Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 5. 2011 0:49

bobulka22
♥------

Ach ta bezradnost

To co tu ted budu psát zní trochu naivně, sama z toho nejsem moudrá a potřebuji radu skušených žen...
S přítelem jsme už šestým rokem. Mě bylo 17 a jemu 19let Když jsme spolu začínaly. Myslím, že nᚠvztah až na pár bouřek fungoval a funguje dobře. Oba jsme v tu dobu měly stejný a velice odmítavý pohled na nevěru.. jak naivní. Já si stále za svým stojím, jenže jsem se včera dozvedela o přítelově nevěře a netuším jak se k tomu mám postavit.. Jsem jak v tranzu a mám pocit že letím a padám do propasti, jenže ne a ne se z toho hnusnýho snu probudit..
S přítelem jsme o tom dlouho mluvily a když jsem se ho ptala co jsem celý ty roky dělala špatně, tak mi na to odpověděl že nic, že bylo všechno jak má být a na otázku proč to tedy udělal odpověděl že neví... Že to prý chtel skusit. S tou slečnou se sešel párkrát a už rok spolu prý neměly kontakt. Jak se říká nelez tam kam nemáš. Přišla jsem na to klasickým způsobem přes jeho email. Nejprve mi všechno zapíral a do krve by se semnou hádal, že šlo jen o neškodné, nechutné emaili a že s ní nic neměl. Až po skoro doslova předložení důkazů musel s pravdou ven.
Nevím jak se s touto situací mám vypořádat... mám pocit, že nejsem schopná racionálního uvažování a že každé mé rozhodnutí bude špatně. Vztah nám jinak podle mého a i jeho názoru klape a i okolí nás bere jako stabilní pár, který jen tak něco nerozhodí, ale problém je, že jsem ztratila důvěru... A důvěra je ve vztahu podle mě to nejdůležitější... On mě přemlouvá a prosí, abych to s ním ještě skusila, ale kde vezmu jistotu, že mi nezalže podruhé, a kdo ví po kolikátý vlastně?? Už bych to asi nezvládla a jednou si vyčítala, že jsem to nerozsekla hned, ale bylo by to s jiným lepší? jak si to tu pročítám, tak zřejmě ne. butter Vím, že se tu objeví názory, že jsem se v tom dál pitvat neměla, ale nesnesla jsem tu nejistotu.. ta mě užírala hrozně dlouho. Prosím rádkyně... co byste dělaly v mé situaci.. jsem totálně vykolejená a ráda příjmu Vaše rady nabyté skušenostmi. Bohužel jsem si naivně myslela, že mě se tento problém snad nikdy týkat nebude grater

Není tady

#2 4. 5. 2011 6:52

majkafa
Host

Re: Ach ta bezradnost

Můj názor je ten, že jste šli do vážného vztahu příliš brzy a nezkušení.
Myslím si a život mi dává za pravdu, že mladí lidé by měli zkusit víc partnerů, tím vlastně zjišují, koho hledají.
Věra - nevěra, myslím, že byste oba měli hledat dál. A třeba časem zjistíte, že hledáte právě sebe a nic vám nebrání, pokud budete oba chtít, zase se k sobě vrátit.
Nic se neděje, i když ti to může připadat teď jako tragédie.
Děti nemáte, jste oba mladí, máte život před sebou. Teď je čas si užívat mládí, na vztah na život máte spoustu času.

Upravil(a) majkafa (4. 5. 2011 6:55)

#3 4. 5. 2011 14:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

V 22 by som bývala radikálna... stolt potom menej - a dnes by som sa snažila preži to čo najmenej bolestivo. Asi mi to neuveríš, ale sú vo vzahu horšie veci ako fyzická nevera... a pokiaž mu na tebe záleží a správa(l) sa k tebe pekne, tak by som vo vzahu pokračovala s tým, že začnete akoby odznova, s čistým štítom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 8. 5. 2011 9:05

AHabibi
♥♥-----

Bobulko,
ve tvém věku jsem prožila totéž. Krásný kluk, já zamilovaná. Pak mi kamarádky řekly o jeho nevěře. Bez pardonu jsem vztah ukončila. Byla dlouho smutná. Odstěhovala se za prací, později se vdala za jiného muže. Tuto svoji lásku potkala až za 30 let na jedné společenské události. Samozřejmě, že jsme se poznali a sedli si na skleničku. Byla jsem zvědavá, jak se má a jak žije. A překvapil mě svoji otevřeností...mám hodnou a tolerantní ženu, ani si ji nezasloužím...celý život jsem jí býval nevěrný !
Uvědomila jsem si, že není čeho litovat, že jsem se tehdy rozhodla správně, protože nepatřím k ženám, které jen zavírají oči.
Řekla bych, že odpouštění nevěry a toleranci si nechej do manželství. Pak některé záležitosti vidíš jinýma očima, zvláště když mᚠděti.
Ale teď se můžeš rozhodovat svobodně. Co udělal jednou, může.... Ztráta důvěry ve vztahu je dost zásadní. Ostatně, moc hezky ti to napsala Majkafa.
Měj se hezky a poslouchej svoji intuici, ta napoví co mᚠudělat.

Není tady

#5 8. 5. 2011 14:31

ready
♥♥♥♥♥--

Bobulko,
soucítím s tebou. Pocity, které mᚠjsou přirozené. Počítej s tím, že se s tím budeš ještě nějakou dobu vyrovnávat. Na větu "kde vezmeš jistotu, že se to nezopakuje" ti každý psycholog řekne, že jistotu mít nebudeš, stejně jako  nikdo nemá jistotu, že se nevěra neobjeví tam, kde dosud nikdy nebyla. Co je ale ocenitelné, že tě přemlouvá - můžeš si toho pocitu užít. Znovuvybudování důvěry je na hodně dlouho. Holky tady mají pravdu, že je většinou snazší ve 23 letech a bez dětí zkusit hledat štěstí jinde. To si musíš bohužel rozseknout sama. Držím palce, a se rozhodneš s ohledem na sebe co nejlépe.

Není tady

#6 8. 5. 2011 14:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Myslím si a život mi dává za pravdu, že mladí lidé by měli zkusit víc partnerů, tím vlastně zjišují, koho hledají.
Věra - nevěra, myslím, že byste oba měli hledat dál. A třeba časem zjistíte, že hledáte právě sebe a nic vám nebrání, pokud budete oba chtít, zase se k sobě vrátit.
Děti nemáte, jste oba mladí, máte život před sebou. Teď je čas si užívat mládí, na vztah na život máte spoustu času.

přesně tak tummenupp

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#7 8. 5. 2011 16:35

javena
♥♥♥♥♥♥-

Bobulko, chceš s ním být? Stojí ti ten muž za to? Znovu vybudovat důvěru to je běh na dlouhou tra.. a pak se jednou zdrží v práci... a jedete třeba od začátku.
Chceš být s člověkěm, který ti připravil takovou překážkovou dráhu? A jestli nechceš - co když ten další jednou udělá to samý. Možná budeš litovat, žes tenkrát nedala šanci....
Tohle je dilema, který rozseknout můžeš jenom ty. A pak si za tím stát, a budoucnost přinese co přinese. wink

Možná to neřeš teď hned... nech tomu chvilku, nech ten vᚠvztah tak plout... a ono se to vyvrbí. Nevěra ve vztahu většinou odhalí něco, co bylo pod povrchem. Ukáže na něco, co je daleko důležitější než fakt, že jednou byl s jednou... ukáže totiž proč. A to proč je velmi důležitej kus skládačky. Takže ve většině případů ženy neopouštějí nevěrníka, ale snoba, sobce, nedospělýho jedince, který neumí řešit problémy nebo podobnýho týpka. wink

Není tady

#8 8. 5. 2011 18:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Souhlasím s Majkafou.

Já byla se svým prvním přítelem od 16 do 23let. Kdybych se měla rozhodnout znovu, už bych do tak vážného vztahu nešla. Když jsme se pak rozešli, skočila jsem hned do dalšího neperspektivního vztahu. Byla jsem bez zkušeností. Až v mých 25 mi ten nahoře dal víc jak dva roky na to,a bych si v hlavě srovnala, co chci, jak chci a s kým to chci. Ty lekce nebyly lehký, ale díky Bohu za ně godlike
Jinak já bych šla od toho. Jste oba dva dost mladí. On si chtěl prostě vyzkoušet něco jiného. Tebe ten stejný pocit taky může potkat za pár měsíců, let...
Pokud spolu máte být, tak budete. Ale jak tady už padlo, odpuštění nevěry bych si nechala až do manželství.

Není tady

#9 8. 5. 2011 19:42

bobulka22
♥------

děkuju moc za rady a postřehy...  Trochu se mi ulevilo.. Vím že v tom nejsem sama. Je to pro mě hrozně těžký se ted pro něco rozhodnout.. Jsem jak Alenka v říši divů a nikdy jsem si nemyslela, že by mě tohle mohlo potkat... Ostatně by tohle nerada zažila většina z nás, ale bohužel neděje se tak butter. Na jedné starně je on který mě zradil přemluvá mě a prosí, že si to teprve ted uvědomil jak mi ublížil, že o mě nechce přijít, že jsem jeho život, ale proč si to neuvědomil před tím? Slibuje mi, že se to nikdy nestane že už mi v životě ublížit nechce, že neví co ho to napado, že si to chtěl asi jenom zkusit a vůbec nepřipouští, že by za to mohla nějaká věc v našem vztahu a zkrátka si sype popel na hlavu po tunách, ale na druhé straně je ten odpor k němu nedůvěra a z᚝... Jsem z toho opravdu vedle jak ta jedle... Nejsem schopná udělat žádný krok, jsem jak ochromená... Prostě depka...
Žjeme spolu v jednom bytě necelých šest let, cestovali jsme, užívali si, máme společný přátelé, plánovali jsme budoucnost, chtěli jsme stavět dům, at máme děti, nebo ne, každá podvedená žena si najde nějaké důvody proč není lehký odejít... Mě nikdy ani nenapadlo, že jsem si málo užila a chtěla bych skusit něco nového. Mě ten vztah a soužití naprosto vyhovoval, rozuměli jsme si ve všem a ted tahle obrovská zeď grater Nejhorší je, že se s tím nemůžu svěřit nikomu v blízkém okolí... Nesnesla bych soucitné pohledy kamarádek a nechci aby někdo viděl mé potrhané ego a sebedůvěru pod bodem mrazu... Chtěla bych mu skusit dát šanci, ale jak jen se s tímhle vyrovnat... zahojí to čas??? Budu na to furt myslet?? Dá se ještě ta důvěra vůbec obnovit?  Chjo:grater:

Není tady

#10 8. 5. 2011 22:18

javena
♥♥♥♥♥♥-

Bobulko, podívej, spousta lidí ani neví, že si někde ten druhý odskočil. Prostě nějaký ten firemní večírek, dávná láska v nesnázích... a protože přijdou domů a všechno jede jako dřív (a mnohdy i líp) tak se to neproflákne. Něco jiného je vztah, ten se povětšinou proflákne.
Z vlastní zkušenosti - moc neinformuj okolí. To je překážka, že někdo ví... Zbytečný. Stejně ti neporadí, udělat si to musíš po svým, vykecej se tady. wink
Další věc - neřeš moc kam jde a tak. Přijde domů? Tak super, ne? Je svobodný, nevlastníš ho a zakazovat mu nic nemůžeš. Jediná informace, která je směrem k němu důležitá je, že jsi ztratila důvěru a potřebuješ čas aby jsi se dala do kupy. A už ti nevykládá, že ho to mrzí, že už to nikdy neudělá, že s tím počítᚠtak jako tak a jinak bys vašemu vztahu ani šanci nedala. Posypal si hlavu popelem a stačí. Srovnat si to se svým svědomím musí on a ty si srovnᚠsvůj postoj k němu.
A uvidíš. wink

Není tady

#11 9. 5. 2011 10:10

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Bobulko, já si vždy myslela, že si každý zaslouží drzhou šanci. Jsme přeci jen lidi a ti dělají chyby. A kldyž tu šanci dᚠtak co?....buď ji dotyčný chytně za pačesy a počí se a nebo toho časem zneužije. Ale tohle nezjistíš teď. To zjistíš až za čas.
Pořád jsem částečně zastáncem tohoto názoru, ale je tu další důležitý faktor. Jestli to zvládněš ty. Jestli dokážeš dát druhou šanci s tím, že to co se stalo ze svého života/vědomí vytěsníš někam hodně do zadu. Přestaněš to za sebou vláčet jako balvan, který se při každém jeho spoždění, každé hádce vynoří ven.

Tohle si musíš ujasnit sama v sobě wink

Není tady

#12 9. 5. 2011 17:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

"Až po skoro doslova předložení důkazů musel s pravdou ven."

Tohle je docela strašný...dostat se do takovéhle situace, že "předkládám" důkazy a tlačím druhého do kouta, k tomu, aby "musel s pravdou ven", to je vzorec,který musí být peklo žít.
A budeš ho žít i tehdy, když vyměníš partnera.
Protože to je TVOJE, ne jeho. On ti to svým chováním jen demonstruje, umožňuje prožívat.

Já vím, zdá se to na hlavu postavený, ale bohužel to, jak se situace mnoha žen opakuje - jednoho "hajzla" se zabavěj a druhého si najdou - nasvědčuje tomu, že je to bohužel tak....

Je potřeba změnit i něco "v sobě", aby to fungovalo.
Dát sama sobě druhou šanci stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#13 9. 5. 2011 20:03

bobulka22
♥------

pandorro svým způsobem mᚠpravdu, ale v tom případě co on mě měl podvádět, když jsme si na začátku i během vztahu slibovali věrnost, důvěru a žádný lhaní a v podstatě on se na to všechno vys...?? To on to podělal, ne já... já možná až druhořadě... Bohužel jsem asi ještě moc mladá a nezkušená, abych mohla pochopit, proč musejí všechno přehlížet, žehlit a promíjet ženský, i když ten hajzl je ve většině případů chlap.. A at mi nikdo netvrdí opak. Bohužel nedokážu takový věco přehlížet a dělat že je nevidim, když o nich vim... Nesnesla jsem, že ze mě ještě ke všemu dělá totálního blba s korunkou!!!

Není tady

#14 9. 5. 2011 20:14

majkafa
Host

bobulko, víš, kolik lidí si slibovalo na začátku to, co vy? Dnes, po letech už vím, že lepší je neslibovat. Sliby chyby. Ono se to dá žít i bez velkých slibů. Ty jsou k ničemu.
Jsi plná vzteku.
Nemusí vše žehlit "jen ženský". Příliš zevšeobecńuješ. Život je jiný. Je takový, jaký si ho udělᚠty sama, bez očekávání, slibů a vymáhání jejich plnění, bez přílišného chtění a lpění.
Jsi opravdu ještě mladá a nemᚠzkušenosti se vztahy. Jdi do nich, hledej, poznávej. Neuvazuj se k prvnímu. Neuvazuj se k žádnému, není to třeba. To pak není vztah a dříve nebo později se to provalí. Lepší dříve, dokud nejsou děti.

#15 9. 5. 2011 21:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

bobulka22 napsal(a):

pandorro svým způsobem mᚠpravdu, ale v tom případě co on mě měl podvádět, když jsme si na začátku i během vztahu slibovali věrnost, důvěru a žádný lhaní a v podstatě on se na to všechno vys...?? To on to podělal, ne já... já možná až druhořadě... Bohužel jsem asi ještě moc mladá a nezkušená, abych mohla pochopit, proč musejí všechno přehlížet, žehlit a promíjet ženský, i když ten hajzl je ve většině případů chlap.. A at mi nikdo netvrdí opak. Bohužel nedokážu takový věco přehlížet a dělat že je nevidim, když o nich vim... Nesnesla jsem, že ze mě ještě ke všemu dělá totálního blba s korunkou!!!

Bobulko, ale já ti tohle všechno neberu, klidně si to nech takhle nastavené. Uvidíš, jak dlouho s tím sama vydržíš žít smile A jaké partnery budeš potkávat.... Uvidíš sama wink

Není tady

#16 10. 5. 2011 9:04

bobulka22
♥------

pandorro taky bych to chtěla umět jako ty... to mi věř

Není tady

#17 10. 5. 2011 9:41

Johana50
♥♥♥♥♥--

Tak jsi zkus pojmenovat , co ti brání zvládnout svou mysl a emocionální projevy k vlastnímu prospěchu?
Vždy se nejedná o žádnou "malichernost", ale o skutečnou kvalitu celého budoucího aktivního  života a spokojené partnerství je jedním z kličových  faktorů. Naopak partnerství, které stojí za starou bačkoru je jedním z největších stresorů celého lidstva , ve statistikách vede i před živelnými katastrofami, to ti potvrdí každý profesionální psycholog.

Není tady

#18 10. 5. 2011 10:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mě bylo 17 a jemu 19let Když jsme spolu začínaly... na otázku proč to tedy udělal odpověděl že neví... Že to prý chtel skusit.
A víš, že bych mu i věřila? Teda tu odpověď. Jeho docela prostě zajímalo, jak to "funguje" jinde... z úplně stejnýho důvodu, jako třeba v pěti letech rozebral autíčko http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - a máma se tenkrát taky zlobila, ale když jí "slíbil, že  se to nikdy nestane", prošlo mu to... a je možný, že už to fakt příště neudělal...
Až po skoro doslova předložení důkazů musel s pravdou ven.
Teda bobulko, kdybych neznala kontext, usuzovala bych spíš na větu z protokolu o výslechu podezřelého. Hele - v téže souvislosti mě napadá, že přiznání a účinná lítost jsou polehčující okolnosti http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
kde vezmu jistotu, že mi nezalže podruhé, a kdo ví po kolikátý vlastně??
Tam, kde bereš jistotu, že mu určitě nikdy nezalžeš ty.
co on mě měl podvádět
To nezní tak, že bys byla nějak moc ublížená (jak si myslí on)... spíš z toho slyším to, co píšeš dál "odpor, z᚝, hajzl..." Nejpravděpodobnější důvod, proč tě to tak bere, bude "Nesnesla jsem, že ze mě ještě ke všemu dělá totálního blba s korunkou!!!", takže myslím, že jeho přemlouvání či doprošování ti momentálně dělá moc dobře a hezky si ho ještě chvilku potejráš, aby viděl... Dokonce se obávám, že pokud zůstanete spolu, budeš ten jeho úlet mít vždycky někde "v záloze".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#19 10. 5. 2011 14:32

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

bobulka22 napsal(a):

co on tě měl co podvádět?
Je to hrozně smutné a nepříjemné připravovat se o iluze, natož někoho jich zbavovat. Ale je to jediná cesta ke spokojenosti.

Chlap neplní tvoje očekávání - a to je to, co ti vadí(i mně a dalším na tvém místě). V tom je celý zakletý problém. On totiž nikdo není povinen naše očekávání plnit a vytváření si iluzí je jen naše dobrovolná práce. Leider. roll
Až toto ti jednoho krásného dne dojde, tak se ti strááášně uleví. Já se trápila tak nák..35let

Nedělá z tobe blba, pokud to tak sama nebudeš chtít vnímat. To je nějaký předsudek, tos někde četla, slyšela..že se to tak říká - je to volovina. Jestli se někdo zachoval jako blb, tak je to ten chlap.

Je to totiž jeho věc, on to skutečně dělat může, ale to z tebe blbce nedělá. Za blbce se budu považovat, když budu chlapa tlačit ke zdi, nutit ho k přiznání a šmírovat mu poštu. V tom už bych dnes sama před sebou neobstála. A navíc - že bych si třeba mohla způsobit zbytečnou bolest, to by mě jednoznačně odradilo.
A mmch ani bych se nedivila, kdyby se přítel naštval a rozešel se s tebou, že mu lezeš do pošty, až tak "nespravedlivě" to lze brát.
Píšu to v dobrém,ale  je to spíše ze Školy o iluzích a očekávání - a kterak nám ubližují.
Jsi mladinká, všechno si pěkně zpracuj, popřemýšlej, určitě to není žádná tragedie. myslím, že pánové jsou - z jejich podstaty - rozsévači a ženy jakési hnizditelky. smile

Upravil(a) Wiki (10. 5. 2011 14:34)

Není tady

#20 10. 5. 2011 16:08

werena30
♥♥♥♥---

bobulka22 napsal(a):

Tohle tě žere že? On se omluví a hotovo, bude se chvíli ponižovat a hotovo, zatímco tobě dá o dost víc práce na to zapomenout, odpustit a to vše s nejistým výsledkem.
Víš,ony ženy nemusejí . . ., protože musí se jenom umřít.

Jé, kéž by mi bylo jako tobě a ještě o kousek míň! To bych si žádnýho na krk nevěšela věrnýho/nevěrnýho to mᚠfuk! Užívala bych si všeho až do dna!

Není tady

#21 11. 5. 2011 15:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

bobulka22 napsal(a):

pandorro taky bych to chtěla umět jako ty... to mi věř

Tak přijeď. Tento víkend na horách Orlických své bohaté zkušenosti vykoupené
mnoha držkopády různě bolestnými - buď v klidu, taky jsem na tom svého času byla jako ty stolt - předávám za hříšný peníz na své školičce big_smile

Ne, vážně: víš, to jsou zkušenosti - moje i cizí. Stačí se jen dívat kolem sebe, jak to dělají ti, kteří jsou vyrovnaní a spokojení i s tím, co mají, i když to právě není to, co by mít chtěli.... big_smilestoltpar

Není tady

#22 11. 5. 2011 16:27

legitim
♥♥-----

Nejhorsi je to zklamani..vztek a bezmoc...

nejsem sice o moc starsi, ale taky jsem uz byla dost zklamana...nekdy je lepsi byt statecnejsi a silnejsi a jit od toho...ver mi, ze te ceka spousta zazitku a zmeni te to...budes silnejsi...

pokud mu nebudes verit, budes mu to stale podsouvat a vycitat - dopadne to jeste hur. Stejne odejde a ty zustanes sama polosilena vzteky...

Ja bych si dala prazdniny...odpocin si, venuj se sobe...sportuj, brec a litej z jedny akce na druhou...a hlavne mysli nato, ze nezijes podle vzorce - vsechno by melo byt predevsim o tobe, kdyz jsi stastna ty, jsou spokojeni i tvoji blizci...tedy ty, ktere mame nejradsi smile

drzim palce, at se rozhodnes tak ci onak cool

Upravil(a) legitim (11. 5. 2011 16:30)

Není tady

#23 11. 5. 2011 19:18

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Bobulko, ty jsi teď těžce zhrzená a mᚠzrak zakalený bolestí a ponížením, takže nevidíš jasně. Tak je dle mě nejlepší si dát odstup.
Často se mi stávalo, že jsem si říkala, že nechápu, co jsem na tom chlapovi viděla ...... Když jsem se potom koukla jasným okem, nejen, že bylo jasné, co jsem kdysi viděla, ale většinou jsem to viděla znovu, jen jsem lépe věděla, že něco z toho dobrý, něco jen nemusím mít a něco vysloveně nechci.
On teď s tebou být chce (alespoň to říká). Tak se bez mázdry v oku koukni, jestli ty chceš taky být s tímhle konkrétním a pak se podle toho zařiď. Času mᚠdost.
A o těch ženských, co musí za úmorné práce snášet nevěry chlapů - tady taky projasni zrak.
A že bys to chtěla umět jako Pandorraa, to jsou léta otevřených očí a zkušeností, řekla bych. smile Teď jsi dostala příležitost nějakou zkušenost  prožít a nějak zvládnout. A se ti daří.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#24 11. 5. 2011 21:43

bobulka22
♥------

Tak nejhorší prvotní vztek a zklamání mě přešlo... na jedné straně se snažím odpustit sobe za to, že jsem se nechala takhle rozhodit a jemu za to co mi provedl, na té druhé bych ho nejraději roztrhala na tisíc kousků... Hrozně se to ve mě pere.. Ráda bych mu ukázala, že mě to  zas tak nerozhodilo, že to beru s nadhledem a že se bez něj taky dokážu bavit, ale depka mi to nedovolí... At jdu , kam jdu a s kýmkoliv, tak jí mám stále v patách... Asi to k tomu patří, doufám, že to nebude trvat věčnost a zase se vrátim do normálu... Je mi to ted všechno na jednu stranu nejak jedno, na tu druhou bych to konečně nejak vyřešila, ale mozek se přepnul k pasivní činnosti, takže to nechám tak nějak plynout vaše rady a názory mi pomohly nevěru tak nějak pustit do svýho života aspon prstíčkem, jako běžnou skutečnost ve vztahu a trochu se s tím smířit. Myslím, že kdybych to tak brala už dávno, tak by mi to ted přítel třeba i nevědomky oplácel a já bych to po zjištění taky tak brala a dál bych se ve vztahu neštourala, protože bych si řekla ( No co, já taky tak proč ne on, vždyt přeci o nic nešlo..) Ovšem nevím, jestli se tím taky budu jednou řídit... Jsem asi konzerva která to bude mít vždycky malinko t잚í. hmm

Není tady

#25 11. 5. 2011 22:00

majkafa
Host

bobulka22 napsal(a):

Tak nejhorší prvotní vztek a zklamání mě přešlo... na jedné straně se snažím odpustit sobe za to, že jsem se nechala takhle rozhodit a jemu za to co mi provedl, na té druhé bych ho nejraději roztrhala na tisíc kousků... Hrozně se to ve mě pere.. Ráda bych mu ukázala, že mě to  zas tak nerozhodilo, že to beru s nadhledem a že se bez něj taky dokážu bavit, ale depka mi to nedovolí... At jdu , kam jdu a s kýmkoliv, tak jí mám stále v patách... Asi to k tomu patří, doufám, že to nebude trvat věčnost a zase se vrátim do normálu... Je mi to ted všechno na jednu stranu nejak jedno, na tu druhou bych to konečně nejak vyřešila, ale mozek se přepnul k pasivní činnosti, takže to nechám tak nějak plynout vaše rady a názory mi pomohly nevěru tak nějak pustit do svýho života aspon prstíčkem, jako běžnou skutečnost ve vztahu a trochu se s tím smířit. Myslím, že kdybych to tak brala už dávno, tak by mi to ted přítel třeba i nevědomky oplácel a já bych to po zjištění taky tak brala a dál bych se ve vztahu neštourala, protože bych si řekla ( No co, já taky tak proč ne on, vždyt přeci o nic nešlo..) Ovšem nevím, jestli se tím taky budu jednou řídit... Jsem asi konzerva která to bude mít vždycky malinko t잚í. hmm

Jenže o tomhle to vůbec není.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí