6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
JAk na vás působěj ty prášky?Otýkaly jste,přibíraly nebo jak?Bere se to je 5 dní a pak zas měsíční pauza atd.....
Díky za Vaše zkušenosti neslyšela jsem o nich nic pozitivního tak se mi do nich moc nechce..Díky
Není tady
Bublino, měla jsem nafouklý bříško, to jo, ale nepřibrala jsem po něm. Občas návaly horka ve tvářích - jinak si na nic nevzpomínám. Určitě bych se ho nebála, otěhotněla jsem 3.cyklus s clostíkem letos v únoru, bohužel to nedopadlo (viz metřík), ale je to dobrej pomocník na cestě k . Jo a cítila jsem po něm ovulku tak, že jsem ani nepotřebovala testy
Není tady
Také jsem nepřibrala (to spíš po kombinaci dalších hormonů - provera atd a i tak jen krátkodobě cca 3 kg, pak jsem oplaskla) - brala jsem je 5 měsíců za sebou, 5-9DC 1-0-1. Poslední tři měsíce byl ještě vždy 14 DC píchnutý Pregnyl. Správný lékařský postup by měl dle mého být - pokud tvé poznámky ukazují na nejistou ovulaci, měl by ti dr udělat hormonální profil, případně napsat léky na podporu ovulace - na dva měsíce - většinou se začíná dávkováním 1-0-0. Následně by Tě měl během cyklu sledovat ultrazvukem - podle délky cyklu cca od 10 DC sledovat růst a počet dominantních folikulů. Pokud ultrazvuk nevykazuje dostatečný růst folikulů zvyšuje se dávka dle návrhu lékaře. Po šesti měsíční neúspěšné léčbě nemá smysl v podávání clostilu pokračovat.
Osobní zkušenost - měla jsem clostil první dva měsíce 1-0-0 po dobu 5-DC, pak od 15-25 DC Proveru. Další tři měsíce clostil 1-0-1 po dobu 5 DC, pak 14 DC píchnutý Pregnyl - třetí měsíc se zadařilo a objevili se //, v 12 tt jsme o miminko příšli. Nyní jsem po třech dávkách clostilu - bez úspěchu.
Ještě poznámka - hormony podporující růst folikulů - clostil apod... v těle přetrvávají ještě nějakou dobu po jejich dobrání... uvádí se cca 1,5-3 měsíce....
Není tady
Brala jsem jen jeden cyklus (3.-7.DC 1-0-0) a klaplo to. Takže po jednom měsíci nemohu soudit zda bych tloustla nebo něco. Nic jsem nepozorovala.
Není tady
...
Upravil(a) misha88 (4. 5. 2011 10:54)
Není tady
clostil je v pohodě, kdybych nečetla příbalovej leták tak mi není vůbec nic
Není tady
Brala jsem jeden měsíc 2-0-0, nepřibrala jsem, nějaké vedlejší účinky jsem nepozorovala. Možná jsem byla trochu náladovější, ale možná bych takhle byla i bez něj Neboj se to zkusit, držím palce
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Misho, já myslím, že ty po clostilu teprve přibereš
To nevím zda bude po Clostilu !! Ale zatím jsem stále přesně na své váze!
Není tady
Já jsem ho brala dost. Někdy zabral někdy ne. Začala jsem na dávce 1-0-0, a měla i další dávky až k 2-0-2. Poprvé jsem otěhotněla po 1-0-1 a teď právě po 2-0-2. A přibrat jsem přibrala, ale brala jsem i jiné hormony - Utrogestan a Duphaston. A u mě to tedy dělali asi i nervy, tak jen na Clostilbegyt to rozhodně nesvádím. A potíže jsem vůbec žádné neměla, ani při nejvyšší dávce .
No a pozitivního bych na něm viděla rozhodně to, že ti můžou pomoct k miminku!
Není tady
Bublino, brala jsem 1-0-1, asi 5 cyklů, folíků po něm bylo více, ale měla jsem špatnou sliznici, clost sliznici snižuje. Kromě toho, že jsem byla nervózní jak čert, otázka jestli za to mohl clost, a měla jsem nafouklé břicho, tak mi po tom poslední dobrání slušně rozhodil cyklus.
Clostu bych se nebála, sice na někoho má vedlejší účinky, ale dají se zvládnout, jen bych si dala bacha aby ti ho napsali max. na tři měsíce po sobě a cyklus při tom monitorovali.
Není tady
Holky díky za info.Beru k tomu Duphaston.NA UT mám jít vždy 10 den po MS tak uvidíme.Jen mi připadá,že mi Duphaston prodlužuje MS tak uvidím.Díky
Není tady
Stránky: 1