|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Popí 

já doteď čmárala a necítím ruku...za chvilu už mažu ke gyndaři..se mi do toho města tááák nece 

Není tady

Silví, doufám, že se pak pochlubíš obrázkem, Tvoje dílka jsou prostě 

Není tady
Není tady
Silvíku - nádhernej dokument, děkuju 

Není tady
Ahoky holky diky za gratulace 
Snazi to je fakt dojemne 

Ledi v pondeli mam v jednu jizdy ,tak nevim v kolik a v utery je mam uz v pul osme rano ,takze dej vedet ,ktery den ???
Saruš porad mackam co mam a verim ,ze ted je to tuty citim to 
Ahoj zbytek holek zdravim vas vsechny 
Není tady
Silvi dokument moc pěknej ale nějak jsi zakecala to malování 

Very Lucinka je tak srandovní, ty jsi ale mazaná jak jí školíš s panenkou, to aby ti pomohla s Františkem, co? 

Šímo co ty to studuješ?
Jinak už mám testík od Smaženčina Vítečka, pěkně jsem ho uložila do šuplíku aby byl připravenej v pravou chvíli, děkuju 

Není tady
sáří on to bude dárek...tak to zatím nechci ventilovat 

Není tady
sářice napsal(a):
Very Lucinka je tak srandovní, ty jsi ale mazaná jak jí školíš s panenkou, to aby ti pomohla s Františkem, co?
Sáři 

, kdybys jen věděla a viděla a slyšela, jaká scéna to byla, když jsem jí nechtěla to "mimi" dát do vody!!!!
Bylo to špinavý miminko ze zahrady, ke všemu má vzadu baterky a dřív i fungovalo(před koupelí
). Jenže naše Lucinka všude s sebou tahá nějaký mimi, jezdíme jako blázni dvěma kočárkama, já kočárek pro ni, ona kočárek pro mimi, ve finále táhnu všechno do schodů já
. Zrovna včera si vydupala u větví takovej d.e.b.ilní kočárek(golfky) s miminkem za 149Kč - nekup to
. Golfky už jsou na odpis, papírový by snad vydržely delší čas
.
Jenže miminko, co bylo v tom kočárku( a tudíž v ceně), je docela hezký. No ačkoli máme velkej byt, není kam šlápnout pro samý hračky
. A obávám se, že v novým domečku to nebude lepší 
Prostě sranda a tebe to čeká zřejmě hned dvakrát 

Není tady
..bude Lucinka mateřský tip po mamince a než se maminka naděje bude z ní babička 

..hlavně že aspon miminku neupadla hlavička a udělalo radost, no jo za 149 nekup to 

Silvi tak už jsem zticha ale budu se těšit až to daruješ že se pochlubíš 
Šimi tak sociální právnice z tebe bude 

Upravil(a) sářice (6. 5. 2011 11:48)
Není tady
Jestli bude
já chci jit dělat Mediaci 
Se dívám ,že ten pes u mého metru se celý třepe
jak střelený 
Upravil(a) sima 75 (6. 5. 2011 11:51)
Není tady
Šimi pokud to dýl nevydžím tak v pondělí, ale budu se snažit vydržet dýl, protože jak se to testování rozjede nejde to zarazit, teda aspon v mém případě 

Není tady

sáří, kuš babo, s testováním vyčkej.... ať už jsou tam pořádné tlusťošky a ne jen stínečky pod lupou a trápení s nejistotou 

Není tady

Příspěvek byl v rozporu s pravidly fór Babinet.
Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 14:36)
Není tady
pravdada napsal(a):
Příspěvek byl v rozporu s pravidly fór Babinet.
kde všude to chceš ventilovat???

Upravil(a) Ronja (6. 5. 2011 14:36)
Není tady
Holky pomoc už zase straším od pěti 
ale vyhrála jsem boj nenačůrat na papírek 
Není tady
Sáři jsi šikulka
S tím vstáváním neporadím...můj biorytmus se po otěhotnění změnil z "jdu spát ve dvě ráno, vstávám v devět" na "jdu spát v osm večer, vstávám v šest". Jedině tak se praštit kladivem, aby člověk ještě vydržel spát 
Není tady
To kladivo asi zkusím
ještě v půl druhý jsem si četla a stejně ráno vzhůru...akorát se bojím že to u mě není těhu biorytmus ale nervy 
Není tady
No takhle zezačátku jsou to fakt spíš nervy...jen jsem tě chtěla nenápadně připravit na to, že lepší už to nebude
Je fakt, že ta změna přišla o něco později, ještě před prvním UTZ v 8.tt jsem nespala celou noc, pracovala jsem a musela jsem něco dodělat. O pár týdnů později už bych to nedala, to už jsem byla po osmé večer nepoužitelná a pořád jsem. Takže to začíná brzo ... napřed nervy, takže nespíš, pak spací fáze když bříško roste a ty jsi unavená, pak další nespací fáze protože břicho už je moc velký a všechno tě bolí, pak se děti narodí a nevyspíš se už nikdy, ehm ehm.... napřed vzhůru, protože mají prdíky, pak jim rostou zuby a pak jsou zase do noci někde na diskotéce a ty se bojíš 
Není tady
Myslím že větší nervy má dnes Leontýnka
, už aby byli v pohodě 
Hele a tobě leží počítač v posteli? 
Není tady
Ne Sáři, mě leží v posteli manžel 
Lei včera večer psala že jim dají na spaní diazepam, to mě potěšilo. Jinak myslím, že by snad nezamhouřila oka, byla chudák vyděšená. Už se těším až pípne SMS a upřímně zrovna u Leonty jsem fakt ráda, že to těhu bylo o něco kratší, protože ta si to fakt užila.
Není tady
Čau bábuchy
a pro mě vysvětlení nemáte proč straším od šesti? 

Jinak prosím dejte vědět až budete vědět, co Leuška 
Není tady