29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holči, ten vankúš na kojenie je super vec. Mňa strašne bolel chrbát z kojenia a potom sa mi to perfektne upravilo. Teraz ma bolí chrbát už zase z nosenia Ale je to fakt super vynález, len keby tá moja lenivá princezná vedela poriadne ťahať, takže už moc využitie vankúš nemá.
No vonku sa použiť nedá, ale kojenie v bojových podmienkach asi najlepšie natrénuješ, keď si pustíš na pc babinet a kojíš. Mne to tak išlo.
Ja tu mám takú obyč. stoličku.
Baby tie odsávačky sú fakt maturita. Ja som mala pri Viky aj balónkovú aj pákovú a pri V. som vedela len s balónkovou a teraz viem lepšie s tou pákovou A dneska ráno som sa strašne ponáhľala a potrebovala som odsať, tak som rozmýšľala, že by sa mi zišli dve elektrické a len by som držala na oboch prsníkoch.
Išla som totiž ráno po doktoroch. Už mám po 6-nedelí a zub rozpadnutý a hádajte čo? Aj gynekológ aj zubárka dovolenku. No neviem, ako to ja spravím, lebo ďalší týždeň má R. ranné a tchýne si už dneska zobrala kvôli tomu dovolenku. Inak tu aj spala a vzala si na noc malú, takže som mala 7hodinový spánok a aj tak sa teraz cítim, akoby som spala len 4. To aj tá moja deb.ilná diagnóza sa na tom podpisuje. Každý, kto to má, býva viacej unavený.
Zubárku mám v budove mojej roboty, tak som sa stavila aspoň tam a sedela a klábosila. Takto mám pocit, že som ani nikdy do žiadnej roboty nechodila, že je to tak dávno a tam som mala pocit, že som odtiaľ ani neodišla. A sedela som na stálej službe s policajtmi a keď zazvonil telefón v "mojej" kancelárii, tak ma myklo a chcela som ho ísť zdvihnúť!
Tutuli, ja by som brala, keby mi malá kakala tak často. Momentálne nekakala 3 dni.
A Terrys včera písala cez mobil na facebook, že už idú domov. Tak asi len nemá čas sa ozvať.
A čo to Berka predbieha jarňata??? Ona patrí medzi letňátka nie? A v letňátkach budú mať zajtra ďalšie jarňátko od Leontýny, som nakúkala.
Upravil(a) bellatrix (6. 5. 2011 14:43)
Není tady
Příspěvek byl v rozporu s pravidly fór Babinet.
Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 14:38)
Není tady
Co to je? Kdo nám to sem leze?
Leni, tak Kika dělá to samé, taky mi prso drží, když Dáda jí, ale většinou kojí svojí panenku...trošku mě mrzí, že právě kvůli tomuhle dostala k vánocům baby born...a ona pořád tahá tu, co dostala od sousedky vloni k narozeninám z tesca i s autosedačkou...má hadrové tělo. Dost mě překvapilo, že ta předražená baby born je tak strašně těžká a tvrdá...takže panenka někde leží nahatá v zpomnění..., ale tak hlavně, že si Kika hraje.
My byly v hospodě pro zmrzlinu, mají tam čokoládovou ruskou a Kika, že chce pitíčko, já měla jen na ty zmrzky, tak jí hospodskej pitíčko dal, že až půjdeme kolem, že zaplatíme...takže Kika už chodí do hospody na sekeru!
Venku je tak krásně!!!!!!!!!!!! Už to doufám vydrží, žádné mrazíky nechci!!!
Není tady
lenkaB napsal(a):
Mishi, kašli na švagrovou, těm se většinou nezavděčíš s ničím
hlavní je, aby vám se to jméno líbilo a ostatní si pak rychle zvyknou... kdybys slyšela, jaké komentáře měli lidi u nás, když jsme čekali Dorču... fakt jsem chvilku zvažovala, jestli to jméno dávat, když jsou dospělí tak zlí, co pak děti... no a malá se narodila, nikdo už to pak neřešil a spíš už jsou teď kladné ohlasy... takže si hlavně vyberte podle sebe a na okolí se neohlížejte
mimochodem, jaká jsou ta 4 další jména?
Né švagrule, ale tchýně ohrnovala nos nad Veronikou (tak se mělo jmenovat dítko švagrule, kdyby z něj nebyl Kubík )...
Další adeptky jsou: Lucie, Zuzana, Kamila nebo Karolína..
Není tady
Tutule napsal(a):
Co to je? Kdo nám to sem leze?
My byly v hospodě pro zmrzlinu, mají tam čokoládovou ruskou a Kika, že chce pitíčko, já měla jen na ty zmrzky, tak jí hospodskej pitíčko dal, že až půjdeme kolem, že zaplatíme...takže Kika už chodí do hospody na sekeru!
1. som si stihla prečítať a tipujem, že rozmarila....
2.
Není tady
Mishi a co tak malou pojmenovat po tchýni? z toho by měla určitě radost
Tutuli Kika je číslo, s její vyřídilkou bych se nedivila, kdyby se to stalo pravidlem a vy se jen jednou měsíčně nestačili divit, když přijde hospodský s účtem, co tam Kika otevřela
Není tady
Baby v tehulkách už sa rozbehli zimňata 11-12. Bože to to letí!
Není tady
Tak dneska bude zaujímavý hokej! Ten nesmiem prepásť, lebo to je náš posledný zápas na majstrovstvách.
Som ja ale optimista, že?
Nám natrhnete pr... a môžeme ísť domov.
Vlastne my sme doma. Tipujem to tak, že čr:sr 5:1
Hmmm si to tu tapetujem sama mojími metrami. Všetky vonku s kočíkmi asi... Ja plánujem ísť zajtra do mestského parku na míľu pre mamu, neviem, či poznáte. To sa ide po všetkých možných mestách v SR v tom istom čase jedna míľa s kočíkom (trasa je určená) ako protest proti obchodom a inštitúciám, ktoré nemajú bezbariérový prístup. A v nedeľu už musím dať voziť malú mojej tete, ktorá už mi 2x volala, či môže a ja som ju musela vždy odbiť, tak som jej sľúbila, že cez víkend.
Není tady
misha88 napsal(a):
My měli ty samý návrhy. Jen místo Kamily byla Kristýna...
Není tady
Ahojte holky,
byla jsem se dneska podívat na malý Dadulátko Normálka jsem se nad Elenkou uplně rozplývala
Je to kočka a Dadul říká, že je to celá Anetka (já sama nevím, malou A. jsem neviděla, viděla jsem jen tu "velkou" - sešly jsme se tam na pokoji i s Dadulčinou mamkou
)
Takže abych vás moc nenapínala ... mám vás všechny moc a moc prozdravovat a dostala jsem svolení vybrat tu nejhezčí fotku, co jsem nafotila, a přilípnout vám ju tady
Takže tady je
Není tady
Kiki, děkujeeeem, Elenka je nádherná a fakt v ní Anetku vidím
jsem zvědavá, až sem Dadulka hodí fotku obou, jestli poznáme, která je která
Není tady
ELI je úžasná malá princezna a taky tam vidím podobu s Anetkou
já chci takýýýýýýý
Není tady
Jéééjda, tá je milená!
Fakt je to podľa tých rysov Anetka jak cez kopírák!
A my máme malú oslavu. Som dostala darček - h...o!
Potešilo ma to viac, ako keby mi teraz dal niekto diamantový prsteň. Ja som triedila špinavé prádlo a ona na prebalováku v tichosti ležala a len som začula stony, tak som ani nedýchala, len som ju pozorovala a ona chúďa od toľkej roboty aj na konci zaspala.
Taká bola zlatá, ako privrela očička a padli jej pomaly tie napnuté ručičky.
Dneska sa mi do nej totiž podarilo dostať trochu kamilkového čaju.
Není tady
Holčička napsal(a):
misha88 napsal(a):
My měli ty samý návrhy. Jen místo Kamily byla Kristýna...
No vidíš to !! A nakonec Danielka
...ale toho jména já už mám neteř.
Není tady
lenkaB napsal(a):
Mishi a co tak malou pojmenovat po tchýni? z toho by měla určitě radost
![]()
![]()
No to určitě
A jinak Elenka od Dadulky krásná!
Není tady
Kiki moc děkujeme za fotečku......Elenka je nádherná a je fakt že je celá Anetka.....
My jsme byli na zápase a bohužel opět prohra 0:5 ale kluci to nesli statečně..... Míša zůstal u táty a šli i s babi a dědou na večeři.... já před chvílí dorazila domů, rychle jsem obstarala maličkou a teď si jdu udělat kávu a jdu na hokej, jen u toho musím trochu poklízet. Je to tady jako po boji. Zítra jsem doma sama s Viktorií ale mám v plánu jet se podívat za kolegyněma do bývalé práce... tak abych toho neměla dopoledne moc.... poslední dny to tady nějak flákám a jsme spíš venku.....
Není tady
Bell, tak tomu říkám dárek gratuluju, ať to Julince vydrží a snad už přišla jak na to
Míšo, ale zdá se mi, že jsou ty prohry čím dál tím s menším rozdílem, ne? asi už to tu padlo, ale na jaké pozici Michálek hraje?
Není tady
Leni je to tak už se trochu zlepšili dřív prohrávali 15:0 nebo 10:0...... už se kluci trochu sehráli :-)
Míša hraje v obraně, ale trener je občas střídá na postech aby zjistil komu co víc jde....
Není tady
Příspěvek byl v rozporu s pravidly fór Babinet.
Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 20:53)
Není tady
ostudo napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Leni je to tak u� se trochu zlep�ili d��v prohr�vali 15:0 nebo 10:0...... u� se kluci trochu sehr�li :-)
Mďż˝a hraje v obranďż˝, ale trener je obďż˝as st��dďż˝ na postech aby zjistil komu co vďż˝c jde....Příspěvek byl v rozporu s pravidly fór Babinet.
Pokud chceš přispívat do našeho chlívku tak piš tak jak se má a hlavně k danému tématu a bez urážek, nadávek a osočování
Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 20:53)
Není tady
jinak u nás máme veselo... malá má horečku, napřed měla před cca hodinou jen 37,5, teď už jí to vylezlo na 39 a vůbec nevíme z čeho nebývá vůbec nemocná, nic jí není, jen si stěžuje, že ji bolí nohy... myslíte, že by to mohlo být z procházky, že bychom to přehnaly a ona byla tak přetažená, že jí vyskočí tak teplota? je zvyklá být pořád v pohybu, tak se mi to moc nezdá...
zkoušeli jsme dát čípek na snížení teploty, nemůžem do ní nic dostat (vodu, mléko apod.)...
uf, to nám fakt ještě chybělo, nejsem vůbec zvyklá na to, že by Dorča byla nemocná
Není tady
Leni ono jestli u vás bylo teplo a sluníčko tak může být Dorča přehřátá..... já to mívám taky a abych pravdu řekla tak dneska jsem byla celé odpoledne venku, vypila jsem za tu dobu 1,5litru vody a hlava mi bolí jako nikdy a když se změřím tak budu mít taky teplotu a do toho alergie taky super :-( takže podle mě to z té procházky mít může
Není tady
Cipí, já ti dám strie po porodu Nic nebude, neuděly se mi po Domíkovi neudělají se ani teď
Leni, ono je teď spoustu viroz, tak možná Dorča nějakou lapila. To přetažení se mi moc nezdá, to by měla třeba trošku zvýšenou teplotu a ne 39. A jestli nechce ani pít, tak jestli jí třeba nebolí v krku . Kdyby vám nezabíraly léky, tak nám při angíně nejlépe zabíralo posadit do vany, ucpat špuntem a začít on nožiček sprchovat o pár stupňů chladnější vodou než je teplota těla. Vodu nechat postupně přitékat, až v ní sedí..pak nechat tak 10 minut a vyndat z vany. Ona ta voda postupně vychládá a fakt to pomůže. Domča měl tenkrát tři dni 40 a léky to vždy snížily jen na chvilku, tak jsme takhle přežívali do další dávky léku. Ale snad u vás budou stačit ty čípky
Elenka je krásná kočička Na tom císaři je super, že ty miminka nejsou vůbec pomačkaná
Není tady
Příspěvěk byl v rozporu s pravidly fór Babinet.
Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 21:45)
Není tady