Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 5. 2011 17:05

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Nebyla jsem nevěrná, přesto se mnou tak jedná.

ADFko, to že on vystartoval zrovna ten den z čista jasna není samo sebou. Nejspíš má pocit, že vᚠvztah pokulhává, ale sám sobě tvrdí, že to není jeho vina, možná si myslí že ty do toho nedávᚠtolik co dřív - a hledá důvody. První co ho napadne že mᚠněkoho jinýho. Nebo mohl být ten impuls z pokecu s kámošem u piva. Nemusí to tak být, jen mne to napadlo jako první

Není tady

#27 6. 5. 2011 17:06

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Lazurka napsal(a):

Mám pocit, že čím víc se v tom budete máchat, tím se dostanete do většího hnoje.. čím víc to s ním budeš chtít probírat, tím víc on nabyde dojmu, že mᚠpotřebu se ospravedlnit a to je podezřelé, že.. zvl᚝, jestli on nemá nějaký máslo (třebas jen taky sms vyměněnou s novou kolegyní..)na hlavičce.. no a z opačného pohledu mu dávᚠprostor, aby tě mohl citově vydírat, a protože mᚠčistý svědomí, je to zbytečné.

Posadila bych ho večer na sedačku, a pěkně zostra bych mu řekla něco ve smyslu, že toho mᚠdost, že se nemᚠza co omlouvat, a že tě s.e.r.e, že se vztah narušil takovou blbostí. Ano, mᚠv mobilu uložené staré zprávy, ani nevíš proč, snad z nostalgie, ale že je to stejně jen tvoje věc. Že on moc dobře ví, že je to dávno za vámi, a že se ti nelíbí jeho podezřívavost. A se srovná sám v sobě, a jestli má nějaký jiný osobní problém, že ho ráda vyslechneš, ale o této situaci se už odmítᚠbavit a jí se zaobírat, jen to ubírá čas a sílu. Miluješ ho, ale vydírat a zostuzovat se nenecháš.
Nedala bych mu už prostor k argumentům, to už tu přece bylo a k ničemu nevedlo, jen další obviňování a hádka. Řekla bych mu, že jdeš na hodinu ven si vypláchnout hlavu na vzduch, procházka, a jestli chce, a BUDE MLČET, může jít s tebou, nebo může přemítat doma, ale že až se za hodinu vrátíš, už o tom celém nechceš slyšet ani slovo. On nebude mluvit o nějakých starých sms, a ty nebudeš mluvit o jeho šmírování telefonu.

A šla bych a za hodinu se vrátila, otevřela třeba vínko, nasypala chipsy do misky, a šla si k němu sednout k televizi..
Pokud by začal, beze slov bych se sebrala a šla pryč.. další debata podle mě nemá smysl.

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#28 6. 5. 2011 17:29

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Podobnou situaci kdysi moje kamarádka vyřešila stylem:
"Ještě jsem nic neudělala, zatím ještě ne, ale jestli s tím zase začneš, tak za sebe neručím! Protože takhle je úplně jedno, jestli jsem to udělala nebo ne!"

Strach je malá smrt...

Není tady

#29 6. 5. 2011 18:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Adfko, a když jste oba měli ty svoje bokovky, tak jste si taky vyříkávali věci stylem "ty dě..ř, já děxxa"? Asi ne, že?
Pokud není hloupej, tak si toho data všiml a ví, že je to z minulýho století. Jemu se ale jen hodilo do krámu, hodit ti to na hlavu. TO by mi na všem vadilo nejvíc. Že vytahuje věci, který už jsou dávno za vámi a máte je vyřešené. A taky ten způsob jak s tebou jedná a mluví.
Řekla bych mu, a hodí rychle zpátečku a zamete si nejdřív před vlastním prahem.
Já bych mu asi naposledy řekla, že bych si o tom všem ráda promluvila v klidu a bez emocí. Rozhodně bych si tam nezačala sypat popel na hlavu, že já jsem ta špatná a on ten dobrý. Protože v jistých záležitostech jste si kvit. Prostě rozumná promluva mezi PARTNERY.

Není tady

#30 6. 5. 2011 20:38

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Těžko mohu pomáhat řešit situace, jsem přece jen o generaci starší, ale přesně to, co říká Bety o své kamarádce, jsem já svému současnému manželovi (když přišel napruženej od kamarádů z hospody-já dělala v podniku s 8 chlapama) řekla  a tím jsem mu vyrazila dech. Od té doby nemyslím že bylo vždy všechno v pořádku, ale je klid. Nevěra se totiž dokázat dá, ale opak žárlivci vysvětlíš jen těžko.

Není tady

#31 6. 5. 2011 22:09

Soleil
♥♥♥♥♥--

Mně se zdá, že jedná podle hesla "kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde" - třeba byl sám nevěrnej a tak chce ukázat že i ty jsi ta špatná, on měl přece důvod, když ty jsi taková, jakoby si hledal ospravedlnění... můj dojem. A taky by mně dost - a možná ještě víc - vadilo, jak se choval, když jsi byla po operaci va

Není tady

#32 6. 5. 2011 23:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ty, ADFko a ty si schovávᚠběžně sms od kolegů nebo tak, prostě si je ukládᚠpřes to, že s nimi nic nemᚠ? nemažeš nám tady taky med kolem huby ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 7. 5. 2011 18:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Na tom, že slídění v mobilu partnera je hnus, se tady asi shodneme všichni, bez rozdílu věku, pohlaví a náboženského vyznání big_smile
Ale - ADFko - možná se jen pletu, ale nechce se mi pátrat v diskusích několik let pozadu: Nepsala jsi tady před takovými nějakými dvěma lety, že mᚠtajného milence? Víš, ona "ta špína" může někdy vyplavat na povrch až po relativně dlouhé době...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#34 7. 5. 2011 18:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mikeši, já myslím, že je to o tom, jak to ti dva mezi sebou mají. někdo prostě z mobilu nedělá vědu a nepovažuje to za kdo ví co, kam ten druhej nesmí.
takže bych to neházela všechno do jednoho pytle, je to vždycky o těch dvou ... ale u ADFky je to očividně jinak, že jo ...
jinak souhlas ...

Upravil(a) PPavlaa (7. 5. 2011 18:57)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#35 8. 5. 2011 9:13

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Mikeši, každej máme nějakou minulost. Nikde tady nepíšu, že jsem svatá. Řeším ale aktuální problém.
PPavlaa: ukládala jsem si je, když byly aktuální. Proč, to nevím. Asi se mi líbily. Ale úplně jsem na ně časem zapomněla. Takže tam hnily dál, přestože neměly už dávno žádný význam. Jinak si s chlapama nepíšu, takže - ne, neukládám si smsky. Tohle byla hloupá výjimka, která se mi vymstila dávno poté, co byla aktuální.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#36 8. 5. 2011 9:14

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Jinak včera jsme byli s přítelem na výletě a vypadá to, že si to nějak srovnal, vyšuměl. Takže... už asi není o čem psát.

Není tady

#37 8. 5. 2011 10:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to je dobře smile

Není tady

#38 8. 5. 2011 10:28

ready
♥♥♥♥♥--

Zajímavý, jak se to všechno hezky srovnalo, jen co si Mikeš na něco vzpomněl smile)

Není tady

#39 8. 5. 2011 10:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile a pak, že JÁ jsem urejpaná vissla

Upravil(a) PPavlaa (8. 5. 2011 10:44)

Není tady

#40 8. 5. 2011 10:52

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Vtipná poznámka, to jo... :-) Ale bohužel mimo. tongue

Není tady

#41 8. 5. 2011 14:05

ready
♥♥♥♥♥--

A já si teda ještě doslovně přirýpnu!
Ve svém příspěvku jsi psala, že jsi s kolegou neměla nic. Teďka vyplaval na povrch tajný milenec.
Půjdu s názorem proti většině - mně to přijde, žes  chtěla  od ostatních politovat, jak je manžel hroznej a dostat tak vlastně zpětně "omluvenku". Já myslím, žes stavidlo zvedla ty a to se pak už člověk nestačí divit, co se pak všechno hrne...
Ber to tak, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Ale přeju, a se to srovná časem pro dobro obou.

Není tady

#42 8. 5. 2011 20:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ready napsal(a):

Místo rejpání bys moh radši napsat, co je novýho u vás smile

Není tady

#43 8. 5. 2011 23:47

ready
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

ready napsal(a):

Místo rejpání bys moh radši napsat, co je novýho u vás smile

Ty seš nějak zvědavej, Mikeši! smile Ale zklamu tě, veřejně už o své domácí telenovele nepíšu.

Není tady

#44 9. 5. 2011 7:39

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

ready napsal(a):

Ve svém příspěvku jsi psala, že jsi s kolegou neměla nic. Teďka vyplaval na povrch tajný milenec.
Půjdu s názorem proti většině - mně to přijde, žes  chtěla  od ostatních politovat, jak je manžel hroznej a dostat tak vlastně zpětně "omluvenku". Já myslím, žes stavidlo zvedla ty a to se pak už člověk nestačí divit, co se pak všechno hrne...
Ber to tak, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Ale přeju, a se to srovná časem pro dobro obou.

Jo, můžeme se klidně rejpat v dávné minulosti, ale ta je vyřešená a pasé. Stejně tak bylo vyřešeno loňské cosi mezi ním a slečnou a mezi mnou a kolegou. Ano, možná jsem chtěla jen politovat, protože jsem se chtěla svěřit a kamarádce jsem to říkat nechtěla. Nepochopila jsem totiž, proč spokojenej člověk, kterej má rok naprosto skvělej vztah, všechno je v cajku a starý křivdy zapomenutý, vezme do ruky můj mobil a projede ho, jen tak, preventivně, a na něco tam narazí, což mi potom otříská o hlavu. TOHLE jsem prostě nepochopila a chtěla vědět, jestli jsem sama a nebo na to může existovat jinej pohled. Moje svědomí je čisté. Taky tady mám někde vlákno, že jsem na všechno tohle změnila názor (na nevěru především)´, že se mi změnilo myšlení i přístup... Na to si bohužel Mikeš nevzpomněl, asi ho nečetl. Nevím ještě pořád, co si o partnerově chování mám myslet, ale jak jsem psala, nějak jsme to uzavřeli. Tady jsem si přečetla pár názorů a zas jdu o dům dál. Není to nic, po čem by se mi zhroutil svět.

Není tady

#45 9. 5. 2011 11:50

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Nu, ADFko2 ... že Tě tady žahnou pánové, z nichž má jeden s nevěrou partnerky přímé zkušenosti a ten druhý je typický zástupce mužského pokolení - s tím jsi musela tak trochu počítat, že big_smile
Nicméně je dobře, že se to u vás k dobrému obrací a zdá se, že je ten nepříjemný incident zapomenut.

Kéž by tomu tak bylo vždy ... stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#46 9. 5. 2011 15:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ADF,
můj pohled je takový, že i když si lidé ublíží, jeden druhého podvedou a obelžou, neměli by ztratit útu toho druhého i k tomu druhému. A hlavně by neměli ztratit sebeúctu stolt

Protože stát se může cokoliv a i ten nejmravnější vzor může uklouznout.. prostě to se dá všechno napravit.
Ale pokud ztratíš sebeúctu a ještě k tomu toleruješ druhému neúctu, to se napravit nedá, to je konečná.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#47 9. 5. 2011 15:23

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

ADF,
můj pohled je takový, že i když si lidé ublíží, jeden druhého podvedou a obelžou, neměli by ztratit útu toho druhého i k tomu druhému. A hlavně by neměli ztratit sebeúctu stolt

Protože stát se může cokoliv a i ten nejmravnější vzor může uklouznout.. prostě to se dá všechno napravit.
Ale pokud ztratíš sebeúctu a ještě k tomu toleruješ druhému neúctu, to se napravit nedá, to je konečná.

Obvykle nemívám problémy s pochopením psaného textu, ale tohle skoro vypadá blbě, ne? va (ironie mě naštěstí neopouští nikdy)...

Není tady

#48 9. 5. 2011 17:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ADF,

ironie to není ani náhodou, blbě to možná vypadá, ale má to svou logiku.
Možná, že až to rozklíčuješ, už nikdy žádnému chlapovi nedovolíš, tím méně tomu,kterému říkᚠpřítel, aby tě takhle urážel a ponižoval.
Budeš to totiž CÍTIT, což se mi jeví, že zatím ale vůbec necítíš....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#49 9. 5. 2011 19:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

Moje svědomí je čisté. Taky tady mám někde vlákno, že jsem na všechno tohle změnila názor (na nevěru především), že se mi změnilo myšlení i přístup... Na to si bohužel Mikeš nevzpomněl, asi ho nečetl.

Nečetl, to přiznávám bez mučení smile
A nic ve zlým, ADFko...

Není tady

#50 9. 5. 2011 20:58

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Já se neurážím, nemám proč. Jen mě prostě něco vytočilo. A ANO, jak píše PANDORRAA a vlastně to píše mezi řádky (doufám, že správně rozumím), MÁM co hledat v sobě a řešit. Jenže já došla zatím jen k tomu, že vím, že mám co... Ale nevím JAK...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí