Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 26. 5. 2011 22:33

Cipisek79
♥♥♥♥♥--
Místo: okolí Brna

Re: CHAT: Jarňatka 2011 č.3

Tuli, vy se teda doma fakt nenudíte. Teda ne, že by někdo z nás - co jsme tu - jo, ale na vaši bojovku v koupelně asi nikdo nemá. Možná tak Zuzanka, ta si zase užívá jiných slastí pussa. Ale dětičky máte kouzelný a furt musím obdivovat Davčovy vlásky, naše děcka furt nic moc grater dumbom.
Sedím u PC a jsem propocená durch, tady se zatím moc neochladilo a když jsme šli z vycházky, tak bylo nebe úplně modré bez mraků. Tak snad už zítra přijde ochlazení a budu vděčná i za déšť, ať se nám líp dýchá.
Dituš, no, co říct, věřím, že Tě zpráva, že budeš babičkou vůbec nepotěšila, ale že budeš hned dvojnásobnou babičkou Tě asi dostalo úplně. Chudák holka, vůbec netuší, co ji čeká. Asi bude hodně překvapená, až zjistí, že je všechno úplně jinak, než si představovala. Já osobně si myslím, že nebude ani tak dlouho trvat a budeš ji mít doma zpátky. Ale s pořádnými šrámy na duši.
Kolombův záhonek mě pobavil tummenupp godlike.

http://lb3m.lilypie.com/xMTcp1.png

Není tady

#1002 26. 5. 2011 22:35

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Holčičko, díky za odkaz, to první jsem někde taky našla, bohužel mi to prostě pořád nesedí, asi je fakt ještě malinká... no, ještě to zítra zkusím, ale stejně asi bude lepší šátek...

jinak se směju Tvému sportování - my tančily lol já už taky ze zoufalství nevěděla, jak ji uspat, tak jsem tu různě poskakovala a zkoušela různé taneční kreace - improvizace na valčík se jí líbila nejvíc lol vzhůru byla asi od 4-5, střídavě brečí, směje se, chce se chovat, nechce se chovat...... a usnout nemohla ani za nic... teď už snad zatuhla, i když pořád spí neklidně... a tady je výsledek mé několikahodinové lekce tance:
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3593384
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3593386

a tady jen tak pro srovnání fotka Dorči ze stejného období smile
http://img4.rajce.idnes.cz/d0406/1/1392 … C_0809.jpg

Není tady

#1003 26. 5. 2011 22:38

Cipisek79
♥♥♥♥♥--
Místo: okolí Brna

Jo, abych nezapomněla, Medulko, gratuluji ke krásným mírám. Prcínek roste ukázkově. Jen tak dál !!! My jdeme na tříměsíční prohlídku v úterý a čeká nás asi i první dávka hexy.

http://lb3m.lilypie.com/xMTcp1.png

Není tady

#1004 27. 5. 2011 7:17

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Dobré ránko,
prďolka mi ještě dospává, tak Vás jdu v rychlosti přečíst a při té příležitosti se nasnídat ....

Není tady

#1005 27. 5. 2011 7:29

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Leni, holky jsou obě úžasný ... taky tak trošku přes kopírák co ????
No podle toho co píšeš jak jste uspávaly, tak já nebudu provokovat, kdy a jak jsme usnuly my, páč to by nebylo vážně fér vissla Mmch, v 19hod. a úplně sama v postýlce (bez chování bez dudlíka) reta

Tutuli, já se taky nemůžu zbavit pocitu, že Dáda je prostě starší než ve skutečnosti je, ale ono to fakticky dělá to háro .... měl tolik vlasů už když se narodil ???? Ale fotky jsou boží, moc to tam sourozencům sluší. Jen tu podobu Dáda nějak nemůžu identifikovat ... ani Ty ani manžel ... co soused ??? lollollol Úsměv má náhodou super a hezky rošťáckej tummenupptummenupptummenupp

Ditule, tak tohle je teda pecka:dumbom:dumbom. Koukám, že zmetci přičmoudlí jsou i bejci výkonní a rovnou dvojky gratergrater Do pr.dele .... Myslíš, že má reálnou šanci to donosit s jejíma potížema ???? Víš, na jednu stranu si říkám, jak by bylo dobře aby to nedopadlo dobře, ale na druhou stranu jsou to 2 životy ..... to se uvidí.
Ale ona má život zpackanej už teď ....

Tak a už nevím co jsem chtěla .....

Není tady

#1006 27. 5. 2011 8:00

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

Ahojky a dobré ráno,
jdu udělat nový chlívek protože už jsme přes 1000 příspěvků a potom vás dočtu a hned budu reagovat :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí