6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem. Jsem s přítelem tři a půl roku. Takovej úplně normální vztah, sem tam hádka, v minulosti jsme si provedli pár ne úplně nekodných věcí (scházel se s kamarádkou a já poté s kolegou - nevím co on měl s ní, ale já s kolegou nic), take máslo na hlavě máme oba, ale tři čtvrtě roku si teď ijem docela ideálně, pohoda, klídek. Nevím, co mu včera hráblo, ale kdy jsem usnula na gauči, el a prohledal mi telefon, kde jsem, já tele, měla stoletý vyčpělý smsky od toho kolegy, se kterým teda ale opravdu u dávno nic a předtím vlastně taky ne. Nebyly v přijatých, byly uloené zvlá, take musel hledat (já u na ně zapomněla). Řekl mi pak, a za to se stydím jetě teď, e takovej byl, e jsem "", "děvka" a "svině", ale vysvětlit si nenechal nic. Zírám jak Alenka, jsem v oku, vůbec nedokáu pochopit, co ho k tomu vedlo. A teď vůbec nevím, jak se k tomu postavit. Na jednu stranu chápu, e ho to mrzí, co tam nael, ale to jsou smsky datované z doby, kdy jsem se s kolegou scházela, a to u bude rok!, no a na druhou stranu nevím, co dál. Nic jsem neprovedla, necítím se ničím vinna, ale on mě teď má za podrazačku. Připadám si jako naprostej idiot, puberák bez zkueností, je to trapný, trapný a běda, ale musím to někde vybučet. Díky za názory.
Upravil(a) ADFka2 (5. 5. 2011 14:24)
Není tady
Aha, ten smajlík znamená k.u.r.v.a to ale to je opravdu vtipné...
Není tady
ADFko2, u jsme zase u toho slídění v mobilech
Tvůj přítel Ti nemá co projídět mobil a potom na Tebe vysypat sérii vulgárních uráek. Já vůbec nechápu, proč se cítí provinile TY - a vůbec není podstatné, jestli jsi něco "provedla" nebo "neprovedla". Nepěknou věc provedl ON, e Ti bez Tvého svolení míroval v mobilu - nebo si myslí, e mezi slunými lidmi ve fungujícím a vyváeném vztahu je normální projídět si mobily, mírovat v PC, prohlíet si kapsy a lézt do osobních věcí, aby měl jeden z páru "důkaz", e ten druhý je sketa a na to konto mu to pořádně nandat?!?
Tebe by podobná hrubost asi nenapadla, jeho ano. Máte oba dva máslo na hlavě, on se scházel s kamarádkou, ty s kolegou, jene Tvůj přítel to zpestřil tím, e Ti prolezl mobil a zaútočil na Tebe jako první. Já Ti nevím, co chce vlastně slyet a co chce vlastně poradit, ale mně osobně tohle nepřipadá, jako vyváený vztah, za to, e mi přítel míruje ve věcech, bych si ho tedy rozhodně váit nemohla a na Tvém místě bych se poctivě zamyslela, proč s ním teda vlastně jsem
Není tady
Já vnitřně vím, e nejsem ničím vinna. Mrzí ho, e se na mě utrhl, ale jak ho znám, bude se v tom plácat měsíce a pak udělá nějakou kravinu, e třeba za mými zády bude honit sukně. Jene tohle já mám v sobě u dávno vyřeené, tím ublíí stejně tak maximálně sám sobě. Já asi ani nechci radu, jen o tom podebatovat :-)
Díky
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Já vnitřně vím, e nejsem ničím vinna. Mrzí ho, e se na mě utrhl, ale jak ho znám, bude se v tom plácat měsíce a pak udělá nějakou kravinu, e třeba za mými zády bude honit sukně. Jene tohle já mám v sobě u dávno vyřeené, tím ublíí stejně tak maximálně sám sobě. Já asi ani nechci radu, jen o tom podebatovat :-)
Díky
Aha, podle hesla: budu slídit tak dlouho, dokud proti Tobě nenajdu nějaký "důkaz", který bych mohl pouít proti Tobě, pak Ti ho vítězoslavně omlátím o hlavu a to, co jsem nael, mi bude slouit jako "omluvenka", a Ti začnu zahýbat
Váně, ADFko2, proč s ním jse ?!?
Upravil(a) Kiara (5. 5. 2011 15:16)
Není tady
Váně, Kiaro? Já Ti nějak nevím... Řekla bych, e ho miluju. Ale zároveň si uvědomuju, e je to moná jen vsugerovaný. Musím jetě přemýlet, co vlastně chci. Mám na tohle blbou povahu, on mi tohle provede a já se mu jetě jsem schopná omluvit. Uvědomuju si to, ale nějak s tím neumím pracovat :-(
Není tady
ADFko2: proboha, zač by ses TY měla omlouvat JEMU?!? Nechápu ... Já být na jeho místě, tak by mě hanba fackovala, e jsem si vůbec dovolil mírovat přítelkyni ve věcech a u vůbec by mě nenapadlo - za to, e jsem se v mobilu dočetl něco nemilého - jí jetě vynadat do vech monejch, nota bene kdy mám sám máslo na hlavě jako koňskou hroudu, protoe jsem se taky scházel s "kamarádkou". Jenome Tvůj přítel asi nebyl blbej a případnou kompromitující korespondenci s dotyčnou ze svého vlastního mobilu dávno smazal, aby měl "čistej tít", byl nenapadnutelnej a s o to větí razancí mohl vyjet po Tobě
Jj, kdy dva dělají toté, není to toté
Upravil(a) Kiara (5. 5. 2011 15:24)
Není tady
Zeptala ses ho, co se stalo, e mu zrovna včera "ruplo v bedně" a jal se prohledávat tvůj mobil?
Jestli je teď ovem schopen s tebou normálně mluvit.
Tak by trestaná za niečo, čo som ani nespáchala, to naserie... Ale nevidím, čo by si mohla urobi, okrem zvýenia asertivity a otočenia obrany na útok.
Není tady
majkafa napsal(a):
Zeptala ses ho, co se stalo, e mu zrovna včera "ruplo v bedně" a jal se prohledávat tvůj mobil?
tak přesně to by mě zajímalo taky, co tak najednou ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jestli je teď ovem schopen s tebou normálně mluvit.tak přesně to by mě zajímalo taky, co tak najednou ...
Teda ne, e bych něco chtěla přivolávat... tfuj, tfuj, tfuj... ale e by se objevilo nějaké nové máslíčko, které chce hoch ze své hlavičky eliminovat?
Přesně, jak je psáno - nael si klacek a současně omluvenku... a e je způsob vynorování poněkud eklhaft? No přeci účel světí prostředky, ne... obzvlá, kdy se to právě hodí. Teda jemu hodí
Není tady
majkafa napsal(a):
Řekla jsem mu, a se neptá, proč jsem někomu co napsala, ale a se zeptá sám sebe, proč on se takhle zachoval. Fakt to bylo jak blesk z čistýho nebe. On řekl, e právě nic najít nechtěl. A e nebyl připravenej, e tam něco najde. Já to nechápu doteď. Samozřejmě je vechno na pytel, včera psal jak si doma promluvíme a kdy jsme byli doma, sednul si k počítači a hledal novou pračku. Kdy jsem to nevydrela a chtěla si promluvit, nakonec z toho byla scéna, kdy mi dokola tvrdil, e mám někoho jinýho, a jsem s ním musela zatřást a fakt jsem na něj ječela, proč mi tohle podsouvá... Pak se mi jetě vysmál, jak jsem hysterická... Jak ale dokázat věrnost, e. Jsem v rozpacích.
A ad nápad, e by to moná mohl potřebovat kvůli sobě - to se mi nějak nezdá. Je furt doma, nic podezřelého. To mi vlastně vyčet taky. Jak se kvůli mně vzdal vech kamarádek a teď nemá ádnou... e kvůli mně obětoval vechno! Takový kecy. Kdy randil s tamtou, byla jsem před operací, nic moc, to tvrdil, e to nic nebylo, e mu jen hučelo v kládě, pak jsem leela doma se seitým břichem, nemohla spát kvůli jeho podrazu a pak jsem jetě zjistila, e mi lhal, e jde na squash s kámoem, ale el s nějakou holkou a ve finále mi omlátil o čumák, e si za to můu sama, e mi le, protoe má strach mi říct pravdu. Kdy jsem toti tenkrát na tuhle le přila, byl na cestě na squash a nezavřel chat na FB, take s tím dotyčným, na kterýho se vymlouval, si psal, aby ho kdy tak kryl. Take jsem na to přila omylem. A e jsem fízl a podobně. Take jsem se mu omluvila. A kdy on něco vyourá u mě, jsem to zase já, kdo chybuje. Neuznává, e by teď byla ta pakárna kvůli němu, e mi vlezl do soukromí.
Omlouvám se, e píu tak chaoticky, mám v hlavě gulá i s knedlíkama.
Kadopádně mě umí tak vytočit, e se pak nepoznávám, jsem fakt hysterická a mám přímý nutkání ho přikrtit...
Není tady
Tak nějak jsem si vzpomněla na kamarádku.Její mu kdy má milenku ,je na tu svou enu jaksi ostraitějí. No jo,podle sebe soudím tebe
Není tady
No, to se sice nabízí, ale... nějak mi není jasný, kde by jakou měl, protoe se chová normálně a je hodně se mnou... Jasně, můe to stíhat za pět minut denně a nepoznám nic, ale... Troufám si říct, e bych to asi poznala. Tenkrát jsem to na něm taky viděla. Začal bejt ke mně hrozně kritickej, nevímal si mě, teď je normální... Teda v rámci moností :-)
Není tady
Ale teda musím říct, e mě opravdu hrozitánsky natval!
Není tady
Nejspí bych zaujala postoj,jak psala Selima.Uvidí ,jak se situace vyvine.Kdyby náhodou ho to nepřelo,podej mu ručník a poli ho pod sprchu ,ale studenou
Není tady
No s tím mám právě problém - dát mu třeba aspoň serat,aby si uvědomil, e takhle ne... :-(
Není tady
a nemohl mu nějákej blbec něco říct, e tě někde viděl s někým, nebo kdo ví co, e takhle blbne ?
Není tady
No to taky ne - nikde jsem toti s nikým nebyla. Asi se prostě chtěl jen preventivně mrknout, a přitom nael něco, s čím nepočítal. A teď máme problém.
Není tady
Mám pocit, e čím víc se v tom budete máchat, tím se dostanete do větího hnoje.. čím víc to s ním bude chtít probírat, tím víc on nabyde dojmu, e má potřebu se ospravedlnit a to je podezřelé, e.. zvlá, jestli on nemá nějaký máslo (třebas jen taky sms vyměněnou s novou kolegyní..)na hlavičce.. no a z opačného pohledu mu dává prostor, aby tě mohl citově vydírat, a protoe má čistý svědomí, je to zbytečné.
Posadila bych ho večer na sedačku, a pěkně zostra bych mu řekla něco ve smyslu, e toho má dost, e se nemá za co omlouvat, a e tě s.e.r.e, e se vztah naruil takovou blbostí. Ano, má v mobilu uloené staré zprávy, ani neví proč, snad z nostalgie, ale e je to stejně jen tvoje věc. e on moc dobře ví, e je to dávno za vámi, a e se ti nelíbí jeho podezřívavost. A se srovná sám v sobě, a jestli má nějaký jiný osobní problém, e ho ráda vyslechne, ale o této situaci se u odmítá bavit a jí se zaobírat, jen to ubírá čas a sílu. Miluje ho, ale vydírat a zostuzovat se nenechá.
Nedala bych mu u prostor k argumentům, to u tu přece bylo a k ničemu nevedlo, jen dalí obviňování a hádka. Řekla bych mu, e jde na hodinu ven si vypláchnout hlavu na vzduch, procházka, a jestli chce, a BUDE MLČET, můe jít s tebou, nebo můe přemítat doma, ale e a se za hodinu vrátí, u o tom celém nechce slyet ani slovo. On nebude mluvit o nějakých starých sms, a ty nebude mluvit o jeho mírování telefonu.
A la bych a za hodinu se vrátila, otevřela třeba vínko, nasypala chipsy do misky, a la si k němu sednout k televizi..
Pokud by začal, beze slov bych se sebrala a la pryč.. dalí debata podle mě nemá smysl.
Není tady
Lazurka: díky
Problém je, e kdybych mu tohle vechno chtěla říct, zase na mě vystartuje, vytočí mě a pak mi posměně řekne, e se o tom se mnou nebude bavit. On se mnou! Nevím si s ním rady, chci se domluvit jako dospělej člověk, ale připadá mi, e se snad zbláznil. Moná by bylo lepí to fakt ukončit, toho hnoje je nějak moc...
Není tady
A myslí, e kdybys nastoupila razantně, popř. na něj křikla Ticho, teď mluvím já.. já vím, e to zavání, mně jde jen o to právě u nevyvolat debatu, kdy u to tu bylo a nepomohlo, spí naopak.. prostě, být prudčí ne on, usadit ho, říct svý a definitivně to ukončit, celé toto téma.. ukázat svou sílu, a tím i víru, e fakt o nic nejde.. a a zchladnete, začít znovu. Ty můe vymazat staré sms, ale na druhou stranu, on u nesmí vlézt do tvého mobilu. Protoe kdyby to udělal zas, tak pro mě u by to byl fakt konec.
Není tady
Já sice nemůu radit, ale já bych byla uraená. Nelezla bych za ním, nic bych mu nevysvětlovala, prostě bych si ila po svém.
Tím nemyslím rozejít, počkat, a vychladne a přijde to vysvětlit on sám.
Upravil(a) dusička (6. 5. 2011 16:10)
Není tady
lazurko jaký a zchladnete, můete začít znovu ? chladnout by měl předevím on, to jemu hrabe, ne jí ...
já bych se taky mohla s prominutím vysr.at za ním chodit a cokoliv mu vysvětlovat. jednou u mu to snad řekla, tak co za ním poleze a bude to mlet furt dokola ?
Není tady
No právě e furt dokola to nemá smysl, ale urazit se a přestat mluvit taky není cesta. Myslela jsem jako říct poslední slovo a u to ukončit. Nechat to jít do ztracena jen tak si myslím nelze, on to bude furt vytahovat.. bič a hůl..
Add zchladnutí - musí zchladnout oba, protoe ADFka sama píe, e je totálně vytočená a e by jí argumentama zase natval.. tak jsem to myslela.
Není tady