Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 5. 5. 2011 18:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zvláštní pacientka na psychiatrickém oddělení

Vladena napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Vladena napsal(a):

Škoda, to si tedy nemyslím a ty víš , že to zde není. Jsou tu všelijaké prvky, které jsou v rovnováze, neboť by jsme se tu poprali nebo se uplácali po ramenech.

OK.
Třebas to ale jednou pobereš jako já teď toho Carnegiho - co jsem dřív neviděla, svítí mi teď před nosem jako hvězda jasná big_smilestolt

A ještě dodám: co jsem dřív viděla, to vidím stále big_smile

Nikdy nejsi hotová, co se ti nyní jeví jako hvězda jasná, se Ti příště bude jevit jako souhvězdí  hvězd.  Třebas mi dáš jednou, jedinkrát za pravdu s tím vývojem.... tillfreds

Tak o tom, že dokud dýcháš, pořád jsi na cestě, tedy o tom, že je to neustálý vývoj, o tom já se vůbec nepřu. Je stolt
Možná se jen každá ale díváme jiným směrem. Já jsem prostě optimista a věřím, že lidé jsou ve svém jádru dobří. Konec konců v to věřil i Ježíš, jinak by se na svou misi nevydal a nebyl by na ni poslán.
Nejsem chytřejší než Ježíš.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#202 5. 5. 2011 18:51

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Ospravedlnujem sa, ze vstupujem do vasnivej debaty rodna

Pribeh, o ktorom pise Blossom ma zaujal a uz par dni o nom rozmyslam a pritom citam vase pohlady a priznam sa, ze mnohym veciam nerozumiem, resp. som si ich mozno dosial vysvetlovala inak... Mam teraz "chrobaka v hlave" s x-krat spominanymi zrkadlami, konkretne nikoho nebudem citovat, lebo aktualne nemam cas listovat a hladat kto co presne povedal, ale zaznelo tu nieco v zmysle, ze ked okolo seba vidim krutost a tvrdost, ze je to vlastne moje zrkadlo... ze ja sama v sebe tieto "vlastnosti" nosim a dusim? Pretoze pravdou je, ze v poslednej dobe vnimam negativne javy vo svojom okoli intenzivnejsie ako doposial, a pripisovala som to svojim detom, ze sa o ne bojim, o ich buducnost v tomto svete, ze ich nedokazem ochranit... Ale mozno je to inak... a ja sa v skutocnosti pozeram zlym zmerom sad

Inak som teda prekvapena, ze aj v duchovnom chlieviku to vrie prave tak ako inde... cim to?

Není tady

#203 5. 5. 2011 19:30

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Sillwan, potajmu jsem sledovala reakci lidí na duchovním na větu:,, Jsi nula, zbytečný ubohý člověk o kterýho nikdo nestojí ".
Víš, že to celkem nikomu nevadilo ? Nestálo za to se té osoby zastat? Až moderátorka po mém upozornění zabanovala dotyčnou osobu. Proto mi zní v kontrastu slova Pan, že věří, že jsou lidé v jádru dobří. Zřejmě někomu věří víc a někomu míň, právě v jaké je koalici. Omlouvám se, ale šlo to ze mne ven!
P.S. Selimo, nejsi zbytečný člověk a nikdo nemá právo Tě takto označovat. Hezký večer a zapal si svíčku, spálí negativní energii, která byla k Tobě vyslána.

Upravil(a) Vladena (5. 5. 2011 19:35)

Není tady

#204 5. 5. 2011 19:38

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Vladko,chtěla jsem se zastat,byla jsem šokovaná vulgaritou a hrubostí,ale nejsem znalá zdejších pravidel,i tak mi někdy zůstává rozum stát..
Takže se tímto k tobě připojuji,nesouhlasím s některými hrubými a napadajícími komentáři.Občas to tu vypadá jako ve slepinčinci nekultivovaných hulvátů.
Přitom tak chytrý,přemýšlivý baby...

Není tady

#205 5. 5. 2011 19:40

Blossom
Host

Teda lidi, od rána jsem tu nebyla, a to je najednou čtení - hned několik stránek!!!

Jdu se tím prokousat. styrka smile

#206 5. 5. 2011 19:42

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Revliba napsal(a):

Vladko,chtěla jsem se zastat,byla jsem šokovaná vulgaritou a hrubostí,ale nejsem znalá zdejších pravidel,i tak mi někdy zůstává rozum stát..
Takže se tímto k tobě připojuji,nesouhlasím s některými hrubými a napadajícími komentáři.Občas to tu vypadá jako ve slepinčinci nekultivovaných hulvátů.
Přitom tak chytrý,přemýšlivý baby...

Děkuji, potěšilo mi to!

Není tady

#207 5. 5. 2011 19:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vladena napsal(a):

Sillwan, potajmu jsem sledovala reakci lidí na duchovním na větu:,, Jsi nula, zbytečný ubohý člověk o kterýho nikdo nestojí ".
Víš, že to celkem nikomu nevadilo ? Nestálo za to se té osoby zastat? Až moderátorka po mém upozornění zabanovala dotyčnou osobu. Proto mi zní v kontrastu slova Pan, že věří, že jsou lidé v jádru dobří. Zřejmě někomu věří víc a někomu míň, právě v jaké je koalici. Omlouvám se, ale šlo to ze mne ven!
P.S. Selimo, nejsi zbytečný člověk a nikdo nemá právo Tě takto označovat. Hezký večer a zapal si svíčku, spálí negativní energii, která byla k Tobě vyslána.

smile Dík, ale mňa sa to tak nejako nedotklo... neberiem si to, nie je to o mne... Je to ohrdnuté ego tej osoby, ale zbytočne kopajúce... Ja fakt proti nej nič nemám a za istých okolností by som s ňou aj opatrne dala debatu... Má svetu (a asi aj mne) čo povedať. No ale s takto zaseknutou ťažko debatovať, žeáno. Takže niekedy nabudúce, možno. Ja sa snažím vytávrať bublinu proti negatívcom wink a ťuk-ťuk, zatiaľ sa darí.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#208 5. 5. 2011 19:52

babizny
Zablokovaný

příspěvek porušoval pravidla diskusí Babinet.

Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 7:31)

Není tady

#209 5. 5. 2011 19:57

babizny
Zablokovaný

Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 7:31)

Není tady

#210 5. 5. 2011 20:00

majkafa
Host

Vlaďko, já Selimu znám osobně. Vím, že jí se to, co píše Rozmarila, nedotkne, protože myslím, že jí to nerezonuje, s tímhle nemá problém. Ona ví, jak to funguje.
Jo, a vůbec jsi to nemusela sledovat potajmu, mohla jsi klidně otevřeně. big_smile Tady žádné tajnosti nemáme. Ty ano, že musíš potajmu? Bojíš se otevřeně? Proč? smile

babizny-Rozmarilo, tebe to dnes nějak zajímá, že jsi zase zpět. Ale bohužel pořád stejná, jako dnes ve chvíli banu. Škoda.
Možná by bylo fajn držet se taky toho, co radíš Bloss. Myslím, že vydáváš teď příliš moc energie.
A taky se hodně mýlíš. Selima a celý život sama? To se musím upřímně zasmát. Taková milá, společenská a moudrá žena. Má kolem sebe spoustu lidí, jako je ona.

Upravil(a) majkafa (5. 5. 2011 20:01)

#211 5. 5. 2011 20:00

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Ó jé..... čarodějnice Rozmařilé řádí...... vissla. Velmi roztomilé...... skurt

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#212 5. 5. 2011 20:06

babizny
Zablokovaný

Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 7:29)

Není tady

#213 5. 5. 2011 20:07

babizny
Zablokovaný

Není tady

#214 5. 5. 2011 20:10

babizny
Zablokovaný

Není tady

#215 5. 5. 2011 20:12

Lvice
♥♥♥♥♥--

Ty jo, ty nás tedy máš zmáklé lol. No a neříkala jsi, že tu s námi nebudeš ztrácet svoji drahocennou energii? gloria.

Není tady

#216 5. 5. 2011 20:13

majkafa
Host

JJ, fakty jsme se sešly, i ty k nám skvěle zapadáš! lol Tohle mě upřímně rozesmálo. Díky. lol

#217 5. 5. 2011 20:15

Lvice
♥♥♥♥♥--

Jo, holka, proč, to vím velice dobře. Protože jsem trpěla syndromem matky Terezy, absolutně jsem nezvládala svoji lví energii a taky čarodějnici v sobě, přesně tak, jako ji teď nezvládáš ty wink. Tak to vidíš, budu pro tebe odstrašujícím případem. Přece nechceš být taková štěkna jako já, nebo jo va?

A já se v této společnosti cítím velice dobře. big_smile

Upravil(a) Lvice (5. 5. 2011 20:23)

Není tady

#218 5. 5. 2011 20:15

Blossom
Host

Hmmm, tak Rozmarila už je bloknutá... na to by se daly vypisovat sázky, kolik dní po zaregistrování to vydrží, než přijde obvyklá várka splašků.
Když se zrovna chvilku drží, tak je to i docela zajímavé čtení od ní, škoda.

A vsadím boty, že zanedlouho se tu objeví znovu, pod novým nickem. wink tongue

Wiki, neboj, já si i v kontroverzních debatách celkem s chutí počtu, nemám s tím problém. Stejně je podstatné, co si z diskuse vybere každý z nás pro sebe - to, co ho osloví, a co k sobě on sám pustí. Vždyť víš. smile

Doporučovala bych, vrátit se k jádru tématu - k té paní z psychiatrie. I když nevím, zda už nebylo řečeno skoro vše, zda je ještě něco, co k tématu dodat.
Za sebe říkám, že mě zaujal názor tuším Kiary, že to, že jsme se s Karolínou octly na jednom pokoji, mělo ten smysl, abychom si jedna vzala trošku něčeho od té druhé: Ona z mé aktivity, já z její pasivity a nechávat některé věcí víc plynout..
Na tom by mohlo něco být. stolt

#219 5. 5. 2011 20:17

Blossom
Host

Jééé, tak to bych tedy vyhrála sázku hodně rychle - Rozmarila = babizny už je tu zas, dřív než jsem dopsala a odeslala příspěvek!!! lol

#220 5. 5. 2011 20:17

babizny
Zablokovaný

Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 7:28)

Není tady

#221 5. 5. 2011 20:20

babizny
Zablokovaný

Není tady

#222 5. 5. 2011 20:21

majkafa
Host

lol já se teď na radosti "vytahuji" se svým zrekonstruovaným bytem. lol

#223 5. 5. 2011 20:21

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Baby, neprehanate to uz trocha? dumbom

Vladena, ja som to tu nesledovala "potajme", ale pretoze viem, ze vo vsade existuju skupinky, vahala som, ci sa do diskusie zapojit alebo nie... vy ostatni sa tu poznate (ako vidim "dokonale"), nechcela som sa teda do vymeny nazorov miesat, ale je vela veci, ktore vysli na povrch a zaujimaju ma, takze som sa chcela dozvediet viac... Pozbierala som odvahu a polozila dotaz, ale ako vidim, tu ostane nepovsimuty... Nevadi... kapitulation

Blossom, tiez sa v podstate stotoznujem s pohladom Kiary, napisala to velmi pekne a asi by som taketo stretnutie vnimala z podobneho uhla. Teraz trocha lutujem, ze som svoju skusenost z druhej strany nevyuzila viac... Ale na skole som este v tychto sferach neuvazovala sad

Upravil(a) sillwan (5. 5. 2011 20:28)

Není tady

#224 5. 5. 2011 20:23

Lvice
♥♥♥♥♥--

Víš Bloss, já to cítím tak, že to hrneš silou - jako kdysi já. Nenecháváš věcem volný průběh a ono to drhne, skřípe a čím víc, tak o to víc napínáš své síly, aby to šlo lépe a snadněji. No a to prostě musí vyčerpat každého byť nejsilnějšího bojovníka. Ta autonehoda, to bylo první varování ale asi nedostatečné. Pak přišlo druhé, o hodně závažnější. Pro nás, kteří oplýváme obrovskou silou a energií je myšlenka - nechat věci víc plynout sice úžasná, ale zrealizovat ji, to stojí obrovský kopec síly a pokory....... Ještě to nemám dobře zmáknutý, ale taky se snažím věcem nechávat volný průchod, a někdy kupodivu je to ta nejlepší cesta..... Ona už to tady dračice někde výše taky psala..... stolt.

Není tady

#225 5. 5. 2011 20:24

babizny
Zablokovaný

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí