Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 2. 2006 21:05

Lenka21
Host

Přerušovaná soulož

Vím je to divný dotaz,ale nemám tolik zkušeností.Zajímalo by mě,jestli při přerušení soulože se musí muž dodělat rukou/tj.pohybem/ nebo stačí když ho jenom vyjme a nechá ho v klidu?Jestli i v tom klidu má vyvrcholení.Mám teprve druhého kluka a každý to dělá jinak.Bohužel nemůžu užívat HA.Předem všem děkuji L

#2 25. 2. 2006 21:57

Lucinka
♥♥-----

Re: Přerušovaná soulož

Prerusovana suloz nie je 100%-na. Tak pozor na to.

Není tady

#3 25. 2. 2006 22:16

Lenka 21
Host

Když s kondomem to není ono.Příteli ani mně nevyhovuje.butter

#4 25. 2. 2006 22:29

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Nemusí se dodělat pokud ho vyjme tak, aby k vyvrcholení došlo jak ho vyjme. Je to o načasování, ale to nezvládají všichni muži dobře.

Není tady

#5 26. 2. 2006 4:22

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Lenko, Lenko, ty si zahráváš! mad Pořiď si antikoncepci, to nemusí být jen prášky, třeba pesar...! Když se s ním naučíš zacházet, je to bez problému... A bez kondomu ani ránu!!! Jde jenom o zvyk a dneska jsou i takový fajnový kondómky, co prožitek zvýrazní...wink Hlavně musí mít správnou velikost, aby jste pak místo víru vášně, nehledali, kam se poděl...smile Chráníš se tím nejen před HIV a ostatními nemocemi, ale také před zavlečením různých fujtajblíků, co způsobují škaredé infekce a vůbec dělají různé neplechy... Jinak, jak píše Lucinka, přerušovaná soulož je na prd roll... a k vyvrcholení u muže dojde jen při ejakulaci, jen tak v klidu né...smile

Není tady

#6 26. 2. 2006 10:36

Pešta
♥♥♥♥---

lepista napsal(a):

Nemusí se dodělat pokud ho vyjme tak, aby k vyvrcholení došlo jak ho vyjme. Je to o načasování, ale to nezvládají všichni muži dobře.

To je pravda mám krásnou sedmiletou holčičku.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí