|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ale no tak 
Nebo spíš AŽ TAK tě to bere?
Vždyť ano, téma je "zvláštní pacientka na psychiatrickém oddělení"
A ne? 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ale no tak
Nebo spíš AŽ TAK tě to bere?
Vždyť ano, téma je "zvláštní pacientka na psychiatrickém oddělení"
A ne?
Ne.
Ale to je asi zbytečný ti vysvětlovat. 
Pokud tedy už nikdo nemá co dodat K TÉMATU, tak prosím nepište mimo téma a na věci, co vás zajímají si založte své nové vlákno. 
Tý jofka, generál hadr.
Blossom, ty dostaneš. 
Na pr... - ale to je její věc.
Blossom, tak v tom případě nech vlákno uzavřít - téma tvé spolunocležnice blázinecké se zjevně vyčerpalo a nevypadá to, že by k němu ještě někdo něco dodal.
Ostatně tu osobu nikdo nezná, že.
Není tady
Bloos,
nikdo tě to nenapadá ani neuráží.
Tak nač ty šavle meče?
Založila jsi téma na Duchovním, měla jsi tedy počítat s tím, že sem chodí přemýšliví lidé, kteří se dívají na věc z RŮZNÝCH úhlů, tedy nikoliv jen tvýma očima....
Tu ženu nikdo nezná, můžeme ji tedy "zkoumat" pouze skrze tebe, prostřednictvím tvých VLASTRNÍCH písmenek, protože jsi to ty, kdo se s ní sešel v reálu a kdo ji tedy SKRZE sebe popisujue nebo hodnoptí. A děláš to proto, že tě zaujala. Nu a zaujala tě proto, že ti má co říci, předat
Kdyby neměla, přehlídneš ji jak velké širé lány.
A v tom, co píšeš, se odrážíš ty sama, to přece už chápeš, protože sama často používáš.
Jsi to přece ty, kdo nám stále připomíná, že příspěvek není ani tak o tom, ke komu je směrován,ale hlavně o tom, kdo ho píše. Co jsi o ní napsala, to je tedy hlavně o tobě?
Já si myslím, že je o obou, ale hlavně o tom, kdo nepřijímá....
Bohužel teď jsi to tu ty, kdo absolutně nepřijímá.
Pokud to tedy neuneseš a nejsi schopna se zamyslet ani nad takovou neviností jako je: co mi to ZRCADLÍ = proč se tím vůbec zabývám, proč ji vidím tak, jak ji vidím... kašleš na to, co ti tu holky v dobré víře napsaly a už vůbec nedovedeš přijmout to, co napsala Rozmarila - nevím, zda s ní mám společnou rétoriku, to se mi nezdá, ale vůbec se nedivím, že tvýma očima to tak je, nicméně umím se stejně jako ona přesně trefit tam, kde je TMA největší - tak to vlákno prostě nech uzavřít a vrať se na to, které máš na Psychologickém.
Jinak přece platí to, co také sama mockrát opakuješ: je tu veřejný prostor a své postřehy si sem může psát, kdo chce. Nebo snad ne?
Není tady
Téma uzavřeno.
Není tady