6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ADFko, to e on vystartoval zrovna ten den z čista jasna není samo sebou. Nejspí má pocit, e vá vztah pokulhává, ale sám sobě tvrdí, e to není jeho vina, moná si myslí e ty do toho nedává tolik co dřív - a hledá důvody. První co ho napadne e má někoho jinýho. Nebo mohl být ten impuls z pokecu s kámoem u piva. Nemusí to tak být, jen mne to napadlo jako první
Není tady
Lazurka napsal(a):
Mám pocit, e čím víc se v tom budete máchat, tím se dostanete do větího hnoje.. čím víc to s ním bude chtít probírat, tím víc on nabyde dojmu, e má potřebu se ospravedlnit a to je podezřelé, e.. zvlá, jestli on nemá nějaký máslo (třebas jen taky sms vyměněnou s novou kolegyní..)na hlavičce.. no a z opačného pohledu mu dává prostor, aby tě mohl citově vydírat, a protoe má čistý svědomí, je to zbytečné.
Posadila bych ho večer na sedačku, a pěkně zostra bych mu řekla něco ve smyslu, e toho má dost, e se nemá za co omlouvat, a e tě s.e.r.e, e se vztah naruil takovou blbostí. Ano, má v mobilu uloené staré zprávy, ani neví proč, snad z nostalgie, ale e je to stejně jen tvoje věc. e on moc dobře ví, e je to dávno za vámi, a e se ti nelíbí jeho podezřívavost. A se srovná sám v sobě, a jestli má nějaký jiný osobní problém, e ho ráda vyslechne, ale o této situaci se u odmítá bavit a jí se zaobírat, jen to ubírá čas a sílu. Miluje ho, ale vydírat a zostuzovat se nenechá.
Nedala bych mu u prostor k argumentům, to u tu přece bylo a k ničemu nevedlo, jen dalí obviňování a hádka. Řekla bych mu, e jde na hodinu ven si vypláchnout hlavu na vzduch, procházka, a jestli chce, a BUDE MLČET, můe jít s tebou, nebo můe přemítat doma, ale e a se za hodinu vrátí, u o tom celém nechce slyet ani slovo. On nebude mluvit o nějakých starých sms, a ty nebude mluvit o jeho mírování telefonu.
A la bych a za hodinu se vrátila, otevřela třeba vínko, nasypala chipsy do misky, a la si k němu sednout k televizi..
Pokud by začal, beze slov bych se sebrala a la pryč.. dalí debata podle mě nemá smysl.
Není tady
Podobnou situaci kdysi moje kamarádka vyřeila stylem:
"Jetě jsem nic neudělala, zatím jetě ne, ale jestli s tím zase začne, tak za sebe neručím! Protoe takhle je úplně jedno, jestli jsem to udělala nebo ne!"
Není tady
Adfko, a kdy jste oba měli ty svoje bokovky, tak jste si taky vyříkávali věci stylem "ty dě..ř, já děxxa"? Asi ne, e?
Pokud není hloupej, tak si toho data viml a ví, e je to z minulýho století. Jemu se ale jen hodilo do krámu, hodit ti to na hlavu. TO by mi na vem vadilo nejvíc. e vytahuje věci, který u jsou dávno za vámi a máte je vyřeené. A taky ten způsob jak s tebou jedná a mluví.
Řekla bych mu, a hodí rychle zpátečku a zamete si nejdřív před vlastním prahem.
Já bych mu asi naposledy řekla, e bych si o tom vem ráda promluvila v klidu a bez emocí. Rozhodně bych si tam nezačala sypat popel na hlavu, e já jsem ta patná a on ten dobrý. Protoe v jistých záleitostech jste si kvit. Prostě rozumná promluva mezi PARTNERY.
Není tady
Těko mohu pomáhat řeit situace, jsem přece jen o generaci starí, ale přesně to, co říká Bety o své kamarádce, jsem já svému současnému manelovi (kdy přiel napruenej od kamarádů z hospody-já dělala v podniku s 8 chlapama) řekla a tím jsem mu vyrazila dech. Od té doby nemyslím e bylo vdy vechno v pořádku, ale je klid. Nevěra se toti dokázat dá, ale opak árlivci vysvětlí jen těko.
Není tady
Mně se zdá, e jedná podle hesla "kdo chce psa bít, hůl si vdycky najde" - třeba byl sám nevěrnej a tak chce ukázat e i ty jsi ta patná, on měl přece důvod, kdy ty jsi taková, jakoby si hledal ospravedlnění... můj dojem. A taky by mně dost - a moná jetě víc - vadilo, jak se choval, kdy jsi byla po operaci
Není tady
ty, ADFko a ty si schovává běně sms od kolegů nebo tak, prostě si je ukládá přes to, e s nimi nic nemá ? nemae nám tady taky med kolem huby ?
Není tady
Na tom, e slídění v mobilu partnera je hnus, se tady asi shodneme vichni, bez rozdílu věku, pohlaví a náboenského vyznání
Ale - ADFko - moná se jen pletu, ale nechce se mi pátrat v diskusích několik let pozadu: Nepsala jsi tady před takovými nějakými dvěma lety, e má tajného milence? Ví, ona "ta pína" můe někdy vyplavat na povrch a po relativně dlouhé době...
Není tady
mikei, já myslím, e je to o tom, jak to ti dva mezi sebou mají. někdo prostě z mobilu nedělá vědu a nepovauje to za kdo ví co, kam ten druhej nesmí.
take bych to neházela vechno do jednoho pytle, je to vdycky o těch dvou ... ale u ADFky je to očividně jinak, e jo ...
jinak souhlas ...
Upravil(a) PPavlaa (7. 5. 2011 18:57)
Není tady
Mikei, kadej máme nějakou minulost. Nikde tady nepíu, e jsem svatá. Řeím ale aktuální problém.
PPavlaa: ukládala jsem si je, kdy byly aktuální. Proč, to nevím. Asi se mi líbily. Ale úplně jsem na ně časem zapomněla. Take tam hnily dál, přestoe neměly u dávno ádný význam. Jinak si s chlapama nepíu, take - ne, neukládám si smsky. Tohle byla hloupá výjimka, která se mi vymstila dávno poté, co byla aktuální.
Není tady
Jinak včera jsme byli s přítelem na výletě a vypadá to, e si to nějak srovnal, vyuměl. Take... u asi není o čem psát.
Není tady
to je dobře
Není tady
Zajímavý, jak se to vechno hezky srovnalo, jen co si Mike na něco vzpomněl )
Není tady
a pak, e JÁ jsem urejpaná
Upravil(a) PPavlaa (8. 5. 2011 10:44)
Není tady
Vtipná poznámka, to jo... :-) Ale bohuel mimo.
Není tady
A já si teda jetě doslovně přirýpnu!
Ve svém příspěvku jsi psala, e jsi s kolegou neměla nic. Teďka vyplaval na povrch tajný milenec.
Půjdu s názorem proti větině - mně to přijde, es chtěla od ostatních politovat, jak je manel hroznej a dostat tak vlastně zpětně "omluvenku". Já myslím, es stavidlo zvedla ty a to se pak u člověk nestačí divit, co se pak vechno hrne...
Ber to tak, e boí mlýny melou pomalu, ale jistě. Ale přeju, a se to srovná časem pro dobro obou.
Není tady
ready napsal(a):
Místo rejpání bys moh radi napsat, co je novýho u vás
Není tady
Mike napsal(a):
ready napsal(a):
Místo rejpání bys moh radi napsat, co je novýho u vás
Ty se nějak zvědavej, Mikei! Ale zklamu tě, veřejně u o své domácí telenovele nepíu.
Není tady
ready napsal(a):
Ve svém příspěvku jsi psala, e jsi s kolegou neměla nic. Teďka vyplaval na povrch tajný milenec.
Půjdu s názorem proti větině - mně to přijde, es chtěla od ostatních politovat, jak je manel hroznej a dostat tak vlastně zpětně "omluvenku". Já myslím, es stavidlo zvedla ty a to se pak u člověk nestačí divit, co se pak vechno hrne...
Ber to tak, e boí mlýny melou pomalu, ale jistě. Ale přeju, a se to srovná časem pro dobro obou.
Jo, můeme se klidně rejpat v dávné minulosti, ale ta je vyřeená a pasé. Stejně tak bylo vyřeeno loňské cosi mezi ním a slečnou a mezi mnou a kolegou. Ano, moná jsem chtěla jen politovat, protoe jsem se chtěla svěřit a kamarádce jsem to říkat nechtěla. Nepochopila jsem toti, proč spokojenej člověk, kterej má rok naprosto skvělej vztah, vechno je v cajku a starý křivdy zapomenutý, vezme do ruky můj mobil a projede ho, jen tak, preventivně, a na něco tam narazí, co mi potom otříská o hlavu. TOHLE jsem prostě nepochopila a chtěla vědět, jestli jsem sama a nebo na to můe existovat jinej pohled. Moje svědomí je čisté. Taky tady mám někde vlákno, e jsem na vechno tohle změnila názor (na nevěru předevím)´, e se mi změnilo mylení i přístup... Na to si bohuel Mike nevzpomněl, asi ho nečetl. Nevím jetě pořád, co si o partnerově chování mám myslet, ale jak jsem psala, nějak jsme to uzavřeli. Tady jsem si přečetla pár názorů a zas jdu o dům dál. Není to nic, po čem by se mi zhroutil svět.
Není tady
Nu, ADFko2 ... e Tě tady ahnou pánové, z nich má jeden s nevěrou partnerky přímé zkuenosti a ten druhý je typický zástupce muského pokolení - s tím jsi musela tak trochu počítat, e
Nicméně je dobře, e se to u vás k dobrému obrací a zdá se, e je ten nepříjemný incident zapomenut.
Ké by tomu tak bylo vdy ...
Není tady
ADF,
můj pohled je takový, e i kdy si lidé ublíí, jeden druhého podvedou a obelou, neměli by ztratit útu toho druhého i k tomu druhému. A hlavně by neměli ztratit sebeúctu
Protoe stát se můe cokoliv a i ten nejmravnějí vzor můe uklouznout.. prostě to se dá vechno napravit.
Ale pokud ztratí sebeúctu a jetě k tomu toleruje druhému neúctu, to se napravit nedá, to je konečná.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
ADF,
můj pohled je takový, e i kdy si lidé ublíí, jeden druhého podvedou a obelou, neměli by ztratit útu toho druhého i k tomu druhému. A hlavně by neměli ztratit sebeúctu
Protoe stát se můe cokoliv a i ten nejmravnějí vzor můe uklouznout.. prostě to se dá vechno napravit.
Ale pokud ztratí sebeúctu a jetě k tomu toleruje druhému neúctu, to se napravit nedá, to je konečná.
Obvykle nemívám problémy s pochopením psaného textu, ale tohle skoro vypadá blbě, ne? (ironie mě natěstí neopoutí nikdy)...
Není tady
ADF,
ironie to není ani náhodou, blbě to moná vypadá, ale má to svou logiku.
Moná, e a to rozklíčuje, u nikdy ádnému chlapovi nedovolí, tím méně tomu,kterému říká přítel, aby tě takhle uráel a ponioval.
Bude to toti CÍTIT, co se mi jeví, e zatím ale vůbec necítí....
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Moje svědomí je čisté. Taky tady mám někde vlákno, e jsem na vechno tohle změnila názor (na nevěru předevím), e se mi změnilo mylení i přístup... Na to si bohuel Mike nevzpomněl, asi ho nečetl.
Nečetl, to přiznávám bez mučení
A nic ve zlým, ADFko...
Není tady
Já se neuráím, nemám proč. Jen mě prostě něco vytočilo. A ANO, jak píe PANDORRAA a vlastně to píe mezi řádky (doufám, e správně rozumím), MÁM co hledat v sobě a řeit. Jene já dola zatím jen k tomu, e vím, e mám co... Ale nevím JAK...
Není tady