29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny a doufám, že mi někdo z vás poradí. V posledních měsících se mi výrazně zhoršila kvalita vlasů a nehtů. Vlasy se rychleji mastí a vypadávají, nehty se lámou a třepí. Vyzkoušela jsem různé krémy na ruce, výživné laky na nehty, vlasové kůry... ale bezvýsledně. Prosím o radu či tip na jakýkoliv přípravek, ať už kosmetický či doplněk stravy. Děkuji a těším se na odpovědi.
Upravil(a) terka1971 (5. 5. 2011 10:51)
Není tady
Teri a nejsi na nějáké drastické dietě nebo ve stresu ? já bych se na tvém místě poptala v lékárně na nějáké vitamíny a minerály, možná ti něco chybí. určitě ti něco poradí ...
Není tady
Mně se lámaly nehty až do krve. Měsíc beru "jistý přípravek" (abych nefásnul ban :-)) s biotinem (vitamin H), zinkem a oxidem křemičitým. Zatím to vypadá nadějně.
Není tady
Zdravím, z vlastní zkušenosti bych doporučila Viaderm. Jak píše Lomikel, obsahuje vše co potřebuješ, aby si měla zdravé nehty, vlasy a pleť. Tak to zkus
Není tady
Děkuju všem za rady, koukala jsem na ten Viaderm. Vypadá to, že by to mohlo pomoct. Obsahuje i Lomikelem zmiňovaný biotin a zinek, a samozřejmě spoustu dalších věcí, např. křemík, niacin, měď, vitamin E a A atd. Takže s největší pravděpodobností dám na tvou radu Misaku:) A pokud by to mělo pomoct, tak mi ani cena nepřijde tak děsivá (390 Kč na 2 měsíce). Na dietě sice nejsem, ale v dnešní době je skoro nemožné nebýt ve stresu! Ještě jednou dííííííky!
Není tady
Já s lámavými nehty bojovala po nějakých dlouhodobějších stresech snad 3 roky, už jsem beznadějně uvažovala, že si nechám dát gelové, všechny "zaručené" doplňky stravy mě zklamaly... No a teď? Stres odezněl, a už si to zase denně mašíruju ve vzorně nalakovaných nehtech jako za mlada! Chce to klid a tělo ho moc ocení! K tomu trochu správné stravování a úspěch je zaručen:)
Není tady
Viaderm je fajn,ale chce to dobrat a pak zase zkusit něco jiného. Prostě vitamíny střídat.
Není tady
Souhlas, Viaderm je fajn, zatím nemám důvod jej měnit.
Není tady
Zelený čajík . Například sayonara: http://www.google.cz/#sclient=psy-ab&am … mp;bih=706
já po něm zhubla a taky přestala trpět na pupínky :-)
Není tady
Mate neko zkusenosti s tabletami Inneov proti vypadavani vlasu ?
Není tady
mám dobré zkušenosti s Clinical Hair Care, koupíte v lékarně. mají super složení 500mg aminokyselin oproti jiným přípravkům. dobírám kůru na tři měsíce (jeden měsíc zdarma+naušnice swarovski). cenově dostupné jako ostatní podobné výrobky.ale tento je opravdu účinný a budu v tom i nadále pokračovat.
Není tady
andr napsal(a):
mám dobré zkušenosti s Clinical Hair Care, koupíte v lékarně. mají super složení 500mg aminokyselin oproti jiným přípravkům. dobírám kůru na tři měsíce (jeden měsíc zdarma+naušnice swarovski). cenově dostupné jako ostatní podobné výrobky.ale tento je opravdu účinný a budu v tom i nadále pokračovat.
Mě zabral Biosil, český výrobek a velmi slušná cena !
Není tady
Biosil byl pro mě slabý. Důležité je složení aminokyselin.Opravdu je to dost individuální a na každého působí lépe něco jiného.
Není tady
Na zničené vlasy jsem vyzkoušela ledaco. Nejlepší zkušenosti mám však s doplňkem stravy Clinical-hair-care. Doporučila mi ho sestra a výsledky jsou viditelné už po pár týdnech užívání. Vlasy jsou mnohem zdravější, přestaly se lámat a vypadávat a už i na pohled vypadají mnohem lépe!
Není tady
Mě funguje dobře methionin z lékárny.
Není tady