29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Zuzanko moc gratuluju ke krásné holčičce, přeju ať jste brzy doma nic vás netrápí a Sofinka je v pohodě.
Jsem úplně na měkko
Není tady
Zuzanko moc gratuluji k druhému pokladu, přeju spoustu zdraví a lásky vám oběma
Není tady
Zuzanko, přeji moc k nádherné holčičce, ať Vám přináší jenom radost, a to samozřejmě obě dvě.
Není tady
zuzi gratuluji k druhe princezne.
takze hlavne hodne zdravicka a mamince hodne sily. bude to asi narocne ale verim ze sofinka bude chtit pomahat
Není tady
Zuzanko - i já konečně dodatečně gratuluji k druhé princezně a přeji všem hodně zdraví, štěstí a lásky
Není tady
Zuzi, obr gratulace k další cácorce, tak do 3C ještě kluka pro tatínka
Není tady
Mooooc dekuju za krasne gratulace
Sadi dej pokoj s klukem
Není tady
Zuzi, taky moc moc gratuluji!!! A přeji hodně zdravíčka, štěstíčka a taky hromádku pevných nervíků
Není tady
Zuzi, já hrozně opožděně moc moc blahopřeju k další krásné dcerunce a i krásnému jménu
Moc přeji Vikince hodně zdravíčka a radostí a celé rodince, ať se vám všem krásně žije a daří
Není tady
Stránky: 1 2