6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mate nekdo antikoncepci Danu?Jak dlouho vam pri ni trva menstruace?Ja mam,uz 2 tydny spineni a menstruaci mam dostat,az ted.
Není tady
taky jsem jí kdysi měla. Nakonec z ní mám syna :-D
Není tady
Erem, při Daně jsem to měla myslím pořád, pořád a zase znovu. A asi tak silné, jako když podřízneš prase, takže se to fakt nedalo vydržet. Zkoušela jsem to 2x a 2x to nešlo.
Není tady
Vladko tak jsem byla vcera konecne na gynde A doktorka me udelala sono,zjistila,ze mam cystu na vajecniku.Jeste me to ukazovala na monitoru ,me to pripadalo,ale jako nador.Rikam si, co,kdyz se spletla.Dala me injekci,ze bych to do tydne mela dostat.Pak se me ptala jestli pouzivam tampony.Ja ji rekla,ze jo,ze bez tamponu v praci nemuzu vubec fungovat,protoze po te Dane to mam velmi silne asi tak jak pises ty.A abych se strachovala,ze v praci budui mit flek na kalhotech to opravdu riskovat nebudu.
Takze me rekla,ze me ji zrejme bude muset vyndat,ze se na ni mohli zachytit chloupky s tamponu a ted me to dela takovy bordel.Za tyden mam jit na kontrolu jestli se ta cysta vstrebala.
Není tady
Uvidíš, to bude dobrý. Já už bych si Danu nedala. Beru prášky a mám klid. No a k té cystě - já jdu příští týden na operaci s cystou v dutině, takže si to budu asi užívat
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Uvidíš, to bude dobrý. Já už bych si Danu nedala. Beru prášky a mám klid. No a k té cystě - já jdu příští týden na operaci s cystou v dutině, takže si to budu asi užívat
No jo,jenomze nechci brat hormony,uz takhle jsem tlusta a co potom po hormonalni antikoncepci.A jak se znam prasek bych zapomnela i brat.
Není tady
No já taky nejsem jako proutek , ale teď jsem si nechala změnit prášky, mělo by to fungovat tak, že nebudou tolik zadržovat vodu v těle a kamarádka po takovéhle změně shodila 6 kilo a už to tak zůstalo, pže to byla prý jen voda.
Není tady