|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj.
Obecně vzato, mám výborné a nekonfliktní příbuzné z manželčiny strany. Ale nemám je rád.
Jsou hodně společenští. Navštěvují se.Neustále si pomáhají. Radí si a diskutují. Pořád něco řeší. Vzájemně se milujou. Z mého pohledu-Tchýně: rodinný ekonom a generál. Tchán: pracant a vynálezce (a rejpal a radil). Švagr:Ferda mravenec.Švagrová: uřehtaná optimistka. Neteř: předčasně vyspělé house. Moje manželka:" Ano maminko a tatínku, zařídím, udělám....zítra se stavím."
Co se sebou mám dělat, aby mi byli milí?
Není tady
Jarouš - poslušný tele 
Není tady
Jarouš napsal(a):
Ahoj.
Obecně vzato, mám výborné a nekonfliktní příbuzné z manželčiny strany. Ale nemám je rád.
Jsou hodně společenští. Navštěvují se.Neustále si pomáhají. Radí si a diskutují. Pořád něco řeší. Vzájemně se milujou. Z mého pohledu-Tchýně: rodinný ekonom a generál. Tchán: pracant a vynálezce (a rejpal a radil). Švagr:Ferda mravenec.Švagrová: uřehtaná optimistka. Neteř: předčasně vyspělé house. Moje manželka:" Ano maminko a tatínku, zařídím, udělám....zítra se stavím."
zobat lexaurin, pak ti bude všechno fuk
.
Není tady
Jarouši, dělej si pr... z plastelíny. 
Jarouš napsal(a):
Ahoj.
Mam to taky tak
Není tady
Ahoj, Jarouš, poraď se tadyhle s Tomkou 
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=45587
Není tady
Jsem si říkala, že manželku od Jarouše jsem tu už četla. 

Jarouš napsal(a):
Ahoj.
Jarouši, máš nekonfliktní famílii od manželky, ale prostě tě jen tak z principu se.rou. Jsou výborní, nekonfliktní, protože s nima do konfliktu nejdeš, kdybys šel, tak by možná konfliktní byli, kdo ví. Možná se ani vzájemně nemilujou, možná se všichni vzájemně taky se.rou, ale dobře to hrají na okolí.
Z mého pohledu, dle tvého popisu matka-velká máti, šéf, královna matka, tchán-trubec, podpantoflák, co si občas dovolí rejpnout, ale asi ne na stranu své ženy, udělá, co mu manželka poručí, švagr-práce všeho druhu,podrž, udělej, poslouchej, tak poslouchá, udělá, nereptá, švagrová-asi z toho všeho má pr.del a nebere si to tak, neteř-puboška, která si myslí svoje, tvoje žena-poslušná dcera, asi ji to sejří, ale nedovolí si odporovat.
Ale to je čistě můj subjektivní dojem a názor.
Jinak, odhaduju, že švagr je bratr tvé ženy. Pokud ano, tak to ber jako švagrová, vysmátej a neřeš to.
Nebo si, při nějaké rodinné sešlosti jen tak stoupni, mezi řečí, a nahlas řekni - vy mě všichni tak nějak dost se.rete.
A uvidíš reakci 

Není tady

haiel napsal(a):
Ahoj, Jarouš, poraď se tadyhle s Tomkou
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=45587
Tý jo, to shoda 
Není tady
aprill napsal(a):
Jarouš napsal(a):
Ahoj.
Co se sebou mám dělat, aby mi byli milí?zobat lexaurin, pak ti bude všechno fuk
.

100 bodov za krasnou reakci 
Není tady
Jednoduše - je to tvůj problém, to ty si k nim v hlavě buduješ odpor, tobě nesedí, je tedy na tobě abys vypátral proč. O tom paradoxně vůbec nepíšeš.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Nebo si, při nějaké rodinné sešlosti jen tak stoupni, mezi řečí, a nahlas řekni - vy mě všichni tak nějak dost se.rete.
A uvidíš reakci

Není tady