Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 5. 2011 14:22

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Nebyla jsem nevěrná, přesto se mnou tak jedná.

Ahoj všem. Jsem s přítelem tři a půl roku. Takovej úplně normální vztah, sem tam hádka, v minulosti jsme si provedli pár ne úplně neškodných věcí (scházel se s kamarádkou a já poté s kolegou - nevím co on měl s ní, ale já s kolegou nic), takže máslo na hlavě máme oba, ale tři čtvrtě roku si teď žijem docela ideálně, pohoda, klídek. Nevím, co mu včera hráblo, ale když jsem usnula na gauči, šel a prohledal mi telefon, kde jsem, já tele, měla stoletý vyčpělý smsky od toho kolegy, se kterým teda ale opravdu už dávno nic a předtím vlastně taky ne. Nebyly v přijatých, byly uložené zvl᚝, takže musel hledat (já už na ně zapomněla). Řekl mi pak, a za to se stydím ještě teď, že takovej byl, že jsem "smile", "děvka" a "svině", ale vysvětlit si nenechal nic. Zírám jak Alenka, jsem v šoku, vůbec nedokážu pochopit, co ho k tomu vedlo. A teď vůbec nevím, jak se k tomu postavit. Na jednu stranu chápu, že ho to mrzí, co tam našel, ale to jsou smsky datované z doby, kdy jsem se s kolegou scházela, a to už bude rok!, no a na druhou stranu nevím, co dál. Nic jsem neprovedla, necítím se ničím vinna, ale on mě teď má za podrazačku. Připadám si jako naprostej idiot, puberák bez zkušeností, je to trapný, trapný až běda, ale musím to někde vybučet. Díky za názory.

Upravil(a) ADFka2 (5. 5. 2011 14:24)

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#2 5. 5. 2011 14:24

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nebyla jsem nevěrná, přesto se mnou tak jedná.

Aha, ten smajlík znamená k.u.r.v.a  tož ale to je opravdu vtipné...

Není tady

#3 5. 5. 2011 14:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

ADFko2, už jsme zase u toho slídění v mobilech roll

Tvůj přítel Ti nemá co projíždět mobil a potom na Tebe vysypat sérii vulgárních urážek. Já vůbec nechápu, proč se cítíš provinile TY - a vůbec není podstatné, jestli jsi něco "provedla" nebo "neprovedla". Nepěknou věc provedl ON, že Ti bez Tvého svolení šmíroval v mobilu - nebo si myslíš, že mezi slušnými lidmi ve fungujícím a vyváženém vztahu je normální projíždět si mobily, šmírovat v PC, prohlížet si kapsy a lézt do osobních věcí, aby měl jeden z páru "důkaz", že ten druhý je sketa a na to konto mu to pořádně nandat?!?

Tebe by podobná hrubost asi nenapadla, jeho ano. Máte oba dva máslo na hlavě, on se scházel s kamarádkou, ty s kolegou, jenže Tvůj přítel to zpestřil tím, že Ti prolezl mobil a zaútočil na Tebe jako první. Já Ti nevím, co chceš vlastně slyšet a co chceš vlastně poradit, ale mně osobně tohle nepřipadá, jako vyvážený vztah, za to, že mi přítel šmíruje ve věcech, bych si ho tedy rozhodně vážit nemohla a na Tvém místě bych se poctivě zamyslela, proč s ním teda vlastně jsem stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#4 5. 5. 2011 14:58

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Já vnitřně vím, že nejsem ničím vinna. Mrzí ho, že se na mě utrhl, ale jak ho znám, bude se v tom plácat měsíce a pak udělá nějakou kravinu, že třeba za mými zády bude honit sukně. Jenže tohle já mám v sobě už dávno vyřešené, tím ublíží stejně tak maximálně sám sobě. Já asi ani nechci radu, jen o tom podebatovat :-)
Díky pussa

Není tady

#5 5. 5. 2011 15:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

Já vnitřně vím, že nejsem ničím vinna. Mrzí ho, že se na mě utrhl, ale jak ho znám, bude se v tom plácat měsíce a pak udělá nějakou kravinu, že třeba za mými zády bude honit sukně. Jenže tohle já mám v sobě už dávno vyřešené, tím ublíží stejně tak maximálně sám sobě. Já asi ani nechci radu, jen o tom podebatovat :-)
Díky pussa

Aha, podle hesla: budu slídit tak dlouho, dokud proti Tobě nenajdu nějaký "důkaz", který bych mohl použít proti Tobě, pak Ti ho vítězoslavně omlátím o hlavu a to, co jsem našel, mi bude sloužit jako "omluvenka", až Ti začnu zahýbat usch
Vážně, ADFko2, proč s ním jseš va ?!?

Upravil(a) Kiara (5. 5. 2011 15:16)

Není tady

#6 5. 5. 2011 15:13

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Vážně, Kiaro? Já Ti nějak nevím... Řekla bych, že ho miluju. Ale zároveň si uvědomuju, že je to možná jen vsugerovaný. Musím ještě přemýšlet, co vlastně chci. Mám na tohle blbou povahu, on mi tohle provede a já se mu ještě jsem schopná omluvit. Uvědomuju si to, ale nějak s tím neumím pracovat :-(

Není tady

#7 5. 5. 2011 15:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

ADFko2: proboha, zač by ses TY měla omlouvat JEMU?!? Nechápu ... Já být na jeho místě, tak by mě hanba fackovala, že jsem si vůbec dovolil šmírovat přítelkyni ve věcech a už vůbec by mě nenapadlo - za to, že jsem se v mobilu dočetl něco nemilého - jí ještě vynadat do všech možnejch, nota bene když mám sám máslo na hlavě jako koňskou hroudu, protože jsem se taky scházel s "kamarádkou". Jenomže Tvůj přítel asi nebyl blbej a případnou kompromitující korespondenci s dotyčnou ze svého vlastního mobilu dávno smazal, aby měl "čistej štít", byl nenapadnutelnej a s o to větší razancí mohl vyjet po Tobě stolt

Jj, když dva dělají totéž, není to totéž big_smile

Upravil(a) Kiara (5. 5. 2011 15:24)

Není tady

#8 5. 5. 2011 16:54

majkafa
Host

Zeptala ses ho, co se stalo, že mu zrovna včera "ruplo v bedně" a jal se prohledávat tvůj mobil?
Jestli je teď ovšem schopen s tebou normálně mluvit.

#9 5. 5. 2011 19:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak by trestaná za niečo, čo som ani nespáchala, yikes to naserie... stolt Ale nevidím, čo by si mohla urobi, okrem zvýšenia asertivity cool a otočenia obrany na útok.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 5. 5. 2011 21:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Zeptala ses ho, co se stalo, že mu zrovna včera "ruplo v bedně" a jal se prohledávat tvůj mobil?

tak přesně to by mě zajímalo taky, co tak najednou ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#11 6. 5. 2011 9:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

tak přesně to by mě zajímalo taky, co tak najednou ...

Teda ne, že bych něco chtěla přivolávat... tfuj, tfuj, tfuj... ale že by se objevilo nějaké nové máslíčko, které chce hoch ze své hlavičky eliminovat? tongue
Přesně, jak je psáno - našel si klacek a současně omluvenku... a že je způsob vynorování poněkud eklhaft? skurt No přeci účel světí prostředky, ne... obzvl᚝, když se to právě hodí. Teda jemu hodí vissla

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#12 6. 5. 2011 10:59

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Řekla jsem mu, a se neptá, proč jsem někomu co napsala, ale a se zeptá sám sebe, proč on se takhle zachoval. Fakt to bylo jak blesk z čistýho nebe. On řekl, že právě nic najít nechtěl. dumbom A že nebyl připravenej, že tam něco najde. Já to nechápu doteď. Samozřejmě je všechno na pytel, včera psal jak si doma promluvíme a když jsme byli doma, sednul si k počítači a hledal novou pračku. dumbom Když jsem to nevydržela a chtěla si promluvit, nakonec z toho byla scéna, kdy mi dokola tvrdil, že mám někoho jinýho, až jsem s ním musela zatřást a fakt jsem na něj ječela, proč mi tohle podsouvá... Pak se mi ještě vysmál, jak jsem hysterická... Jak ale dokázat věrnost, že. Jsem v rozpacích.
A ad nápad, že by to možná mohl potřebovat kvůli sobě - to se mi nějak nezdá. Je furt doma, nic podezřelého. To mi vlastně vyčet taky. Jak se kvůli mně vzdal všech kamarádek a teď nemá žádnou... Že kvůli mně obětoval všechno! Takový kecy. Když randil s tamtou, byla jsem před operací, nic moc, to tvrdil, že to nic nebylo, že mu jen hučelo v kládě, pak jsem ležela doma se sešitým břichem, nemohla spát kvůli jeho podrazu a pak jsem ještě zjistila, že mi lhal, že jde na squash s kámošem, ale šel s nějakou holkou a ve finále mi omlátil o čumák, že si za to můžu sama, že mi lže, protože má strach mi říct pravdu. dumbom Když jsem totiž tenkrát na tuhle lež přišla, byl na cestě na squash a nezavřel chat na FB, takže s tím dotyčným, na kterýho se vymlouval, si psal, aby ho když tak kryl. Takže jsem na to přišla omylem. A že jsem fízl a podobně. Takže jsem se mu omluvila. A když on něco vyšourá u mě, jsem to zase já, kdo chybuje. Neuznává, že by teď byla ta pakárna kvůli němu, že mi vlezl do soukromí.
Omlouvám se, že píšu tak chaoticky, mám v hlavě gulᚠi s knedlíkama.
Každopádně mě umí tak vytočit, že se pak nepoznávám, jsem fakt hysterická a mám přímý nutkání ho přiškrtit... va

Není tady

#13 6. 5. 2011 11:22

green
♥♥-----

Tak nějak jsem si vzpomněla na kamarádku.Její muž když má milenku ,je na tu svou ženu jaksi ostražitější. No jo,podle sebe soudím tebe smile

Není tady

#14 6. 5. 2011 11:25

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

No, to se sice nabízí, ale... nějak mi není jasný, kde by jakou měl, protože se chová normálně a je hodně se mnou... Jasně, může to stíhat za pět minut denně a nepoznám nic, ale... Troufám si říct, že bych to asi poznala. Tenkrát jsem to na něm taky viděla. Začal bejt ke mně hrozně kritickej, nevšímal si mě, teď je normální... Teda v rámci možností :-)

Není tady

#15 6. 5. 2011 11:26

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Ale teda musím říct, že mě opravdu hrozitánsky naštval! hmm

Není tady

#16 6. 5. 2011 11:56

green
♥♥-----

Nejspíš bych zaujala postoj,jak psala Selima.Uvidíš ,jak se situace vyvine.Kdyby náhodou ho to nepřešlo,podej mu ručník a pošli ho pod sprchu ,ale studenou big_smile

Není tady

#17 6. 5. 2011 12:21

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

No s tím mám právě problém - dát mu třeba aspoň sežrat,aby si uvědomil, že takhle ne... :-(

Není tady

#18 6. 5. 2011 14:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a nemohl mu nějákej blbec něco říct, že tě někde viděl s někým, nebo kdo ví co, že takhle blbne ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#19 6. 5. 2011 15:09

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

No to taky ne - nikde jsem totiž s nikým nebyla. Asi se prostě chtěl jen preventivně mrknout, a přitom našel něco, s čím nepočítal. A teď máme problém.

Není tady

#20 6. 5. 2011 15:19

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Mám pocit, že čím víc se v tom budete máchat, tím se dostanete do většího hnoje.. čím víc to s ním budeš chtít probírat, tím víc on nabyde dojmu, že mᚠpotřebu se ospravedlnit a to je podezřelé, že.. zvl᚝, jestli on nemá nějaký máslo (třebas jen taky sms vyměněnou s novou kolegyní..)na hlavičce.. no a z opačného pohledu mu dávᚠprostor, aby tě mohl citově vydírat, a protože mᚠčistý svědomí, je to zbytečné.

Posadila bych ho večer na sedačku, a pěkně zostra bych mu řekla něco ve smyslu, že toho mᚠdost, že se nemᚠza co omlouvat, a že tě s.e.r.e, že se vztah narušil takovou blbostí. Ano, mᚠv mobilu uložené staré zprávy, ani nevíš proč, snad z nostalgie, ale že je to stejně jen tvoje věc. Že on moc dobře ví, že je to dávno za vámi, a že se ti nelíbí jeho podezřívavost. A se srovná sám v sobě, a jestli má nějaký jiný osobní problém, že ho ráda vyslechneš, ale o této situaci se už odmítᚠbavit a jí se zaobírat, jen to ubírá čas a sílu. Miluješ ho, ale vydírat a zostuzovat se nenecháš.
Nedala bych mu už prostor k argumentům, to už tu přece bylo a k ničemu nevedlo, jen další obviňování a hádka. Řekla bych mu, že jdeš na hodinu ven si vypláchnout hlavu na vzduch, procházka, a jestli chce, a BUDE MLČET, může jít s tebou, nebo může přemítat doma, ale že až se za hodinu vrátíš, už o tom celém nechceš slyšet ani slovo. On nebude mluvit o nějakých starých sms, a ty nebudeš mluvit o jeho šmírování telefonu.

A šla bych a za hodinu se vrátila, otevřela třeba vínko, nasypala chipsy do misky, a šla si k němu sednout k televizi..
Pokud by začal, beze slov bych se sebrala a šla pryč.. další debata podle mě nemá smysl.

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#21 6. 5. 2011 15:23

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Lazurka: díky smile
Problém je, že kdybych mu tohle všechno chtěla říct, zase na mě vystartuje, vytočí  mě a pak mi posměšně řekne, že se o tom se mnou nebude bavit. On se mnou! Nevím si s ním rady, chci se domluvit jako dospělej člověk, ale připadá mi, že se snad zbláznil. Možná by bylo lepší to fakt ukončit, toho hnoje je nějak moc... sad

Není tady

#22 6. 5. 2011 15:58

Lazurka
♥♥♥♥♥--

A myslíš, že kdybys nastoupila razantně, popř. na něj křikla Ticho, teď mluvím já.. já vím, že to zavání, mně jde jen o to právě už nevyvolat debatu, když už to tu bylo a nepomohlo, spíš naopak.. prostě, být prudčí než on, usadit ho, říct svý a definitivně to ukončit, celé toto téma.. ukázat svou sílu, a tím i víru, že fakt o nic nejde.. a až zchladnete, začít znovu. Ty můžeš vymazat staré sms, ale na druhou stranu, on už nesmí vlézt do tvého mobilu. Protože kdyby to udělal zas, tak pro mě už by to byl fakt konec.

Naše Anička:

Není tady

#23 6. 5. 2011 16:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já sice nemůžu radit, ale já bych byla uražená. Nelezla bych za ním, nic bych mu nevysvětlovala, prostě bych si žila po svém. vissla
Tím nemyslím rozejít, počkat, až vychladne a přijde to vysvětlit on sám.

Upravil(a) dusička (6. 5. 2011 16:10)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#24 6. 5. 2011 16:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lazurko jaký až zchladnete, můžete začít znovu ? chladnout by měl především on, to jemu hrabe, ne jí ...
já bych se taky mohla s prominutím vysr.at za ním chodit a cokoliv mu vysvětlovat. jednou už mu to snad řekla, tak co za ním poleze a bude to mlet furt dokola ?

Není tady

#25 6. 5. 2011 17:00

Lazurka
♥♥♥♥♥--

No právě že furt dokola to nemá smysl, ale urazit se a přestat mluvit taky není cesta. Myslela jsem jako říct poslední slovo a už to ukončit. Nechat to jít do ztracena jen tak si myslím nelze, on to bude furt vytahovat.. bič a hůl..
Add zchladnutí - musí zchladnout oba, protože ADFka sama píše, že je totálně vytočená a že by jí argumentama zase naštval.. tak jsem to myslela.

Naše Anička:

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí