Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 5. 5. 2011 12:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zvláštní pacientka na psychiatrickém oddělení

matlamama napsal(a):

Ahoj Bloo........natvrdlá není negativní hodnocení , ale prostý suchý fakt.........na který ty velice citlivě a ročileně  reaguješ a víš proč ? Protože hvězda nemůže být natvrdlá a ty musíš být za každou cenu hvězda , jako ta paní Zrcadlo .....ta byla hvězda ve svý hlavě ..........nejduchovnější, nejchytřejší, všechno vím a všechno si vyřeším......

To že jsi natvrdlá předvádíš vydatně sama sobě , místo aby ses zamyslela nad tím, co ti píše kámoška Majka , vyházíš ze sebe 150 argumentů, proč tý paní nejsi podobná, místo, abys přemýšlela v čem jsi a co ti to má říct .

Mně skoro přijde že tam vzádu tušíš , že na tom něco je ,ale šíleně se bojíš , protože nebudeš hvězda, když budeš podobná bláznovi z blázince. Ty neustále překřikuješ svoji intuici, když náhodou něco šeptne, ty začneš ječet, né tak to není, , já to vím líp.......

Podle mě  jsi moc akční, jsi moc jang a potřebuješ přijímat jing............když jedeš na kole jako blázen vydáváš ze sebe VEN, když píšeš na Babi obrovský články házíš ze sebe energii ven , když organizuješ , zachranuješ svět , štěbetáš s kámoškama , jsi moc jang a děláš to celý roky a Vesmír to přestalo bavit .

Musíš začít být pasivní , pokornější, věci nechat plynout a hlavně přijímat energii....pořád přijímat .........když jedeš do lesa na kole , tak si na dvě hodky sednout a nemluvit a nechat to na sebe působit ........vlézt si do řeky , do wirpoolu a přijímat to,  masáže, číst si.......při sexu nebýt aktivní ale přijímat  Jít do kostela a tam přijímat energii, ale měla bys najít něco z toho, co tě baví .........každopádně to musí jít dovnitř a ne ven z tebe , abys byla v rovnováze .

Bejt pokornější , nepřekřikovat intuici a pasivně přijímat , nevyhazovat energii, nedávat dárky .

Brilantní tummenupp
Překřikování vlastní intuice a ten strach zpomalit....znám to. Taky mi házeli (a určitě i stále sem tam ještě házejí)  perly stolt
Nenapsala bych to lépe Roz.
Rosteš a to je super par

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#177 5. 5. 2011 13:05

majkafa
Host

Čím to je, že Rozmarila dokáže psát po registrování moudré příspěvky a po pár dnech zase zmagoří? Škoda.

#178 5. 5. 2011 13:09

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Proboha, co blbneš? va Šlápla jsem ti na kuří voko, bo co? va

Zajedno jsem reagovala na Judynu a s tebou to mělo prd společnýho, tak se do toho příště nemontuj, když se tě to netýkalo ani vzdáleně,jo?
Nechápu ani, proč tě tak podráždilo, že tě parafrázuju, když jsem z toho nevyvozovala žádné závěry, ani soudy?

Proč lžeš, Lupino, ty žes reagovala na Judinu a s Bloss že to nemělo nic společného? Vždyť jsi Bloss přímo oslovila - není ti to trapné, takhle mlžit?

Ty jsi napsala:

Bloss, mám otázku:Co znamená ve tvém pojetí "nevěru vidím kažopádně negativně"? (parafrázuju tě)

Ty jí Lupino neparafrázuješ, ty nestydatě překrucuješ to, co řekla.
Bloss řekla:
Prostě na většinu nevěr jsem měla a mám dál názor negativní.
A ty jí tak zvaně - podle tebe "parafrázuješ:
"nevěru vidím kažopádně negativně"? (parafrázuju tě)
No, nezlob se na mě, ale to je naprosto odlišné vyjádření.

Co tě, Lupino, ta Bloss zrcadlí, že po ní tak vyjíždíš a rozum necháváš v předsíni?

alelale, to je Petřín, to je Petřín! lol

No samosebou....naprosto odlišné.
ale to víš, že mi Blossom něco zrcdlí, ale co, neřeknu reta To je jen mezi námi dvěma - tajem...........
Poslyšte, vy zastánkyně vdov a sirotků, nechtěly byste si jen tak mimochodem všimnout, že Blossom vyjela první po mně, že ne?
No tak nějak tuším, že nechtěly.
ale číst pořádně bys měla, Vějířovko, to bys teda měla....co?

To jsem si nevšimla, ale myslím, že je to jedno kdo po kom první vyjel - to není žádný důvod proto nemluvit pravdu.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#179 5. 5. 2011 13:14

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Ty jsi napsala:

Bloss, mám otázku:Co znamená ve tvém pojetí "nevěru vidím kažopádně negativně"? (parafrázuju tě)

Ty jí Lupino neparafrázuješ, ty nestydatě překrucuješ to, co řekla.
Bloss řekla:
Prostě na většinu nevěr jsem měla a mám dál názor negativní.
A ty jí tak zvaně - podle tebe "parafrázuješ:
"nevěru vidím kažopádně negativně"? (parafrázuju tě)
No, nezlob se na mě, ale to je naprosto odlišné vyjádření.

Co tě, Lupino, ta Bloss zrcadlí, že po ní tak vyjíždíš a rozum necháváš v předsíni?

Vějířovko, nemám pocit, že by Lupina po Bloss nějak vyjížděla. Ty dvě citované věty znamenají v podstatě totéž, není třeba to sáhodlouze rozpitvávat a chytat se za slovíčka. S rozumem to nemá nic společného, navíc Lupina má rozumu v hlavě docela hodně a při psaní příspěvků ho nepotřebuje někde nechávat, potažmo v předsíni. Uklidni se smile

Ty dvě věty neznamenají totéž tečka

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#180 5. 5. 2011 13:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vějířovka napsal(a):

To jsem si nevšimla, ale myslím, že je to jedno kdo po kom první vyjel - to není žádný důvod proto nemluvit pravdu.

To je fakt, jen nevím, jak jsi došla k tomu, že nemluvím pravdu. Tuším, že jsi jen nepozorně četla, proto jsem ti to připomínala.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#181 5. 5. 2011 13:16

matlamama
Zablokovaný

majkafa napsal(a):

Čím to je, že Rozmarila dokáže psát po registrování moudré příspěvky a po pár dnech zase zmagoří? Škoda.

Já píšu pořád moudré příspěvky ,ale nenechám se urážet od nuly Selimy, která všude vnáší jen neklid a hnusnou energii.
Místo, aby se zamyslela co lidi píšou, jen reje .

Není tady

#182 5. 5. 2011 13:17

matlamama
Zablokovaný

.

Upravil(a) matlamama (5. 5. 2011 13:19)

Není tady

#183 5. 5. 2011 13:27

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Vějířovka napsal(a):

To je fakt, jen nevím, jak jsi došla k tomu, že nemluvím pravdu. Tuším, že jsi jen nepozorně četla, proto jsem ti to připomínala.....

No, např. tohle:

Lupina napsal(a):

Zajedno jsem reagovala na Judynu a s tebou to mělo prd společnýho, tak se do toho příště nemontuj, když se tě to netýkalo ani vzdáleně,jo?

Přičemž jsi se přímo na ní obrátila včetně oslovení:

Lupina napsal(a):

Tak mělo to s ní něco společného nebo ne, když ses na ní přímo s dotazem obrátila.
(Jak je to možné, že to nevidíš?)

Upravil(a) Vějířovka (5. 5. 2011 13:29)

Není tady

#184 5. 5. 2011 13:45

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

matlamama napsal(a):

To je tvoje zbožný přání, že já jsem miestný folklor........ty bys potřebovala abych zase vypadla , protože se mě bojíš........bojíš, že budu všem psát , jak jsi zoufalá a opuštěná a tak aspon na netu se snažíš bejt někdo a radit a přitom jsi daleko za náma.
Radit nemůžeš , protože nemáš pořádnej život jako my .......jen teroretizuješ .........a hlavně reješ ,  protože jsi závistivá a zlá ženská.........a taky se ti to v reálu hned sčítá, zatímco my už vychováváme vnuky, pro tebe je největší zážitek jít s kámoškou na jídlo...big_smile
Jsi nula, zbytečný ubohý člověk o kterýho nikdo nestojí ......a moc tě blaží to těm šťastnějším nandat aspon na netu big_smile big_smile

Ach joooo Roz, proč? Víme o Tobě od začátku, jsi svým projevem lehce poznatelná, jen jsme říkali, píše nyní moudré příspěvky bez napadání, je v nich tolik k zamyšlení, je v nich kus pravdy .... proč jsi zase sklouzla k urážkám? Je to nutné? Musíš si být vědoma, že máš trvalý zákaz, a když už vidíš, že tu jsi, tak se snažit podle toho jednat a trošku se krotit.  Diskutovat se dá i bez napadání a urážek, navíc je to jedno ze základních pravidel zdejšího serveru, a platí to pochopitelně pro všechny.
Banuju, nedáváš mi jinou možnost.

Není tady

#185 5. 5. 2011 13:46

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

matlamama napsal(a):

Jsi nula, zbytečný ubohý člověk o kterýho nikdo nestojí ......a moc tě blaží to těm šťastnějším nandat aspon na netu big_smile big_smile

Už jsme zase u zrcadel...? Podsouvání vlastních pocitů, vlastního pohledu....

Není tady

#186 5. 5. 2011 13:49

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Hele Roz, dokážeš brilantně rozebrat Bloss. tummenupp. Zkus takhle brilantně rozebrat sebe, proč tě ta Selima tak točí. Já ti nevím, ale naskakují mi tam slova jak nula..... chudinka opuštěná..... všude vnáší neklid a hnusnou atmosféru...... wink. Zrcadlo nic moc, já vím, ale stejně je to to nejlepší, co pro sebe můžeme udělat. Protože to co v ní vidíš ty, tam já nespatřuji. wink

Tak si tak říkám, jestli ono to nebude tím tématem, že je to tady tak zajímavý lol.

Upravil(a) Lvice (5. 5. 2011 14:54)

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#187 5. 5. 2011 13:50

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Vladeno, myslím, že se tu celkem zbytečně snažíš vyvolávat pocity viny...."vy jste na tu Bloss ale oškliví!".....To Bloss založila téma a vyvolala doskusi, a lidi prostě píšou svoje pohledy a názory, tak proč někoho peskovat, nebo se dokonce snažit Bloss ochraňovat - když to Blossom navíc nepotřebuje, myslím.

Není tady

#188 5. 5. 2011 13:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

matlamama napsal(a):

A já kolem sebe tvrdost nevidím, nebo vidím ale nevnímám jí a neřeším, nebolí mě........protože je pro mě čitelná ...........ty jí vidíš a potkáváš, protože jí v sobě potlačuješ ........jsi vevnitř tvrdej a zlej,  proto pořád vidíš tvrdý a zlý věci okolo, jako v zrcadle..........musíš najít způsob jak to vyventilovat nenásilně ,aby tě to zrcadlo pořád neotravovalo........big_smile

Daí,
Rozmarila je přímočará, já zase řekla "to co se ti stalo".....
Taky si myslím, že to v sobě máš. Taky by bylo divu, kdybys to po tom, co sis zažil, v sobě neměl.
Nakonec máme to tam všichni, každý v jiném poměru a každý ten mix máme jinak zpracovaný.....

Já tohle neberu jako útoky, ale jako informce, které nějak zpracovávám - viz výše.
Je to tu to nejcennější, co tu můžeš najít - zdánlivě negativní útoky na sebe stolt
Nevytvářet si na základě toho blbý myšlenky a pak negativní emoce, to je skutečný cíl každého.
Nevěřím ani zbla tomu, kdo tu píše, že se sem chodí bavit. Sem na duchovní ani náhodou.
Povídali, že mu hráli winklol

Není tady

#189 5. 5. 2011 13:56

Lvice
♥♥♥♥♥--

Jo Daphné, taky by mě zajímalo, proč má Vladěna ochranitelský syndrom vůči Bloss, která ho evidentně nepotřebuje. stolt.

Bloss, ty jsi jako válcovací mašina, zpomal nádech výdech, jinak převálcuješ fakt i sebe. Věř mi, vlastní zkušenost...... smile

Není tady

#190 5. 5. 2011 14:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

matlamama napsal(a):

Blossom napsal(a):

matlamama napsal(a):

Musíš začít být pasivní , pokornější, věci nechat plynout a hlavně přijímat energii....pořád přijímat .........když jedeš do lesa na kole , tak si na dvě hodky sednout a nemluvit a nechat to na sebe působit ........vlézt si do řeky , do wirpoolu a přijímat to,  masáže, číst si.......při sexu nebýt aktivní ale přijímat  Jít do kostela a tam přijímat energii, ale měla bys najít něco z toho, co tě baví .........každopádně to musí jít dovnitř a ne ven z tebe , abys byla v rovnováze .

Bejt pokornější , nepřekřikovat intuici a pasivně přijímat , nevyhazovat energii, nedávat dárky .

Ahoj Matlomato - Rozmarilo,

i Tobě dík za konkrétní a svým způsobem podnětnou odpověď. par

A co se týká druhé části Tvého příspěvku, možná Tě to překvapí, ale v jádru s Tebou souhlasím. Ne přímo s Tvými formulacemi, ale s celkovým vyzněním těch 2 odstavců.
Ano, byla jsem asi hodně aktivní, mám to tak nastavené od přírody. Ale teď vím, že to  musím vědomě  trochu korigovat, dopřát si trochu víc oddechu, občas se zastavit a taky načerpávat energii.

Naštěstí - dostávám se zrovna i do životní fáze, kdy to už půjde: Děti jsem zajistila, aby dostudovaly a vykročily do života, už jsou skoro samostatné, tak nepotřebují ani mou denní přítomnost.
Před 5 nebo 10 lety by to ješte nešlo, ale teď už si ten odpočinek a zvolnění rytmu budu moct dovolit.

Takže se už nějaký čas učím pasivnímu odpočinku ( a někdy mě to až nebezpečně jde wink  big_smile ).
Ale Babinet mi energii nebere, on mi ji zrovna tak dává.
Jo, a dárky taky budu dávat i dál, to já ráda, téhle životní radosti se zbavovat určitě nebudu. smile

No a vidíš, to je přesně ono o čem se bavíme celou dobu........já ti napíšu , jak máš šetřit energií a ty hned napíšeš dlouhou odpověd (kvantum energie vyhodíš ) jak to uděláě ty .
Když píšeš na Babi ty strašně dlouhý články, stojí tě to hromadu energie , i když ty to víš líp.........ty jí zjevně mrháš i jinde a  neumíš jí doplnit .

I když dáš ten dárek, je to porce energie ,ale ty zase víš líp, že dárky dávat budeš dál..............protože ty jsi prostě chytrá...........

Pokud člověk nežije v rovnováze a je moc jedním smerem........může se stát , že skončí s depresí   v zařízení............už to není legrace , skončila jsi v nemocnici, musela změnit práci, cpeš do sebe léky..............ale sotva pookřeješ , jedeš dál postaru.........ty polezeš po čtyrech a budeš přes rameno štěkat , ne já mám pravdu a já jsem nejchytřejší a já musím napsat dlouhý článek na Babinet ,aby všichni viděli.......
A Bloo , jsou lidi , kteří za svojí pravdu zemřou, víš to ? Prostě se stáhnou v křeči a nepustí a neuznaj že chybujou , až umřou............oni to vědí líp a radši umřou než by uznali, že dělaj něco blbě...........

Šetři energii, nerozebírej to , vem si z lidí co chceš ty a to nepotřebný zahoď..........
Vono tě to stejně donutí, neboj holka...........

Roz, já se směju big_smilestolt
Ani ne tak proto, že jsem něco podobného řekla Bloos už před lety  - od té doby jsem něco jako její úhlavní nepřítel - a na má slova, že jí to dostihne došlo - kdyby nevstoupila na duchovní a hrála si dál na psychologickém, tak to tu nepřipomínám - ale hlavně proto, že zcela JASNĚ a ZŘETELNĚ vidím v tom, co píšeš, sama sebe.
Je to taková prča, dnes už ano stoltstoltstolt
Protože to o sobě vím.
Prostě tam, co je ona ted,  tam my už byly, co? Je asi zbytečné se ji snažit varovat, že to tam stojí za houby a bylo by fajn tam odtud rychle zmizet....
Já to naštěstí stihla aniž bych skončila v blázinci, ale kdo ví, ještě není všem dnům konec a pro mou práci by se mi i tahle zkušenost šikla stoltwink Zatím se ale bez ní ráda obejdu, takže ti moc moc děkuji za to, žes mi tenhle můj stín zase připomněla pussa Je potřeba ho sem tam provětrat, aby se nevymknul lolwink

Není tady

#191 5. 5. 2011 14:13

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Lvice napsal(a):

Hele Roz, dokážeš brilantně rozebrat Bloss. tummenupp. Zkus takhle brilantně rozebrat sebe, proč tě ta Selima tak točí. Já ti nevím, ale naskakují mi tam slova jak nula..... chudinka opuštěná..... všude vnáší neklid a hnustnou atmosféru...... wink. Zrcadlo nic moc, já vím, ale stejně je to to nejlepší, co pro sebe můžeme udělat. Protože to co v ní vidíš ty, tam já nespatřuji. wink

Tak si tak říkám, jestli ono to nebude tím tématem, že je to tady tak zajímý lol.

Tak tyto  první dvě tvé věty , lvice,  jsem právě chtěla napsat. tummenupp

Není tady

#192 5. 5. 2011 14:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vladena napsal(a):

Pandoro, je vidět, že jsi prošla mnohými kurzy. Klidně by si mohla prodávat hrnce a měla by si úspěch. Tohle nemyslím jako urážku, ale jako konstatování tvé psychické vyrovnanosti a převahy.
Jinak, proč to píšu....sledovala jsem tvou ,,přímku" v posledním příspěvku.
Vyrovnanost, odbornost a přiznání přeci jen malých chybiček, které ovšem doženeš. Trošku popela na hlavu a potom zvižený prst. ,,Já chápu, že to každý nechápe". A konstatování, že si to někteří nepřiznají.
Jsi velice silná a sebejistá osobnost. Svoji práci děláš dobře, ale u mne pořád otazníky. Neber to jako rýpání, ale třeba jen můj postřeh nebo názor.

Vladěno, odpovím ti perlou, kterou jsem našla opět ve znovuobjeveném Carnegim:
"Nemám čas se hádat. Nemám čas ničeho litovat a nikdo mne nemůže donutit klesnout tak hluboko, abych ho nenáviděl"
smile
Za ten postřeh ti děkuji.
Už neříkám, že vím, kdo jsem, říkám, že trpělivě skládám střípky.
wink

Není tady

#193 5. 5. 2011 14:33

Lvice
♥♥♥♥♥--

No prostě generátor jako vyšitej lol pussapar

Není tady

#194 5. 5. 2011 14:34

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

No, vidím, že Rozmarila to rozbalila v celém svém šarmu, což nemohlo dopadnout jinak, než červenou. big_smile
škoda.
Ptám se přesně jako Majka, proč se vždycky takto "převáhne" a pohltí...va

A škoda , že si Roz nevyřešíš svou brilantní technikou (forma je tedy ..ehm..poněkud hrubšího zrna - ale budiž) i svou "selimiózu" ? Ta vyhrocená hulvátská poźa je nepříjemná všem.

Bloss,  hjarta zchroupni to, smile vykašli se na emoce, ty si taky starý front´ák, otřískaný bojovník, .. tak se povznes nad prkotiny. Roz je nevycválanec, tedy chci říct, že mohla volit jemnější formulace, ale když si ji tak představuji - tak asi její  myšlenka je rychejší, než prd.. big_smile ech..chci říct, než její klávesnice, tudíž to tam naprala pod tlakem parního válce. roll no..

Inteligenci, bystrost, všestrannost, píli, cílevědomost..  a tvé další kvality ti to, co napsala,  rozhodně neubírá a nikdo ti je  neupře a neupřel. 
S tou vyvážeností a pokorou má Róza takovou pravdu, že tu bychom si my všechny, nejen ty (raději honem dopisuju skorovšechny lol - nechci se tu prát) - hvězdy místní - měly přilepit na monitor, abychom ji alespoń tu a tam zahlédly. Neboj,  je nás tady ješitnejch dárečků víc . big_smile - jen jsme zrovna nebyly na pranýři.. lol
Tak to sbal do uzlu, ho´d do šuplíku a třeba na to budeš mít časem chu´t mrknout. Jo? Říkám ti, že jsme všichni stejní. Všichni zažíváme to samý. jen třeba ne ve stejný okamžik. OK? storstark pussa

Není tady

#195 5. 5. 2011 15:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vladena napsal(a):

Chyba lávky... Cítím, že Bloss je nádherný čistý člověk, autorita a řada z vás ji nesaháte po kotníky. Jo, nebojím se konfrontace a boje, když je o co hrát!

Vladeno, nádherní lidé, to jsme tu všichni a všichni tu vnitřní krásu zevnitř kutáme tak, jak to umíme. Někdo už svítí jako diamant, někdo stále jen ukazuje ten čurbes, který se mu na něj nabalil.
Pokud se snažíš pomáhat vykutat diamant někomu jinému, zanedbáváš tak jen ten svůj vlastní.....

Není tady

#196 5. 5. 2011 15:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

matlamama napsal(a):

Selima napsal(a):

matlamama napsal(a):

My nevíme co to je gágor Patlo..........big_smile
Co je to proti tvýmu podání co? Jen vztek , závist a samota s tebou mlátí na první pohled. Chtělo by to léky na uklidnění , nebo pořádnýho chlapa .big_smile
Klidně se vylej, já dávám ignor .
A to že Bloo nebere vidí všichni tady.........zničí sama sebe.........ale cestou to bude okecávat big_smile

No vidíš to, a ja ťa mám rada.... BI. Si taký miestny folklór... wink
A Bloss sa zničí, ak bude mať pocit, že to je TO, čo má robiť... s tým nič nenarobíme ani ty, ani ja... Len ona sama, až sa prípadne utíši, vydýchne si, prestane sa brániť, bojovať... (alebo aj nie - a aj to je v poriadku).

To je tvoje zbožný přání, že já jsem miestný folklor........ty bys potřebovala abych zase vypadla , protože se mě bojíš........bojíš, že budu všem psát , jak jsi zoufalá a opuštěná a tak aspon na netu se snažíš bejt někdo a radit a přitom jsi daleko za náma.
Radit nemůžeš , protože nemáš pořádnej život jako my .......jen teroretizuješ .........a hlavně reješ ,  protože jsi závistivá a zlá ženská.........a taky se ti to v reálu hned sčítá, zatímco my už vychováváme vnuky, pro tebe je největší zážitek jít s kámoškou na jídlo...big_smile

Tohle už je ale přes čáru...
Co se děje Rozmarilo, že právě na Sel jsi tak hnusná? Tenhle příspěvek už má v sobě jenom zlobu, je hodně útočný, proč? Co je v tom všem tvého? Znáš přece zákonitosti a umíš se jimi řídit, proč se tedy právě tady nedíváš pozorně do nastaveného zrcadla?
Je to škoda, protože tvé příspěvky jdou jinak hodně do hloubky.

Není tady

#197 5. 5. 2011 15:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No....takhle přesně to vypadá - prolétne kometa, zazáří a zase zmizí..... Časem z ní snad bude hvězda a bude trvale zářit na nebi.
Rozmarila je zrcadlem a poučením pro každého, kdo je ochoten do zrcadla se podívat a poučit se.
Nu a pak to taky všechno ustát..... a nedopadnout = nezapadnout jako ta kometa.

Není tady

#198 5. 5. 2011 15:37

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Vladena napsal(a):

Chyba lávky... Cítím, že Bloss je nádherný čistý člověk, autorita a řada z vás ji nesaháte po kotníky. Jo, nebojím se konfrontace a boje, když je o co hrát!

Vladeno, nádherní lidé, to jsme tu všichni a všichni tu vnitřní krásu zevnitř kutáme tak, jak to umíme. Někdo už svítí jako diamant, někdo stále jen ukazuje ten čurbes, který se mu na něj nabalil.
Pokud se snažíš pomáhat vykutat diamant někomu jinému, zanedbáváš tak jen ten svůj vlastní.....

Škoda, to si tedy nemyslím a ty víš , že to zde není. Jsou tu všelijaké prvky, které jsou v rovnováze, neboť by jsme se tu poprali nebo se uplácali po ramenech.

Upravil(a) Vladena (5. 5. 2011 15:37)

Není tady

#199 5. 5. 2011 15:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vladena napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Vladena napsal(a):

Škoda, to si tedy nemyslím a ty víš , že to zde není. Jsou tu všelijaké prvky, které jsou v rovnováze, neboť by jsme se tu poprali nebo se uplácali po ramenech.

OK.
Třebas to ale jednou pobereš jako já teď toho Carnegiho - co jsem dřív neviděla, svítí mi teď před nosem jako hvězda jasná big_smilestolt

A ještě dodám: co jsem dřív viděla, to vidím stále big_smile

Upravil(a) Pandorraa (5. 5. 2011 15:44)

Není tady

#200 5. 5. 2011 17:41

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Vladena napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

OK.
Třebas to ale jednou pobereš jako já teď toho Carnegiho - co jsem dřív neviděla, svítí mi teď před nosem jako hvězda jasná big_smilestolt

A ještě dodám: co jsem dřív viděla, to vidím stále big_smile

Nikdy nejsi hotová, co se ti nyní jeví jako hvězda jasná, se Ti příště bude jevit jako souhvězdí  hvězd.  Třebas mi dáš jednou, jedinkrát za pravdu s tím vývojem.... tillfreds

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí