27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vechny zdravím , chtěla bych se zeptat na zkuenosti s dietou dle krevních skupin , konkrétně mě zajíma skupina 0.Podle přehledu potravin se vlastně jedná o bezlepkovou a téměř bezmléčnou dietu.Začínám 4. týden, zhubla jsem dvě kila, téměř mi vymizel atopický ekzém, zmizela únava, ale pomalu mi docházejí nápady, jak se stravovat.V různých článcích jsem se dočetla, e není a tak nutné to dodrovat tak striktně, ale zase to nechci poruit, kdy u jsem to vydrela a vidim pozitivní vliv na můj stav.Nejste na tom někdo podobně?Děkuji a pěkný den .
Není tady
PROSÍM O RADU,
neznáte někdo odkaz, případně nějaké nápady na bezmléčné vaření? Dochází mi nápady, doma u mi spílají, e vařím pořád to samé. Doktor mi zakázal mléčné výrobky (z kravského mléka). Bohuel kozí nepozřu, ovčí se v mém kraji nedá sehnat (a asi by bylo finančně náročné) a sojové vařením houstne - zkouela jsem palačinky a pekla brownies - celkem s úspěchem, ale jinak se bojím.
Díky!
Není tady