21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vím je to divný dotaz,ale nemám tolik zkueností.Zajímalo by mě,jestli při přeruení souloe se musí mu dodělat rukou/tj.pohybem/ nebo stačí kdy ho jenom vyjme a nechá ho v klidu?Jestli i v tom klidu má vyvrcholení.Mám teprve druhého kluka a kadý to dělá jinak.Bohuel nemůu uívat HA.Předem vem děkuji L
Prerusovana suloz nie je 100%-na. Tak pozor na to.
Není tady
Kdy s kondomem to není ono.Příteli ani mně nevyhovuje.
Nemusí se dodělat pokud ho vyjme tak, aby k vyvrcholení dolo jak ho vyjme. Je to o načasování, ale to nezvládají vichni mui dobře.
Není tady
Lenko, Lenko, ty si zahrává! Pořiď si antikoncepci, to nemusí být jen práky, třeba pesar...! Kdy se s ním naučí zacházet, je to bez problému... A bez kondomu ani ránu!!! Jde jenom o zvyk a dneska jsou i takový fajnový kondómky, co proitek zvýrazní...
Hlavně musí mít správnou velikost, aby jste pak místo víru váně, nehledali, kam se poděl...
Chrání se tím nejen před HIV a ostatními nemocemi, ale také před zavlečením různých fujtajblíků, co způsobují karedé infekce a vůbec dělají různé neplechy... Jinak, jak píe Lucinka, přeruovaná soulo je na prd
... a k vyvrcholení u mue dojde jen při ejakulaci, jen tak v klidu né...
Není tady
lepista napsal(a):
Nemusí se dodělat pokud ho vyjme tak, aby k vyvrcholení dolo jak ho vyjme. Je to o načasování, ale to nezvládají vichni mui dobře.
To je pravda mám krásnou sedmiletou holčičku.
Není tady