18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Romísku, je to sice u dlouhá doba, ale já si pořád ve ivě vybavuji! Ten neskutečný boj a sílu vás vech!!! Tvůj příběh mě opět dojal! Moc moc Vám drím palce a a Vám Tomáek dělá jen a jen radost a vekeré strasti jsou za Vámi a tu sestřičku bych mu tuze přála Hodně těstí!!!
Není tady
Po dlouhé době nakouknu a musím hned přečíst tuto slohovku!
Sadi - nádherné a přeji moc moc sil Tomákovi a samo mamince taky!!! Hodně těstí!!!
Není tady
Saďourku, gratuluji k Tomákovi a přeji milion zdraví a lásky! Vá příběh je tak podobný tomu naemu (kromě potratů), syn je taky 26. týden, předtím 11 týdnů bez plodovky...atd. atd. Za sebe musím říct, e zázraky se skutečně dějí! Uívej si to úasné těstí!
P.S.: Klidně napi, můeme si předat rady a zkuenosti
Není tady
Sadi, docitam, a mam strasnou radost, Tomasek je kabrnak (jakoz i ty)...
Preju, at vam to slape porad tak dal
A s tou segrou si doufam jak psala Lazur, ze by to mohlo byt uz min dramaticky, po tom hormonalnim koktejlu, proboha snad uz...
Není tady
ůva baby, to mám raodst, e máte radost, ale s tou sestřičkou to je pouze zboné přání, ale víra a naděje umírají poslední, e! Ne, ne teď si hezky budu vychutnávat to nae zlatíčko a pak u si asi počkám na vnučku
Lúthien, určitě písnu!!!!
Není tady
Jste neuvěřitelní bojovníci ....a jsem moc ráda, e jste to tak úasně zvládli...má můj veliký obdiv, musí být velmi silná enská
Přeji hodně moc těstíčka Tomákovi
Není tady
Saďourku, Tomáek je pan Bojovník a určitě vechno doene. A sestřička? Inu, zázraky se evidentně dějí a co my víme, e? Hodně těstí!
Není tady
Saďourku! Věř, e si tě pamatuje a zná hodně babineaček, u nás doma tě znala celá rodina, jak jsem vyprávěla tvůj příběh a kdy jsi pak byla v nemocnici, máma se mě sama ptala na nové info o Tobě!! Zítra to budou 3 týdny, co jsem leela v nemocnici v Ostravě a čekala na porod svého mrtvého miminka v 19tt a věř, e jsem i tam na Tebe hodně myslela!! Byl to pro mně nejhorí den v mém ivotě a doufám, e poslední Jsem straně ráda, e jste se Tomíka dočkali, e Vae trnitá cesta měla dobrý konec a já věřím, e se Tomík i sestřičky dočká!
Mocinky Vám to přeju
Není tady
Sadourku jsem hrozná ale a dneska jsem si přečetla tvoji krásnou slohovku moc mě dojala a Tomáek je prostě chlapák a uvidí jak vechno doee Majdule taky dohání i kdy těch 5 týdnů co se narodila dřív je taky znát je nám 10 měsícu a začíname lozit jíní u stoupají, ale nevadí beru ji podole korigovaného věku i ty tak Tomáka ber a určitě se nesestresuj on prostě půjde svým tempem a nic mu neuteče a nakonec vechno dřív nbo pozdějc doene.
Chtěa bych vidět nějaké fotky má je někde jsem na něj hrozně zvědavájen přece jsme si proli kus cesty za miminkem společně a jsem ráda e se nám zadařilo a ty nae droběčky u máme
Upravil(a) oliii (20. 5. 2011 22:22)
Není tady
Sadi - moc gratuluju. Tvůj příběh znám a podle písmenek vím, čím jste si proli. Ale jak to čtu.... obchází mě mráz a taky si nad tím vím brečím. Je neuvěřitelné, kolik jste toho vydreli a zaili, ale kdy vidím fotky Tomáka, dočkali jste se nádherné okaté odměny.
Moc vám přeju, a jste hlavně zdraví a doufám, e vechny ty nepěkné chvilky jste si u vybrali a čeká vás u jen to hezké.
Není tady
Sadí krásně jsi to sepsala a kdy to bylo pro tebe straně těké jsem moc ráda, e tvůj příběh má astný konec :-))) Moc přeju a Tomáek zdárně prospívá, tak jako dosud a někdy moná kdo ví bude i sestřička, i kdy asi sama nejlépe ví, jak moc by to bylo pro tvůj organismus náročné. Jsi silná a statečná enská.
Není tady
Sadí
čtu tvůj příběh u po několikáté a teprve teď můu napsat můj obdiv k tobě a tvému manelovi....máte oba neskutečnou sílu, to čím jste si proli by jen tak někdo nezvládl.....opravdu klobouk dolů před Vámi oběma
Při čtení tvých řádků jsem neudrela slzu a měla jsem i husí kůi. Sledovala jsem vá boj kdy se Tomáek narodil a je to opravdu veliký bojovník :-)
Přeji vám z celého srdce a Tomáek prospívá a má se čile k světu a kdo ví třeba se časem povede i ta sestřička.
Není tady
K tomu není téměř co napsat - neskutečně skutečný příběh silné eny s tím nejkrásnějím koncem. Smekám a přeji u jen ve to nejlepí
Není tady
Saďourku i já sledovala tvůj příběh a jsem ráda e jsi napsala sem a vím, e je Tomáek v pořádku a jste vichni pohromadě....
je neskutečný čím jste si museli projít ... jste obrovtí bojovníci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moc přeju a je to se setřičkou pro Tomáka jednoduí
Není tady