29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Mám tu čest oznámit,že dnes ve 2:02 na svět přišla krásná Viktorie 3350g/50cm
Zuzanka psala,že jí před půlnocí praskla voda tak to musel být opravdu fofr
Zuzanko moje milá,gratulace k narození Tvojí druhé berušky
Vikince přejeme hodně štěští a zdravíčka do života,buďte šťastni zlato bude to náročný,ale Ty to zvládneš
P.S.
tak mi to nedalo,dohledala jsem a nemýlila se že je Viktorka nedělňátko jako Sofinka
šťastné to děti
Upravil(a) Gabu (24. 4. 2011 22:28)
Není tady
Gratuluju k princezničce :-)
Není tady
Zuzi, moc moc gratuluji k princezničce
Není tady
Zuzanko, nádherná zprávička, takže moc a moc zdravíčka vám oběma, spousty mlíčka, málo křiku a obrovskou kupu pohodičky a energie
Já Ti snad závidím, že už to máš za sebou, či co
Není tady
Zuzanko, moooc gratuluji a přeji co nejkrásnější návrat domů a pohodové jaro s oběma holčičkami
Není tady
Zuzanko, moc, moc gratuluju k narození princezny. Přeji ať všechno krásně zvládáte. Krásné jméno jste vybrali.
Viktorce přeju jen moře lásky a zdraví, ať ji životem provází jen samé štěstí.
Není tady
jééé, Zuzanko, moc moc gratuluju k narození Viktorky!! to je nááádherná zpráva!!
Přeju hodně zdraví, hodně mlíčka, co nejmíň starostí s holčičkama!
Opět jste vybrali krásné jméno a vlastně - taky závidím, že už to máš za sebou
Ale v dobrém!
Není tady
Zuzanko taky moc gratuluji k druhé holčičce , hlavně ať je zdravá a ať vám obě holky dělají velkou radost!
Upravil(a) Kotrmelína (24. 4. 2011 19:18)
Není tady
Zuzanko i já moc a moc gratuluju k narození holčičky. Přeji hlavně zdraví, štěstí a mooře radosti
Není tady
Zuzi moc gratuluju k princeznicce
Není tady
Zuzanko , přejeme Viktorce do života, hodně zdraví, štěstí, lásky a tu nejhodnější starší sestřičku
.A tobě moc gratulujeme k 2násobnému štěstí a ať Ti princezny dělají jen samou radost
.L+B.
Upravil(a) Luci27 (25. 4. 2011 9:54)
Není tady
Zuzanko, gratuluju k princezně a přeju hodně štěstí a pohody celé rodince
Není tady
Stránky: 1 2