29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vím je to divný dotaz,ale nemám tolik zkušeností.Zajímalo by mě,jestli při přerušení soulože se musí muž dodělat rukou/tj.pohybem/ nebo stačí když ho jenom vyjme a nechá ho v klidu?Jestli i v tom klidu má vyvrcholení.Mám teprve druhého kluka a každý to dělá jinak.Bohužel nemůžu užívat HA.Předem všem děkuji L
Prerusovana suloz nie je 100%-na. Tak pozor na to.
Není tady
Když s kondomem to není ono.Příteli ani mně nevyhovuje.
Nemusí se dodělat pokud ho vyjme tak, aby k vyvrcholení došlo jak ho vyjme. Je to o načasování, ale to nezvládají všichni muži dobře.
Není tady
Lenko, Lenko, ty si zahráváš! Pořiď si antikoncepci, to nemusí být jen prášky, třeba pesar...! Když se s ním naučíš zacházet, je to bez problému... A bez kondomu ani ránu!!! Jde jenom o zvyk a dneska jsou i takový fajnový kondómky, co prožitek zvýrazní...
Hlavně musí mít správnou velikost, aby jste pak místo víru vášně, nehledali, kam se poděl...
Chráníš se tím nejen před HIV a ostatními nemocemi, ale také před zavlečením různých fujtajblíků, co způsobují škaredé infekce a vůbec dělají různé neplechy... Jinak, jak píše Lucinka, přerušovaná soulož je na prd
... a k vyvrcholení u muže dojde jen při ejakulaci, jen tak v klidu né...
Není tady
lepista napsal(a):
Nemusí se dodělat pokud ho vyjme tak, aby k vyvrcholení došlo jak ho vyjme. Je to o načasování, ale to nezvládají všichni muži dobře.
To je pravda mám krásnou sedmiletou holčičku.
Není tady