při kojení, tak prý jo, ale děti po tom můžou mít průjem. No fakt výborný. Raději jsem si ještě volala do nemocnice přímo na porodní a tam mi doktor potvrdil, že je bez obav můžu. Tak snad to Adélka neodnese zažívacími potížemi. To by mi bylo strašně líto. Jsem kretén, můžu si za to sama, páč jsme byli včera dvě hodiny venku, fučel vítr a já v tričenku, no trubka, no . Aspoň vím pro příště. Teď je mi fakt mizerně, už mi tase vylezla teplota přes osmatřicet, tak polknu paralen a zalehnu. Dnes je manžel zlatý, uvařil, děti obstaral ( jako ne, že bych já se o ně nestarala, ale hodně mě zastal ), zítra sice půjde do práce, ale kdyby mi bylo hodně blbě, zavolám mu a vezme si dovču. Bolí mě celý člověk, jdu se natáhnout k hokeji.
Vítám doma naše kočky Dadulku a Elenku !!!
Není tady
Cipísku!!! Prosím Tě, ať je brzy lépe
Dádul a Teryss vítejte - Tery, věř tomu, že to rychle uteče a ty budeš zase fit. A poslechni Léňu a kup si ten Mithra gel na hojení hráze. Mě hrozně moc pomohl. 3x denně sprcha, pak namazat a nejlépe nechat na vzduchu "uschnout" a s kojením držím palce. Hlavně si neužeň zánět a ono bude lépe, uvidíš.
Dádulí, taky jsme měli žluťáska a do týdne bylo vše OK. Tak přeju ať vás to taky brzy přejde. A Na zdraví!!!
Leni - Dorča je kóča (na té fotce v metříku) a přeju ať je brzy zdravá a může lumpačit. A ty si dej voraz... nebo se zcvokneš
Dituš - já nemám slov. Prostě někteří lidé jsou naprosto nepoučitelní a ačkoliv je to člověk z těch nejbližších, tak by mu člověk dal pár facek, aby se probral. Jen se mi zdá, že u tebe těch lidí je nějaká vyšší koncentrace Tak dýchej z hluboka a pevného nerva přeji
Zuzi - ta ukradená houpačka si někdo vylepšil vlastní zahrádku, což... to je síla.
a na závěr Tuli - dneska v kočárku na zahradě (sluníčko a relativně závětří) body s dl.r., punčošky a ponožky, šatičky a přikrytá jen háčkovanou dekou. Když jsme jeli ale do obchodu, tak jsem ji vrzla ještě do toho flaušového emitex. fusaku. Jinak včera měla odpolko ještě mikinu a navečer jsem místo háčkované deky už dala flísku... Já vždycky kontroluju teplotu nosu, rukou a v zátylku
Není tady
Ahojky a hezký večer,
Dádulko vítej zpátky kočeno naše :-) Tak co holčičky užíváš si zlatíčka svoje :-)
Zuzi vymyšlený super, mami takhle vozila mě s bráchou... jsme o 11měsíců a mami vozila ležícího brávhu a mě v nohách, ale to bylo ve staré libertě tak jsme se vešli když mi byly dva roky uplně v pohodě :-D
Dituš nevím co na to říct, ono asi ani není co říct...
My jsme dneska měli rodinný den.... dopoledne jsme vyrazili celá rodina na Letecký den... bylo to fajn, byli jsme tam až do půl páté potom jsme utíkali domů na hokej :-) já z něj moc neměla protožr malá řičela a řičela... byla přetažená a nemohla usnout, takže šátek to spala asi tak půl hodiny a zase řev, takže přebalit prso a zase řev já poblitá a nakonec jsem upravila košík na kolíbku a malá usnula tím houpáním hurááá jsem zvědavá na jak dlouho....
Jinak krásná den maminek všem nám tady
Není tady