Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 2. 2006 0:08

žany
Host

Jak vyzrat na devkare?

Ahoj nevite nekdo nahodou jak se da vyzrat na kluka ktery je devkar, spousta holek za nim lita a vnucuje se a on si muze vybirat a mysli si ze mu kazda vleze do postele? Jak se da takovy kluk zaujmout? (na delsi dobu:-) Díkes

#2 26. 2. 2006 0:27

anela
♥♥♥♥---

Re: Jak vyzrat na devkare?

a proč chceš zrovna takového kluka zaujmout?

Není tady

#3 26. 2. 2006 9:55

Gita
♥------

Jestli ti smím poradit, tak na takového kluka bych se jedině vykašlala. I kdybys ho zaujala, tak nevěřím, že ho dokážeš změnit. Problém není jenom v něm, ale to hloupé stádečko obdivovatelek ho kazí... Jestli si chceš ušetřit nervy a nechceš skončit jako spousta žen zde na babinetu, které se trápí nevěrou svého muže, tak o tom přemýšlej a raději se zamiluj jinde !!! smilesmilesmile

Není tady

#4 26. 2. 2006 12:13

žany
Host

Je to zvlástní-mela jsem uz nekolik kluku, kteri byli takzvane "hodni",ale proste-po urcite dobe me zacali nudit vsechno s nimi slo lehounce o nic jsem se nemusela snazit, vsechno slo samo...ze jsem si toho prestala vazit.Asi to neni typicke, ale nejradsi mam kluka, ktery me snad trochu nechava v nejistote..:-(A taky nejsem nejaka extra hodna holka..

#5 26. 2. 2006 13:03

Gita
♥------

Žany, myslím, že když je tedy tolik obletovaný a žádaný, mohl by na něho zapůsobit tvůj "nezájem"...

Není tady

#6 26. 2. 2006 13:25

žany
♥------

Že jo? Tohle mi radily i mé nejlepší kamarádky.Abys rozumela my se zname uz dlouho,asi 3 roky.Jen teprve asi pred 3 mesici jsme se spolu poprve vyspali,a prave to zpusobilo, ze mi to nejak nejde z hlavy-s hodnym klukem to nikdy nebylo takove:-(Mno, a celou dobu pak na me kaslal, dokonce jeste psal ze se maji radi s jednou desnou kravou od nas..ja jsem si ale rekla,ze takhle dal uz PROSTE NE, a prestala jsem mu odpovidat, a pred znamou jsem se zminila,ze si docela uzivam-na private, rande,atd..a vis co? Zacal dolizat sam:-)Uz me prozvani...:-))Uz nikdy za nim nebudu litat, a kdyby se objevil nekdo lepsi, tak do toho samo jdu..ale ti chlapi jsou vazne divni..jakmile si jich prestanes vsimat a jeste vyprovokujes ze mas jiny..tak se jim rozsviti...kamaradka mi to rikala uz pred rokem, jak s nima jednat, kdybych ji tehdy poslouchala, tak jsem nemusela nic podelat....ale nikdy neni pozde:-)

Není tady

#7 26. 2. 2006 13:42

Gita
♥------

Žany, to je ono.
Na všechno jsi si odpověděla sama a myslím, že naprosto správně.
Mě už je o hodně let víc než tobě, mám 16-letou dceru a ta to dělá přesně tak - na kluky kašle, nebere jim telefony, nechává je dost slušně vykysat, až je mi jich někdy líto. A funguje to, pořád jí někdo z nich uhání...
Držím ti pěsti, ať na toho svýho vyzraješ! Ale určitě se nenech trápit - kluků jsou mraky!!! smile

Není tady

#8 2. 3. 2006 10:11

Šárka Junková
♥♥-----

No já Tě chápu,
jsi lovkyně, chceš to, co nemůže mít každá...chceš si dokázat, že ho dostaneš. O tom sní asi každá, a je to správné (myslím). Ale nevím jakou radu ti dát. Když budeš házet nezájem, nevšimne si, když se nabídneš, vezme a zahodí, že jo? Takže musíš hledat, zkoumat co ho asi tak zajímá a tam to nějak zařídit. No držím Ti palce. Kdyby se ti něco povedlo, dej nám vědět!!

Není tady

#9 2. 3. 2006 10:20

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Toho zaujmeš jedině tím, že ho budeš ignorovat.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#10 2. 3. 2006 10:23

mashanka
Zablokovaný

jsme se spolu poprve vyspali,a prave to zpusobilo, ze mi to nejak nejde z hlavy
----- No, Ty jsi také pěkné číslo.big_smile
Myslela jsem, že to bývá naopak - nejdřív mi nejde z hlavy, pak s ním začnu chodit a nakonec se s ním vyspím - no, asi jsem ze staré školy big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#11 2. 3. 2006 21:01

zuzulee
♥------

ahojik,no nevim jak ty,ale na takoveho kluka bych se fakt vykaslala...Stejne by te casem vymenil za jinou,a jestli je fakt sikovny,pak by ses vedle neho citila jako nejaka min sikovna divcina...na nej kasli,mas urcite na lepsiho wink

http://www.gify.nou.cz/divky_v_soubory/19.gif

Není tady

#12 2. 6. 2006 10:38

misa1234
♥♥♥♥---

Prosimte promin, ale kdo rika, ze je devkar. Jenom proto, ze po nem leti baby, tak proto mu tak ostatni leti. Proste musi se do tebe zamilovat, pokud ne, tak ne. Neni navod na lasku, laska musi prijit sama. Ale rozhodne ti poradim, bud sama sebou.

Není tady

#13 7. 6. 2006 17:28

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

žany napsal(a):

Ahoj nevite nekdo nahodou jak se da vyzrat na kluka ktery je devkar, spousta holek za nim lita a vnucuje se a on si muze vybirat a mysli si ze mu kazda vleze do postele? Jak se da takovy kluk zaujmout? (na delsi dobu:-) Díkes

že mu do postele nevlezeš

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#14 8. 9. 2006 12:38

žany
♥------

abych řekla pravdu, ze je devkar se povida mezi lidma,ale jestli je to 100procentne pravda nevim, zato jsem zjistila ze je to naprosty idiot:-) ted mam hodneho pritele ktery me nosi na rukou a po "devkari" ani nevzdechnu:-)))spatna zkusenost-taky zkusenost.-)))

Není tady

#15 8. 9. 2006 12:45

žany
♥------

a dokonce je muj pritel i mnohem hezci a taky na nej letej holky jen se porad nevytahuje kolik jich uz stihl "ojet" jako ten predesly:-)taky si sakra muze vybirat a vybral si me:-))a sbalil me sam,ani jsem se nemusela snazit na nej "vyzrat":-))stacilo se s nim zacit bavit jako s kamosem a ostatni prislo samo:-))dik mely jste pravdu:-))

Není tady

#16 8. 9. 2006 13:08

belinda.x
♥♥-----

No, konečně Ti to došlo, ale abys o něj nepřišla jen pro to, že - jak sama říkáš - nejsi zas tak hodná holka...

Není tady

#17 9. 9. 2006 8:57

misa1234
♥♥♥♥---

žany napsal(a):

abych řekla pravdu, ze je devkar se povida mezi lidma,ale jestli je to 100procentne pravda nevim, zato jsem zjistila ze je to naprosty idiot:-) ted mam hodneho pritele ktery me nosi na rukou a po "devkari" ani nevzdechnu:-)))spatna zkusenost-taky zkusenost.-)))

Ja nedavam na to, co lidi povidaji, jeden rekne to, druhy si prismysli dalsi. Ja verim, az s tim clovekem mluvim a udelam si sama obrazek. Pokud jsi zjistila, ze je to idiot, tak neni co resit. A pokud mas hodneho pritele, tak to je dobre a drzim Vam palecky hjarta

Není tady

#18 13. 9. 2006 16:30

žany
♥------

Dekuji!!

Není tady

#19 17. 9. 2006 20:40

misa1234
♥♥♥♥---

Ahoj Zany, jak se ti vede? tongue

Není tady

#20 24. 1. 2007 10:40

airgosh
♥♥♥♥---

žany napsal(a):

Takovy kluk se da zaujmout i an cas udrzet,ale zmenit staleho devkare znamena byt tak vyjmecna.... udelas ze sebe co nejsi a casem se tim jen utrapis-nechas ho milovat nekoho kdo nejsi...

Jako ted ja...

Poznala jsem uuzasneho kluka.A zamotala mu hlavu... pak Devkar, ktery ublizoval vsem holkam okolo byl muj. Jenze, abych byla zajimava tak jsem ze sebe zacala delat tak nedostiznou a tak tvrdou az sem to prehnala-jen z te zoufale touhy ho mit.  Vcera jsem an nej zatlacila jestli tedy s emnou bude... tak tvrde a tak moc jsem hrala jak at se rozhodne, ze mi je jedno jak, ale chci to vedet... az mi rekl, ze je tu dalsi holka co ho chce a nevi s kterou ma byt, protoze u ni vi, ze ji bude mit okolo prstu a se mnout o bude moc tezke...  Tak moc jsem si zahrala az jsem zapomela, ze mam city o kterych i on musi vedet. Vecer mi napsal, ze uz se rozhodl a dnes mi to rekne... tak cekam. Premyslim za co mi to stalo...?!?  Akorat sem ublizila dalsim divcinam co ho chtely a sama sobe nejvice....sad

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#21 19. 2. 2007 12:33

DankaS
♥♥♥♥---

S takovym klukem může být fajn si pohrát, ale jen chvíli. Lépe to skončit v době, kdy je zamilovaný. Určitě je lepší zajímat se o inteligentní, hodné, schopné, ne třeba tak hezké... Jinak ten kdo je děvkař v 18 letech, může být ve 30 usazenej podsaditej taťka s lahváčem.(nic proti nim:) Znám takovejch pár. A týká se to i holek, ty za kterýma kluci v 18 běhali jako diví, zkrátka krásky třídy, můžou být ve 25 šedý myšky. Takže ono je to škatulkování takový trochu zrádný.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí