3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Dobrý den maminky, 7.4.2011 (6 týdnů před termínem porodu) jsem nastoupila na mateřskou dovolenou. Na mateřskou jsem nastoupila z rodičovské dovolené. 16.3.2011 hned, co jsem dostala od doktora papír o nástupu na mateřskou, jsem byla na sociálním odboru zastavit od 7.4.11 vyplácení rodičovského příspěvku. Vyplnila jsem tam "hláení o změnách", pak jsem dostala jetě fialový tiskopis "Potvrzení o nároku na dávky (náhrady) ovlivňující nárok a výi rodičovského příspěvku" - to mi prý má vyplnit ČSSZ dle sídla zaměstnavatele a pak to mám přinést zpátky. Hned dalí den 17.3.2011 jsem papír od doktora zanesla zaměstnavateli, účetní mi slíbila, e mi na ČSSZ spolu s papíry od doktora zale i ten fialový tiskopis, e ví, o co se jedná, e mi to prostě vyřídí.
Pak jsem s účetní jetě mluvila a říkala, e na ČSSZ ve posílala 21.3.2011.
Jen se chci zeptat, za jak dlouho Vám ČSSZ zaslala ten potvrzení fialový tiskopis zpět? Dnes je 2.5.11 u jsem z toho docela nervózní. Volala jsem na sociální odbor, e mi to jetě ČSSZ neposlala, zda mám tedy zastaveno vyplácení RD, abych nemusela něco vracet, prý ano. Tak uvidíme.
Není tady
JPMB - jsem úplně ve stejné situaci, jen cca o 5 dní jsem la takhle na MD dřív... fialovej papír jetě nemám, zatím to nehrotím... RP jsem si zastavila (tak stát o nic neochudím) a papír na SZ dodám, jak ho obdrím, myslím, e u to ani do porodu nestihnu. A třeba mi přijde s první mateřskou (tzn i výplatnicí ze mzdovky), která snad příjde kolem 10.5.
Není tady
Holky já řeíla taky problém s tímto tiskopisem a bylo mi zděleno, e tento papír vracejí a po ukončení MD respektive a se bude ádat o rodičák.
Já to měla tak, e jsem měla PN do konce estinedělí, ukončení jsem poslala zaměstnavateli který to pole na OSSZ kde to ve potvrdí a odelou. Je to prý z toho důvodu, e oni musí potvrdit nárok za celou dobu a tím pádem musí pokat na přesný den ukončení.....take papír můete očekávat a po estinedělí dřív určitě ne.
Není tady
Mvkvoty - díky moc za info Tak to je fakt jetě spousta času!
jo a mmch - moc gratuluju k Vikince občas k vám kouknu, ale nějak jsem pak nestíhala chodit, zvlá ne na ten novej BB.. tak se omlouvám..
sorry za malinké odbočení od tématu...
Není tady
JPMB napsal(a):
Dobrý den maminky, 7.4.2011 (6 týdnů před termínem porodu) jsem nastoupila na mateřskou dovolenou. Na mateřskou jsem nastoupila z rodičovské dovolené. 16.3.2011 hned, co jsem dostala od doktora papír o nástupu na mateřskou, jsem byla na sociálním odboru zastavit od 7.4.11 vyplácení rodičovského příspěvku. Vyplnila jsem tam "hláení o změnách", pak jsem dostala jetě fialový tiskopis "Potvrzení o nároku na dávky (náhrady) ovlivňující nárok a výi rodičovského příspěvku" - to mi prý má vyplnit ČSSZ dle sídla zaměstnavatele a pak to mám přinést zpátky. Hned dalí den 17.3.2011 jsem papír od doktora zanesla zaměstnavateli, účetní mi slíbila, e mi na ČSSZ spolu s papíry od doktora zale i ten fialový tiskopis, e ví, o co se jedná, e mi to prostě vyřídí.
Pak jsem s účetní jetě mluvila a říkala, e na ČSSZ ve posílala 21.3.2011.
Jen se chci zeptat, za jak dlouho Vám ČSSZ zaslala ten potvrzení fialový tiskopis zpět? Dnes je 2.5.11 u jsem z toho docela nervózní. Volala jsem na sociální odbor, e mi to jetě ČSSZ neposlala, zda mám tedy zastaveno vyplácení RD, abych nemusela něco vracet, prý ano. Tak uvidíme.
Tak jen pro informaci: 9.5.2011 mi přila PPM na účet. Dnes 12.5.2011 mi potou přiel i ten fialový tiskopis.
Není tady
Berka napsal(a):
Mvkvoty - díky moc za info
Tak to je fakt jetě spousta času!
jo a mmch - moc gratuluju k Vikinceobčas k vám kouknu, ale nějak jsem pak nestíhala chodit, zvlá ne na ten novej BB.. tak se omlouvám..
sorry za malinké odbočení od tématu...
Berko také gratuluji k maličké :-) a klidně nakukuj nebo se k nám i přidej vd Sofinka je taky jarňátko :-) budeme rády vechny, e máme dalí spřízněnou dui :-)
Mě papír přiel dneska ale penízky jetě ne :-( tak je čekám přítí týden doufám :-)
Upravil(a) mvkoty (13. 5. 2011 15:30)
Není tady