6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ADF, to taky příjde, neboj
Kdy u ví CO, příjde i na to, JAK Stačí si jen začít věřit, věřit své intuici.
Není tady
Paneboe, eno, to je pořád fatálně daleko... :-(
Já si právě nevěřím u nic...
Není tady
ADF,
tak super, to u jsi jen kousek od "uvěřením"
Přece nic netrvá věčně a "houpačka" se zákonitě zase "zhoupne"
Není tady
Pandorraa napsal(a):
ADF,
můj pohled je takový, e i kdy si lidé ublíí, jeden druhého podvedou a obelou, neměli by ztratit útu toho druhého i k tomu druhému. A hlavně by neměli ztratit sebeúctu
Protoe stát se můe cokoliv a i ten nejmravnějí vzor můe uklouznout.. prostě to se dá vechno napravit.
Ale pokud ztratí sebeúctu a jetě k tomu toleruje druhému neúctu, to se napravit nedá, to je konečná.
krásně shrnuto
Není tady
Pandorraa napsal(a):
ADF,
můj pohled je takový, e i kdy si lidé ublíí, jeden druhého podvedou a obelou, neměli by ztratit útu toho druhého i k tomu druhému. A hlavně by neměli ztratit sebeúctu
Protoe stát se můe cokoliv a i ten nejmravnějí vzor můe uklouznout.. prostě to se dá vechno napravit.
Ale pokud ztratí sebeúctu a jetě k tomu toleruje druhému neúctu, to se napravit nedá, to je konečná.
Dík, výborný!
Není tady